Ioan Mircea Pascu, vicepresedinte al Parlamentului European, a postat pe Facebook o critica dura la adresa ministrului justitiei Raluca Pruna :

“Cu titlu personal, mă măgulește că politicieni de vârf ca Traian Băsescu, Victor Ponta sau Călin Popescu Tăriceanu mă citează în luările lor de poziție. Mărturisesc că asta mă flatează. Asta înseamnă că fac bine ceea ce fac. Nu sunt nici intimidată, nici speriată”, a spus Raluca Prună. Femeia asta, ori nu intelege nimic, ori se face ca nu intelege nimic!? Cred, totusi, in prima varianta, vorba aceea: fericiti cei saraci cu duhul!

1 COMMENT

 1. E valabil şi pentru gânditorii şi scriitorii de articoe:“Fericiti cei saraci cu duhul !”
  http://www.antena3.ro/externe/tunel-elvetia-distanta-adancime-simbol-359272.html
  Citez din articol: ”Dacă vi se pare că Europa evoluează în alt ritm față de România, nu vă înșelați.”
  Cum să bagi în aceeaşi oală Elveţia cu România? La noi baza oricărei afaceri este metoda:”mie ce-mi iese la afacerea asta, 10-20% dăm la ceilalţi” şi tot aşa! Habar nu au metodele care se practică în Elveţia dar vorbesc sau scriu!
  În Elveţia doar studiile de impact pentru orice obiectiv durează 2-4-5 ani, sunt referendumuri anuale în cantonul respectiv(nimic nu se modifică prin lege dacă nu se face referendum popular)când e vorba modificarea spaţiului înconjurător prin de investiţii pe termen lung şi în acest caz fiind vorba de tunel subteran! Apoi vine etapa cu măsurătorile în teren şi impactul la mediu mai ales că tot ce se construieşte rezistă zeci şi sute de ani, nu ca la noi: azi construiesc şi peste 6 luni de zile se surpă sau se dărâmă pentru că nu corespunde lucrarea!
  Informaţi-vă apoi scrieţi articole credibile!
  În legătură cu materialul pus pentru comentarii:
  ”’Nu sunt nici intimidată, nici speriată”, a spus Raluca Prună.”’ da! pentru că ”are afilitate de idei cu Monica Macovei”! 🙂 🙂 la plajă…

Leave a Reply