Vicepresedinte al Parlamentului European, social democratul Ioan Mircea Pascu se intreaba pe intr-o postare pe Facebook :

Dl. Procuror General, Lazar, s-a grabit sa anunte ca nu se va prevala de sugestia impersonala a ministrului justitiei si nu va demisiona (pt sprijinul acordat DNA in incalcarea Constitutiei).
Asta pare sa indice ca se prefigureaza o noua batalie politica intre Presedinte si Guvern, daca ministrul jutitiei, in urma verificarilor care vor fi demarate, va propune presedintelui revocarea dlui Lazar.

Ma intreb unde o fi dat telefon dl. Lazar aseara, sa intrebe ce linie sa adopte …

15 COMMENTS

 1. e bine ca nu intreaba unde a sunat si Codruta, bine ca macar e sincer.
  Corect: intreaba numai despre ce se intampla in UE ;p

  • si uite cum am mai scos eu (si tu care citesti) niste bani din buzunar ca sa vedem ce comenteaza pe fb unu trimis acolo sa comenteze astea in plen, nu de pe smartphone, cat timp face pipi

   • Pai in plen daca vorbeste nici nu-l asculta si nici nu difuzeaza nimeni ce a zis el! Acolo iti dai seama ca rade singur la neoane, nu il baga nimeni in seama! Asa pe facebook, se inflameaza amatorii de feisinterbucism de pe la noi, are fuleu pe schema, de-aia baga doar prin acest sifon.

 2. D-l Pascu greseste, eu cred ca Lazar asta stia dinainte ce are de facut, inca de cand el a fost numit si a ajuns sa bage numai sifoane pline de securisme ordinare si de inverse, mai ceva ca toti subnutritii de politicieni “de dreapta”! De-aceea eu nu cred ca el mai trebuia sa sune undeva aseara, cred doar ca isi urmeaza linia care i-a fost dictata la intrarea in mandat.

  Ar exista o singura intrebare si anume, unde ar tine mapa cu instructiunile, daca s-ar putea pune problema ca poruncile i-au fost si astuia dictate in calitatea lui de sluga la fel cum lui Titulescu Victor Viorel ii transmitea Barroso Manuel Jose “lista cu cele 11 puncte” (sau erau de fapt porunci?!). Romania, ca un fel de colonie de tara.

  P.S. Haus

 3. de fiecare data cand citesc ceva despre ce declara “Marele Maestru” Pascu pe Facebook sau ce striga Diva Macovei in Parlamentul European, serios, daca stau atent 5 secunde simt cum pierd bani din buzunar pe salariile lor!
  singura mea nemultumire in plus ar fi ca macar Macovei e eficienta pentru partea obscura la care lucreaza. ca aia tipa in Parlament, asta se vaicareste pe Facebook

 4. Pai procurorii sunt independenti…de camd un ministru pesedistist exercita presiune pe anchete in curs cu aamenintari de demisii

  • Du-te la puscarie mamare, acolo unde iti place tie! Du-te la puscarie si lasa-ne cu ragaielile expirate “de dreapta”, ca esti din alta telenovela! Noapte buna!

  • lazar si kovesi sunt independenti cum sunt eu Papa de la Roma.
   Tu nu esti Romania, bai, securistule.

   • Vrei sa spui ca dorneanu si toader sunt independenti?
    :)))))))))))))))))))))))))))))))
    :))))))))))))))))))))) nu mai pot :))))))

    • Lazar si Kovesi sunt doua “zdrente” de procurori, asa cum i-a numit fostul lor coleg de breasla ex-procurorul Negulescu de la DNA Ploiesti.

     P.S. Stia ala ce stia cand i-a facut “zdrente” pe amandoi, ca nu degeaba a fost coleg de breasla cu ei, ii cunostea ca pe propriile buzunare, iti dai seama!

     Nu te mai opinti pe-aici degeaba, mamare care esti o sifonara expirata “de dreapta” de la Cluj! Du-te baga o vodca la sticla de plastic si du-te la culcare, ca daca mai stai mult fara carburant intri in sevraj! Pa, pa

 5. Alte mizerii de reforme cu care se fură din buzunarele cetăţenilor români şi anume: impozitul pe proprietate şi taxa sau timbrul obligatoriu ca să poţi intra în acele oraşe, toate bazându-se pe zona în care sunt plasate.
  1. Cum să impui asemenea aberaţii când ţara are zone favorizate şi defavorizate financiar, dar toţi sunt obligaţi să plătească aceeaşi sumă pentru drumuri şi orice inexistente sau deteriorate(pentru intrarea în oraşe)? Asta e unica şansă de a bloca accesul în marile oraşe! Aşa DA civilizaţie(în mintea voastră)!
  2. Cum să impui impozitul pe proprietate după cum stabileşte consiliul de administraţie al primăriilor dacă nu ai împărţit real ţara pe zone? Un proprietar de periferie plăteşte un impozit mai mare ca cei din centrul capitalei! Zona centrală! Chiar ne prostiţi şi furaţi de ani de zile pe bandă rulantă? Zona centrală a ţării unde şi nivelul de trai creşte e Bucureştiul+oraşele mari unde se aduc investitorii şi partea îndepărtată lângă graniţe este tot zonă centrală? Sau, marile oraşe sunt în zona centrală, restul, e tot zonă centrală? Sau, zonele sărace sunt zone centrale(zona zero/zero investiţii-investitori) şi periferia e zonă marginală(oraşele mai cu nivel de trai peste celelalte)? Dar şi la utilităţi(gaz-apă-canal-gunoi) preţurile sunt mai mari ca în Bucureşti+oraşele mari! De ce?
  Toţi cer salarii mai mari că nu le ajung milioanele care deja le încasează, vor şi şomerii mai mulţi bani pentru lenea transmisă de parlamentari, vor şi pensionarii mai mulţi bani că merită, au muncit o viaţă şi nu le ajung lunar 700-1000 lei!
  ——
  🙂 🙂 i-a dat telefon eroului de la Oituz sau Mărăşeşti dacă nu i-o fi contactat pe Horia Cloşca şi Crişan!
  🙂 🙂 poate lu’ Bivolaru!

 6. Titlu la voi pe ecran: 🙂 🙂 🙂 ”Kovesi:răspund numai în faţa CSM”’
  După modelul ceauşescu: NU RĂSPUND DECÂT ÎN FAŢA MARII ADUNĂRI NAŢIONALE! :))))))))))))))))))))))
  În ce epocă trăim!

 7. D-le RT,

  De ce nu il intrebati direct pe sifonarul ala inversor cu fata de ornitorinc de Razvan Prisca de ce baga asemenea sifoane si ce vrea el de fapt sa faca vomitand toate golaniile ordinare pe care le decarteaza incontinuu de fiecare data cand este invitat la dvs. in emisiuni? Ce exemplu ofera el oamenilor cinstiti, corecti si sanatosi la cap din aceasta tara care se uita la el?

  Razvan Prisca asta, marele PNL-ist al vietii, el vrea sa le arate tuturor ca in tara asta s-a reinventat golania in forta si ca la noi in tara se poate manca din tupeisme golanesti si vrajeala antilogica ordinara pe care le poti decarta in spatiul public cu maxi-tupeu pentru ca oricum e la liber si n-are nimeni ce sa-ti faca sau cum sa te opreasca, sau ce tot incearca acel maxi-sifonar sa faca, era sa-i zic ordinar?!

  P.S. Razvan Prisca de la PNL e un sifonar gargaragiu “de dreapta” care e coplanar cu logica, cu bunul simt si cu buna crestere. Ca sa nu mai vorbim de adevar, de cinste, onoare, ca pe partea asta e chiar in paralelism total pentru ca doar daca s-ar uita dimineata in oglinda si si-ar da seama ca el n-ar trebui sa mai iasa din casa cand te nasti pe tine cu asemenea mufare, d-apai sa mai apari si la televizor!

  Nu ezitati sa-l intrebati direct de ce face asa ceva, de ce baga asemenea sifoane si ce impresie crede el ca au despre ce baga el romanii cinstiti si normali la cap care stau si se uita la televizor la ragaiala lui expirata de doi bani?

 8. D-l Nastase trebuia sa fie intrebat de d-l Gadea de ce ONG-urile trebuie finantate de la stat, y compris Madam Pora.

  D-l I.M.Pascu trebuie sa ne explice de ce UE, de unde isi ia domnia sa salariul anual cu 6 cifre, vrea sa importe 6 mil. migranti din Africa:

  13.03.2017: The European Union (EU) is to open asylum processing centres in West Africa and countries on the southern shore of the Mediterranean because the continent “needs 6 million migrants”, EU Commissioner for Migration Dimitris Avramopoulos has said….
  Commission is going to open reception centres to recruit migrants… in all countries on the southern shore of the Mediterranean and in West Africa

  Popoarelor Europei de ce nu li se cere parerea?

  Un studiu de la MIT, d-le Ioan Mircea Pascu, arata ca in tarile unde populatia imbatraneste s-a observat ca se accelereaza in mod natural adoptarea robotizarii de catre mediul economic privat si de stat, astfel incat NU e nevoie de aducerea de migranti pt.mentinerea si cresterea nivelului PIB-ului. ( http://economics.mit.edu/files/12536 )

Leave a Reply