Printr-o adresa pe care a semnat-o liderul grupului parlamentar din Camera Deputatilor Mircea Toader, Partidul Democrat Liberal cauta la dosar pe Constantin Dutu, membru CNA. Toader, zis si Nea Nicu, cel care indica prin degetul ridicat sau coborit cum sa voteze conglomeratul deputatilor PDL, a trimis o adresa Biroului Permanent. Iar acesta la rindul sau o alta adresa la CNSAS. De ce cauta PDL dosarul lui Constantin Dutu? Are asta ceva de-a face cu lupta politica pentru influenta in CNA? Se zvoneste de ceva timp ca pentru anul electoral 2012, actuala putere vizeaza o majoritate zdrobitoare in CNA, pentru amendarea cu sume astronomice sau chiar suspendarea emisiei unor televiziuni incomode. Adica ce spun eu televiziuni, a televiziunii incomode. Restul de peste 20 de posturi nationale sunt foarte comode cu regimul de azi. Una singura deranjeaza si trebuie lovita la temelie : Antena 3.  Asa excentric cum poate parea Constantin Dutu, s-a opus in mod constant deciziilor si amenzilor aberante cerute de oamenii presedintelui Basescu din CNA. Daca la CNSAS “se gaseste ceva”, atunci Dutu va fi fortat sa plece din CNA, se constituie o majoritate portocalie si sa te tii sanctiuni si hartuire. De urmarit

Documentul aici http://www.cdep.ro/bp/sedinte.steno?ids=535&idp=11907

12 COMMENTS

 1. Nu ma mai mira nimic. Dupa ultima declaratie prin care potentiala demisie in masa a opozitiei din Parlamentul Romaniei e privita nu cu ingrijorare, ci cu satisfactie public nedisimulata, ce mai conteaza libertatea presei? Libertatea de gandire, opinie, exprimare?
  Unanimitatea este scopul final al acestei guvernari. Daca nu se poate obtine pe calea democratica a consensului se poate recurge inclusiv la chestii dubioase din punct de vedere legal. Scopul scuza mijloacele, in conditiile in care se doreste disparitia totala a criticilor, fondate sau nu, asupra regimului actual.

 2. Probabil ca asta au de gand sa faca cei de la Putere. Le scapa din vedere insa ca noi, o mare parte a populatiei suntem cu ochii pe ei! Ca si dvs., Presa, dealtfel! Personal, va doresc putere sa combateti in emisiunile pe care le faceti toate porcariile pe care le fac alesii nostrii(!!).

 3. Asa intelege PDL-ul democratia in stil bolsevic..cine nu e cu noi sa fie lichidat. Toader asta este un terminat cand il vad schimb programul are o vrajeala in el de doar sa fii oligofren sa pui botul la ce spune asta.

 4. Jurnalistii Lu’ Peste, Nu Mai Puneti Botu’ La Scenariile Basiste !

  Este cunoscut faptul ca lui Hitler i s-a oferit pretextul atacarii Poloniei, respectiv declanasarii Celui De-al Doilea Razboi Mondial, sub forma scenariului conceput de seful SS, Himmler, constand in „atacul” asupra statiei de radio de la Gleiwitz, de catre trupe poloneze, in fapt militari germani imbracati in uniforme poloneze.
  Ei bine, la o scara mult mai mica, intr-o profunda nota bulevardier-damboviteana si cu un la fel de profund iz de naftalina , Serviciile ii coc dictatorului nostru in embrion, in laboratoarele fostei Securitati, fel si fel de scenarii cu care acesta tine agenda zilei oferind graunte mucegaite unei media infometata de audienta si lipsita de cea mai elementara dorinta de a vedea dincolo de ceea ce i se ofera pe tava de la Cotroceni.
  Exact acest lucru s-a intamplat si in cursul zilei de ieri, cand toata presa a dat navala pe singurul pensionar prezent la ora inceperii unui presupus miting de protest al pensionarilor din judetul Arges in fata Prefecturii din Pitesti.
  Reteta scenariului a fost extrem de simpla si a constat in cateva ingrediente dupa cum urmeaza: se ia una bucata pensionar care pute de la distanta a propagandist pedeleu sub acoperire, se inarmeaza cu una bucata autorizatie pentru desfasurare miting protest in fata la Prefectura si, la ora stabilita, insotit de importante forte de ordine cum ar fi alde jandarmi si politisti, este deplasat in fata obiectivului. Simultan se anunta media despre desfasurarea unui miting organizat si autorizat. Presa, cu mic cu mare, se prezinta in viteza la fata locului, unde constata cu uimire ca in afara de agitatoru’ pedeleu sub acoperire, nema alti demonstaranti. Pentru ca circul sa fie complet se iau interviuri peste interviuri protestatarului in misiune portocalie in care acesta sustine ca pensionarii n-au venit deoarece chipurile n-au timp, ei, datorita conditiilor de viata extraordinare oferite de guvernul basit, avand cu totul si cu totul alte preocupari caracteristice unei varste a treia lipsite de griji, cum ar fi plimbatul nepoteilor prin parcurile orasului, sau petrecerea timpului la cluburile special amenajate de autoritatile portocalii pentru cei care au muncit o viata si acum beneficiaza de grija pe care le-o poarta statul chiombului.
  Toate bune si frumoase, presa a facut audienta, propagandistul pedeleu si-a scos franzela pe ziua respectiva, janadarmii au scapat nebatuti de pensionari, iar romanii au tras concluziile pe care avrut chiombul sa fie trase.
  Si anume ca in Romania anului 2011, lumea este extraordinar de multumita si face cereri pentru mitinguri de protest la mistocareala si hoha, asa pe post de arogante ca sa ne mai radem si sa ne mai simtem si noi bine din cand in cand, nici vorba de lipsuri sau alte celea la varsta a treia, care fericita se ocupa de cresterea nepotilor prin plimbari dese ale acestora in aerul liber al parcurilor patriei noastre capitaliste.
  La nivel subliminal: stai in casa romane, n-are rost sa iesi in strada (nu ca mamaligile care consttuie populatia acestei tari s-ar ingramadi sa-si ceara drepturile in strada), deoarece chiombu’ cu un ochi vegheaza pentru tine pe model FNI, iar cu celalalt sta pe Elena Udrea ca pe butelie!
  Ma gandesc totusi ca atunci cand s-a cerut autorizatia s-a facut in numele unei organizatii, ceva acolo, organizatie din care macar conducerea ar fi putut fi prezenta, nu doar agitatoru’ pedeleului sub acoperire.
  Dar ce stiu eu cu ce se mananca actiunile de protest in aceasta tara? Asa ca mai bine tac si inghit gogorita trambitata de media romaneasca iute punatoare de botic la scenariile chiombalaului.

 5. Procedura standard portocalie pentru opozanti si pentru indezirabili in post este : daca respectivul are un dosar (inchetat ) pe raft, intai se incearca cu vorba buna, adica un santaj; daca respectivul nu cedeaza la santaj, dosarul se arunca in media si apoi se iau masuri. Daca respectivul nu are dosar, i se manufactureaza unul sau mai multe ( prietenii acoperiti stiu cum ), restul procedurii ramanand conform descrierii de mai sus. Folosindu-se repetat procedura standard de mai sus, se poate chiar creea un parid – vezi exemplul UNPR-ului, sau se poate integra un partid intreg in Miscarea Populara ( vezi cazul Becali, un caz rebel in care au trebuit folosite trei dosare – valiza, sechestrarea si dosarul Babiuc-Becali cu schimbul de terenuri ).

 6. Problema este ca toti acceptam ca “nu ne mai mira nimic”,dar nu catadicsim sa ne miscam fundurile in strada.Eu una consider ca abuzurile trebuie sa inceteze si ca doar atitudinea civica hotarata,ferma si legala poate sa determine schimbarea comportamentului abuziv.
  Suntem o natie extrem de”comoda” si rabdatoare.Mai rau e ca nici generatia tanara nu simte nevoia sa amendeze,sa protesteze pentru viitorul mizerabil pe care ni-l pregatesc aceste “termite”.
  Ma gandeam daca n-ar trebui sa se predea in licee cursuri de atitudine civica,sa educam tineretul sa stie cand trebuie sa se exprime civic,cum trebuie s-o faca in mod civilizat dar ferm,cum sa reactioneze in fata abuzurilor statului.Pana la urma sunt probleme de educatie, de educatie democratica,unde noi avem grave lipsuri.

 7. mai bine ati cauta dosarul lui toader pt. ca inainte de 89 se puteau imbarca doar cei cu dosar de la secu.vorbesc in cunostinta de cauza pt ca o persoana din familie a incercat de trei ori sa se imbarce fiindca iubea marea dar a fost respins fiindca o ruda era plecata inainte de al doilea razboi mondial in germania pe atunci federala.asa ca dom deputat sa faca ciocu mic ca lumea nu e fraiera cum cred ei

Leave a Reply