Dupa ce au urinat pe lege si pe statul de drept timp de 4 ani, in strigatele disperate ale oamenilor abuzati, Blaga si pedelistii lui vorbesc acum despre democratie, valori UE si spaima ca USL e un pericol.
Unde era Blaga cind a furat Roberta votul la legea pensiilor?
Dar cind premierul Boc a decis neaplicarea deciziilor Inaltei Curti, in aplauzele lui Traian Basescu?
Dar cind Curtea Constitutionala a decis taierea salariilor pentru 6 luni si regimul Basescu-Boc a prelungit abuzul la nesfarsit?
Disperarea de a readuce toate deciziile politice importante inapoi in Parlament, cu reducerea atributiilor discretionar preluate de Traian Basescu, scoate din minti tabara portocalie. Vorbesc precum cei cu mintile ratacite despre lovitura de stat, incalcarea legilor.
Toate mizeriile facute de cei din PDL impotriva democratiei romanesti se intorc acum impotriva lor.
PS : Pentru indivizii care umbla cu lovitura de stat in gura, iata temeiul legal pentru schimbarea presedintelui Camerei Deputatilor
Regulamentul Camerei Deputatilor
Art. 25. – Preşedintele Camerei Deputaţilor şi orice alt membru al Biroului permanent pot fi revocaţi înainte de expirarea mandatului, cu votul majorităţii deputaţilor. Votul este secret şi se exprimă prin buletine de vot în cazul preşedintelui Camerei Deputaţilor şi prin bile în cazul celorlalţi membri ai Biroului permanent. Propunerea de revocare se face în scris şi este însoţită de semnăturile iniţiatorilor.
Art. 26. – (1)*) Revocarea din funcţie a preşedintelui Camerei Deputaţilor poate fi propusă, când se schimbă majoritatea politică din Camera Deputaţilor, de către majoritatea deputaţilor.
(2)*) Revocarea din funcţie a preşedintelui Camerei Deputaţilor poate fi propusă şi la cererea a minimum o treime din numărul total al deputaţilor, în una dintre următoarele situaţii:
a) încalcă prevederile Constituţiei României;b) încalcă grav sau în mod repetat prevederile Regulamentului Camerei Deputaţilor sau ale Regulamentului şedinţelor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.
(3) Revocarea preşedintelui Camerei Deputaţilor poate fi cerută de grupul parlamentar care l-a propus.