Mihai Gâdea a dezvăluit luni seara la Sinteza zile că, în urmă cu câțiva ani, o altă instituție de presă s-a aflat într-o situație similară Antena 3.

”Parlamentul României votează o lege pe care președintele țării o promulgă. Legea prevedea ca mai multe clădiri să treacă la o fundație. Printre acele clădiri era și sediul Grupului de Dialog Social și al Revistei 22”, anunță Mihai Gâdea.

Traian Băsescu, președintele României la acea vreme, intervenea și cerea parlamentarilor să facă demersurile necesare pentru ca sediul GDS să nu fie mutat.

”Șeful statului amintește, în cererea de reexaminare, că prin Hotărârea Guvernului nr.1603/2004, cu modificările ulterioare, s-a aprobat darea în folosință gratuită a imobilului din Calea Victoriei”, se arat într-un articol publicat în România Liberă, în 14 aprilie 2007.

La un moment dat, inclusiv fostul premier Victor Ponta dă o Hotărâre de Urgență în cazul imobilului în care activa Grupul pentru Dialog Social.

Paradoxal, deși au fost într-o situație similară, pentru care statul a intervenit să o rezolve, cei care fac acum parte din acest Grup de Dialog Social țipă ca noi să fim evacuați, a spus Mihai Gâdea.

PS : Pentru cei care nu stiu, Revista 22 a publicatia in care scrie Andreea Pora pe banii statului roman…

10 COMMENTS

 1. trebuie persistat intr-o greseala. guvernul trebuie sa intervina pentru cei apropiati.
  libertatea presei nu a fost afecatata nici intr-o situatie , nici in alta.

 2. Este unul dintre multiplele exemple de incapacitate a unui stat de a rezolva drept si onest diversele situatii! Timp de 26 de ani, ” alesii neamului” au trecut, au acceptat si incurajat coruptia si hotia, mizeria de astazi din structurile statului. Ca un blestem, toti acesti ”alesi” pastreaza aproape intact, acelasi sistem, care ii ridica sau coboara dupa preferinte! Nici actualii, Iohannis si Ciolos nu par a face exceptie de la aceasta regula! Sitemul i-a produs, sistemul ii ntretine!

 3. Domnule Radu Tudor, sa intelegem ca toate fundatiile existente in Romania beneficiaza de cladiri din patrimoniul Statului cu titlu gratuit si probabil subventionate de la buget? Cred ca subiectul trebuie dezvoltat. Trebuie sa vedem o lista cu toate fundatiile beneficiare de cladiri ale Statuluii, de subventii, obiectul de activitate si cui apartin. Si daca se poate si textul de Lege cu toate beneficiile, scutirile, etc.

 4. adica pentru orice lingau basist “se poate sa ramana pe loc ” ???
  adica pentru orice lingau basist ” legea NU este aceeasi pentru toti ” ???

 5. Desigur, ce voi sunteti parte din mafie ??? Dati-mi voi sa-l includ in mafie si pe dl. ambasador Hans Clem ( SUA) care a declarat ca tot ce este tehnica la dvs. a fost obtinuti cu bani facuti din coruptie (???!!!). Cu alte cuvinte orice om este prezumat vinovat…sau sa spuneti merci ca nu v-au luat antenele pentru recuperarea prejudiciului…Nu vi se pare ca in Romania justitia asta facuta dupa cheful americanilor va determina o accentruare a respingerii influentei SUA pe termen lung ?

 6. Din tot ceea ce s-a intamplat se configureza o singura concluzie!!!
  Nu antenele sunt cele vizate in mod special, daca imi este permisa afirmatia ,sunteti victime colaterale ale unei lupte indarjite si continue impotriva lui Dan Voiculescu.Intrebarea este :De ce???

Leave a Reply