La expozitia auto din Geneva, Bugatti a prezentat noul lor super bolid. Bugatti Chiron arata senzational si in acest moment este cea mai rapida masina de serie din lume avand o viteza maxima de 420kmh.

Masina poate atinge o viteza de varf mai are insa aceasta este limitata electronic. Sprintul de la 0-100kmh se face in sub 2.5 secunde.

interior chiron

Performantele incredibile ale Bugatti Chiron se datoreaza motorului cu specificatii de pe alta planeta. Motorul este W16 de 8 litri cu 4 turbine mari. Puterea maxima este de 1500 cai putere.

Cauciucurile sunt special construite de Michelin. Doar 500 modele de Bugatti Chiron vor fi construite iar

7 COMMENTS

 1. Si la ce foloseste acest mostru pe roti??? Costa o avere si consuma si polueaza la greu atmosfera cat 10 masini de duzina la un loc.

 2. Este si asta o arta, preferabila armelor de distrugere in masa! Cu precizarea ca mentalul celor care ajung sa le conduca, lasa de dorit, o constatam zilnic si pe drumurile noastre.

 3. Regulile sunt pentru prosti si pentru saraci!
  Cine are bani isi face propriile reguli sau plateste ca sa le incalce pe cele ale amaratilor de rand.

  • Perfect. Vor ajunge înaintea proștilor, săracilor și amărâților de rând în lumea de dincolo, dar de cealaltă parte a prăpastiei, nu cea pe care stă, fericit, Avraam! Însăși expresia “amărâți de rând” spune că cine are bani nu e în rând cu lumea normală.
   Apropo de reguli, primele au fost transmise pe tăblițe, lui Moise, de către Dumnezeu. Și regulile sunt PORUNCI.

 4. fasss!si ce faci cu ea?fita ptr. megabogatii(megacretinii ) planetei care nu stiu pe ce sa isi mai cheltuiasca averile.90% din cele 500 vor zace in garaje unde proprietarii lor isi vor aduce prietenii sa se laude cu ele.ca de mers pe sosea cu ea nu ai unde.sau care se risca pateste ca boul din dubai care de atat turat motorul prin trafic la viteza mica a reusit sa dea foc la un aventador.

  • Poti sa faci un mic tur informativ de la Genova la Antibes pe Coasta de Azur si vei observa ca asemenea masini nu stau prin garaje si chiar ai unde sa mergi cu ele.Asemenea masini sunt, bineinteles, nu pentru toti, dar te asigur ca trebuie sa vizitezi anumite zone sau locuri ca sa intelegi ce inseamna sa traiesti altfel, de pe malul Dambovitei lucrurile se vad altfel, sau nu se vad deloc.Tipii aia ( din Dubai ) care pana acum cativa zeci de ani traiau in cort si cresteau capre nu se compara cu acea clasa rasata a bogatilor de traditie, vezi Franta, Italia, Elvetia, Germania, Anglia, etc., depinde pe unde umbli si ce lume cunosti.

   • Stai linistit ca majoritatea celor care o cumpara o fac pentru revanzare ulterioara la un pret mai mare ca vezi doamne e serie limitata.asta e masina de circuit nu pentru sosele cu limite de viteza.cum am spus e fita pentru cei care nu stiu pe ce prostii sa isi dea banii.

Leave a Reply