Doamnelor si domnilor, coperta Catavencii :

5 COMMENTS

 1. OT: Se pregateste o FRAUDA:
  Daca nu vrei sa votezi la referendum, dar votezi la europarlamentare, iata ce zice Biroul Electoral:

  “alegătorii care au optat şi şi-au exercitat dreptul de vot la alegerile din data de 26 mai pentru un singur scrutin şi cărora li s-a aplicat pe actul de identitate timbrul autocolant sau, după caz, ştampila cu menţiunea “VOTAT” şi data scrutinului vor mai putea să îşi exercite dreptul de vot pentru scrutinul la care nu au optat iniţial, în data de 26 mai, până la ora 21,00, ora închiderii secţiilor de votare.

  Dacă cetăţeanul se află în localitatea de domiciliu, el va vota la aceeaşi secţie de votare, caz în care va semna pe lista electorală permanentă corespunzătoare scrutinului pentru care nu a optat iniţial, pe locul de semnătură barat anterior, preşedintele urmând a scrie în dreptul acestuia menţiunea ‘revenire’, să semneze şi să aplice ştampila de control a secţiei de votare.

  În cazul în care alegătorul nu se află în localitatea de domiciliu, acesta va fi înscris în lista electorală suplimentară corespunzătoare scrutinului pentru care iniţial nu a optat, de la secţia de votare unde se prezintă, se arată în decizia BEC.”

  https://www.agerpres.ro/politica/2019/05/14/europarlamentare2019-bec-pe-26-mai-sectiile-vor-fi-dotate-cu-cate-trei-urne-de-vot–307450

  Va sa zica, la ora 10 te duci si votezi la europarlamentare si nu vrei sa votezi la referendumul lui iohanis. La ora 20 te razgandesti si te duci sa votezi la referendum, si iti vor da sa semnezi peste ceea ce anterior a fost “barat”, iar presedintele va aplica stampila si va semna.

  Dar daca n-ai de gand sa apari din nou si pt.referendum? Ce impiedica pe cineva ca ulterior sa copieze semnatura ta in locul “barat” — ca doar o are in fata ochilor, exact in casuta anterioara —, si apoi sa aplice stampila, si deci sa mareasca ilegal numarul de participanti le Referendum?

 2. Imi repugna!Stiam toti ca era securist!Problema grava e ca asta a dominat 10 aniSi nu suntem intrigat,exemplul cu tortionarul aug.lazar e bomba atomica a celor 30 ce se apropie!Prin asta ne dam seama ca securistii nu se predau,domina si executa!Nu suntem infantili,stim cu ce se mananca contra-informatiile,oameni setati pe tinte!!Cine crede ca pleava asta va fi anihilata se inseala amarnic!basescu,stie,a stiut sa-i activeze!A dus-o excelent,si preluata de iohannis,prostovan sau,mai degraba personajul ideal de santaj!Nu ma uit la ce declara,o obsesie,prosteala fara continut,un disperat cu audienta limitata!Eu stiu ce vreau,nu referendum,bani aruncati in mocirla,euro-parlamentare fara descreierati,fara Romania,fara cetateni doar cu exemplare apatride!Deci,prefer sa ma incarc cu energia tarii mele,care mai e ea!Nu schizoisme!Daca nu esti constient de asta,mocirla va fi culcus vesnic!

 3. Nu l am văzut pe sticlă timp de 10 ani ,preț de vreo 5 minute,cât să schimb canalul ! și nici acum …

Leave a Reply