Pisica lui Antonescu

Mardale. www.catavencii.ro :-))))))))))))

51 COMMENTS

 1. Basescu A Inviat! La Dezalcoolizare, Betivane, Nu La Carma Tarii (vezi link) !

  Nimeni nu-si poate explica altfel decat prin Minune Dumnezeiasca Invierea Domnului nostru Iisus la evrei, motiv pentru care ea a fost luata ca atare, nemaiincercandu-se speculatii pe aceasta tema.
  Ei, bine, daca aceasta Minune s-ar fi petrecut la romani, altfel ar fi stat treaba si asta deoarece explicatiile nu tin cat de cat de Mana sau Vrerea Domnului, ci romanii au gasit o metoda mult mai simpla si pragmatica de a invia mortu’ de la groapa.
  Prezentam in cele ce urmeaza aceasta metoda, punct cu punct, cu precizarea ca ea reprezinta rezultatul muncii unui colectiv de savanti din cadrul Serviciilor de Informatii din Romania.
  Metoda este relativ simpla, iar algoritmul si etapele sale de desfasurare sunt urmatoarele:
  1. Se ia una bucata candidat nominalizat de noua majoritate zdrobitoare aleasa la functia de Prim Ministru, i se tabacesc bine obrajorii pana ajung la consistenta soriciului de porc, pentru a li se reduce in acest fel sensibilitatea la anumite reprosuri venite de la alegatori, este uns cu mir de Briusel si pus sa semneze un pact de coabitare cu mortu’ pe care dorim sa-l inviem.
  2. Astfel tabacita una bucata prim ministru este pusa sa iasa in media cu declaratii care mai de care mai triumfaliste, emise intru indobitocirea electoratului, in sensul ca acesta trebuie facut sa creada ca, daca au inceput sa se intrevada oarece firicele de imbunatatire a vietii sociale din Romania, acest lucru se datoreaza coabitarii dintre prim ministru si mortu’ supus procesului de inviere, cei doi nemaicertandu-se pe avionul cu care sa mearga la Sultan sa dea raportul.
  3. Se ia mortu’ si, in prima faza, se aseaza intr-o limuzina si se trimite la o manastire spre sfintire si iertare de pacate. Se are in vedere ca la manastire audienta sa fie in mare majoritate formata din babute cu frica lui Dumnezeu, nepuse pe galceava politica, fluieraturi sau huiduieli, ci pe iertare si indurare crestineasca.
  4. Pe drumul spre manastire este scos la inaintare un ofiter SRI sub acoperire, mai durduliu dar cu voce puternica si adanca, chipurile om din popor napastuit de ticalositi, care trage de limuzina mortului si tipa cat il tin bojocii ca doar mortu’ poate lupta cu coruptia din tara asta, coruptie care i-a mancat sufletul. In ciuda protestelor sepepistilor care-l tin vanjos pe colega in brate, mortu’ deschide geamul limuzinei si da asigurari boboreanului alegator ca-i va rezolva jalba.
  5. Se ia mortu’ si se itinereaza, chipurile pe blat, fara stirea media, prin tara ba pe meleaguri dobrogene unde un primar autofinantat si pretendent la o functie de conducere in noul partid infiintat de mort aranjeaza o bauta intre mort si cativa batranei din comuna respectiva, bauta la care mortu datorita starii foarte avansate de alcoolism cronic aproape ca scapa paharul cu bere din mana. Se fac poze si se dau autografe ca pe vremuri (dar nu de catre media) si se pun pe feis bucu’ mortului de unde sunt preluate intr-o veselie de o media furibunda, in cautare de subiecte tari.
  6. I se pune mortului un clop maramuresean in cap, un fost coleg de partid ii face cadou o traita pe care o si-o pune pe umar si este trimis la o granita interjudeteana, la sarbatoare mocaneasca, cu paticipanti selectionati pe spranceana, unde mortu’ redevine maimuta de altadata, face poze de grup si de familie cu oarece ciobani si consoartele lor, da autografe si o arde intr-o veselie cu palinca sa nu carecumva sa uite romanul cu cine are de-a face.
  7. Chit ca media n-a fost instiintata de toate aceste manevre de resuscitare, o zi intreaga dupa acestea, ecranele televizoarelor se inrosesc de prezenta mortului, prezenta comentata in fel si chip de fel si fel de analisti politici si jurnalisti de renume care au un singur lucru comun. Tipa cat ii tin bojocii:
  Basescu A Inviat!
  Si asta cand? La nici o saptamana dupa ce crestinii ortodocsi din toata lumea s-au bucurat de o alta Inviere.
  Sa ne traiesti, Basescule, in veac de veac nemuritor!

  http://www.dcnews.ro/2013/05/basescu-era-sa-scape-paharul-video/

  • O, Doamne!M-ai făcut să rîd, deși situația e indigo deja. Să trăiești și tu , 100 de ani de ți-o fi voia.

 2. Sub conducerea criminalului scelerat Traina Basescu, SRI a ajuns sa aiba un buget mai mare decat Ministerul Sanatatii. De aceea dementul a inchis spitalele si a redus salariile si pensiile angajatilor ce pruduc plusvaloare tocmai pentru ca SRI sa poata sa-si mareasca activitatea de supraveghere si control a cetatenilor marindu-si intr-un ritm galopant efectivul de cadre si bugetul chiar in acesti ani de criza.

 3. Premierul își uită bunul simț acasă văd că!Jignește cetățenii din Bihor Oradea!Mă opun total și explorării gazelor de șist datorită stațiunilor Felix,Băile 1 Mai.Fie vor trebui prin explorarea lor să oprească sursa de apă,fie și asta promit că apa și elementele ei,se vor evapora.Nu va mai fi apă,ci va fi umezeală fără nimic!Pământul se va usca,vor opri apa termală.Am semnat petiții fizice,nu online,dar și online dar 95% din Sârmartin,Băile Felix,1 Maiau spus NU,printr-un referendum,ei au spus NU,explorării și exploatării gazelor de șist!Dar hai fie și că apa n-ar avea de suferit,ei trebuie să instaleze echipamente care necesită defrișare a spațiului verde,nu neapărat păduri,dar și dacă am putea trece cu vederea chestia asta,nu putem trece cu vederea alunecări de teren șichiar cutremure!Avem acolo plin de stânci,cad stâncile pe muncitori Doamne Dumnezeul Meu și la accident de muncă nu-ți ajunge salarul compensator și nici familia nu-ți ajută!
  Dar să nu ne facă premierul proștii proștilor,că nu știe cu cine se pune!
  Și să nu se scuze că e doar explorare!Știm noi,localnicii ce resurse se pot lua și ce nu,pentru că suntem oameni educați,de bunicii noștrii care poate n-or avea ei falcultatea lu pește dar au avut experiența necesară să ne explice și să ne învețe ce plante sunt acolo,ce minereuri se găsesc acolo și care-s riscurile.n-o să accept lecții de la un birocrat nesincer cu propria persoană(mâine fac război,poimâine coabitez)
  Guvernul României niciodată nu s-a îngrijit de Bihor.Primarul a făcut cum a putut pe propriile ssale brânci și sudoarea noastră!Să nu ne mai mintă cu locurile de muncă,ele nu sunt problema,defapt sunt prea multe,aș îndrăzni,e vorba de salarul angajatului și nici asta,datorită scumpirii alimentelor lună de lună și scadența valorii produsului alimentar.Noi nu mâncăm pâine,pâine!Ba chiar câteodată,luni,se face pâinea la brutărie din ce-a mai rămas din aluatul de cozonac,iar astfel,pâinea iese dulce fără valori nutritive.Să vină premierul la Oradea ca în vară,cu 4 zile înainte de referendumul pentru dEMITEREA lui Băsescu,să vinăp din nou,dacă are curajul!Să se ducă al băile Felix și 1 MAi și să pomenescă de gaze de șist și cum va fi poftit de noi!

  • Bravo! Poate se trezesc mai mulți .Și nu mai înghit orice minciună și aberație.Noi am trăit , cu mai puțină poluare dar copiilor, și nepoților noștri ce le lăsăm ? Vorbele unor miniștri mincinoși și vînzători de țară, și a unui președinte asemenea ?

   • lili dacă ești din Bihor,îți dau numărul meu de telefon zero șapte cinci opt opt opt zero nouă șapte cinci

  • Și ar fi și mai bine dacă dv. cei care trăiți acolo în zonă și cunoașteți situația reală , să ieșiți să spuneți tuturor adevărul .Ca să nu ne creadă Ponta proști pe toți.

   • Noi preferăm să vedem dacă au curaj să vină cu utilajele să pună în pericol mediul,căci unde sunt stânci,și se bagă ceva în pământ,crește riscul cutremurelor și aluncecării de teren.Un exemplu e SarmiZegetusa!Au lucrat,s-a prăbușit din Sarmizegetusa.Dacă îndrăznesc să vină,noi vom fi armata.Avem în dotare topoare,furci,torțe,un fel de Răscoala lui Liviu ?Rebreanu.DA! vor fi victime colaterale prin a ne apăra dar decât să moară toți și copiii noștrii…nu ne mai e frică de nimic

 4. Adevarul este ca, nu numai in PSD, sunt unii(in special fostii fesenisti)cu “NASUL IN SUFLET” ci sunt destui si in PNL nemaivorbind de PDL-isti si restul partidelor.A avut si PNL-ul hoti/tradatori de tara, dar ,din pacate, Antonescu n-are puterea necesara sa se lupte cu ei(sa deschida al doilea front) fiind ocupat sa incerce zilnic dezmintira minciunilor lansate permanent de r-OTV, de presa basista,de hotii/tradatorii din PDL/PSD/Institutii/Parlament(se vede de la o posta ca Dnul GHISE pare un “lup singuratic” fata de atitudinea majoritatii parlamentare care nu doreste DELOC schimbarea legilor strambe emise de regimul basescu/boc sau sa-l supere cu ceva pe GUVERNATOR, din simplul motiv de a nu supara pe STAPANII FANARIOTI din UE,SUA/FMI si de a nu intra ei insasi ,sub incidenta unor legi DREPTE si CLARE).Si pentru a TRAGE DE TIMP parlamentul ne amageste/invoca sloganul/minciuna :VOM SCHIMBA CONSTITUTIA SI VOM INDREPTA TOTUL(dar si ei stiu ca regionalizarea si noua constitutie nu vor trece chiar si in cazul cand vor DESFIINTA ORICE CVORUM ,asa cum mai nou sugereaza/o da la intors COMISIA DE LA VENETIA).Pacat de PONTA care a pornit in forta cu ganduri bune(ar fi putut sa ramana in istorie ca un personaj pozitiv) si mai apoi “A INTELES” in ce parte INCLINA BALANTA DE PUTERE interna/externa si a cotit-o brusc la 180 grade(istoria il va consemna ca pupilul/pisicul lui basescu/merkel/barosso/gitenstein).Il va tine totusi aproape de el pe Antonescu ca doar nu-l doare gura sa repete la nesfarsit:ne vom respecta intelegerea si dnul Antonescu va fi singurul candidat al USL la presedentie.

 5. Odată am fost la doctor pentr niște analize cu aparatură modernă.Și trebuia să beau o porcărie la care eu eram alergic.Asistenta drăguță și doctorița mi-au spus că trebuie să mă examineze și că încearcă să-mi dese pe gât altceva,experimental,să vedem dacă sunt sau nu alergic.Concluzia?
  NU A EXISTAT NICI O DATĂ,PRIN LĂCOMIA OMULUI,DOVEDIT ȘI ISTORIC”SĂ VEDEM DACĂ ESTE ȘI CARE SUNT RISCURILE”
  La noi e o vorbă înțeleaptă…PORCUL TOT PORC RĂMÂNE(se folosește de obicei pentru a exclama o stare de frustrare când soțul unei femei casnice este prins într-o stare avansată de ebrietate)
  Omul nu se învață!Dacă vede banul în față nu se poate potpoli,și este dispus să se ardă cu supă și să-i ardă și pe ceilalți care nu-s de acord cu el.
  Ultima dată când s-a dus cineva în numele poporului(fără acordul poporului),în interes de gaze,s-a dus după gaz,a fost decimat o întreagă minoritate pentru zvonul unor laboratoare cu arme de distrugere în masă!

 6. Ponta coaditeaza cu criminalul scelerat Traian Basescu ce are mainile murdare cu sangele romanilor ce s-au pierdut viata datorita reducerii salariilor si pensiilor si inchideriii spitalelor ordonate de acest dement ce-si ureste propiul popor. Cati romani au murit efectiv de foame si boli grave datorita imposibilitatii de a-si cumpara alimente, medicamnete sau lipsei acordarii tratamentului medical de urgenta in unitatile spitalicesti desfiintate numai aghiuta stie??????? La cate sute de milioane sau miliarde de euro sau dolari se ridica averea acestui criminal dement stransa in acesti ani de cand face bisnita cu tara din pozitia de presedinte de asemenea numai aghiuta stie?????????

 7. Consilierii Capitalei au innebunit ? Au inceput sa faca proiecte de legi sau cum s-or numi, de rad curcile. Cica sa nu mai puna oamenii antene parabolice si ventilatoarele de la aerele conditionate pe fatadele blocurilor, sa nu mai dea de mancare la caini. Acum au venit cu alta tampenie: ” Amenzi de 5.000 de lei pentru locuitorii Capitalei care nu plantează iarbă pe terenurile deţinute
  Sursa: Antena 3
  De ce nu spune nimeni care sunt zbanghiii care propun astfel de ghidusii ?

 8. Pana si Parvulescu incepe sa spuna numai aiureli, PNL vrea sa schimbe ziua nationala si tot asa. Deja ma doare capul. Cred ca le-au luat mintile caldura asta sau poate ploaia…
  In tot acest timp : ” Bătrâni umiliţi de stat. Oamenii sunt aduşi pe braţe de rude în faţa comisiei de evaluare a dosarelor de handicap
  Sursa: Antena 3
  Domnule Radu Tudor, oare a ajuns PDL iar la Guvernare si nu vad eu ?

  • Completare: ” Pîrvulescu – Pro Democraţia: Prezenţa UDMR în Parlament este ESENŢIALĂ pentru democraţie
   Sursa: Realitatea
   Ca sa fiu mai clar… De cand are legatura UDMR cu democratia ?

  • Poate reusiti domnule Radu Tudor sa-i spuneti domnului Parvulescu ca sunt unii votanti UDMR care considera ca romanii sunt niste tigani veniti din India, incaltati in opinci din anvelopa si care au venit si i-au cotropit pe secuii din, citez, “Ardeal (Erdely)”. Daca el se considera asa, macar sa taca, pentru ca se face de ras si nu mai are nicio prestanta in fata telespectatorilor care il luau candva in seama.

 9. @ Protestez CORECT.Cred ca nu numai in ROMANIA orice politician/conducator are pretul sau cu care poate fi cumparat(in sua este chiar pe fata sub institutia”LOBBY-lui”).Asa ca toti care cred ca acesti conducatori actioneaza numai si numai in interesul national si nu in interesul lor personal(cum incalca indicatiile UE/LICURICI/FMI devin automat istorie) sunt oameni f naivi si poate f corecti in STRUCTURA LOR si tocmai de aceea gresesc judecandu-i pe altii dupa propriul standard.Poate acest fapt le-a permis tuturor NEAVENITILOR(poate cu vre-o exceptie) sa ajunga in fruntea tarii in aceasta perioada de 23 ani.

 10. Am văzut clipul în care Băsescu aproape a vărsat paharul cu bere. Asemenea tremurătură nu provoacă decît Parkinson, sau Alchoolism cronic. Și de asemenea se observă că evită pe cît mai mult posibil să folosească mîna stîngă. Și cînd te gîndești că asemenea om conduce o țară, ți se face părul măciucă. De aceea probabil a avut și acel accident acum de curînd. Întrebarea este, –DACĂ E BOLNAV, DE CE NU SE RETRAGE PE CAZ DE BOALĂ ?–

  • @ LILI

   COINCIDENTE ? 🙂

   Bolile lui Hitler și ce a dus la sinucidere

   În baza unor cercetări intense a peste 300 de ore de film, specialiștii au ajuns la concluzia că Hitler suferea cel târziu din 1943 de boala Parkinson. Până în acel moment dictatorul își folosea ambele mâini pentru a gesticula și a-și susține discursurile, însă din acel an Hitler era mai rezervat în gesticulația cu mâna stângă. Unele secvențe de peliculă, scăpate cenzurii, îl înfățișează pe Hitler cu mâna stângă tremurând ca la bolnavii de maladia Parkinson. Deși au fost făcute cercetări minuțioase, nu s-au descoperit nici în scrierile apropiaților, însă nici în scrierile sale atestarea îmbolnăvirii de această maladie. Recent s-a aflat că unul dintre medicii acelei perioade îi administra o substanță misterioasă[necesită citare] care, potrivit valetului său, îi dădea subit o vigoare neobișnuită încă înainte de a-i fi fost scos acul seringii din venă. Cercetările au dovedit că lui Hitler îi erau administrate amfetamine de către misteriosul doctor Morell, astfel încât în scurt timp a devenit dependent.[necesită citare] Boala Parkinson nu afecteaza funcțiile cognitive sau gândirea (a nu se confunda cu boala Alzheimer). Amfetaminele se înrudesc funcțional cu levo-dopa, utilizată în tratarea bolii Parkinson. Când forțele aliate au început ofensiva împotriva Berlinului, Hitler s-a adăpostit într-unul dintre buncărele speciale împreună cu un grup demnitari și alți oameni de încredere. Unii cercetători presupun că Hitler ar fi suferit și un atac cerebral [necesită citare].

   Sursa : WIKIPEDIA

   • Da se aseamănă mult. De aici probabil și -vigoarea- ca să mă exprim așa cu care a pornit să-și facă adepți prin țară .Doar D-zeu poate ști, și eventual cei în cauză , ce și cum se administrează. Droguri, halucinogene, amfetamine, ei știu.

    • @lili

     “Droguri, halucinogene, amfetamine, ei știu.”

     Mai stiu si eu un leac folosit de Dictator : whisky . 🙂

 11. mari jigodii ordinare atit ponta cit si antonescu in privinta crimei impotriva romanilor prin exploatarea gazelor de sist de catre compania mafiot-terorista texaco actuala chevron…

  vad ca si in hotia dementa de la rosia montana rgcm sint toate trei javrele ponta, basescu si antonescu pe aceeasi pozitie de tardatori mizerabili in favoarea unor borfasi scelerati occidentali

 12. Si lui @Gemil i-ai spus ,, mars ! ,, ? Eu asa m-am simtit tratata , ca o jigodie ….. desi ….. n-as zice ca sunt …..

  • Si , ia uite pe ce adresa sunt nevoita sa-ti trimit mail , unde-am scris gresit , in graba si ascultand emisiunea voastra in casti , ,,iahoo,, …

  • Ce bucurești, ce covrigi, ce câini, ce …gemil?! Din această dilemă nu pot ieși. ( 😀 ). Eu deja fusesem ”încondeiat” de un lătrău de pe aici, un versificator de profesie, ca aș fi….domuz.

    • @nimabe

     O, nu ! Încă… nu.
     Mai pe ințeles, cu cine vorbeai, Nicoleta? Cine-i nenorocitu’ care te-a supărat?
     Adevărul este că dacă incerci să faci ordine printre odioși, cum încearcă să mai facă timid ultimii mohicani usl-isti , ”fdsn-iștii ” lui Cosmâncă @gigi sau @laura, nu te poți aștepta decăt la astfel de…. copite . Oricum nu au ajuns încă (literar) la nivelul celor de labeunu, sau de pe blogurile basiste, dar… sunt pe aproape. Ce-i mână pe ei in luptă? Care-i orizontul lor? Ce vor sa pună în loc(de Ponta)? Raspuns: NIMIC. Pe de alta parte este des uzitată înjurătura groasă ”a la varinia” sau precum a unei candide trei-lunatice… lili ( parasutata meteoritic de vreo trei luni… am vrut sa zic), ce tine tonul si…isonul, menită (tocmită)a scuipa și a înjura(nestiind pina recent nimeni de ea ), și pe de alta parte înjuratura bine mestesugită, chiar daca prezentată mistocaresc, de un nivel gramatical, insa, mai inalt, mai elevată, asemanatoare ca stil cărtărăscului, de tipul neo-marxistului …. marcuse.
     Acestia sunt cetățenii ”varză” , oamenii …girueta, care nu stiu(presupunand ca vine cazul) sa aleaga intre doua rele, care astazi e cu tine maine-ți infige cutitu(numai) pe la spate, care nu sunt in stare sa sesizeze o chestiune minimală si , pana la urma , de bun simt, aceea a cat de actual este dictonul „Consecințele mâniei(presupunand ca aceasta este chiar justificata n.s) sunt mult mai grave decât cauzele ei” spuse acum vreo 2000 de ani, de unul… Marcus Aurelius. Până când nu va realiza p…imea (vorba unui mentalist , de pe aici, MB) că e groasă cu acest razboi româno-român si că până a demola ceea ce consideri tu, o minoritate(in definitiv) cu acces însa la microfon sau tastatura, a fi ”rău și…stârpitură”, e bine, inainte să injuri, să gândești mai întâi ce pui în loc. Pentru ca altfel se va înjura înca mult și bine , ani mulți, pe mulți și…. multe, fiind, toti acesti vesnici contestatari pe fata , (si-n spate ultrasi ai unor forte obscure sau…obscurantiste), demni doar de un eventual …Campionat Mondial al Înjurătorilor de Profesie. Vorba cuiva (tot) de pe aici: ”Ce avem noi aici?” Raspuns: Nu cumva o repetiție la un viitor asemenea…. Campionat….de injuraturi? Poate e nevoie de asa ceva si eu, unul, nu i-am inteles inca rostul. FINALITATEA. Cum dracu sa mai iesi in strada…pe drept, cum se clamează ,cu asemenea brute ”verbale”, cu toti crocodiliii, care vor sa-i ”ia gâtu lui Ponta” .
     Vorba…. ”colosală”, chiar apoteotică, a lui Mihai GADEA, la finalul fiecărei zile,: ”Acum rămâneți cu…. ”Mircea Badea” . Care vreți …si mai rezistați, și-aveți ce învăța… rămîneți!

     PS1…. de fapt cu tipul de om…. ”Mircea Badea” sau tipul…”Dana Grecu” , sau…”Victor Ciutacu”(tot pe aici…pana mai ieri), sau ”Ion Cristoiu” (si el…pâna mai …alaltaieri), sau …multi alti …”tradători”.

     Cu drag,

     • @Gemil Nu ma suparase niciun ,, nenorocit ,, , ci omul pentru care am un respect deosebit , motiv pentru care-i urmaresc emisiunile si ceea ce scrie pe blog , fiindca il consider rational , cu picioarele pe pamant si , mai ales , corect . Tocmai pentru faptul ca-l consider corect nu-mi explicam de ce m-a banat , mai ales ca nu ma atentionase de vreo depasire a bunului simt . M-am trezit ca imi sunt interzise postarile . Asta-i tot ! Cu d-nul Tudor aveam oarece neclaritati . Sincer , nici acum nu am inteles motivul gestului dumnealui . Mi-as dori sa-l cunosc , pentru a evita o astfel de masura .

     • @nimabe

      Wow !
      Mai speri la ceva? Nu ai NICIO șansă în demersul tău. ”Alea iacta est”. Decât dacă …basculezi. Adică să scrii ceva de genul :
      ”Două nimicuri, cel din parlament şi cel de pe stradă, s-au reunit ieri într-o imagine emblematică pentru golul istoric în care trăim. L-am văzut pe copilul bătrân Ponta, acest produs nesărat al nomenclaturismului la a treia generaţie, acest nepot al lui Iliescu şi fiu al lui Năstase, conducând mulţimile ca un Coriolan Drăgănescu în cea mai tâmpită montare după Caragiale făcută vreodată. Ponta înconjurat de huliganii Stelei – iată noua imagine a noii revoluţiuni. Ponta cu tricolorul la gât, mânjind şi acest ultim simbol al mândriei noastre de sine, aruncându-l şi pe el în batjocură şi derizoriu. Ponta, cel mai prost demagog al PSD-ului, cel mai cusut cu aţă albă. (…)
      Este de neînţeles cum PSD-ul însuşi îl rabdă pe Ponta în fruntea lui, afară numai dacă nu-l cred un inofensiv om de paie al puternicilor din umbră. După ce epocile Iliescu şi Năstase s-au dus, acest partid, altădată măcar odios, periculos, redutabil în felul său, a ajuns pe mâinile unor marionete de care te-apucă râsu’-plânsu’ ”(MC) 😀 😀 😀
      Asta-i jocul ce le place. Daca ai scrie asa ceva sa vezi subscrieri… gârlă. Extremele (in sfarsit) s-au atins. Asta a vrut, nu, si băsescu? Nu în acest mod și cu deosebit sârg se scrie si aici pe blog?
      Cu toate aparentele unei atitudini echilibrate in interviuri si emisiuni in direct, vis-a vis de interlocutorii PSD, în lipsa lor sau la anumite emisiuni gen”Dana”, cu predilectie e…jale. Rabdarea , deci gandirea rationala nu –si mai gaseste matca. Plus VENDETA (de care vorbeam in cateva randuri). Si-or mai fi si alte ”ascunzisuri” pe care noi”amărăștenii” nu le stim, doar le intuim. Dupa câte se poate vedea de mai bine de un an pe blog, acestia sunt facuti harcea-parcea spre deliciul unui anumit public (90% pe aici) ce se vrea răzbunat(fiecare insă cu ”bisericuta” lui si cu liderul lui in suflet). Si cine le pune intrebari ”manusa” care sa le ostoiasca unora care ”sufera cu nervii” gen Mircea Badea (care-i varful de lance anti Ponta si anti PSD), el neavand însă blog?. Nu vezi cum fiecare isi da sieși dreptate de mai bine de un an cum ca stia el, sigur-sigur, ca Ponta-i tradator? Nu vezi cum toti se dau… tradati cand ei(culmea!) sustineau de ani buni ca Ponta-i tradator?
      Înjuraturile de pe blog la adresa lui Ponta si ale PSD-ului (indiferent de la cine vin-pdl-isti, prm-isti, ppdd-isti, ultrasi pnl-isti si nu, in niciun caz de la usl-isti) sunt utile pentru a se evalua faptul ca temele care sunt lansate, subiectele puse in discutie, au o rezonata publica(chit ca de o anumita structura acest public), in acest mod evaluandu-se(fals, cred) convingerea că în ceea ce se spune și se face NU SE GRESESTE, acest mod facil de abordare a unor teme dragi unor ultrasi fideli(asta doar până la prima…greseala), deci, garantandu-se (certificandu-se prin puterea injuraturii), prin unii lătrai faptul ca este pe drumul cel bun. Asta pentru ca am citit niste… ”mostre” de mizerii transmise de către niste monștri grobieni de neacceptat, după parerea mea, de către dl Radu Tudor. Tu, nimabe, nu ai scris mizerii, eu nu am scris mizerii la adresa niciunui USL-ist . Asta o fi(poate) vina a ceea ce invoci tu!
      ”Rationalitatii” de care faci vorbire i se da mai mereu, de ceva timp, peste gioale cu intoarcerea armelor la 180 de grade atunci cand PSD-ului si lui Ponta li se vrea aplicata corectia de ….nesupunere la ce vrea presa. Singurul care a avut taria sa spuna ca si presa NU-I DUMNEZEU PE PAMANT a fost (si este) MUGUR CIUVICA. Ia sa zici tu, eu sau altii de ATACURI MURDARE de PRESA , de CAMPANII de PRESA ar fi ca si cum ai nega HOLOCAUSTUL. Si cum in orice aspecte…” Presa are intodeauna dreptate” cum sa ai pretentia ca tu sa crezi altceva.
      Ce clarificari ar mai fi necesare? Am scris mai sus : ”Alea iacta est”. Asa ca PSD-ul si Ponta, eu sau tu, gigi, sau dorel, sau laura sau cei care au crezut si mai cred in USL, nu mai pot face …NIMIC. Cuvintele dure ale d-lui Radu Tudor, adresate pe aici (doar) PSD-ului si lui Ponta, in special, nu mai pot fi retrase.
      ”Din 2005, PSD a intrat sub zodia nefasta a lui Basescu si insista sa ramina acolo”
      ”Un spectacol grotesc : Ponta si-a tradat fidelii. Exact ca Basescu”
      ”E un spectacol mizerabil, al unor oameni care au tradat in trecut, o fac in prezent si o vor face si in viitor.”
      ”A ramas o singura nadejde in viata noastra plina de uriase dezamagiri : prin noi insine.” (PNL-ul, adică)
      ”Lipsa de bun simt a PSD fata de partenerii din USL devine manifesta(niste nesimtiti! …la gramadă)”
      ”Ponta nu fraternizeaza nici cu Voiculescu (deci cu ANTENELE) nici(…)”
      ”Consider, din multe ratiuni interne si externe, ca discutia deschisa cu UDMR anuntata de co-presedintele USL Victor Ponta e importanta si necesara”. Dar….
      ”Liberalii salveaza USL : UDMR nu este dorit la guvernare”
      ”Ponta presedinte – Basescu prim ministru?”
      ”Aseara, a doua intalnire Ponta-Antonescu-Basescu”
      ”Guvernul Ponta mareste bugetul Curtii Constitutionale si al Presedintiei”
      .
      Ar mai fi o speranta…totusi.
      Presupunand ca ar avea dreptate cei 90% de pe aici, date fiind atatea ”prostii” facute de Ponta si (numai) de PSD eu tot intreb , ca prostu’ : De ce nu se spune lucrurilor pe nume si anume ce se vrea: Jos Ponta-koabitantul! Jos Ponta-tradatorul! Jos USL-ul! Sus PNL-ul! Sus Antonescu! Si alte …măsuri considerate a fi necesare?

     • @Gemil Sper ca ai observat ca nu ma poate influenta nimeni , ci imi formez singura impresiile despre unul sau altul . Pentru mine , pana la proba contrarie , Ponta este un om corect si care are ca prioritate soarta tarii asteia , cum nu au prea facut-o altii inaintea lui . Admir la el faptul ca debasifica institutiile cheie , precum CCR , fara a produce valuri . Criticile impotriva lui Ponta cred ca au legatura cu dorinta unora de a se reinstaura monarhia , nicidecum cu intentia de a arata ca Antonescu e mai bun . Se vrea , probabil , ca poporul roman sa ajunga la concluzia ca niciun partid nu a facut nimic pentru romani , ca nici USL nu si-a respectat promisiunile si ca toti sunt niste tradatori , ca singura solutie e monarhia . Asta cred eu . Desi sunt penelista , nu pot sa critic un om care se lasa scuipat de atatia , stiind ca ceea ce face e spre binele tarii , al romanilor , al meu . Am incredere totala in cei trei tineri : Crin , Ponta si Constantin . Ii iubesc pentru efortul lor de a spala tara de jegul care s-a depus in atatia ani . Deja se simte un curent de aer proaspat . Baietii astia trebuiesc sprijiniti , fiindca e interesul nostru , al tuturor , in joc .

 13. Foarte buna caricatura! Daca toate tampeniile pe care le debiteaza Ponta asta in ultima vreme se vor si legifera sau ordonanta intr-un fel, atunci caricatura este perfect valabila. Sper ca Antonescu si PNL sa il tempereze pe comunistul asta mic si daca trebuie si pe Realesul Primar cu Consiliu cu tot, ca ei tovarasii s-au vazut din nou la putere, sa nu uitam de perioada neagra de glorie a lui Bombonel cu ouale de la Cornu!

 14. Antonescu , a ajuns să zîmbărească și să aprobe în final tot ce decide Ponta, așa că nu mai sperați că , deja se observă, cum psd-ul prin Ponta a acaparat această uniune. Dar le trebuie pnl-ul pt majoritate, ca să nu se strice cei 70 la sută pe care-i au, și-l amăgesc cu bombonele (promisiunea că va fi președinte) pe Antonescu.La momentul oportun, veți vedea cum îi trage Ponta preșul de sub picioare lui Antonescu.

 15. Deplasarea de duminică a lui Traian Băsescu la Satu Mare, ca să participe la sărbătoarea de la Sîmbra Oilor, a fost doar o acoperire şmecherească pentru ca acesta să se vadă, în secret, cu premierul Ungariei, Viktor Orban, şi cu George Sörös. La rîndul său, şi Viktor Orban a folosit, ca şi Traian Băsescu, un pretext penibil, pentru a-şi justifica prezenţa în judeţul Satu Mare: acela că a dorit să se reculeagă (?!) la mormîntul românului ucis în bătaie în arestul Poliţiei din Izsak, de doi miliţieni unguri. De fapt, surse din Serviciile Secrete ne-au spus că adevărata miză a deplasării celor doi la Satu Mare a fost alta. Duminică, în jurul orelor 17,30, ei s-au întîlnit într-o vilă de protocol a SRI, situată lîngă Carei, cu George Sörös, pentru a pune la cale deblocarea pe plan european a proiectului Roşia Montană. Dialogul celor trei răufăcători a durat circa o oră şi jumătate, iar chestiunile discutate au fost strict cu privire la poziţia pe care o va adopta Ungaria în legătură cu Roşia Montană

 16. George Sörös a evitat în acest ultim voiaj în România să se mai tocmească, pentru că în 2009, pentru aceeaşi operaţiune, a băgat în campania electorală a lui Traian Băsescu 150 de milioane de euro, dar, aşa cum se ştie, Chiorul nu a reuşit să urnească proiectul. Dincolo de asta, cu siguranţă, sumele pe care le va promite Sörös celor responsabili vor fi unele cu mult mai consistente decît banii promişi lui Viktor Orban. Deşi nu există la ora actuală decît o singură evaluare clară şi precisă a zăcămintelor de la Roşia Montană, şi aceea îi aparţine Gold Corporaţion, care o ţine la mare secret, totuşi specialiştii apreciază că la Roşia Montană s-ar afla circa 800 de tone de aur, circa 2.000 de tone de argint, vreo 300 de tone de uraniu, alături de multe alte zăcăminte de o valoare inestimabilă, ca wolframul, precum şi alte minerale, cu utilizări în industria militară, sau în electronica de vîrf. Oricum, avînd în vedere sumele vehiculate în această afacere numai ca şpagă, precum şi îndîrjirea şi tenacitatea cu care, din 2005, Gold Corporation încearcă să exploateze zona este clar pentru toată lumea că afacerea Roşia Montană este una strategică, România fiind pe cale de a fi jefuită de mari bogăţii, cu concursul celor aflaţi acum la Putere.

Leave a Reply