Cu ocazia Zilei Europei, Traian Basescu a transmis un mesaj in care vorbeste despre „realizarea cat mai curand posibil a uniunii politice (…) chiar daca acest lucru presupune un transfer suplimentar de suveranitate nationala“.

Traian Basescu si alti politicieni s-au gandit sa intrebe si populatia daca vrea cedare suplimentare de suveranitate? Sau oamenii sunt buni doar sa-i manipulezi cu “parlament unicameral” in paralel cu alegeri prezidentiale?

Asa cum vad eu lucrurile, Uniunea Europeana se confrunta cu o serie de amenintari importante : prelungirea crizei economice, impunerea politicilor de austeritate, criza accentuata a locurilor de munca, populism si extremism politic, instabilitate sociala accentuata, accentuarea proceselor de autonomizare si respingere brutala a imigrantilor.

In luna noiembrie vom fi chemati la un referendum pentru modificarea Constitutiei Romaniei si regionalizare. Guvernul si Parlamentul trebuie sa tina cont de toate aceste amenintari pe care le-am evocat mai sus si modul in care ele se pot manifesta la noi, in paralel cu reorganizarea politica si administrativa a tarii.

Intrebarea este : pe ce cvorum votam la referendum in Noiembrie? Comisia de la Venetia o da la intors si spune prin secretarul ei ca “acest cvorum de 50% plus 1 e dificil de atins, el trebuie modificat. Acest cvorum a fost valabil doar pentru referendumul din 2012 pentru demiterea presedintelui Romaniei”.

Iata afirmatia.

Secretarul Comisiei de la Veneţia, Thomas Markert : “Ar fi înţelept să se modifice cvorumul de participare la referendum, deoarece cvorumul de 50% plus unu este foarte ridicat, va fi foarte dificil de atins. Cred că noi suntem în favoarea coborârii cvorumului dacă în Parlament este o garanţie suficientă pentru o majoritate calificată. Cred că în primul rând este nevoie de o abordare coerentă. O posibilitate este să nu existe niciun prag cvorum pentru referendumuri, dar ar putea fi unele situaţii specifice în care să fie nevoie de un astfel de cvorum. În cazul referendumului de anul trecut pentru demiterea preşedintelui, acest cvorum (de 50% plus unu) a fost doar pentru acest referendum, nu şi pentru celelalte, deoarece abordarea nu a fost coerentă, mai ales că procesul (de suspendare n.r.) era deja în desfăşurare. Cred că poate o exista o discuţie generală cu privire la unde e cazul să fie cvorum, dar noi, Comisia, suntem în general în favoarea eliminării acestor praguri de cvorum”

Revoltator acest comportament schimbator functie de interese, nu-i asa?

Este o legatura intre declaratia lui Basescu privind cedarea de suveranitate si impunerea unui cvorum fals din exterior pentru mentinerea lui in mod ilegitim in functie?

148 COMMENTS

 1. Pai e bine, ca e democratie, ca e capitalism, ca suntem cu Europa si nu cu Rusia. Nu asta a fost telul romanilor in viata ? Asta a fost. Foarte bine. Sa si-o pa cocoasa ca o merita din plin. Si inca U.E. e blanda, dar nu e timpul pierdut. Experimentul “un lagar cat o tara” abia a inceput.

  • pai da,dar romanii nu credeau pana acum vreo trei ani ca or sa regaseasca in “aliatii”(stapanii,mai correct)europeni aceleasi apucaturi de cotropitori pe care le-au intalnit la “eliberatorii”rusi in perioada comunismului.acelasi jaf practicat ,aceleasi vorbe goale nepuse in practica despre eforturi commune si egalitate intre popoarele uniunii.scopul initial al Uniunii Europene a fost crearea unei entitati unioforme (pe plan social,politic,cultural)capabile sa rivalizeze cu marile puteri economice ca SUA si China.iar noi azi avem o adunatura de tari dezvoltate a caror singur scop este sa jefuiasca tarile inapoiate ajunse colonii ca Romania,Bulgaria samd.

   • Exact. Adrian Paunescu avea dreptate cand spunea ca pana intram noi in U.E. nu o sa mai avem unde intra, iar U.E. este un nou URSS. Dar cine sa-l creada pa “comunistul” ala care “i-a cantat ode lu’ Ceausescu” ? Toata presa doar despre cancanuri d’astea vuia, cand el este cel mai mare poet contemporan care l-am prins in viata. Fac pariu ca daca era Eminescu contemporan cu noi, era facut praf si pulbere pe toate cananele mass-media. Din extremist si nebun nu-l scoteau.

   • Foarte corect zis. Exact asta sunt. Niște javre, care subjugă pe cei mai slabi economic, pt. a trăi doar ei bine. Asta au făcut și cînd erau hoarde cotropitoare, în timp ce noi eram deja formați ca stat și ne numeam DACIA și asta fac și acum . Și aderarea noastră a fost cea mai mare tîmpenie posibilă, pt. noi.Înainte jefuiau, și furau prin războaie, acum fac același lucru….dar pe plan economic.

   • Și acum , tot ni se induce ideea , de a respecta —valorile europene!— Ce valoare au sau au avut ei, cînd ne impun reguli și restricții , cînd se bagă tot mai mult și mai insistent în TOATE treburile noastre interne, cînd practic ei decid , ce și cum să se facă la noi în țară? Ce suntem noi pt. ei, partener cu drepturi egale, sau ce? De ce numai nouă ne impun astfel de reguli, și în Franța, Germania etc..nu? De ce în vară au impus prag pt referendum și acum tot ei, spun că nu mai e cu prag?..Ne cred atît de proști încît să nu ne dăm seama , că tot ce fac ei, e doar pt. interesul lor și nu al nostru????????/ȘI ASTEA SUNT VALORI EUROPENE ???ASTA NI SE CERE NOUĂ SĂ RESPECTĂM??? DUBLĂ MĂSURĂ? Mă bucur că, am copii mari, și că POT SĂ MĂ UIT ÎN OCHII LOR , că eu le-am spus despre adevăratele valori. , care nu erau nicidecum, astea despre care vb. voi pe la tv, și cînd văd că vi se umple gura vb. despre Europa și valorile lor , pur și simplu mi se face greață Și cu regret mă întreb dacă cei care tot propăvăduiesc despre aceste valori ale Europei, pot să se uite în ochii copiilor lor, și ce răspuns le-ar da, dacă acei copiii îi vor întreba de ce mint!

  • Pana la urma se demostreaza pe zi ce trece, ca nu-i bine nici cu unii nici cu ceilalti. Mai grav e ca nu stim sa ne manageriem noi singuri, ca popor, intotdeauna avem nevoie de o “poarta”.

  • Ce este mai grav ca inca sunt destui romani care viseaza UE,aceasta spurcata UE e mai periculoasa decat vechea URSS. Intrebarea mea este daca tot avem un popor adormit,cum va iesi saraca Romanie din UE? Deja a fost pusa pe butuci in numele integrarii in UE.

   • Pai tocmai de aceea unii din U.E. nu mai tin cont de parerea oamenilor, de faptul ca incalca orice lege si ca isi bat joc de un popor. Acum nu mai au de ce sa se ascunda, pentru ca au avut timp in 23 de ani, in cardasie cu “democratii”, cu “pro-europenii” si cu “capitalistii” romani, sa ne faca pilaf. Atunci inca mai era o miza. Inca nu ne distrusesera de tot. De aceea poleiau actiunile lor criminale. Acum nu mai au nevoie de poleiala, iar noi putem urla cat vrem ca oricum Romania e distrusa si nu mai are nicio putere de ridicare.

 2. M-am tot intrebat de unde si pana unde atat de mult interes SUBIT pentru asa-zisa zi a Europei de pe 9 mai, din partea politrucilor autohtoni si cu largul concurs al Antenei 3, care imediat a pus botul cand a fost vorba de manipulare. Cica ziua Europei ar fi si o mare sarbatoare a romanilor, nu? Se suprapune chiar si cu Independenta, ca un semn “ceresc”… Mai sa fie! Asa ziceau si tovarasii Pauker si T.Georgescu odinioara.
  Maine poimaine o sa sarbatorim in loc de ziua nationala de 1 decembrie, ziua Europei, (care nici macar nu e pe 9 de fapt, ci pe 8, fiind mutata sa nu cumva sa se supere sovieticii, saracii!), doar noi suntem “europeni”…si vom fi tot mai europeni pana vom uita ca suntem romani.
  Se pregateste oficializarea statului-mamut numit UE si in acelasi timp oficializarea statutului Romaniei de colonie, sau de “provincie” a statului numit Europa.

  • cristian, cu expresii gen “pus botul” inteleg ca esti un cunoscator al actiunii… incearca postari mai decente pe viitor. daca nici antena 3 nu lupta pt valori nationale, nu stiu cine o mai face.

  • Sunt de acord doar cu finalul postarii tale :

   “” Maine poimaine o sa sarbatorim in loc de ziua nationala de 1 decembrie, ziua Europei, (care nici macar nu e pe 9 de fapt, ci pe 8, fiind mutata sa nu cumva sa se supere sovieticii, saracii!), doar noi suntem “europeni”…si vom fi tot mai europeni pana vom uita ca suntem romani. Se pregateste oficializarea statului-mamut numit UE si in acelasi timp oficializarea statutului Romaniei de colonie, sau de “provincie” a statului numit Europa.””

  • 1 ei au inpus 50+1 asa sa ramina daca vor schimbare sa se aplice retroactiv .referendumu sa nu dureze decit dureaza alegerile normale ,ma refer la ore .
   2 la noi nu se poate aplica autonomia ei sint parveniti nu sintem aici inpreuna ca in alte tari .
   3 daca se introduce cedarea de suveranitate atunci sa o voteze huni eu nu .
   4 tov ponta ai spus ca guvernul face legea dar observ incontinuare la cirma intregi clasei politice este tot demisul si politruci vestici voi ce faceti pe acolo cereti numai lux si bunastare dar nu creati locuri de munca un sector fara bataie de cap este agricultura ,pentru ce stati pe bani contribuabilor din moment ce venetia a spus una in vara si acum zice altceva si voi sigur executati doar sinteti vasali fara vlaga si barbatie .
   5 antonescule ai promis ca nu se vor mai amesteca straini de legile nostre ce si cum sa facem si esti in continuare seful senatului .
   6 tov in vara ati promis ca vom trai intro tara europeana libera ,demna ,cu capitala la bucuresti .justitia va fi libera ,tara nu va fi inpartita intre clanurile de interese .si ce vad eu coabitare ,revaluare ,continuarea politice de vasalism fata de ue .vasalism dar benefic indepedenti noastre .

 3. Radu Tudor bilba asta de presedinte o da intr-una cu uniunea de toate felurile cu Europa, doar doar mai e bagat in seama pe acolo…. De chestia asta se vorbeste tot timpul si de marii Europei, astia vor sa preia controlul complet al tarilor care se vor lasa calarite astfel. Pe de alta parte, daca legile vor fi unificate si aplicate ca acolo, se va fura mai putin (vizibil) si poate se va decide si ceva mai corect pentru zona est europeana. Francezii cel putin stiu sa isi apere patrimoniul si mediul. Eu cred insa ca e doar vorba goala pe inca 20 de ani… Mai grav e ce face premierul care, cu ai lui, se pare ca pune iar la cale o “ocazie” pentru liberali de a spune Nu… Auzi ??? “confiscarea averilor nejustificate”???? Ha, pe cine pacalesc ei? Sa vad eu citi psd-isti vor vota asa o lege?! Daca Antonescu ar fi destept ar spune DA la asa o propunere si si-ar pune “baietii lui” sa voteze asta in parlament, sa vada toata lumea cine nu va vota asa ceva… Visul unei nopti de vara… Prea frumos ca sa fie adevarat, de aceea cred ca e doar o alta capcana pentru scos in evidenta faptul ca liberalii Nu vor sa “curete tara de corupti si hoti”…

 4. In ce calitate vorbeste guvernatorul Radu?In calitate de tradator si vanzator de tara poate!Ce ar fi daca l-am executa ca pe Ceasescu!Pentru INALTA TRADARE si SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE.Oricum propun reintroducerea pedepsei capitale in proiectul de revizuire a noii Constitutii!

   • Daca tot ati adus vorba de violenta…Domnule Tudor,nu credeti ca poza dumneavoastra de mai sus e oarecum inadecvata?

   • Dar ei le agreeaza. Basescu & Co. Si noi ce sa facem ? Sa ii pupam. Basescu ocupa o functie de presedinte, ilegal. Iar noi sa-l pupam sau ce ? Nu sunt de acord cu pupatul de delicventi, indiferent de cine sunt sustinuti. Democratia din Romania a murit odata cu interventia Uniunii Europene in problemele interne ale poporului roman care, culmea, se mai infometeaza de 23 de ani de dragul Uniunii. Uniunea Europeana sau NATO nu sunt violenti deloc. Cred ca au curmat mai multe vieti decat au creeat. In tara este o lehamite de nedescris fata de U.E. DAR “sociologii” care ne explica noua cum stam, de parca noi nu vedem, nu fac sondaje pe aceste teme, ca se sperie.

    • Așa este.Dar Pieleanu, tot o dă înainte, de ce mult bine ne face nouă U.E.! Și dacă zice ăsta,,, mamă, mamă e literă de lege, mai ales dacă o spune de 2 ori.Sondajele astea niciodată nu sunt relevante, pt că întotdeauna sunt mistificate.

  • Bebe ,

   nu am face decat sa repetam greselile trecutului ,
   l-am executat pe maresalul Antonescu , l-am impuscat
   fara un proces corect pe Ceausescu si acum sa-l
   “lichidam” si pe base ??? NU !!! Imensa greseala !!!
   Nici unul nu merita moartea ci doar procese corecte
   ci condamnari corecte ! ATAT !
   Nu am platit destul blestemele atator conducatori
   romani ucisi miseleste ??? Vai de poporul care-si
   omoara conducatorii !!!

   Nu de razbunare avem nevoie acum ci de “open Mind” ,
   de luminarea mintilor romanilor , de maturizarea
   acestora , caci sunt inca in bezna o arata intr-una !…

   • Domnule, nimeni nu zice să-l împușcăm , pe Băsescu, sau pe alții. DOAR SĂ SE APLICE LEGEA , corect odată pt. totdeauna și pt. cei cu bani, sau de la putere. Au furat, au făcut afaceri oneroase , în toate guvernările dar pt. că nimeni niciodată n-a pățit nimic, acest lucru va fi mereu.Și ex. sunt destule. Începînd de la cei care omoară 3 oameni, în accident și nu plătește cu pușcărie, deși un om simplu e condamnat , și terminînd cu Videanu, Udrea, Popoviciu, Băsescu etc … și toată pleiada asta de corupți și hoți pe care îi știm toți.

     • Dosarul “Trofeul Calitatii” poate ca a fost
      o facatura , dar per ansamblu prejudiciul lui
      Nastase in toata perioada sa a fost ZERO ???
      Asta chiar e buna ! …

   • pe Antonescu l-au executat sovieticii nu romanii si impotriva vointei noastre… pe ceausescu noi l-am executat si bine am facut, din pacate lectia nu a fost invatata si e foarte bine daca o repetam cu basescu ca poate le intra frica in oase sceleratilor care vor dictatura in Romania… ma uit foarte atent si la jigodia de ponta care are exact aceleasi apucaturi de dictator imputit ce stie ca are spatele asigurat de catre securitate si mai ales a invatat lectia sa linga in fund psihopatii occidentali ce ne vor sclavi

    • Dan ,
     cati ani ai ? fii te rog mai profund …

     Pe Antonescu nu l-au executat rusii ! ci
     romanasi get beget ~ chiar daca KGB ul era
     deja in spatele situatiei … romanii l-au
     tradat si tot ei l-au impuscat , clar ! scuza
     ca erau rusii stapani deja nu o mai suport !

     Iar pe Ceausescu … bine ca l-am omorat ???
     tare de tot ! … Nu ca nu merita puscaria ,
     caci clar o merita , dar niciodata MOARTEA !
     Pai atunci un Iliescu sau mai ales Basescu ce
     mai merita ???!!! NU , nici unul nu merita
     sau nu merita MOARTEA , CI DOAR CONDAMNARI
     (chiar pe viata), DUPA PROCESE CORECTE ! …

     Nu te supara … dar scriam de “open Mind” !
     Pai gandirea ta e departe de ce aratam eu !
     evident esti liber sa consideri cum vrei …

   • Bai nea Voinopol, nu ai nevoie de niciun proces, de nicio condamnare! Ai nevoie doar de industrie, care e motorul de dezvoltare al economiei oricarui stat si mai ai nevoie sa iti iei Banca Nationala inapoi de la investitorii privati, moment in care tu ti-ai recapatat independenta adica ai redeveni un stat independent si te-ar durea in basca si de UE si de cine o mai fi! Bla-bla.

    • …””Ai nevoie doar de industrie, care e motorul de dezvoltare al economiei oricarui stat si mai ai nevoie sa iti iei Banca Nationala inapoi de la investitorii privati, moment in care tu ti-ai recapatat independenta adica ai redeveni un stat independent si te-ar durea in basca si de UE”” …

     in primul rand nu sunt ” nea…” ci doar … Titus .

     Tot ce-ai scris ca avem nevoie acum , este adevarat ,
     dar … cum poti avea acestea fara lideri patrioti si
     capabili … si cum poti sa-i ai pe acestia fara procesele
     jigodiilor dinainte ! … Simplu ! Asa ca tot la vorba
     mea ajungi !!!

 5. daca punem niste lumanari la biserica si-l rugam pe Dumnezeu sa-l aiba in paza lui, se cheama violenta?…fara interpretari: sa-l aiba in paza lui inseamna sa-l aduca pe calea cea dreapta (asta pt cautatorii de ip-uri)

 6. UNIREA FACE PUTEREA…!!!
  NU DIVIDE ET IMPERA…!!!
  ———————–
  Este o lectie data de Istorie de cand lumea.
  Toata propaganda asta pro regionalizare este o mare cacealma…
  Este evidenta transferarea catre noii guvernati, dincolo de lupta politica interna, a “foii de parcurs” cu care regimul bassescu se angajase fata de stapanii lumii…
  Toata povestea asta cu regionalizarea nu este decat inca un pas spre destructurarea statului roman (national, unitar si indivizibil…)
  Teoreticieni importanti ai globalizarii (vezi Henry Kissinger, Zbigniew Brzezinski, etc.), eminente cenusii ale unor organizatii ca Bilderberg, Trilaterala, s.a, aflate in spatele noii arhitecturi pe care se doreste astazi cladita lumea, au avansat inca din urma cu cel putin zece ani o teorie extrem de periculoasa:
  Dizolvarea statelor natioanale si recladirea lor pe alte coordonate (statul corporatist) in concordanta cu strategia Noii Ordini Mondiale, cu Globalizarea, sau mai exact cu transformarea lumii (evident prin dizolvarea statelor mici, slabe, neimportante, facute de Istorie si nu care fac Istorie) intro mare colonie a celor care astazi, fac si desfac guverne, tari, state, natiuni….

  Ideea pe care ne-o tot vantura politicienii asa zis patrioti cu… “decizia mai aproape de cetatean”, este o mare tampenie si manipulare…
  Cine nu a inteles nimic din pumnul pe care Bruxelles-ul ni l-a bagat in gura odata cu anularea referendumului, si acum cu impiedicarea noii puteri instalate dupa decembrie sa-si desfasoare politicile, practic eliminandu-se astfel suveranitatea nationala a poporului roaman (din moment ce unui popor nu-i mai este permisa manifestarea vointei nationale de a se exprima catre ce politica interna sa opteze), inseamna ca nu isi da seama de fapt ca, trecerea catre regiuni a deciziilior, le indeparteaza de centrul politic, economic si administrativ al Tarii, apropiindu-le si lipindu-le o data in plus, de centrul de putere care astazi dikteaza…

  • “”Toata povestea asta cu regionalizarea nu este decat inca un pas spre destructurarea statului roman (national, unitar si indivizibil…) “”

   ASTA SUSTIN SI EU DE ATATA TIMP !!!
   Si ce-ai scris mai apoi , corespunde in mare
   parte opiniei mele despre situatia macro de acum ! …

 7. O discutie despre acest subiect trebuie sa plece de la FAPTUL ca Romania nu mai are suveranitate de mult timp. Cam de cand sub manipularea ca industria romaneasca e o gramada de fier vechi, idee “sugerata” de catre cei peste 15 consilieri straini ai primului ministru Petre Roman, se abandonau societatile comerciale catre directorii de atunci sa faca ce vor cu ele. Adica jaf urmat de faliment. Problema este ca situatia trebuie si oficializata prin acord national, pentru ca urmeaza o perioada de cedare TOTALA. Sintagma STAINI IN TARA NOASTRA, folosita de Vadim Tudor nu va mai suna asa ciudat ca pana acum si se poate sa devina reala, din pacate. Oricum romanii l-au votat pe cel care a pus bomboana pe coliva , traian basescu.
  Apropo’, va placut ce-i batzaiau manutele cu paharul plin cu bericica ? Presedintele alcoolicilor.

 8. Europa pare sa functioneze cam asa: statele “vocale” se cearta ca chiorii si negociaza ca la taraba tot felul de aranjamente ad hoc, dupa care cauta niste principii “inalte” in lumina carora s-au facut, vezi doamne, aranjamentele si le pun in vitrina pentru restul de fraieri.

  Fraieri printre care se numara cu perseverenta si Romania. Si asta fiindca avem la Bruxelles o taraba lamentabila, cu “euro-negutatori” in marea lor majoritate ageamii, fara viziune, si mai ales manati doar de micile lor interese personale. In frunte, desigur, cu prim-hahaitorul in numele natiunii, a carui principala grija e sa isi cumpere lui, la supra-pret de cedare de suveranitate, cat mai multe zile de stat in fotoliul prezidential.

  Ne va fi foarte greu, pana nu ne trezim din amorteala civica, sa trimitem negustori priceputi si devotati la UE, atata vreme cat deocamdata nu parem capabili sa avem reprezentanti de doamne-ajuta nici in propriul parlament national.

 9. basescu trebuie judecat dupa incetarea mandatului si EXECUTAT de preferinta intr-o piata publica ! neaparat trebuie introdusa pedeapsa cu moartea , fie si numai pentru o perioada scurta , pentru acest personaj al carui tel este batjocorirea populatiei , caci popor nu poti sa-i mai spui la cat de caraghios se poarta si voteaza …..un popor de imbecili !

  • e ultima oara cind va mai avertizez : incetati cu mesajele acestea violente si instigatoare la crima. si la jigniri gen “popor de imbecili”. si tu faci parte din acest popor!

   • Lui Basescu daca ii pui la dispozitie raftul de bauturi spirtoase din alimentara (de la supermarket, cum se numeste acum pe system capitalist), ala se sinucide garantat, in maxim un an de zile se curate de ciroza, nu trebuie sa il mai execute nimeni ca se executa singur el, cu mana lui, cand se arunca singur cu gatu-n sticla! Sa fie la mama lui de toata cantitatea, in orice caz! Sa traiti!

   • Domnule Radu Tudor

    Dumneavoastră nu aveți nicio responsabilitate pentru ceea ce spun oamenii pe acest blog ; i-ați ( ne-ați ) avertizat că nu trebuie folosit un limbaj violent și indecent sau instigare la violentă, dar să
    știți că nu te poți abține să nu înjuri sau să nu fii de acord cu pedeapsa cu moartea, când vezi ce se-ntâmplă în țara asta și nimeni nu răspunde. Îți vine să pui mâna pe topor și să dai în ei cum dai în lemne.
    Pe Ceaușescu l-au împușcat pentru „subminarea economiei naționale” ,dar
    politicienilor din ultimii 23 de ani pentru că au subminat economia națională la propriu și au vândut țara la propriu , ce-ar trebui să le facem ????????
    Vă rog să-mi răspundeți .

    PS Comisia de la Veneția- Hai sictir !
    traian băsescu – Hai sictir !

    • “”Pe Ceaușescu l-au împușcat pentru „subminarea economiei naționale” ,dar politicienilor din ultimii 23 de ani pentru
     că au subminat economia națională la propriu și au vândut țara
     la propriu , ce-ar trebui să le facem ???????? “”

     PROCESE CORECTE ~ TELEVIZATE SI APOI PUSCARIE 25 ANI
     SAU PE VIATA , FARA DREPT LA ELIB. CONDITIONATA !!!
     SI CONFISCAREA TUTUROR AVERILOR ACESTORA ! BANI CARE
     SA FIE FOLOSITI PENTRU REVIGOAREA INDUSTRIEI !!!

     LISTA ? …
     Ion Iliescu , Mugur Isarescu , Nicolae Vacaroiu , Th.Stolojan ,
     Adrian Nastase , Traian Basescu si multi alti locotenenti din
     esalonul doi al fostei PCR , apoi FSN , apoi PSD si PDL …

     • … DAR , DE CE NU O SA VEDEM ASTA ???

      PENTRU CA NU VA PLATI NICIODATA , NIMENI !

      DE CE ???

      Pentru ca aproape toti sunt masoni in
      slujba vreunei Loji importante si nu
      au facut decat sa execute ordinele mai
      marilor lumii ! Atat ! Punct !

 10. Nu sunt sigur cum e mai bine sa-l trantesc pe tradatorul de ponta: sa merg si sa stampilez NU sau sa nu ma prezint?

  Intreb in ideea ca daca se indeplineste cvorumul, el o sa puna un scor care sa-i convina. In schimb, daca se prezinta prea putini alegatori la urne, se pot stampila destule buletine fara noi, alegatorii.

  Totusi cred ca e mai buna neprezentarea.

  – Cat despre UE, de-acum ma dor capul, ficatul si restul cand aud de ipocritii astia xenofobi.
  Nu avea destule probleme tarisoara noastra fara jugul asta european? In schimbul “privilegiului” de a merge la ei sa muncim ca sclavi (care a durat 5 ani), am capatat statutul de oaie neagra si NECIVILIZATA a europei. Unii comentatori de la noi au spus: “nu ne trebuie integrare, mai bine stam independenti”. Dar puteau tine piept atator pro-europeni care voiau integrare?

  Situatia fara iesire in care se afla acum Europa se datoreaza mediocritatii functionarilor (ca sa ma exprim eufemistic) si a factorilor decidenti. Mediocritatea si lipsa de viziune a forurilor europene au fost incriminate nu o data chiar de analistii din tarile lor.

  • Nu vorbiti la plural.
   De muncit “ca sclavii” muncesc aia care nu stiu sa faca nimic. Adica aia care ar fi muncit “ca sclavii” si in Romania.
   Cat despre “oaia neagra si necivilizata”, iarasi, este “meritul” unor “buni romani”. Personal, n-am avut nicio problema, nicaieri in Europa. Dar eu nu scuip pe strada, nu arunc pachetul de tigari in rigola si nu ascult manele la 1 noaptea (nici la alta ora, daca tot veni vorba).

   • Norocosule! Nici eu nu ascult manele, nu arunc tigara pe strada si ma mai spal citeodata, ba mai fac si zeci de cursuri de calificare pe la scoli, dar sint palide cuvintele sa descriu ce simt cind apar stiri pe BBC despre poporul meu cit e de primitiv si cum o sa impuna ei , gentlemanii, restrictii pt salbatici. Si da, sint discriminata la fiecare secunda,sint tratata ca o stigmata doar cind imi spun originea,singurul drept pe care-l am aici este …sa parasesc tara cit mai repede posibil; din lipsa groaznica de….diplomati care sa faca lobby pt noi, am ajuns sa traim in obscuritate, n-avem nici o sansa sa ni se recunoasca valoare si sa trecem la next level, e o lupta zilnica cu un sistem care demult a abdicat de la orice ratiune, principii si lege.

   • Ce vb tu, mă Adi? Dar cînd dobitocii de guvernanți la ordinul U.E F.M.I au desființat mii de locuri de muncă, asta n-ai văzut? De ce gîndești că, numai tu ești cel mai tare din parcare și jignești oameni, care au muncit cinstit, și cînd mai aveau cîțiva ani pînă la pensionare li s-au desființat locurile de muncă??? Și tot acești guvernanți nu fac nimic pt tinerii care ies din facultăți, din școli, și nu au unde munci asta e ok?

    • “adi” e un ciocoi PDL-ac. Ia picat regimul si acum se oftica de o ia razna, ca multi ciocoi ce si-au gasit serviciu la Stat pentru ca erau membri de partid si nu din alte considerente.

    • Nu e treaba statului sa creeze locuri de munca. Treaba statului este sa asigure conditiile pentru ca initiativa privata sa creeze acele locuri. O tara in care majoritatea angajatilor sunt bugetari este bolnava, din simplu motiv ca majoritatea acelor angajati nu produc nimic (marfuri convertibile in bani), ci consuma banii proveniti din taxe.

     @Protestez: imi pare rau, n-am lucrat nici macar o zi la stat in viata mea. Nici la ala roman, nici la altu’. Si tare ma bucur.

     • Nu poti lasa o tara fara medici, fara asistente, fara profesori, fara universitari, fara politie, fara pompieri, fara jandarmerie, fara armata, si nici nu le poti privatiza. Da, Statul trebuie sa creeze conditiile pentru crearea locurilor de munca la privat, dar la noi, angajatii la privat au fost disponibilizati si celor ce au ramas li s-a micsorat salariul cu 50%, dupa care a venit Boc si a intrebat daca muncim sau alti PDL-aci care urlau “la munca BA”. La munca unde !? Pe de alta parte, Statul nu trebuie sa puna jugul taxelor si impozitelor pe someri sau pe cei fara locuri de munca, iar pe ciocoii cu zeci de mii de euro pe luna sa-i pupe.

     • Serios? De ce toti oamenii care isi permit se trateaza la “privat”? De ce sistemul de sanatate in alte tari este concurential si nu se plange nimeni? De ce cele mai bune universitati din lume (zice Top 500, nu eu) sunt cele americane, care costa bani foarte multi? De ce firmele / oamenii cu bani nu au incredere in Politia Romana si angajeaza firme de paza? De “bune” ce sunt serviciile oferite de stat, in general, si de cel roman, in particular?
      Cat despre taxe si impozite, imi pare rau, toata lumea trebuie sa plateasca. Aberatia sa ii taxezi mai mult pe cei care au mai mult duce la migrarea banilor – si, implicit, a locurilor de munca – spre alte tari. Imi pare rau, mestere, da’ comunismul / socialismul au dat faliment – si nu intr-un singur caz.

   • Sunt multi care au facultati, multi care au experienta in domeniu si au plecat in strainatate sa stearga la c*r ciocoi occidentali, sa le mature soselele pe care se basescu ei si, cateodata, sa le presteze servicii de “masaj”. Altfel, daca nu aveau facultate sau experienta in domeniu, nu ii primeau aia nici ca gunoieri. Deci ce spui tu e total fals. Occidentul are nevoie de sclavi cu facultate daca nu stiai.

    • Coane, “Occident” nu inseamna Ruse, Gyor si Vrsac, daca ajunsesi macar pana acolo. Aia care au plecat “in Occident” pe posturi de oameni cu facultate n-au ajuns la spalat vase, ba dimpotriva. Aia care spala vase (lucru care nu e deloc rusinos, cum nu este nicio munca, atat timp cat muncesti, nu stai cu mana intinsa) au plecat pentru ca in Romania nu aveau nicio sansa: (a) sa supravietuiasca dintr-un salariu de spalator de vase si/sau (b) pentru ca nu erau suficient de pregatiti in domeniul lor pentru a obtine un post pe masura (in Romania sau in Occident).
     Vrei sa spui ca Romania are nevoie de 100.000 de absolventi de Drept pe an? Sau de 120.000 de economisti? Si ca fiecare din astia e un fel de Nastase sau Isarescu in miniatura? Aiurea. 95% din ei nici nu stiu sa scrie corect romaneste, daramite drept sau economie. Stii foarte bine ca am dreptate.

     • @adi
      Nu polemizez cu subdezvoltati mintal.
      Inscrie-te la gradinita, urmeaza scoala primara si apoi vei mai vedea, poate ai sanse sa intelegi cum e cu lumea inconjuratoare, cu joburile, cu studiile.
      Pana atunci, taie-o de aici, esti groaznic de prost.
      Poate ai vreo diploma, dar studii evident nu ai.

     • Romania are nevoie de locuri de munca pentru ca orice om sa poata munci, sa poata castiga un trai decent, sa poata plati taxele, impozitele si chiriile, sa poata sa-si faca o viata, iar Statul sa aiba de unde sa ia acele impozite. Cu o tara de someri si de oameni fara locuri de munca nu faci economie, iar totul se va duce spre faliment, pentru ca fara CONSUM nu faci economie. Dar la noi a venit FMI-ul cu ideile lui CRIMINALE. Statul, daca nu-ti da voie sa vanezi, sa pescuiesti, sa isi castigi viata ca-n epoca de piatra, trebuie sa-ti asigure conditiile unui trai decent indiferent prin ce metode economice si sociale. La noi se tot baga-n cap ideea ca Statul trebuie sa fie unul aiurea, care doar colecteaza taxe si impozite si care sta degeaba ca oricum totul trebuie privatizat. Statul este format tot din oameni, nu este o institutie abstracta.

     • La noi privatizarea a dus la distrugerea economiei, ceea ce, cel putin din punctul meu de vedere, mi se pare o metoda GRESITA de a face economie.

     • Statul stabileste salariul minim pe economie, in functie de care sunt calculate majoritatea salariilor din tara asta si in care sunt platiti majoritatea celor ce muncesc pe branci o zi intreaga si uneori chiar si noptile. Statul stabileste nivelul taxelor si impozitelor, amenzilor si aduce sau scoate unele din aceste taxe si impozite. Statul are obligatia sa asigure protectia angajatilor in fata patronilor prin reglementarea Codului Munci, care in timpul lui Boc a ajuns Codul Sclaviei. In occident Statul sta degeaba ? Nu cred. Nu cred ca aia s-au guvernat singuri, iar Statul doar a colectat si i-a lasat de izbeliste.

     • @Protestez: e frumos ce ziceti, “sa se faca”. De catre cine si cum, nu se stie, “statul trebuie sa faca”.
      Pai sa-ti zic eu cum se fac locurile alea de munca: reduci contributiile angajatorilor; simplifici procedura de angajare / concediere; maresti baza de impozitare (in Germania, de exemplu, pana si somerii platesc asigurare de sanatate); ii usui din sistem pe aia care nu contribuie; ii masori pe toti angajatii statului dupa eficienta si le dai un sut in dos daca freaca menta; schimbi practica judiciara ca sa nu se mai intinda procesele pe zeci de ani, ai prins un corupt, l-ai dovedit, l-ai bagat la racoare pe durate semnificative; pastrezi ajutoarele sociale pentru cazurile sociale, nu pentru aia care au doua maini, doua picioare, dar le lene sau greata sa dea cu sapa la Spatii Verzi.
      Statul trebuie sa ia cat mai putine taxe si impozite. Statul trebuie sa se comporte ca o companie privata, care trebuie sa reziste pe o piata libera si sa dea socoteala actionarilor sai – cetatenii.

      Cat despre privatizare – nu dvs. il votarati iar in Parlament pe Petre Roman? Nu dvs. l-ati votat zece ani presedinte pe Ion Iliescu? Nu dvs. plangeti de mana celor judecati pentru fapte de coruptie? Imi pare rau, nu este vina privatizarii, e vina oamenilor care au facut-o. Pe care dvs. ii sustineti.

     • @Protestez: si acum partea a doua, cu ce tre’ sa faca statu’.
      – statu’ tre’ sa stabileasca salariul minim pe economie: gresit. Salariul este rezultatul unei negocieri intre angajat si angajator. In US sau Germania, de exemplu, nu exista notiunea de salariu minim, si nu se poate spune ca o duc rau.
      – statu’ tre’ sa protejeze angajatul de patron: foarte putin corect. Dar trebuie sa il protejeze si pe patron de angajatii lenesi, hoti sau redundanti. Patroni (oameni cu bani de investit, nu buticari) sunt putini, forta de munca e multa. Daca in Romania nu e bine, se muta in alta parte, adio si-un praz verde. Ca fapt divers, stiti cat e perioada de proba in Germania? SASE luni. In alea sase luni, patronul te poate pune pe liber oricand, fara niciun motiv.
      – statu’ nu sta degeaba, ci isi vede de treburile lui (aparare si ordine publica, justitie, legislatie etc) si lasa serviciile la indemana privatilor. Iar sa dau exemplul Germaniei: exista zeci de case de asigurari de sanatate (unele publice, unele private); exista zeci sau sute de furnizori de electricitate si gaz natural; exista o firma, o asociatie, o “ceva” pentru (aproape) orice lucru de care ai nevoie. Si inca Germania este un stat relativ social. Ce inseamna asta? Cetateanul (consumatorul acelor servicii) are de ales, iar companiile concureaza intre ele pentru a ii oferi cele mai bune servicii; cele care nu se adapteaza, dispar. Cine are de castigat de aici? Toata lumea, mai putin cei care si-ar fi petrecut altfel viata in spatele unui ghiseu, intr-o institutie, tratind cu sictir pe toata lumea care “ii deranja”.

 11. Ne-au întrebat când au impus Austeritate?Ne-au întrebat când ne-au furat?
  Ei par să nu aibă nevoie de noi.Noi avem nevoie de ei?

 12. In functia pe care inca cu onoare o mai ocup si anume de “cetatean furnica”al acestei tari ROMANIA,nu voi fi de acord cu aberatiile lui Traian Basescu cu privire la chestiunea de “cedarea suplimentara de suveranitate”. In acest sens fac trimitere la un interviu dat de Dr. Matthias Rath http://www.youtube.com/watch?v=u4Vsy83xEdI , unul din autorii unei lucrari document”Radacinile Naziste ale Bruxelles UE.”,inca interzisa in librariile occidentale. Oare de ce?? Aceasta interesanta lucrare ce argumenteaza si interesul Germaniei pentru cedarea suplimentara de suveranitate poate fi citita on line aici http://www.relay-of-life.org/ro/nazi-roots/chapter.html
  In cea ce priveste existenta unui cvorum de minim 50 la suta plus 1 in cazul referendumului de modificare sau revizuire a Constitutiei o consider corecta, din urmatoarele motive:
  1.Constitutia este Legea fundamentale a statului de drept intr-o democratie autentica si moderna.
  2.Constitutia este cea care introduce in societate reuli si principii legale, carora se vor supune toti cetatenii Romaniei indiferent de sex, nationalitate, functie ocupata in societate, crez ideologic si religios.
  3.O minoritate de alegatori dintre electori nu pot decide destinul, pe o perioada de o generatie sau mai mult, a majoritatii electoratului roman.
  4.O majoritate de prezenta la vot, repet in cazul referendumului de modificare sau revizuire a Constitutiei, da o legimitate puternica statului de drept si de ce nu chiar demnitate.
  Pentru realizarea unei prezente majoritare la referendum,intreaga clasa politica poarta o mare raspundere alaturi de mas-media. Si una si alta au datoria de a ne constientiza cu modificarile aduse Constitutiei si in plus de a ne convinge de necesitatea prezentei cetateanului “furnica” la referendum,in scopul indeplinirii cvorumului.

 13. Pe mine m-a dezamagit profund Europa cu deciziile si politicienii ei si nu mai am incredere in sloganurile pe care ni le falfaie pe sub nas.Parca ne-am aflat in vremea “prieteniei” cu URSS cand de la Moscova (actualul Bruxelles) ne ajungeau “indicatiile pretioase” , iar manipularile si jocurile de culise erau prezentate ca forme de democratie. Eu NU MAI VREAU in aceasta Europa, unde Germania dicteaza, iar noi suntem mana de lucru ieftina, piata de desfacere si popor inferior, conform viziunii lor. Vreau demnitatea mea, chiar daca sunt saraca. Am platit destul in secolul trecut pentru ceea ce a facut Germania in cele doua razboaie mondiale si pentru ceea ce au decis occidentalii pe piele noastra, aliindu-se cu rusii.

  • Corect. Și ar fi bine ca lumea să se trezească și să vadă acest adevăr și nu propaganda inutilă pro. Europa care se face non-stop la tv, de către toate televiziunile.

 14. In afara Europei nu vom supravetui.In aceasta situatie noi trebuie sa impunem celorlalti
  respectul ce ni se cuvine!!
  Deci sa negocieze personalitati respectate si de caracter (vezi istoria noastra)

 15. Traian Basescu trebuie demis.Elnu merita sa beneficieze de avantajele unui fost sef de stat.Ne va rade toata viata in nas,aratandu-ne cat de prosti suntem!

 16. Domnule Radu ,

  pe zi ce trece inteleg ca nu sunt in eroare
  cand sustin ca ilegitimul base este pus cu
  japca si sustinut cu japca de illuminatii UE
  iar coinacul (in ale politicii) de Ponta a
  semnat “Declaratia de Supunere” la Bruexelles
  doar ca sa fie acceptat pe post ! Si koabitarea
  tot de acolo a fost dictata si functionarea ei
  este insasi proba ca Ponta este doar un pion …
  si atunci ce mai speram ca prostii ….
  tot ce va urma nu va fi nimic autohton ….

  • Mama manca-re-as, astuia dupa 150 de ani care i-au trebuit ca sa isi dea seama de ceva care pentru toata lumea era evident, cica “sustine el”. Supertare postarea!

   • bai inteligentule ,

    n-ai prins mesajul postarii …
    doar finalul era ideea : “”…si atunci ce mai speram
    ca prostii …. tot ce va urma nu va fi nimic autohton ….””

    apropo , tu stiai de … 150 de ani de “”Iluminati”” si
    de “Lojile Masonice de Rit scotian si de Rit oriental” ???
    despre istoria familiei Rotschild sau a fondatorilor
    contemporani a marilor Loji ???

    dupa limbajul tau , n-ai citit nimic din Jan van Helsing
    sau alti autori din domeniu si atunci ce te bagi ca rata-n
    muci ?

    PACE TIE !

 17. Probabil ca ii blamam pe basescu/ponta fara sa merite acest lucru.Probabil ei avand mai multe informatii de cum va arata UE,s-au adaptat mai usor cu ideea ca in final( la definitivarea UE)Romania nu va mai avea suveranitate,resurse romanesti,decizii romanesti ci totul va apartine in viitor UE.In acest caz romanii ar trebui sa fie informati CORECT sa stim care este SITUATIA REALA(sa se afle ca in ROMANIA nu va mai fii petrol romanesc,gaz romanesc,pamant romanesc,decizii romanesti…toate vor fi in viitor ale UE…iar pentru a face o repetitie pentru VIITOR …. chiar acum UE experimenteaza/exerseaza cu ROMANIA si BULGARIA).Romania va fii in VIITOR in pozitia ACTUALA a unui JUDET fata de conducerea CENTRALA A ROMANIEI.Dvs. ziaristii ANTENEI 3 nu ar trebui sa-i “iertati” pe conducatorii/guvernantii ROMANIEI pana cand…nu vor marturisii ADEVARUL(si atunci se poate face .. referendumuri in cunostiinta de cauza).Ne bazam pe dvs in primul rand.Aproape toti politicienii ne-au mintit de 23 ani.Mai avem putina incredere in Antonescu.De ce putina?.Fiindca si el trebue sa “coboare stacheta” la presiunea mare facuta asupra sa de cei “care ne-au guvernat de 23 ani” si n-au niciun pic de interes ca ROMANIA sa fie o tara normala(intotdeauna in ape tulburi se prind pestii cei mari adica putere/avere/vaca kobe).

 18. Radule, in afara subiectului in discutie, spune-i te rog lui Ponta sa dea ceva, o ordonanta de urgenta sau ce crede el ca-i mai bine, ca sa nu supere UE, pentru operarea si salvarea acelui copil de la Iasi, este nedrept sa decida soarta lui niste parinti ignoranti, eu i-as condamna la crima cu premeditare! Doamne ce m-a incantat festivitatea de la Palatul Regal, am uitat ca inca mai respira la Cotroceni un intrus! Ce m-as bucura sa nu-i mai vad moaca aia de … of, nu am cuvinte!

 19. Am mai spus-o, UE a fost şi este o mare butaforie la care noi am accesat la un moment dat. Probabil, mulţi cetăţeni simpli şi de bună credinţă, nu şi-au închipuit că de fapt am accesat la o grupare mafiotă (da MAFIOTĂ), care are ca scop subjugarea popoarelor mai slab dezvoltat, sustragerea tuturor bogăţiilor naturale şi tot felul de interese şi scopuri meschine, realizate sau în curs de realizare cu sprijinul trădătorilor de ţară şi de neam, politruci de 2,50 lei fără scrupule gen băsilă, şi mi-aş permite să zic eu cu toate că se vor ofusca unii, mai nou Ponta. Să dea Dumnezeu în privinţa lui Ponta să mă înşel eu, să nu fie aşa şi să rămân doar cu înjurăturile. Deci, în UE şi în aşa zisele “valori europene” nu mai cred nici de-aici pân` la wc, scuzată să-mi fie expresia. Suntem într-un curs accentuat de colonizare care indiferent că vrem noi, că nu vrem, se va realiza cu sprijinul lui băsescu în mod special dar şi cu sprijinul altor trădători de ţară … că trădători de ţară şi de neam se găsesc peste tot şi la tot pasul, din mareaţa noastră Capitală pân` la cele mai îndepărtate comune mioritice.
  Cât despre întrebarea pusă de dvs. la sfârşitul articolului legat de
  cedarea de suveranitate scoasă de Băsescu din joben şi menţinerea sa ODIOASĂ ŞI CU SPRIJIN EXTERN în funcţie în ciuda unui vot popular masiv împotriva sa, dacă ar avea vreo legătură, răspunsul este DA. Acest individ ilegitim menţinut în funcţie de sprijin extern şi 6 trădători, ptr. a-şi proteja libertatea (că până la urmă băsescu nu cred că ptr. bani a admis că dă orice numai să-l menţină în funcţie, ci doar să nu ajungă la puşcărie). Bani oricum are cu nemiluita … ne îngroapă în bani … treaba este că dacă ar fi fost demis, urma partea cealaltă cu zornăitul cătuşilor. În aceste condiţii, gaşca de mafioţi care se erijează în UE, cum să nu-şi ceară “partea leului” înapoi ptr. sprijinul acordat lui Băsescu astă vară ? Din păcate somnul naşte monştri, iar ptr. România, acest monstru nu mai poate fi neutralizat. E doar o chestiune de timp până ne va înghiţi.

 20. Cainii latra , ursu’merge …. zadarnic mai spera cineva la ceeace gandeste el… ,,target-ul” este stabilit si nimeni si nimic nu-l poate schimba… dar musai ,,boborul” are voie sa comenteze ,ca doar e democratie ….

 21. Foarte mulți tot spun că fără U.E. noi nu ne-am fi descurcat, că ei ne dau fonduri etc… Dar adevărul este că NOI ne-am fi descurcat și fără ei, dacă imediat după 89, nu s-ar fi distrus totul în numele –economiei de piață, și a privatizării!, dacă am fi continuat să susținem agricultura și nu să distrugem complet sistemele de irigații, dacă nu s-ar fi făcut un jaf național din pădurile noastre, dacă cei care erau și sunt la guvernare, în loc să aloce bani pt. biserici și statui și panseluțe, băgau banii în infrastructură, în prioecte viabile pe termen lung, că aveam ce ne trebuie, dar s-au distrus oțelăriile, fabricile, uzinele, și cam tot ce era făcut , tot din munca noastră a celor de jos. Și asta s-a făcut la ordin din partea marilor corporații, state bogate, F.M.I și din dorința de înavuțire a celor puși să gestioneze avutul național.Și asta s-a făcut și se face de 23 de ani sub toate guvernările , iar acum de cînd am aderat, se încearcă pe orice cale distrugerea noastră ca stat independent. Și se vede clar acest lucru prin directivele de la U.E și F.M.I de desființarea școlilor, a spitalelor, din reducerea an de an a alocărilor de fonduri pt. sănătate și educație, prin faptul că ni se refuză constant proiecte de finanțare, la asta contribuind din plin și birocrația stufoasă și de neînțeles care este la noi, au venit marile lanțuri de super-marketuri, care au ajutat la distrugerea micilor afaceri de familie prin care oamenii mai cîștigau un ban, s-au majorat excesiv taxele și tva tocmai pt, ca micile companii să nu reziste, și toate astea într-un program bine stabilit , din care noi să pierdem tot în favoarea statelor mai bogate, a băncilor, și a marilor corporații., farmaceutice, alimentare etc…Asta este realitatea pe care cei mai mulți mai ales de la putere se fac a n-o vedea , sau cei care susțin că fără Europa noi nu am rezista.Și prin asta, să ne facă să împrumutăm bani de la ei, la care plătim dobînzi , să ne facă să cumpărăm marfa lor plină de chimicale, dar frumos ambalată, să devenim un stat fără resurse, ca să putem fi apoi controlabili total.

  • Ei nu se descurca fara noi ca de aia ne-au luat acolo ca suntem piata de desfacere pe langa alte magarii pe care le-au facut cu statul Roman. Ca aproape toate resursele noastre au plecat catre UE sau State. La rusi nu cred ca au dat asa de multe resurse. La cat au jecmanit si aia din vest tara noastra pariu ca daca nu era oceanul ne luau si aia din State cum ne-au luat cei din UE.
   Eu cu UE am o mare dezamagire ca in loc sa scada mafiotii ei si-a marit numarul de membri cu cei din UE.

 22. Suveranitatea am pierdut-o de mult,si n-avem cale de intoarcere,intucat depindem de organisme europene,care,nu ne permit alta directie,dar din pacate ne lipsesc liderii politici patrioti cu adevarat(nu mincinosi si tradatori de neam-cum avem acu printre ai nostri),care sa aibe calitati diplomatice cu care sa pozitioneze Romania acolo unde-i este locul si nu in coada Europei.Din pacate liderii nostri merg in genunchi si au facut cocoasa in fata liderilor UE.Ma intreb si acu, cum Ceausescu(cu 4 clase) a avut coloana vertebrala in fata marilor lideri ai lumii,pe cand astia cu 40 de ani de scoala??? se fac lebada la toti?

 23. 50 la suta + 1 din ce numar de alegatori ? Confuzia persista. Pana cand ?
  Cu putin timp in urma chiar Basescu a afirmat ca in afara granitelor tarii sunt circa 3,5 mil. cetateni. Dintre acestia s-a vazut ca niciodata nu au votat mai mult de 100.000.
  Asadar, daca se va mentine nr. de 18 mil. votanti cvorumul de 50%+1 nu se va atinge nici daca s-ar vota 3 zile si ziua si noaptea…..
  Daca in schimb vor fi trecuti in listele de votare cei circa 15,5 mil. votanti din tara nu vor fi probleme cu cvorumul.
  Pe bune, Basescu a fost DEMIS in iulie anul trecut cu peste 55%…., dar Zegrean a reusit sa se stearga pe picioare cu 8,5 mil. de voturi.

 24. D-nule Radu Tudor,revin cu o completare la comentariul de mai sus si adaug ca am pierdut suveranitatea cel putin datorita imprumuturilor de aproape 100 miliarde de Euro pe care le-am facut in afara tarii si datorita distrugerii economiei in proportie de 90%.(PIB-ul nostru este se pare de circa 140Miliarde de Euro.Amploarea acestui imprumut ne face sa ne pierdem suveranitatea,iar de el s-a ocupat stim noi cine,sa-l majoreze la aceasta cota.Cum sa mai aibe vreun cuvant de spus la propunerea Comisiei de la Venetia,cand suntem datori vanduti?

 25. ,,Protocoalele de la Toronto,, au fost stabilite in urma unei intruniri din anul 1967 si sunt o actualizare a ,,Protocoalelor Inteleptilor sionului,,. In luna iunie a aceluiasi an, capetele Ocultei se intrunesc la Toronto pentru a stabili directia si ultimele detalii ale planului “Caderii Natiunilor”. Actorii acelei reuniuni secrete de cel mai inalt grad erau membrii grupului “6.6.6”. Serge Monaste era convins, fara vreo dovada palpabila, ca acest for cu rezonante satanice continea la acea data conducatorii primelor 6 banci din lume, ai primelor 6 multi-nationale energetice si primii 6 producatori agroalimentari de pe planeta. Planurile lor mergeau doar in trei directii principale fara de care nu ne putem imagina societatea moderna. Pe scurt, controlul asupra tuturor factorilor de natura politica, economica si sociala din deceniile anilor 1970, 1980, 1990, va duce in cele din urma la preluarea tuturor formelor de putere mondiala prin instaurarea mult trambitatei “ Noi Ordini Mondiale”. Planul continua si in prezent nestingherit de nimic.
  Optsprezece ani mai târziu, (6+6+6, în timp), a avut loc o a doua reuniune de mare importanţă în Canada. Grupul celor 6.6.6. s-a întrunit din nou la Toronto, la sfârşitul lunii iunie, 1985, dar de astă dată în scopul de a finaliza ultimele etape dinaintea ofensivei, cu privire la căderea naţiunilor-state şi la preluarea Puterii Internaţionale de către Naţiunile Unite.
  ,,Protocoalele Inteleptilor sionului,,. jefuirea bogatiilor din Lumea a Treia ,indatorarea, somajul ,saracirea (si prin scumpirea alimentelor), propaganda pentru libertatea drogurilor ,excese sexuale, abrutizarea tineretului natiunilor, ideologia “respectului de libertati individuale ” difuzata in sanul Bisericilor iudeo-crestine si in interiorul natiunilor -state , obscurantismul considerat ca baza a mandriei , conflictele interetnice si ultima noastra realizare , “restrictiile bugetare “, pierderea suveranitatii statelor toate acestea ne permit in sfarsit sa asistam la implinirea ancestrala a “visului” nostru , instaurarea ” Noii Ordini Mondiale”
  evident vor aparea unii agenti orbi de seviciu (cozile lor de topor) care vor spune ca sunt false dar ce exemplu mai bun vreti decit realitatea Preşedintele Israelului, Shimon Peres, a declarat la Davos că guvernele nu mai răspund nevoii oamenilor şi vor fi înlocuite de către marile companii.

 26. Democratie provine din grecescul demos kratos (puterea poporului). Intr-o tara unde votul populatiei este lipsit de valoare nu putem discuta despre democratie. Prin anularea votului de demitere a lui masa-verde PPE (partidul portocaliilor europeni) a tradat valoarea fundamentala in jurul careia a fost constituita UE; democratie. La ora actuala in Romania este smenocratie care provine din grecescul smenos kratos.

  • waw ce tare! Poate le intră în cap și altora , și nu mai bat cîmpii despre ce mișto e cu U.E și ce valori tari au ei? Ce democrație, ce ,ce voința poporului exprimată prin vot? Nu frate , U.E. decide și proștii înghit mizeriile lor . Că așa e la noi!Tot ce vine Made în Străinezia e luat de bun .

 27. Spuneti-i d-lui Dobritoiu ca expresia “o sa mai reiau inca o data” e un pleonasm.
  Cand s-a militat pentru integrarea in UE, noi nu stiam ce se urmareste cu acest proiect, al unor bancheri (FMI, Banca Mondiala). Acum stim. Va dati seama cam ce avem acum de spus sau cum se spune, cam ce avem la gura acum despre acest subiect. E mai bine sa ne abtinem. Aceasta e perceptia publica, pe medie si anume, UE este o porcarie pe langa ca este si a fost un proiect parsiv (pervers). Mircea Geoana e si pare asa cum a fost caracterizat de cumatrul lui, nea Iliescu Ion si anume, e de Circul Globus. El asa a fost retinut in memoria colectiva, atunci cand a pierdut alegerile. Sa traiti!

 28. Suveranitatea a fost ireduta dupa 89 prin coziile de topor care au carpuit aceasta tara)))Unele alogene de neamul si interesul acestuia.

 29. Daca ucizi, nu patesti nimic. Daca acorzi sansa la viata o sa fi amendat. Cam asa spune noul proiect de lege care trebuie sa fie aprobat de consilierii nu stiu care din Bucuresti.
  Amendă de 5.000 de lei pentru bucureștenii care hrănesc maidanezii
  Sursa: DC News
  Sper sa-i muste cainii de oo pe ciocoii astia care propun asemenea barbarii !

 30. COLONIE scrie pe fruncea ROMANIEI.Si cat de curand sclavi pe cea a Romaniilor.Multumim din suflet lui Ilici,Bombonel,Roman,Stolojan, Constantinescu,Ciorbea, Basescu si restul .Naivitatea Romanului in a-si deschide cracii in fata oracaruia crezand ca ii va aduce prosperitate si bunatate.Acuma vad ce perosperitate le-a adus.Mai au de extras gazele,Aurul ,petrolul ramas ,paduriile.Si apoi cand s-or termina VALEA.Sacul plin Romanii raful de pe toba.Si atunci ,si atunci ce va face Rommanul si guvernele.De unde bani la buget ca industrie IOC,Agricultura IOC.

  • O parte din romani vor fi pusi in rezervantii cum i-au pus americanii pe indieni si vor veni in vizita “turistii straini” cu copii si le vor spune copiilor sa nu se apropie de gard si sa nu le dea nimic sa manance… O alta parte va trai in bordeie pline de namol dupa ploi si va veni ciocoiul “in vizita” sa isi aleaga cate-o “soata” sau vreun sclav pe care sa-l exploateze… in toate felurile.

 31. Bună seara.
  Eu cred că manifestarea crescută a euroscepticismului are drept cauze principale:
  1. Lipsa de informare a populaţiei cu privire la “realităţile” integrării:
  2. Axarea campaniei electorale la europarlamentare pe drumuri şi podeţe;
  3. Capital a fost modul în care UE a procedat la referendum.

  Cu stimă,
  Alexandru B.

  • Iti spun si eu niste motive muuult mai grave:
   1) Foametea la care suntem supusi de 23 de ani pentru teluri care au dus spre integrarea in Uniunea Europeana.
   2) Interventia criminala a dictatorului NOMAD Barroso, care nu are nicio calificare care sa-i argumenteze actiunile sale.
   3) Cererile U.E. prin trimiterea criminalilor de la F.M.I. ca sa ne strice nivelul de trai, pe unii facandu-i sa se sinucida din cauza problemelor cauzate de acele masuri.
   4) Faptul ca majoritatea popoarelor vestice sunt bata cand vine vorba de Romania si romani, dar isi dau cu parerea cum ca am fi “tigani” (citez din apelativele lor pline de “democratie” si “europenism”)… si tot asa.
   Si mai sunt si altele.

 32. UE si restul nu sant decat niste escroci care schimba reguliile jocului dupa propriile interese si la comanda celor care stau in spatele UE si il manevreaza pe Barroso si,Vivane .

  • Vina este si la unii politicieni romani si implicit si la poporul roman care ii voteaza de 23 de ani. In fata camerelor de luat vederi sunt cei mai tari si cei mai zmei, iar in Parlament sau in P.E. sunt niste pisici.

 33. vanzatori de tara am avut tot timpul !!! nu ma mira ca marile puteri de astia au nevoie !!! altfel cum ar mai trai bine tarile dezvoltate ??? asa ca BASESCU e perfect pentru ”ei” !!!

 34. Da-l dracu’ de cvorum,important este ca rezultatul sa fie de 80% impotriva modificarii Constitutiei si atunci sa vedem ce-o sa faca Comisia de rahat de la venetia cu “v” mic fiindca asa vreau eu.Sa se scufunde cu comisia lor cu tot.Poate ne da afara din UE si scapam de Germania nazista.

  • Și crezi tu că după mizeria de la referendumul trecut , mai vin mulți la vot ?Tocmai de asta , acum o ard cu tupeu cei din faimoasa comisie de la Veneția , care astă vară n-au sărit în sus de indignare, că acum nu mai trebuie cvorum. Le bîțîie fundurile căci știu că nu au nici o șansă să schimbe constituția și să facă harcea-parcea din țara asta așa cum vor ei, pt că lumea s-a ars o dată acum , nu cred că va mai fi nici procent de 15 la sută prezență.

 35. Victor Ponta e cel mai tare copilot in viata, care-a sarit in cap la un raliu si care e total impotriva accidentelor! De aceea, el cere confiscarea autoturismului celor care nu au respectat legislatia. El nu ne precizeaza daca aia au mai multe autoturisme, eventual parc auto asa cum au multi, 2 sau 3 masini minim, in cazul asta masura lui ce rezolva sau la ce conduce, adica ce rost are mai pe scurt? Asta in cazu’ in care nu suntem chiar toti niste simpli tampiti. Nu e mai bine totusi ca daca unul intra pe contrasens pentru ca e operat pe creier, el conducand la liber fara nicio problema, intra pe contrasens si omoara trei oameni direct, nu e mai bine totusi sa le dai o condamnare cu executare sau ceva? Si sa pui eventual parapeti pe centrul soselelor si pe margini, asa cum este-n occident, sa nu se dea ala cap in cap de toti peretii daca-l ia somnu’ la volan si iese in décor, ceva?! Aaa, da. Sa traiti!
  P.S.: Victor Ponta, acest f f mare copilot!

 36. Spuneti-i domnului Bostinaru ca si drumurile din Romania sunt tot arma letala . Felicitari doamnei Nicolai.

 37. TOTI STITI CA SUNTEM SLUGI , TOTI BATETI DIN GURA IN SPATELE TASTATURII . CONCRET CE FACETI FRATI RAOMNI SA NU MAI FITI SLUGI . RASPUNS NIMIC . NE PLANGEM CA BABELE DINTOTDEAUNA SI ASA VOM RAMNE . MACAR NU VA MAI DATI CU PAREREA . ROADETI DIN COTUL DE PITA MUCEGAIT SI SUB PATURA GAURITA LA SOMN CA MAINE SCLAVILOR MERGETI LA LUCRU PE 800 LEI ADICA SUB 200 EURO . LASATI ATITUDINILE CA NU SUNTETI BUNI DE NIMIC . ZIARISTII LA FEL EI DOAR FAC BANI DE PE PROSTI CA ADEVARUL NU-L SPUN CA-SI PIERD PAINEA . BUREBISTA , HOREA-CLOSCA , MIHAI VODA AU MURITI LA FEL SI VOI ROMANILOR . TRIST DAR ADEVARAT . NOAPTE BUNE SLUGILOR.

 38. 1) PSD s-a dar repede pe brazda cu iubitul presedinte. Vad cum Ponta iubeste coabitarea si cum zice ca PDL a facut bine cu taierile salariale dar ca a gresit la capitolul comunicare.
  2) Evaziunea fiscala e la acelasi nivel ca pe vremea lui Blejnar.
  3) Locuri de munca “fara numar” cu s-a promis in campanie nu au aparut.
  4) Coruptia tot in floare.
  5) Oltchim e tot sortit falimentului.
  6) Procurorii basisti sunt tot pe felie.

  Incep sa cred ca noi stapani sunt mai buni doar la capitolul comunicare (ne mint mai placut si mai elegant).

  In concluzie:
  1) astept referendumul pentru noua constitutie sa comunic un mare “NU”.
  2) astept presidentialele sa NU votez nici cu USL nici cu PDL.

  Asta da comunicare eficienta.

 39. Sa-si ceara scuze Comisia de la Venetia poporului roman pentru magariile pe care le-au facut vara trecuta cu suspendarea lui Belzebut.

  Gata m-am lamurit si cu mafiotii aia din Venetia, mare scofala ca am intrat in UE sa-si bata joc toti de noi. Macar cand nu eram in UE isi bateau joc doar ai nostri acum ii avem si pe aia in plus. Da ma enerveaza ca ei au aere de democrati si de dreptate.

   • Corect , pt că altfel am afla oficial cu toții ceea ce deja se știe -neoficial– că Președintele stă ilegal în funcție, grație lui Zegrean, Aspasia & com + cei care ne dictează nouă ce și cum de la Bruxelles + imbecililor de guvernanți ai noștri, care prin Mintea Luminată Ponta , ne-a făcut să stăm în genunchi pe toți cei 7.4 mil. care am ieșit la vot astă vară.

  • SIMPLU ! PENTRU CA CIFRA REALA ESTE DE
   CCA. 15 MIL. VOTANTI IAR OFICIALIZAREA
   DE CATRE I.N.S A ACESTEI CIFRE , AR FI
   PRACTIC RECUNOASTEREA OFICIALA A
   MAGARIEI U.E./ C.C.R. DE ASTA-VARA !!!
   cetateanul basescu este ilegal si
   ilegitim pe acel scaun !!! CLAR !!!

 40. domnule Radu Tudor,va rog cand veti mai discuta cu acolitii din USL ai domnului Basescu(recte Ponta sau Ghita)despre gazele de sist sa ne explice ce parghiii vor folosi pt. ca sa devenim “independent energetic”si sa consumam “gaze ieftine” ,noi romanii.pt. ca imi e greu sa cred ca niste umile si nevolnice slugi ca ei au sa poata opri Chevronul sau alta companie sa vanda gazele exploatate in alta parte la pret mai ridicat.personal sunt convins ca este vorba doar de o repetare a celebrului caz Bechtel,cand pt. a obtine bunavointa Licuriciului s-au pompat banii Romaniei in buzunarele americanilor.va rog frumos daca puteti sa-mi satisfaceti aceasta curiozitate,pt. ca urmaresc subiectul inca de cand domnul Ponta castiga voturi prin pozitia sa de opozant al exploatarilor gazelor de sist,si nu am vazut sa ne explice prin ce cai altruistii de la Chevron si ceilalti vor pompa prosperitatea si bunastarea in Romania

 41. MARTZAffogu si-a inceput periplul BAHIC la MANASTIRE , la IZVORUL

  IZVORUL TAMADUIRI unde s-a T E S C O V E N I T cu Staretzu si maikutzili

  ARE pe unwa , singura de fapt care se ROAGA pt. …el!Si precum

  …DRUMETZULUI sade ghini , a gasit la indemana un HELICOBACTER PIllory

  Care si asa trecea pwe akkle entre coclauri , si cu o suma modica dealtminteri

  A …TRANSVAZAT LIQIDUL si INDIVIDUL la …PESTERA, unde RUPESTRU

  A demonstrat ca stie sa traga si la BERULE !(I-si intra in noile posibilitati , caci

  La urmatorul lock de pripon, Jack Daniel’S este mai …rrarutz !YAR videnii si bercenny vor fi noii colejii !

  Asa ca din PESTERA , neardeTHALIANU, a mai facut un SALT tot cu KARICIOPLANU, ca-i ieftin , si plateste CARLANU PRO stanu cu banii lui !

  Asa ca FILFIZONU PORTUAR si-a mai tras niste poze retusate de baietii cu

  Ochi albastri nesasii !Si da-i cu OITZELE tinerele, ca aya de pleskoy, are deja

  Ugerele lasate si ANI pierdutzi pe sous messe !

 42. A inceput CAMPANIA de REBRANDUIRE a CADAVRULUI POLITIC cunoscut sub denumirea care produce FRISOANE ROMANILOR !

  Si asemenea toaletarii la MORGA a unui cadavru se EXECUTA si

  MASCA MORTUARA a defunctului pe care intr-un EFORT DISPERAT .

  serviciile VOR sa-l scoata la fereastra sa mai incaseze PENSIA !

  Sant afirmatii in mass-media ca RECUZITA se compune din circa

  1500 de ,,SATENI ENTUZIASMATI” care fac un SPECTACOL de

  PRIMIRE asemenea vizitelor altui personaj SINISTRU si ODIOS , Nicolae

  Ceausescu a carui ultima parte a domniei …INCEPE sa SEMENE cu ale

  lui TRAIAN BASESCU !

  NU va IMBATATI cu APA rece !

  Traian Basescu este un CADAVRU POLITIC !

  INDIFERENT de RECUZITA folosita !

  MOTU’i -mort !

 43. Atat timp cat Uniunea Europana accepta ca o formatiune de extrema dreapta din Romania sa faca parte dintr-un grup parlamentar mare, aceasta formatiune fiind creeata EXCLUSIV pe criterii etnice si avand ca scop dezmembrarea unui stat membru, arata cine sunt defapt acesti “europeni” care ne dau noua lectii de democratie si capitalism.

 44. Daca acceptam sa fim colonie, hotarasc altii pentru noi totul! Traiasca Republica si praful se alege de noi! Cred ca republicanii sunt multumiti mai ales cind prinde cate unul un mandat de 5 ani de furat!

  • Nu are nicio legatura forma de guvernamant cu faptul ca romanii voteaza politicieni pisici. Ce crezi ca ar face, sa zicem, un rege ? Vreau sa-mi explici care ar fi fost diferenta dintre un presedinte si un rege in zilele noastre. Ca tot ii vad pe unii ca elogiaza atat de mult monarhia, de parca ar veni un salvator comunist la putere.

   • Presedintele este reprezentantul unui grup de interese (partidul) caruia trebuie sa-i intoarca serviciul intr-un fel sau altul.Pana acum s-a dovedit ca sunt niste oameni mici, parveniti interesati sa se capatuiasca numai! Un Rege peste o tara saraca si prapadita in Europa secolului 21 mai rar!

  • Nici eu nu vad cum ar rezolva un monarh problema justitei de exemplu. Si in plus aveti grija ca ne pacalesc baietii cu ochi albastri si cine stie cu ce monarh ne trezim acolo si ne prindem dupa 5 ani. Eu cat timp e in pom justitie si e si treaba cu securitatea nici nu ma gandesc la monarh ca-l converteste securitatea si pe el.

   • pt securisti cel mai mare dusman a fost si mai ales este regele Mihai si casa regala… din punctul asta de vedere pariez pe actuala casa regala… poate reuseste sa scoata securitatea din structurile statului…
    Ferdinad si Carol I au facut minuni pt Romania… poate si actualii reusesc ceva daca-i sprijinim… cert este ca in actuala organizare de repblica PUR SECURISTA nu ne ducem decit dracului garantat in cel mai scurt timp cu putinta….

    independent de forma de guvernamint PROTESTUL in strada masiv si puternic este singurul lucru care poate pune tara pe linia de plutire… regimul actual securist trebuie schimbat sub orice forma… eu unul pot sa risc pt regele Mihai… daca nici astia nu fac bine atunci o sa trebuiasca schimbati… cu cit regimurile pacatoase sint schimbate mai rapid si mai in forta cu atit poporul devine mai puternic si mai stapin pe propria tara

 45. 5% unguri + 8% PSDisti de nadejde + 2% masoni cu familiile + 4% PNListi visatori + 3% coruptibili din alte partide si ONGuri + 15% SRI, SIE, DIE, SPP, armata, politie, jandarmerie + 3% Bruxelles + 5% Washington + 4% Berlin + 10% din computer = 59%

  (ca si anul trecut)

  Acuma vehiculeaza asta cu cvorumul scazut ca sa ne inflamam, sa vina vreunul ( Ponta, probabil) sa mentina pragul la 50% ca sa fie democrat si moral si erou….

  Traiasca democratia!

  PS: sa povesteasca Nastase si Cozminca cum au facut in 2003 cu celalalt referendum… cit au venit la vot pe bune, 15-18%?

 46. Americanii TORTUREAZA oameni, asa ca nu se deosebesc cu nimic de “criminalii” sovietici.
  Lichidul respirabil, arma secretă a CIA în interogatorii
  Sursa: DC New

 47. Domnule Radu Tudor.Procesul domnului Adrian Năstase s-a amânat(lucru normal în ROMÂNIA,văd)
  Domnul Adrian Năstase,după luni bune de stat pe nedrept în arest,posibil pe nedrept,acum nu pare încrezător ci tinde spre culmea nesimțirii!
  S-a împușcat vara trecută!Domnul Adrian Năstase e un om influent,și ce-i drept mai lent,dar putea să-și construiască o apărare,una pe care eu,cetățean obișnuit nu îmi pot permite nici o apărare slabă.A ales să se împuște ca să nu fie văzut cu cătușe la mâini,ci a preferat să se pună în postura de victimă,ca astăzi,după ce l-am plâns un pic,am plâns drama lui,aflu că l-a durut în cot și astăzi e argant!
  Uită-te la ieșirea lui de astăzi din fața ICCJ,la ieșire și vei vedea câtă aroganță poate fi p omul ăsta.
  Eu zic că pe plan emoțional,și-a revenit cam prea repede,și în viața publică.Înainte am crezut că-i nevinovat,dar mi-a arătat că a refuzat să fie văzut în cătușe și a decis să-și facă fizic rău.Și eu am stat două ore pe nedrept în arest cu niște bătăuși de jandarmi fără pic de suflet pentru că am strigat JOS BĂSESCU,și chiar și astăzi mi-e frică să ies pe stradă,până la supermarket sau la lucru.Și-l văd pe Năstase cu atitudinea de buricul pământului,după câte a trecut.
  Asta mă face să mă întreb.Omul care refuză să lupte cu sistemul prin căi legale,când sistemul l-a încolțit,și decide să se împuște ca să nu fie văzut în cătușe,apoi iese de la pușcărie,în stil arogant,e oare el NEVINOVAT?

 48. Parca nu-l stim pe base… El renunta la orice, chiar la propriile promisiuni, cand e vorba de functii care-i protejeaza imunitatea juridica.
  Daca-i adevarat ca e propus pentru o functie NATO ,atunci probabil va disparea logistica NATO la fel ca si flota. Cu exceptia cazului ca nu o va incendia la fel ca in Franta…E vremea ca si UE sa suporte niste consecinte, nu numai noi, prin mentinerea lui ,ilegala, in functie.
  Iar ‘baile de multime’ nu ma impresioneaza. Probabil ca in primele randuri sunt cei de la SPP in civil. Ca pe vremea lui nea nicu… Iar televiziunile nu fac decat sa-i creasca popularitatea filmand cum bea, mananca si se distreaza ca de muncit…pe banii mei… nu prea am vazut vizite oficiale in ultimile luni…

 49. Asa da emisiune Radule.Ai fost in forma si tu si invitatii.Nu cred intr-o reducere sau un transfer de suzeranitate nationala.Nu ca noi nu am tacea milc(asa-i poporul roman)ci ca altii or sa refuze.Alta este problema insa.Vom fi incalecati economic si nu vom avea curajul sa ciriim.Stiu imi vei zice ,ca de altfel si domnul Serbanescu,ca asta s-a intimplat deja.In mare parte aveti dreptate.
  Oricum am face este evident ca acum trebuie inceput cu Constitutia si cu terminarea astfel a “coabitarii” de orice fel.Asa sa ne ajutam noi!In cel de sus nu mai cred de mult.

 50. In vara PSD(fesenistii) a ales ,intre Antonescu si basescu, …pe basescu.Norocul nostru ca basescu nu mai poate avea inca un mandat fiindca fesenistii/fostii colegi a lui basescu in FSN(rus,hrebenciuc,acad.teodorescu si …altii) l-ar fi preferat din nou pe basescu.Acest lucru arata cat de curati sunt unii PSD-isti(hoti de la buget si mari amatori de putere/avere/vaca kobe) de le e frica de un om care nu a iubit si nu iubeste fesenistii(esalonul doi al securitatii si comunistilor de care vom scapa,vorba lui BRUCAN, poate peste …20 ani).

 51. Si incet incet o sa dispara “antele fistichi” (citat din Ceausescu): ” “Se interzice montarea aparatelor de aer condiţionat pe faţadele către stradă”, arată un proiect al Primăriei Capitalei, aflat în dezbatere publică. Primăria ia în calcul și eliminarea antenelor de satelit pe fațadele clădirilor.

  Sursa: Realitatea
  Comunismul se intoarce. Se pare ca unii nu se pot dezlipi de trecutul “glorios” si vor sa-l readuca la viata. Abia astept paradele de pe stadioane de 23 August. As fi curios ce ar mai spune “democratii” si “capitalistii” care ne invata pe noi acum cum sa murim de foame si cum sa ii pupam pe cei ce ne vor morti.

 52. Acum altă minte luminată , propune amendarea celor care hrănesc cîinii comunitari. Cică de asta se înmulțesc și se formează în haite ! Cretinii n-au aflat că pt. a nu se mai reproduce , animalul trebuie castrat și se rezolvă problema? Sau că în loc să se bage banii pt a se planta panseluțe în octombrie, mai bine se strîng animalele în adăposturi??!!! Și cică s-au ghidat după un studiu făcut în străinătate de către experți!! Care experți? Experții lui pește-prăjit ! Uneori stau și mă întreb, care-s mai proști ai noștri sau ai lor !/?Adică ăi cu studiul, sau ăi de-l aplică .

 53. Cea mai tare explicație posibilă , a dat-o Ponta acum . Ăia care au venit la Vaslui fac EXPLORĂRI , vreo 5 ani, și bagă 300 de milioane de dolari probabil, și cică dacă , după vreo 5 ani găsesc gaze, ….poate nu mai importăm de la ruși! WAW …. Ce tare ! Adică ăia nu ȘTIU deja că acolo sunt gaze? Și de cînd o explorare durează 5 ani? . Cum s-ar zice , bagă ăia banii de plăcere fără nici un avantaj timp de 5 ani. Ăsta se crede la emisiunea —Povești de adormit copii???

 54. Pontaaa.!.. nu ne crede chiar pe toți proști , că te-n-țepi! Cît erai în opoziție, , și apoi în campanie spuneai că NU se face cu Chevron și nici cu nimeni , explorare de gaze de șist, mai ales că se știu metodele , lor și se cunoaște cît de mult rău fac mediului și nu numai. Doamne ! cu cît cinism ne tratează pe toți.

 55. Lumea Justiție publică documente incendiare despe modul în care DNA încearcă să-l înfunde pe vicepremierul Liviu Dragnea. Potrivit sursei citate, procurorii au făcut presiuni asupra unor persoane pe care le amenință cu dosare fabricate pentru a-i determina să declare fapte care îl incriminează pe vicepremier, pentru ca în final acesta să fie debarcat din Guvernul Ponta.
  Sursa: DC News
  Ce mi-ar place sa-l bage DNA la puscarie, sa se sature PSD de coabitare cu exterminatorul.

 56. Buna, Radule !

  Vad ca ” diliu de berceni ” este suspendat … apropos de Germania ??

  Atunci, ia de aici (nu de la Basescu … ): http://adevarul.ro/cultura/istorie/marele-reich-uniunii-europene-1_518a3e6f053c7dd83f7f5153/index.html

  In alta ordine de idei, chestiunea exploatarii gazelor de sist este o mare nenorocire pentru locuitorii zonei respective … nu cititi si voi articole din presa americana ? Ati auzit de fatari de animale diforme in proportii alarmante si de imbolnaviri cronice grave ale persoanelor afectate de poluiarea straturilor de apa subterane ?

  Ii plang pe locuitorii Dobrogei daca se va incepe explorarea gazelor acolo … si ar mai fi ceva de care presupun ca nu esti la curent … daca doresti amanunte (nu le pot da aici din motive lesne de inteles), ma poti contacta … astept sa avem o discutie interesanta … cu toata stima !

  • Treaba asta cu imbolnavirea populatiei din zonele respective mi-a spus-o cineva care a terminat petrol si gaze. Spunea ca se foloseste o metoda numita combustie subterana…se injecteaza aer si apa pt separarea gazelor de sisturi. Are loc o ardere interna si ea se va degaja in atmosfera si bineinteles este foarte toxica. In zona de exploatare dupa ani au aparut multe cazuri de cancer in special la femei cancer mamar.

   Degeaba spune Plumb ca e sigura metoda daca nu spune ce metoda foloseste.

   Sa faca bine Plumb sa spuna numele metodei.

 57. Stabilirea procentului pentru cvorum este atribuția parlamentului României. INS va trebui să prezinte foarte curând rezultatele ultimului recensământ al populației ,pentru a avea cifra la care ne vom raporta ca și cvorum.

 58. ori se renunta la cvorum, ori se instituie votul obligatoriu (inclusiv la referendum). cei care nu vor sa voteze sa plateasca o taxa de 50 RON daca nu vor sa voteze. asa vom avea votul tuturor si rezultatul va exprima vointa tuturor romanilor. si in plus, cei 50% care nu vor participa vor acoperi cheltuielile cu alegerile/referendumul.
  nu e normal ca unul votat in gura de 90% dintre votanti s aramana presedinte!

Leave a Reply