Cat Spy

16 COMMENTS

 1. Marea stire e ca hrebenciuc facea trafic de influenta care ajungea pana la ministrul justitiei. Asta e o gluma proasta, ponta e un mediocru prin excelenta. Sa inteleg ca e o fumigena, o metoda evaziva, in timp ce hrebe da cu subsemnatul la DNA.

  • Esti pisic ca ai semnat coabitarea si ai pus procurorii lui basescu. I-ai mancat din palma lui basescu.Acum voi astia de la psd culegeti roadele spre marea mea satisfactie, recunosc.
   Si ai fost si agent sie, dar un fripturist nu ca ar fi fost ceva de capul tau. Ai fost un fripturist innebunit dupa functii.

 2. “Confesiunea celui mai faimos ziarist german: Am fost PLĂTIT de CIA și am scris în favoarea Casei Albe. De fapt, suntem o COLONIE

  Cel mai faimos ziarist german a recunoscut că, timp de 17 ani, a fost omul Agenției Centrale de Informații. Udo Ulfkotte, care are în palmares zeci de premii internaționale, unul dintre cei mai importanți corespondenți externi ai ziarului geraman “Frankfurter Allgemeine” a dezvăluit că atât el cât și alți jurnaliști din Germania au lucrat în favoarea Casei Albe. De fapt, suntem o colonie, a concluzionat Ulfkotte.

  “Timp de 17 ani am fost plătit de CIA. Eu și alți zeci de jurnaliști am lucrat în favoarea Casei Albe, a afirmat celebrul ziarist într-o carte cu titlu elocvent ”Ziariști cumpărați”.

  Ulfkotte povestește că în Europa și in Statele Unite, majoritatea companiilor de comunicare, așa numitele ”non-officail cover”, lucrează pentru o agenție de informații. ”Cred că este, mai mult decât orice, cazul jurnaliștilor englezi pentru că au o legătură mai strânsă, dar și cazul ziariștilor israelieni și, desigur, al celor franczi. Al celor australieni, din Taiwan și Noua Zeelandă… sunt multe țări implicate”, afirmă Ulfkotte.

  Site-ul italian informarexresistere.fr redă câteva dintre afirmațiile jurnalistului german.

  Nu este corect ceea ce am făcut până acum… boicotând și discreditând Rusia, pentru a ridica un zid în Europa.Nu este corect ce am scris eu și colegii mei. Noi am făcut să se intre în război, iar eu nu doresc război.

  Am devenit cetățean de onoare american al statului Oklahoma…. De ce? Pentru că am scris pro americani. Am fost cumpărat de CIA, ca toți ceilalți.

  Iranienii au fost gazați cu gaze chimice germane. Eu știam, aveam probe. Este inuman, criminal, iar eu am tăcut.

  Nu sunt ziarist, sunt un agent al serviciilor americane de informații, chiar dacă CIA nu va admite niciodată.

  Frankfurter Allgemeine nu scrie niciodată adevărul. Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi scris un articol în favoarea lui Putin. Noi avem o informație pur americană. De fapt, suntem o colonie.”

  p.s. Frankfurter Allgemeine sunt aia care in 2012 faceau gura cat o sura sa nu fie demisa javra basescu

 3. am citit întrun material al lui tolontan, că vor mai apărea peste 100 de dosare printre care şi al lui ghiţă-rtv, ioana băse, că vor pleca mulţi din dna, justiţie. a urmărit cineva că aceşti plecaţi din funcţii înalte ale justiţiei, că ajunşi la periferie fac grozăvii en-gros!!! foşti judecători şi procurori care fac acte pe bandă rulantă(în retrocedări sunt aşi, au vechime:,,am lucrat în ministerul…şi credeţi că eu fac aşa ceva?” este una din frazele aruncate în faţă unui om de bine, care, ulterior va fi catalogat de rea credinţă prin justiţie(caz concret)!!!” nu mai poţi avea încredere în niciun judecător, aocat, notar, acte, toţi te întorc pe dos încît ajungi complice la infracţiuni…

 4. şi mai e o problemă care-i macină pe toţi, şi anume: cine s-a hotărît să voteze un candidat, nici mama justiţiei nu poate să-i mai schimbe hotărîrea, garantat 200%. amintiţi-vă de cel arestat şi după alegeri a fost scos şi pus în scaun…

 5. uitaţi-vă la socru sîrbu, dacă nu e vinovat, nu are nicio urmă pe faţă, nu se eschivează, nu are moaca înegrită, nu are nicio temere, în comparaţie cu ceilalţi care au trecut pe la dna. cred că este băgat în balamuc ca să îl tîrîie aiurea prin noroi-imaginea personală, ori, se ascunde atît de bine ca să nu se vadă nimic(ceea ce personal nu cred), mai mult, aceste acţiuni aproape,,iresponsabile” provoacă ură, hulă împotriva dna, şi a celorlalte instituţii de judecată şi anchete. ei nu sunt conştienţi de acţiunile lor, de revolta poporului, că justiţia ia hotărîri, nu politicienii care fac legi, politicienii pot fi traşi la răspundere legal rapid, noi poporul pocnim din cauza hotărîrilor judecătoreşti date aiurea-pro excroc…

  • HAI basescule ca vine trenul cu Ponta,fura-i sinele,caci pana acum abia de i-ai luat caii de la bicicleta.

Leave a Reply