Potrivit institutului de sondare a opiniei publice CSCI, premierul Victor Ponta scade in intentia de vot cu 5% fata de precedenta cercetare. Iohannis e stationar, Tariceanu creste cu 2 %. Sondajul este facut in  Bucuresti. Mai sunt doua saptamani pina la primul tur al prezidentialelor.

CSCI scade Ponta

 

septembrie

 

 

 

26 COMMENTS

 1. Nu s-a facut precizarea ca rezultatele acestui sondaj de opinie este la nivelul capitalei, BUCURESTI.
  Nu este la nivel national, domnule Radu Tudor.

  • @SAG,
   Bucurestiul și nu Buzăul, dragă SAG 😀 , a progresat, ho…ho….ho….Asta vrea să însemne, foarte mult. De la Halaicu și Lis (wow !) la… Băsescu, ”produși” creați-made in Bucuresti, roade cu care s-a tot lăudat ”KM O(zero) al democrației” au fost făcuți pași foarte importanți. Mai ieri cu Oprescu, acum cu Ponta, sunt pași în stoparea experimentelor triste care au facut să se tăvălească în chinuri nu numai ei, bucureștenii, ci și alții din păcate nevinovați. Asta a însemnat impunerea de către ”stradă” în anii trecuți, atât conducerea Bucureștiului cât și a Țării în anii trecuți.
   Trist dar adevărat.

 2. Daca tot s-a autosesizat DNA de povestea Hrebe-Sova poate se autosesizeaza si de povestea Base-Udrea pentru trafic de influenta, ca este pe fata si nu trebuie sa-si mai cumpere antihemoridale astia cu interceptarile.

 3. Trafic de influenta este si interventia lui Mihai Voicu pentru numirea amantei sale Benchescu in diferite functii.

  • antipatic mai e constipatul asta cu freza taiata cu ciobul si apoi lins de vaca in cap; de ce o mai veni pe la Antena3 daca tot e mereu ursuz si enervant, vesnic nemultumit si plouat?

 4. Marea manipulare a acestui sondaj este procentul lui tariceanu. Acest sondaj il da pe tariceanu la 11% pentru ca adunat cu procentul lui ponta sa dea aproape de 50%, pentru ca toata lumea stie ca tariceanu e sluga psd-ului si a lui ponta.
  Asta e visul umed al psd-ului iar dumneavoastra il puneti cu “mandrie” pe blog.

 5. pentru un securist de calibrul lui melescanu e greu sa furi 1 milion de voturi cat reprezinta alea 7% dar nu imposibil pentru capacitatile SIE plus SRI

  la Paris si Madrid o sa voteze melescanu cate 100 de oameni pe secunda iar minutul o sa fie 100 de secunde prin Ordonanta de Urgenta

 6. Mă întreb:
  – ce mama,,dracului” au făcut atîţia ani de nu i-au anchetat pînă acum pe aceşti,,infractori!!!”
  – cumva este făcută această turaţie împotriva alegerilor, datei alese???
  – ce este cu atîta bălăcăreală pe micul ecran, bănuiesc că, dacă nu erau înştiinţate televiziunile de cei care conduc anchetele, nu era mizeria asta pe micul ecran, cumva se vrea judecare televizată???
  – de ce nu s-a dat live în perioada respectivă ,,hoţiile, excrocheriile şi tot ce s-a făcut ilegal”??? dacă nu s-a dat live atunci, acum nu are rost, doar dacă vor să ne îmbolnăvească intenţionat!!!
  – gata, credeţi că aţi reuşit să acoperiţi clanurile ,,B” care aveau totul live? nu cred, acolo nimic nu se mai face, nimic nu se mai aude, de ce???
  – dacă judecarea cauzelor se face în interiorul unei săli în prezenţa judecătorilor, la ce mai daţi pe tv porcăriile şi colcăiala din justiţie în complice cu vechii şi noii excroci??? noi ştiam ceea ce nu aţi vrut voi să ştiţi la momentul respectiv, şi ăsta nu este un motiv, sau un moment de spălare a feţei justiţiarilor!!! veţi avea, poate, faţa spălată, curaţită, am zis: poate, tocmai atunci cînd îi veţi lua la întrebări, anchete, aresta şi judeca pe băsescu, udrea, videanu, toţi din pdl care au făcut enorm de multe…en-gros!!!
  pînă atunci mai aveţ de frecat imaginea justiţiei, fie şi a ccr-ului, că deh, românica este condusă de ccr, de dinasia procurorilor, de dinastia excrocilor, de dinastia fabricilor de acte legale sau nu,şi tot aşa!!! asta se vede din ce se publică prin micul ecran de la instituţiile cu drept de hotărîre în orice.
  AM UITAT! INSTITUŢIA COMUNICĂRII ESTE FACEBOOK, DECI, NU MAI ARE ROST SĂ AVEM ÎNCREDERE ÎN INSTITUŢII, CI ÎN CLĂDIRILE RESPECTIVE CĂ AU UN NUME RESPECTABIL, ÎN REST…ÎNCASATORI DE VENITURI, PÎRÎTORI, BÎRFITORI, OCUPANŢI DE SCAUNE,…ŞI TOT AŞA(voi din instituţii lăsaţi să se înţeleagă asemenea nedemnităţi, anomalii prin micul ecran)

  • …dacă se vrea judecată publică, să-şi aleagă un loc unde să fie adunată lumea şi…daţii bătaie!!! ca înainte de ’89, nu vă împiedică nimeni…

 7. Cine ne garanteaza ca daca castiga alegerile Tariceanu si partiduletul lui nu se vor pupa cu acl si pmp?

  • Dacă ai fi urmărit puțin viata politica a anilor 2005-2018,ti-ai fi dat seama ca prostie marea ai spus…

 8. De acord cu primul sondaj realist!Lucrurile s-au și materializa dacă Tăriceanu ar începe odată suspendarea iar Duminica vitoare să aibă loc votul.
  Astăzi,mergând liniștit acasă,doi cetățeni adolescenți de etnie rromă m-au scanat rapid și unul îi zice celuilalt să-mi tragă un pumn în burtă.a zis-o cu voce tare,m-am ferit.Apoi cum să ies din magazin,surpriză,tot acești cetățeni de data asta au mai adus 3.Deci cinci pe unul.M-au bătut,nu foarte,(căci bătaie de la jandarmi am luat și de la poliție) urându-i numai de bine mamei mele și familiei mele și am căpătat și o flegmă între ochi,asta pentru că am refuzat să fiu bătut cu una cu două.Instinctul animalic îmi zice să port pică neamului rrom.Ce mă sfătuiești să fac,Radu Tudor în așa fel încât umilința să treacă fără să-mi vărs nervii pe o întreagă cultură dar fără să apelez la siguranța și încrederea,poliție

 9. Toata lumea este cu batul la spitele carului , dar se pare ca acum carul are roti de masina ,,,vedeti unde puneti batul, ca s=ar putea ca votul sa vina cu surprize.

 10. cand TARICEANU s-a exprimat din nou ca acest BASESCU trebuie suspendat, PSD-UL a tacut !!!! acum se joaca ”chiorul” cu tot PSD-UL ??? oare de ce ????

 11. comentariul lui radu tudor se poate incadra la dezinformare. fata de ultimul sondaj la nivelul capitalei, ponta e in crestere surprinzator pentru un fief considerat de dreapta!

 12. Prieteni,cu tot respectul va aduc la cunostinta ca Bucurestiul nu mai e de mult ce-a fost.De la Bucuresti nu se mai da ora exacta si Romania nu e la Bucuresti.
  POPORUL nu e tacma jefuitorilor.

 13. Exista vreun sondaj facut la nivelul intregii tari sau pe regiunile istorice?
  Intreb acest lucru, deoarece zona Ardealului este intesata de panouri ale Dlui Iohannis iar in Cluj la 5 stalpi cu Iohannis este doar 1 singur stalp cu Ponta. Ceilalti aproape ca nu exista.

Leave a Reply