Home Articole Piticul lui Basescu, urmarit penal

Piticul lui Basescu, urmarit penal

3320
8

Judecătoria Sectorului 2 a decis redeschiderea urmăririi penale pe numele omul care i-a găsit lui Traian Băsescu terenul de la Nana. Adrian Rădulescu, fostul consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu şi secretar de stat în Ministerul Agriculturii, este cercetat penal alături de Mihai Lungu, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, şi Nicolae Teodoru, după ce l-au păcălit pe un timişorean cu domiciliul în Germania.

Adrian Radulescu, cel care se autointituleaza Piticul, este autorul afacerii Nana in beneficiul lui Traian Basescu, prin trafic de influenta.

Medicul veterinar Nikolaus Dogariu a fost convins să finanţeze, alături de alte persoane, construcţia unei ferme care să producă scroafe pentru reproducţie. După mai multe discuţii pe mail cu Lungu, medicul Dogariu a fost vizitat în Germania de acesta şi de Rădulescu.

“Mi-au prezentat această fermă şi mi s-a părut o afacere sigură, profitabilă. Eu fiind în domeniu, am fost total entuziasmat de această idee. Ulterior, mi-au trimis un contract, dacă doresc să particip ca acţionar”, a povestit bărbatul, potrivit pressalert.ro.

8 COMMENTS

  1. Sorin Oprescu are ocazia unica sa dea in vileag sistemul mafiot al spagii din primarie mostenit de la Traian Basescu, bineinteles din postura de luptator care s-a opus acestui sistem dar vorba unui invitat Antena3 “domne spaga la anumit nivel unge rotitele sistemului, e benefica”

  2. De mine poate fi trimis si pe Marte. Daca nu stiu toate dedesubturile afarerii cu neamtul de origine romana nici macar nu pot emite un comentariu, ca banuiesc ca nu l-au luat pentru afacerea Nana.

  3. Ştiţi cum e: vorbitorii cu şi prin precipitaţii, cei care-şi scuipă pe degete şi cei cărora li se scurge zeama pe la colţul gurii sînt tupeiştii şi ”diplomaţii” nesimţiţi care fac sau adună bani din orice. Ghici: cumva ceva…coincidenţe?

  4. Mai ramane sa fie anchetati calul si ursul (?) din poarta lui Basescu ca sa fie completa farsa. Dupa “piticul din gradina” altceva n-are ce urmeze.

  5. NU MA BUCUR ATUNCI CAND CINEVA ESTE URMARIT PENAL DAR ,ACEST ”PITIC” ADRIAN RADULESCU CARE ESTE USOR TAMPIT DE POATE TRANSFORMA TOT LA FEL DE USOR IN DELATOR DECI EXISTA O POSIBILITATE SA VORBEASCA MAI MULT ??? MAI EXISTA O SPERANTA CA JIGODIA SI HOTUL DE BASESCU SA MAI INCASEZE UN NOU DOSAR PENAL CU ”MOSIA DE LA NANA” SA II FIE CONFISCATA AVAND IN VEDERE CATE INFRACTIUNI PENALE S-AU SAVARSIT PENTRU CA ACEST BETIV SI FAMILIA LUI DE PENALI SA FIE PROPRIETARI PE 290 SI ”UNA DE HA”?CITAT DINTR-UN ”INTELECTUAL DE MARCA???”CARE DIN PACATE NE-A MARCAT SI NOUA 10 ANI DIN VIATA UMILINDU-NE SI FURANDU-NE CU GASCA LUI DE MAFIOTI CARE ACUM S-AU SPALAT” LA ”NUFARUL ” SI SUNT CU DISTINSUL DOMN KW JOHANNIS MARE OM DE STAT ??????????????

  6. orice dar care sa nu aiba legatura cu baselu. cam asta se intampla cuapropiatii fostului iar gasca lulutei are grija sa nu existe dosare in care sa fie implicat baselu. ciudat nu? al catelea consilier din gasca basista are probleme cu legea? cati din ei au dosare in care sa fie implicat baselu?

Leave a Reply