PNL are un ritm politic de melc de cand conducerea a fost preluata de Florin Citu. Ultimul exemplu : guvernul nu are de o luna un titular al portofoliului la Cercetare, minister esential pentru derularea PNRR. Pliat pe activitatea la relanti a presedintelui Klaus Iohannis, PNL devine expresia bancului cu ardeleanul care stă si cugetă. Ma rog, de cele mai multe ori doar stă.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirmă că partidul nu a luat o decizie în ceea ce priveşte desemnarea unei persoane pentru funcţia de ministru al Cercetării şi Digitalizării, rămas liber în urma demisiei lui Florin Roman, consecinţă a scandalului privind informaţiile eronate din CV-ul său. Cîţu susţine că ar vrea ca pentru acest portofoliu să fie desemnată o femeie, scrie adevarul.ro

“Încă nu am decis ceva. Le-am spus colegilor mei să ne mai gândim, mi-ar fi plăcut să fie o femeie, totuşi la Ministerul Digitalizării, mi-ar fi plăcut să fie o femeie care să conducă acest minister. Ne uităm la variante”, a declarat Florin Cîţu, marţi seară, la TVR.

Fostul ministru al Cercetării, Florin Roman, a anunţat, pe 15 decembrie, că a demisionat din funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în urma acuzaţiilor de plagiat şi în urma informaţiilor eronate din CV-ul său oficial.

Leave a Reply