Deputatul Lucia Varga si-a dat demisia, luni, in sedinta Biroului Politic National, din functia de presedinte al Organizatiei de Femei a PNL, in conditiile in care nu se regasea pe un loc elibigil pe lista PNL pentru parlamentare, au declarat pentru News.ro surse liberale.

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, luni, după şedinţa Biroului Politic Naţional, despre demisia Luciei Varga de la şefia organizaţiei de femei, că ”nu vor putea toţi parlamentarii aflaţi acum în funcţie să se regăsească pe listele eligibile, pentru că nu ar mai putea fi vorba de împrospătarea resursei” şi a menţionat că e nevoie de susţinerea filialei judeţene.

In afara demisiei inaintata de Lucia Varga, multi alti membri PNL sunt nemultumiti de listele pentru alegeri si sunt gata sa plece din partid.

Potrivit unor surse liberale, personajul care tensioneaza major situatia in PNL este secretarul general Ilie Bolojan. Inflexibil, subiectiv si doritor de aranjamente doar de el aprobate, Bolojan este acuzat de restul colegilor din PNL ca este responsabil de scandalurile repetate in legatura cu listele pentru alegerile parlamentare.

 

4 COMMENTS

  1. Poate este un bun primar, insa un politician nepriceput si fara fler. Cu certitudine in toate partidele sunt tensiuni datorita eligibilitatii pentru parlamentare. Sunt convins, ca daca nu parlament cu totii isi vor gasi un loc sub soare. Nu mor de grija lor.

  2. Oricum, daca ma voi târî la vot in Decembrie (nu se stie niciodată, documentele necesare înscrierii in registrul electoral tocmai mi-au fost întoarse la adresa pe motiv de postage insuficient, ceea ce e probabil o “gluma” având in vedere ca timbrele mi-au fost puse la posta, de functinarul de la ghișeu, dar nici Postes canadiennes nu ma pun, ăștia scumpesc timbrele fara sa te anunțe, de obicei) o voi face exact ca sa NU votez PNL si sa am constinta împăcată ca NU am votat cine stie ce patachina ieșită din garderoba (cu paltoane) a lui Johannis. Iarăși, daca o arestează careva pe judecătoarea Cătăniciu (Tariceanu e de așteptat sa “cada”dar ar rămâne liberalii din ALDE de votat) intru in hibernare fara remușcări si sa-si aleagă “diaspora” pe cine dorește PPE-ul, si de trei ori in fiecare secție suplimentară de pe Mapamond.

  3. Întărâtă-i, drace, că și mie-mi place!
    Cața ordinară, de-o obrăznicie rară, (adică printre primele PNL-iste din acest top al ordinarilor) vorbește de ”dictatură a majorității” mot á mot, precum ăla de ne-a furat Referendumul cu ordin de la…”nomina odiosa”.
    Bolojan , un baron PNL-ist de când e lumea, dar pe care lumea ”nul” vede, face ce crede el dar ținând și cont că PD-ul la nivel de Țară trebuie împărțit și pe ici , pe colo, potrivit acordului 52/48. Și el cum dracu s-o dea și el(și eu îl cred) să-mpace și varza (PDL) și capra (PNL)?
    Oricum, va fi băgată și peltica liberală… pe undeva, ceva, urmare scandalului aplaudat de ieri ne mai ținându-se cont de ”criteriile lui Bolojan”(numite jocuri murdare , să-nțeleg) recte PNL(ce frumos sună și la ăști, partial băsisti acest ”recte”) de.. alaltăieri.

Leave a Reply