Autoritatea Electorala Permanenta a transmis un comunicat de presă privind subvențiile acordate partidelor politice în luna iulie 2015, în conformitate cu prevederile Legii nr.334/ 2006 și ale Hotărârii Guvernului nr.749/2007, cu modificările și completările ulterioare.

TOTAL SUBVENȚIE IULIE 2015

Total subvenție de la bugetul de stat pentru fiecare partid politic

Nr. Crt.    Partidul politic       Suma (lei)

1. Partidul Social Democrat 167.792,84

2. Partidul Național Liberal 200.948,99

3. Partidul Conservator 16.308,77

4. Uniunea Națională pentru

Progresul României 7.672,36

5. Partidul Național Țărănesc

Creștin Democrat 1.413,12

6. Partidul Poporului — Dan Diaconescu 70.507,92

TOTAL 464.644,00

14 COMMENTS

 1. Iauzi. Dar datoriile pe care partidele le aveau la final de alegeri prezidențiale oare le-or fi plătit…

 2. Ăștia strigau în campanie, împreună cu Iohannis, “jos pomenile”? Ăștia vorbeau de asistați sociali?

 3. Şi la ce urlă pnl-istul robu că au sărăcit şi psd-iştii sunt graşi? Acum înţelegem de ce iese Ghorghiu şi Blaga mereu pe micile ecrane! cumva: hoţul strigă hoţii? Au ce le trebuie dar vor totul!

 4. Viitorul lumii după america sună bine(sunt metode de anihilare pînă la decesul persoanei în chinuri practicate cu succes de ei)! Şi se tot urla cu ani în urmă în gura mare, că arabii şi musulmanii au mai multe soţii/poligamia, lesbianismul şi homosexualitatea, cînd de fapt de la americani au pornit toate porcăriile împrăştiindu-le şi punîndu-le în cîrca altor state: http://www.aljazeera.com/news/2015/07/gay-marriage-triggers-debate-polygamy-unions-150714082314364.html

 5. Domnule Radu va recomand un articol bun despre situatia din PNL in contextual subvențiile acordate partidelor politice în luna iulie 2015 si intitulat “Deşi a fost candidatul PNL, adevăratul partid al lui Klaus Iohannis este PDL” de Ion Spânu

 6. PAS CU PAS
  Înîi a fost MRU- Ungureanu: fiţi ungurenii mei!
  Pas cu pas intră la ciolan în funcţiile din care au fost înlocuiţi toţi împotriva voinţei propriului alegător care i-au eliminat din politică prin vot:** Un fost consilier al lui Traian Băsescu, care a deținut anterior și funcția de ministru al Finanțelor în Guvernul Ungureanu, a devenit președintele SIF Banat-Crişana, o companie cu active de 1 miliard de lei. În guvernarea PDL, fiind consilier la Anca Boagiu, Adriean Videanu, pentru ca apoi să fie secretar de stat în ministerul Finanţelor şi ministru al Finanţelor în guvernul Ungureanu. După căderea cabinetului Ungureanu, Bogdan Drăgoi a fost numit consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu.
  Pas cu pas intră pe bune şi ceilaţi foşti eliminaţi prin vot strict din cauza minciunilor şi a furăciunilor: program politic al pdl-iştilor actualizaţi în pnl-işti!
  Toţi care au fost pnl-işti, ulterior pdl-işti şi s-au convertit în timp la ciolanul psd au fost lipsiţi de drepturi tot din cauza hoţiei şi influienţei în afaceri/măgării pe plan naţional şi local prin hotărîri judecătoreşti definitive. Cu siguranţă că vor fi înscrişi pe liste la alegeri deşi au interdicţie pe cîţiva ani.
  Şi ce să vezi în ultimile zile: PREŞEDINTELE IOHANNIS I-A LUAT LOCUL FOTBALISTULUI CRAIOVEANU ÎN RECLAMA PENTRU DIGI, comunitatea românească din Madrid ştiau că participă la întîlnirea cu Preşedintele României, organizată în spaţiul unui hotel de lux din capitala Spaniei, însă s-au trezit în mijlocul unei acţiuni de promovare a produselor DIGI MOBIL, mai exact în faţa unui magazin cu produsele de telefonie amenajat ad hoc, primind cadou o plăsuţă de plastic cu însemnele evidente ale acestei firme, în care se aflau o agendă, un pix, o cartelă telefonică şi un voucher prin care se acorda o reducere la încheierea unui contract de abonament.
  FIRMA RDS-RCS este în ancheta DNA în dosarul şpăgii PENTRU MITICĂ DRAGOMIR şi Pe numele lui Victor Ponta s-a deschis un dosar penal pentru reclama unui sponsor la un concurs automobilistic.
  Cumva e legea egală pentru toţi ???

 7. Doar e “marele” PNL…Si avand in vedere ca sunt si pdl-isti in cadrul sau e normal…Doar stim ca ei au fost buni numai de cheltuiala. Pe de alta parte la asa partid asa…presedinte. Ma refer la cheltuielile facute la vila. Asta e cu parvenitii gen MRU…cum ajung in functii incep sa se lafaie; pe banii altora, desigur !

Leave a Reply