Site-ul stiripesurse.ro publica o fotografie din care intelegem ca vizita in Spania a presedintelui Klaus Iohannis este sponsorizata de concernul RCS/RDS patronata de Zoltan Teszari, prin una din filiale, DIGI Mobil.

Intrebare : vi se pare normal ca o vizita a celui mai important demnitar al statului roman sa fie sponsorizata de o firma privata?

 

22 COMMENTS

 1. RCS/RDS are să vă dea bani,vouă Trustului Intact,dar nu bani prin telepatie sau amenințare cum vor procurorii și un afacerist

  • Da’ ce Iohanis nu mai are bani? administratia prezidentiala are bani pt renovari de vile si escale la Sibiu ?

 2. Parcă seamănă cu ”infracţiunea” de care este anchetat Şova(ceva cu maşină nu-mi amintesc acum). La unii se poate? La alţii e infracţiune? Fire-ar ea să fie de lege aplicată! ”de-a n boulea”

 3. Daca Statul roman nu a catadicsit sa o faca mi se p[are normal ca cineva sa sponsorizeze cazarea la un hotel doar nu vroiati sa doarma in masina.

  • Pai sa doarma in masina daca pana acum a papat fondul alocat. Nu mai are bani, atunci sa stea acasa, ca si asa,in afara de a vorbi prostii, a-si plimba shuncile si nevasta,nu realizeaza nimic bun pentru romani.

   • Probabil ca cel care a facut bugetuil pe anul acesta mare favorit pt Cotroceni (la acel moment) nu a luat in calcul si aceste vizite pt el o fuga la Baku era arhisuficienta.

 4. Întrebarea e: ESTE NORMAL CA STATUL ROMAN SA NU AIBĂ BANI CA PREȘEDINTELE ROMÂNIEI SA NU SE POATĂ ÎNTÂLNI CU ROMÂNII și sa aibă nevoie de sponsorizare privata? Ps. Digi a sponsorizat la greu în 2012 USL! Asta așa sa ne aducem aminte…de dragul amintirilor.

  • Poi prin presa se spună ca Ministerul Afacerilor Externe a organizat întâlnirea. Nu președintele, iar președinția nu a contribuit cu nimic. ‘Intalnirea presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, cu romanii din Spania a fost sponsorizata de Digi Mobil. Am intrebat de ce, am dedus din raspunsurile unor oficiali MAE, rostite cu jumatate de gura si soptit, ca STATUL ROMAN nu a avut bani pentru inchirierea unei sali incapatoare pentru cei 400 de invitati, iar Presedintia Romaniei nu a contribuit la inchirierea salii la hotelul Intercontinental. Vorba lui SOV: intariti-va statul!”, spune pe contul personal jurnalistul Anca Grădinaru, prezentă la întâlnirea din capitala spaniolă.

 5. S-a urcat scoafa-n copac. Ce hal de președinte mai avem și noi! Un incult, un om slab, un împăiat, bun doar pentru poze. Dar JOS COMUNISMUL!!! Mafia pedelistă a știut ce să spună și cum să prostească populația.

 6. Este legal ca presedintele sa fie sponsorizat de niste private?Asta nu se cheama SPAGA,SHPERTZ,CORUPTIE in toata Europa? La Marlanoiu nu se conteaza?

 7. e si Dvs. acum, interesu’ poarta fesu’. Ne mai miram de unde apar acele ilegalitati facute de marile firme particulare. Ori sunt legaturi partinice ori transpartinice si atunci toata lumea e multumita, mai ales ei.

 8. Inseamna ca eu care sunt client RDS l-am sponsorizat pe Clampau. Pai, eu nu l-am votat si atunci cum se plimba pe banii mei. Sa faca D-na Carmen o cheta pe la Sibiu ca tot sunt bucurosi aia ca au scapat de el. Nu mai tine, imi schimb furnizorul de cablu si net. Chiar maine.

 9. Nu mi se pare deloc normal. Dar in timpul campaniei electorale dl. presedinte, in calitate de invitat la Digi, a spus repetat ca este postul sau preferat. Deci nimic nou sub soare. Asta este si unul din motivele pentru care nu l-am votat. L-am urmarit atunci si, dupa ce am auzit ce spune, nu l-am mai votat. Stiind ca Digi a fost un trust de presa care l-a promovat pe Basescu m-am gandit ca dl. Iohannis este ca ei bazandu-ma pe principiul “cine se aseamana se aduna”. Nu m-am inselat ( din nefericire !).

Leave a Reply