Vicepreşedintele PNL, deputatul Ioan Bălan, afirmă că principalul obiectiv al liberalilor pentru alegerile locale de anul viitor este câştigarea Primăriei Bucureşti, considerând că Alina Gorghiu ar fi cel mai bun candidat.

Prim vicepresedintele PNL Ludovic Orban si europarlamentarul PNL Cristian Busoi au anuntat si ei ca ar dori sa candideze la functia de primar al Capitalei.

 

16 COMMENTS

 1. Alinuta cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei ?
  Ce o recomanda pentru acest post de primar general ?

 2. Robotelul Busoi hop si el, poate dl. Orban (Ludovic) fost si la Transporturi sa stie cu ce se mananca aceasta functie.

 3. bucurestenii si-au ales cei mai prosti si hoti primari. inteligenta oamenilor cu buletin de bucuresti e foarte suspecta.
  sunt sigur ca tot oprescu are cele mai multe sanse. proiectul lui mereu nou cu soseaua suspendata, va fi decisiv iar.

  • E adevarat! Dar crezi ca mi-e rusine cu cei din Cluj care, dupa ce l-au vazut pe boc in toata splendoarea lui, l-au votat DIN NOU? Da-l dracu de patriotism local de doi lei: in general, asa, cam de ce ne imaginam ca ar candida cineva la o primarie, oricare ar fi ea? Stiu, de dragul comunitatii locale, al cetateanului, al banului public! De necaz cind vede cum fura ALTII …

   • logica simpla: daca zic de bucuresteni ca nu iau decizii bune, nu inseamna ca laud pe altii.
    daca vrei sa evoluezi iti rezolvi problemele in curtea ta, nu areti cu degetul spre vecin.

 4. Cu Gorghiu candidata pentru functia de primar al Bucurestului, liberalii vor obtine victorii multe dar inexistente in Capitala. De aceea posesoarea singurului neuron si ala, nu in cutia craniana, este cea mai potrivita alegere pentru aceasta functie.

 5. Posibil ca bucureştenii să o dorească, mulţi o şi merită după cum gîndesc şi văd perspectiva viitorului lor. Personal, nu aş accepta-o nici la măturat grupurile sanitare asta strict din cauza caracterului ”oribil” pentru o femeie fie ea şi cu diplome merituoase!
  Imi cer scuze bucureştenilor care mai gîndesc cu creierul şi care mai ştiu ce înseamnă un caracter demn şi onorabil.

  • Da,”diplome meritoase” la hectar la facultate particulara caci la Universitate,la Drept, a intrat doar pe usa pe care a iesit dupa ce a picat cu succes.

 6. Ori Gorgoi ori Udrea, este acelasi lucru !
  Nu vad nici-o diferenta intre Caracterele celor doua Parvenite prin aceleasi metode Imorale din Politichia Damboviteana !

  • @silviu din Transilvania, nu sunt fan Udrea dar aceasta ii da clase in bine lui Gorghiu. Intre cele doua e diferenta de inteligenta, Udrea numai proasta nu e, Gorghiu da dar cu tupeu de cata cat Marea Neagra.

 7. Dupa Halaicu si Lis, Busoi sau Borghiu ar fi bomboana pe coliva primariei. Dar cum ii stim pe bucuresteni n-ar fi exclus sa se infrupte din bomboana.

 8. Din pacate pentru ei, voi vota cu cel mai bun primar general al Capitalei pe care il cunosc eu, pe d-l Sorin Oprescu. Si la randul meu ii voi indemna pe altii sa faca la fel.

Leave a Reply