Premierul Victor Ponta este citat, în 1 aprilie, la Curtea de Apel Cluj, în procesul intentat de liderul PNL Cluj Mihai Seplecan, care a depus o plângere penală deoarece Guvernul nu a organizat alegeri parţiale pentru conducerea Consiliului Judetean, după demisia lui Horea Uioreanu.

“Urmare a plângerii făcute în contencios administrativ în legătură cu obligarea Guvernului Ponta de a respecta legile si de a declansa alegerile partiale pentru ocuparea functiei de presedinte al Consiliului Judetean Cluj, prima înfătisare va avea loc în data de 1 aprilie, ora 9.30, la Sectia de Contencios administrativ a Curtii de Apel Cluj. Victor Viorel Ponta si PSD au impresia că se poate glumi pe seama drepturilor cetătenilor Clujului de a alege si de a fi ales. Sper să nu trateze situatia ca pe o glumă, asa cum s-au obitnuit să guverneze România”, spun reprezentantii PNL Cluj într-un comunicat de presă transmis joi.

17 COMMENTS

 1. cîtă mizerie scuipă aceste entităţi! dacă consiliu judeţean nu are un votat înseamnă că nu funcţionează? şi la noi nu este primar voata că şi-a dat demisia din motive de justiţie dar funcţionează, este cineva numit ca înlocuitor pe funcţie , aşa că, nu mai alergaţi după funcţii de conducere că tot nu face şi nu semnează nimic de frică! vreţi ocupant politic? mai stai o tură…cel puţin, e posibil să se desfiinţeze şi acest ciolan de afaceri incurabile!

  • orice om normal, iubitor de democratie si civilizatie s-ar ingrozi cand v-ar citi comentarile. exista o lege care trebuie respectata. simplu. asa e in democratie. judetul nu e condus. va mirati ca va face lumea comunisti, rusofili, pontisti-putinisti, redusi. i se cere sa organizeze niste alegeri, atat.

   • Si ce vina are Ponta ca, clujenii au ales un spagar?Cine pune banu’ pentru niste alegeri care sunt valabile doar pentru un an? Sau acum romanasii au bani de fitze peneliste?

  • O pacaleala de 1 aprilie!? De fapt, insusi PNL este o pacaleala! Nu mai stiu ce sa inventeze pentru a apuca si ei ce a mai ramas din ciolanul si asa sfartecat de co-partasii lor pdelisti. Insa cand vor ajunge, daca vor ajunge, prin schimbarea majoritatii din parlament si nu prin alegeri populare, la fel vor pierii si ei.

 2. Niste maimutoi care vor si ei o “”fonctie”” pentru completarea CV-ului in vedrerea participarii la parlamentare,acolo unde ajunge crema(sau scursura) natiunii.Oricum consiliul functioneaza mai bine fara un papitoi in frunte.

 3. Imi provoaca repulsie opoliticiana care inpartea umbrele portocali pentru a putea castiga in aqlegeri si un partid de mafioti apara ne doamne de o asemenea increngatura de mafioti si parveniti

 4. Mai bine PNL s-ar ocupa de lucruri serioase. Uite un ex:

  Klaus Iohannis a respins legea pentru conferirea titlului de „Erou al Naţiunii Române” lui Avram Iancu pentru a atrage UDMR în noua majoritate parlamentară. Este ipoteza emisă de deputatul Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită.

  „Acelaşi preşedinte care nu-i retrage decoraţia «Steaua României» lui Laszlo Tökes consideră că nu este cazul ca Avram Iancu să primească titlul de «Erou al Naţiunii Române»! În felul acesta, preşedintele României continuă politica compromisurilor grave cu UDMR din interesul de a aduce PNL la guvernare, direcţie consacrată odată cu votul din Parlament pentru scăparea lui Laszlo Borbely de urmărirea penală la care PNL a contribuit din plin”, a spus Bogdan Diaconu. „Pentru cei care au avut iluzii cu privire la politica lui Iohannis, acesta este momentul adevărului. Statul Român le-a dat decoraţii lui Laszlo Tökes, Kelemen Hunor, Marko Bela, Peter Eckstein Kovacs, pentru meritele lor deosebite în slujba României, dar nu este în stare să-i acorde lui Avram Iancu titlul de «Erou Naţional». Pînă cînd Statul Român nu va învăţa să-şi respecte eroii, dar îi va premia, în schimb, pe cei care au interese străine României, nu ne putem aştepta să fim respectaţi. Preşedintele Iohannis a comis o eroare de neiertat pentru că a respins onorarea lui Avram Iancu în schimbul voturilor UDMR. Pe această cale, trădarea intereselor României va continua cu succes sub mandatul actualului preşedinte”, încheie Bogdan Diaconu dezvăluirea motivului strategic pentru care Klaus Iohannis a respins Legea lui Avram Iancu.

 5. Da, dragii de ei (pnl), dupa mixarea celor doua partide ii putem numi , asa cum zice paris, bashishti tradatori de tara!
  Nu exista pnl, nu mai exista, oricat de rau v ar durea, odata amestecati cu pdl v ati pierdut identitatea! V ati comportat in acele momente ca o turma de oi, antonescu v a tradat si voi v ati luat dupa celelalte oi nenorocite, DE CE?!? Of, Doamne, mare e gradina Ta!

Leave a Reply