Deputatul Adrian Oros, vicepreşedinte al PNL, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că după alegerile europarlamentare s-a putea realiza o coaliţie a partidelor din opoziţie în vederea alegerilor prezidenţiale.

‘O iniţiativă de colaborare a opoziţiei, o coaliţie a formaţiunilor care se revendică de dreapta şi anti PSD – PMP, USR şi viitorul partid al lui Dacian Cioloş după înfiinţarea la Tribunal – ar fi bună după alegerile pentru Parlamentul European. În funcţie de rezultatul obţinut de fiecare formaţiune la europarlamentare, putem face o astfel de coaliţie, iar până atunci putem colabora instituţional, şi vom discuta despre un proiect comun pentru prezidenţiale. Noi, PNL, îl avem drept candidat pe Klaus Iohannis; nici USR, nici PMP nu s-au pronunţat din acest punct de vedere’, a spus Adrian Oros.

El a mai menţionat că partidele parlamentare din opoziţie vor depune mai multe moţiuni simple şi de cenzură până la alegerile europarlamentare, scrie Agerpres.

8 COMMENTS

  1. Basescu nu mai e la PMP. Basescu e in coalitia penalilor, e pe aceeasi frecventa cu Dragnea si Tariceanu, mai maraie din cand in cand la ei si invers dar au interese comune de maxima prioritate, demolarea Justitiei. De ce l-ar mai interesa pe Basescu alegerile?

  2. Din pacate cetateanul roman onest, votant sarguincios, nu are vreo alternativa viabila pentru alegeri, ori pnl-pdl+Piratu’+banda lui Barna, niste nemernici cu staif sau actuala coalitie, care nici aceasta nu straluceste insa, se straduie sa infaptuiasca cate ceva. Din doua rele vom alege raul cel mai mic.

Leave a Reply