Este binecunoscut faptul ca o participare slaba la vot favorizeaza PSD. Pare ca PNL isi pregateste explicatiile pentru un esec…

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a spus, duminică, la Buzău, că nu crede în sondajele de ultimă oră făcute prin ”bucătăriile unor sociologi” şi că acestea arată că la alegerile din decembrie va fi o participare ”foarte slabă” la vot.

”Aceste sondaje nu au nicio legătură cu realitatea şi cu ceea ce se întâmplă în teren. În ultimele două săptămâni nu mai lămureşti pe nimeni, intenţia de vot o cunosc 98 la sută din alegători, iar pe cei doi la sută nu şti dacă îi aduci la vot, în schimb sondajele arată că va fi o participare foarte slabă la vot, undeva în jur de 40 de procente sau chiar mai slabă”, a declarat duminică într-o conferinţă de presă senatorul Teodor Atanasiu, cap de listă la Senat la PNL Buzău pentru alegerile parlamentare.

Potrivit sursei citate, rolul acestor sondaje de ultimă oră făcute prin ”bucătăriile unor sociologi” este mobilizarea ”propriilor activişti de partid”.

”Fiecare partid încearcă să mobilizeze armata lui şi să demobilizeze armatele adversarilor politici cum înţelege acesta mai bine, unii cu sondaje, alţii că vor câştiga şi vor pune premier, alţii spunând că au deja majoritatea formată, fiecare cu strategia lui, nu se poate pune bază pe nici un sondaj venit în ultimele două săptămâni, sunt doar sondaje de poziţionare a propriilor lor activişti de partid şi, cu siguranţă, la urne va fi cu totul altceva decât ceea ce se prezintă în aceste sondaje”, a afirmat Atanasiu.

El a spus că în condiţiile unei participări reduse la vot, ”capacitatea organizatorică” va fi decisivă pentru câştigarea alegerilor.

”Deja important nu mai este mesajul politic, ci modul de organizare al partidului respectiv, capacitatea organizatorică de a aduce oameni la vot pentru a primi voturile, ori în aceste condiţii fiecare încearcă să-şi mobilizeze armatele proprii şi sondajele au tocmai acest rol de mobilizare”, a susţinut Teodor Atanasiu citat de Agerpres.

8 COMMENTS

 1. Upssss! De la live-ul din sediul nou la 12.00 aveţi un semnal de doamne iartă-mă, la fel şi sonorul întrerupt destul de des! Poate diseară începând cu emisia ta Radu se va vedea şi auzi mai bine online până la intrarea HD-ului! Abia aştept să treacă ziua de azi, poate din HD avem live online cu un semnal mai bun!
  Mulţumesc!
  Succes echipei A3 !

 2. Valabil pentru orice politician sau partid fie şi tehno:
  Ce ne interesează pe noi bucătăria partidului(mahalaua, dacă aţi mâncat sau nu, dacă şi-au schimbat chiloţii sau sunt pe dos, dacă se şantajează sau ameninţă unii pe alţii şi orice au între ei)?
  Puteţi să vă şi ologiţi sau omorâţi! Nu mai daţi vina pe poporul votant că nu poporul e vinovat de mizeriile voastre!
  Pe noi alegătorii, ne interesează programul politic serios şi pus în practică privind omul şi ţara asta care aţi distrus-o în cei 26-27 ani de furat prin lege sau la limita legii!!!

 3. Lasa ma Atanasiule ca nu degeaba s-a luat un soft nou si sefa cu votarea e arestata.
  Nu degeaba USR e pompat in sondaje la 19% si creste as we speak. Maine poate e la 21% !
  S-o gasi un smen nou, o surpriza de la 19 la 21 pm.
  De regula cei batrani de la sate ies la vot si pe frig si pe ploaie iar tinerii stau in casa chit ca sectia de votare e peste drum. Doar poate anul asta se intampla o minune. Tinerii revoltati ca nu a stat Tariceanu la coada or sa iasa cu milioanele. He, he se pregateste ceva…

 4. Vad ca nu s-a rupt traditionala prietenie intre Antene si PSD nu inteleg de ce-a trebuit Palada sa va jigneasca in acel mod in public,e si asta o strategie ? Bun este el formal la PRU dar spunea ca pesedistii lui se uita la emisiunile dvs si nu le vine sa creada,sunt stupefiati…Chiar asa ? Ce-ar trebui sa le mai faceti sa fie fericiti ca pana acum fara voi se zbateau pe la un 25-30% …Sau va considera dependenti de audienta data de pesedaci ? Aici cred ca v-a prins in cleste,merge un santaj.

 5. Domnule Radu Tudor,

  O parte din articole ( ca cel cu USR si suspendarea lui Firea) nu pot fi accesate sunt redirectionat catre o pagina rosie cu warning-ul:

  Deceptive site ahead

  Attackers on radu-tudor.ro may trick you into doing something dangerous like installing software or revealing your personal information (for example, passwords, phone numbers, or credit cards).
  Automatically report details of possible security incidents to Google. Privacy policy
  Google Safe Browsing recently detected phishing on radu-tudor.ro. Phishing sites pretend to be other websites to trick you. Learn more.

  You can report a detection problem or, if you understand the risks to your security, visit this unsafe site.
  ————————

Leave a Reply