Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, înaintea audierii miniștrilor în comisii, că PNL face tot ce este necesar pentru a ajunge la dizolvarea Parlamentului, astfel încât să fie organizate alegeri anticipate.

„Buna guvernare a României depinde de existența unui Parlament care să fie o oglindă fidelă a aspirațiilor electoratului. Alegerile anticipate reprezintă ocazia de a oferi românilor posibilitatea de a-și exprima votul. Tot calendarul și procedurile aferente urmăresc doar acest obiectiv: de a oferi românilor puterea, pentru a alege un parlament onest, corect, cinstit, care să reprezinte cu adevărat ceea ce își doresc românii de la puterea publică. Numai cu un parlament care să susțină măsurile de care are nevoie România poate să existe un guvern care să pună în aplicare modernizarea României”, a afirmat Ludovic Orban.

Liderul PNL a subliniat că „PNL va face doar ceea ce e necesar pentru atingerea acestui obiectiv”.

„Audierile din comisii se referă la competența, valoarea, onestitatea miniștrilor și e firesc că în comisii parlamentarii PNL vor da un vot favorabil”, a mai spus Orban.

Ludovic Orban a precizat că obiectivul negocierilor liberalilor în această perioadă este unul singur: de a îndeplini condițiile constituționale pentru a ajunge la dizolvarea Parlamentului.

”Singura posibilitate să fie învestit Guvernul pentru a împiedica alegerile anticipate ar fi ca parlamentarii PSD să voteze în favoarea Guvernului. S-ar râde de PSD în toată Europa, dacă s-ar ajunge ca parlamentarii PSD să voteze Guvernul PNL. Eu sunt optimist”, a declarat liderul PNL citat de g4media.ro

6 COMMENTS

 1. Aaa, de PNL nu râde nimeni că nu-și votează propriul guvern?! Aș fi înțeles nevoia de anticipate dacă nu ar fi urmat, oricum, alegerile la toamnă. Dar ei se tem că, la cât de proști sunt, până la toamnă se lămurește lumea și obțin mai puține procente…

 2. Radu Tudor, l-am ascultat pe sociologul Ionaș, cu cât bun simț a relevat circul pe care, Iohannis PNL, l-au instalat în România, după alegerile prezidențiale, cu toată mascarada deșănțată din parlamentul României cu al doilea guvern liberal!?
  Toată lumea știe că Radu Tudor ESTE un susținător al lui Iohannis PNL, așa că orice încercare de a le justifica mizeria, ESTE foarte foarte dăunătoare mediului politic din România.

 3. Rade UE de PNL ca ,de rusine , nu si voteaza propriul partid.
  Nu e diferenta intre Dragnea si Iohanis (pt ca nu vb de papusica Orban).
  Amandoi au dorit caderea propriului guvern.
  Circ pe banii romanilor.

 4. Domnule Radu Tudor.
  Sunt consternat de pozitia dumneavoastra partinitoare! Credeam ca jurnalistii informeaza și nu influenteaza opinia publica!
  Nu pot decat sa-mi exprim dispretul total fata de aceasta mascarada politica care nu are nimic comun cu guvernarea unei tari.
  Un spectacol grotesc oferit de alesii tarii pentru a tergivesa rezolvarea problemellor reale ale societății.
  Ma asteptam ca jurnalistii de valoare să i-a o atitudine critica față de acest spectacol murdar oferit de arcul politic.
  Am fost ani în șir un admirator al dumneavoastra, acum vad insa că parcă nu mai vedeți sau nu doriti să vedeți adevarul și realitatea!
  Va plăcea dictatura lui Ceausescu?
  Nu vedeți nici o asemanare intre fostul dictator și actualul?

  • deci vreti sa informam dar sa criticam, sa luam atitudine :-))))))))))))))))))))))))) cu cine il comparati pe ceausescu? ce varsta aveti? studii, ceva?

Leave a Reply