Alegeri parlamentare anticipate vor avea loc în România în următoarele șase luni. Afirmația a fost făcută la RFI de eurodeputatul PNL Rareș Bogdan, care precizează că e vorba de ”o strategie bine pusă la punct” a Partidului Național Liberal.

Întrebat după victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale dacă este momentul cel mai potrivit pentru organizarea de alegeri parlamentare anticipate, Rareș Bogdan a răspuns: ”Absolut de acord și răspund un DA mare. Vom avea alegeri anticipate, sunt convins de asta, în următoarele șase luni de zile, cu cât mai repede, cu atât mai bine”.

Întrebat dacă este o dorință a lui sau un proiect al PNL, liberalul a precizat: ”Este o strategie a noastră, o strategie atât a președintelui, cât și a PNL. Este și o dorință a mea, dar este o strategie bine pusă la punct a PNL în această idee, strategie pe care o vor susține și partenerii noștri până mai ieri în Opoziție, care susțin formula guvernamentală în frunte cu Ludovic Orban”, scrie RFI

PS : PNL controleaza o majoritate in Parlament, dovada votul la motiunea de cenzura si cel de la investirea guvernului Orban. Ca sa existe alegeri anticipate, PNL trebuie sa-si dea jos de 2 ori propriul guvern, asa cum a facut PSD. Cu efecte politice pe care le vedem azi

3 COMMENTS

  1. Titlu de tabloid.

    Atunci cand si-a dat jos propriul guvern, scopul PSD nu au fost in nici un caz alegerile anticipate.

  2. N-am niciun dubiu că neamțul micționează cu jet puternic pe Constituție și face prin martie anticipate! Cine să-l oprească? Securiștii din PSD!

Leave a Reply