Intr-un comunicat difuzat de agentia guvernamentala Agerpres, PNL cere imperativ retragerea deputatului Sebastian Ghita din Comisia de control al SRI. 

PNL cere PSD acest lucru, desi Ghita a demisionat din acest partid inca din 2014.

Sebastian Ghita este patronul Romania tv.

Partidul Național Liberal solicită PSD să-i retragă deputatului Sebastian Ghiță, de urgență, sprijinul politic în baza căruia acesta deține calitatea de membru al Comisiei comune permanente a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității SRI.

Trimiterea în judecată a deputatului Sebastian Ghiță pentru dare de mită, șantaj și spălare de bani, alături de fostul șef al Poliției Județene Prahova, de fostul șef al DGA Prahova și de doi procurori șefi din Parchetul Curții de Apel Ploiești este absolut incompatibilă cu deținerea, în continuare, a funcției de membru într-o comisie parlamentară care controlează un serviciu de informații al statului român.

Mai mult, menținerea lui Ghiță în cadrul Comisiei SRI este cu atât mai gravă cu cât acesta a mai fost trimis în judecată în alt dosar. Ghiță reușește contraperformanța de a avea două dosare în care este trimis în judecată și continuă să facă totuși parte din Comisia de control parlamentar al unui serviciu secret.

Deputatul PSD ar fi trebuit să se retragă din funcția de membru al acestei comisii pentru a nu afecta nici acest for parlamentar, dar nici serviciul de informații al cărui obiect de activitate îl constituie. Membrii acestei comisii trebuie să dea dovadă de probitate în absolut orice aspect al vieții lor, atât publice, cât și private.

PNL cere PSD să dea dovadă, măcar de această dată, de responsabilitate și să nu procedeze ca în trecut, când l-a susținut în cadrul Comisiei de control, deși acesta demisionase din partid, iar conducerea PSD anunțase că va decide asupra retragerii sprijinului, lucru care nu s-a întâmplat niciodată, scrie Agerpres.

 

9 COMMENTS

 1. D-le, referitor la PNL,

  Liberalismul a fost reprezentantul burgheziei si al marilor industriasi de la noi din tara. Asa incat, acum, cand noi nu mai avem nici industrie si nici burghezie nu cred ca are cineva pretentia ca am avea in tara noastra, despre ce liberalism mai putem vorbi d-le in tara noastra?!

  De asemenea, PNT a fost reprezentantul marilor proprietari agricoli si ai celor care munceau pamantul, ei fiind cei care reprezentau stanga romaneasca, dupa disparitia Partidului Conservator de pe scena politica in perioada antebelica in tara noastra. Dupa revolutie, PNT-CD cica ar fi fost un partid “de dreapta”, adica in mod incredibil, Partidul National Taranesc care era doctrinar de stanga, acum s-a transformat in partid de dreapta dreac!! Adica dupa revolutie el era reprezentant al “burgezilor agricultori” sau ceva de gen, daca a existat vreodata in istoria planetei aceasta specie!!

  Asa incat, in tara noastra despre ce PNL si partide de dreapta-stanga mai poate fi vorba? Pe bune acum, asta cu formatiunile de pe actuala scena politica romaneasca este mai mult o scena macabra a unor invartitori si sforari de ocazie! Oportunisti! Pa, pa

  • Bai incultule PNL a fost partidul care a adus cel mai mare progres acestei tari din toate punctele de vedere,a faurit Romania moderna.Ai tai sunt sugativele comuniste iar tu esti o scula propagandistica pusa de Ponta sa urle pe bloguri incercand sa compenseze lipsa de idei si a unor notiuni elementare de cultura cu multe strigate haotice,zgomot sa fie.

   • Da, a adus armata peste tarani in 1907, da-te in emoragie cerebrala de aici! De asemenea, PPE-ul ti l-a adus pe Basescu in 2012 impotriva a 7.4 milioane de voturi pentru demitere, ti l-au bagat pe gat, da-te in chinurile faceri de aici! Acum iti baga si alianta PNL&PDL&Tehnocratii lui parnae (PARTIDUL MEU) pe grumaz, da-te in kilu’ Saftei cu cultura ta de spoitor basist oparit ultras spalat pe creier care ai imputit tot blogul cu basisme expirate, basistule oparit ce esti!

 2. Intr-o pauza de alaptare,intr-un puseu de febra puerpelara,poti cere multe,inclusiv asa ceva,adica sa ceri unui partid sa retraga sprijinul unei persoane care nu este membru al acelui partid. Nu este exclus ca si domnul co-presedinte Blaga sa fie tot intr-un fel de febra,cea specifica perioadelor post-whisky-ale…

 3. Off-topic:

  ATENTIE! AM O CURIOZITATE UMANA MAXIMA!

  Oare cand va aparea primul tehncrat din “guvernul meu”, alcatuit din tehnocrati lucratori in servicii (SRI&SIE) care va fi chemat la DNA sau caruia i se va cere ridicarea imunitatii de catre parlament?

  Aaaaa, nu e asa ca niciodata, pentru ca banuiesc ca daca sunt toti “tehnocrati” din servicii, au avut deja dosarele de cadre periate la angajare, cand au fost recrutati in serviciile patriei ca f mari patrioti ce sunt si ce au fost! Aaaaa, nu?!

  Romania, ce dreac! Pa, pa.

 4. Ce s-ar face PSD fara Cotetz TV al lui Guitza ? Unde si-ar mai expune Codrin Nustiucum strigatele de jungla ?

  • Mars, ba, bulangiule basist oparit spalat pe creier! Mars afara de pe blog, aici este zona libera de basism si de basinism! Mars pe blogurile voastre de basisti opariti! Mars de-aici, ti s-a rupt apa la creier pe aici, bulles basist oparit expirat ce esti!

 5. Tampitii din pnl mai bine luau atitudine in cazul dovedit Berbeceanul si cazul dovedit in prese mirceabasescu. Kovesi trebuia sa zboare de pe scaun pt musqmalizqrile facute in sprijinul lui mircea

 6. comunicatul e de cacao si arata disperarea basisto-penelistilor. daca e vinovat ghita sa plateasca dar sa nu stie partidul asta de cacao faptul ca inca din 2014 ghita si-a dat demisia din psd arata ce brambureala e in acest partid josnic basisto-penelist. si apropo, este ghita patronul rtv sau nu. daca da care este actul oficial in care se arata acest lucru daca nu afirmatia este o abureala.si apropo care mai sunt rezultatele kantar media ca vad o liniste totala. cat despre partidul asta de tot rasul si dezgustul basisto-penelist astept cu nerabdare sa-l vad alaturi de pntcd acolo unde ii este locul.

Leave a Reply