Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, joi, la Târgovişte, numirea de lideri interimari în fruntea unor organizaţii, în urma rezultatelor de la alegerilor locale, între acestea fiind Botoşani, Suceava, Cluj, Alba, Braşov şi Satu Mare, a anunţat preşedintele partidului, Liviu Dragnea, scrie stiripesurse.ro.

El a adăugat că, la Cluj, activitatea Biroului Permanent Judeţean este blocată şi se doreşte o echipă formată preponderent din tineri, în timp ce la Bihor “sunt altfel de probleme”. “Unii dintre colegi şi-au asumat un rezultat prost. La Botoşani, domnul Portariuc, care era preşedinte interimar, şi-a asumat înfrângerea de la municipiu, chiar dacă a câştigat judeţul cu un scor bun şi CExN a desemnat-o preşedinte pe doamna Doina Fedorovici. La Suceava, dl. Cătălin Nichifor a avut şi o problemă de sănătate în campanie şi cu toate astea şi-a asumat înfrângerea de la Suceava şi Comitetul Executiv l-a desemnat pe dl. Ioan Stan preşedinte interimar.

La Cluj, dl. Lăpuşan (n.r. Remus) şi-a asumat înfrângerea la municipiul Cluj, cu toate că judeţul a obţinut un rezultat bun, şi CExN l-a desemnat pe un tânăr preşedinte interimar, Horia Nasra, urmând ca la Cluj să discutăm şi despre Biroul permanent Judeţean, pentru că practic astăzi în CExN şi activitatea BPJ-ului este suspendată. Acolo vrem să facem o echipă preponderentă formată din tineri, membri PSD, sigur şi cu colegi din generaţii mai apropiate de generaţia mea.

Dar majoritatea Biroului Permanent Judeţean interimar va fi formată din tineri care să încerce să găsească totuşi o variantă în municipiul Cluj, pentru că nu mai acceptă nimeni în partid tradiţia sau înfrângerile tradiţionale de la municipiul Cluj. La Alba dl preşedinte Dîrzu (n.r. Ioan) şi-a asumat responsabilitatea, a rămas ca în zilele următoare să găsim o soluţie, am luat mandat de la Comitetul Executiv, iar la Braşov dl preşedinte Mohaci (n.r. Mihai), tot interimar, şi-a asumat înfrângerea, a fost numit interimar un tânăr – Marius Dunca. La Satu Mare vor urma alegeri în conferinţă judeţeană în perioada următoare. La Bihor rezultatul de la municipiul Oradea nu este aşa prost din cauza domnului Mang (Ioan), eu îl susţin în continuare pe dl Mang, care este vicepreşedinte la CJ, acolo avem un alt tip de probleme pe care le vom aborda separat”, a declarat Dragnea, la finalul CExN al PSD, anunţă Agerpres.

 

7 COMMENTS

 1. Sa le dea omor organizat la parlamentare la toti bulangii basisti ordinari spalati pe creier care au ramas orafani fara idolul lor Sticle caruia i-au expirat mandatele si s-a dus direct la tomberon, da-i in mortii lor!

  P.S. Oricum, o sa intervina iar bulangii aia de la Bruxelles (Stapanii) cu dispozitii date pe serviciile noastre patrioate ca sa scoata aia pe cine trebuie, adica pe PNL&PDL-via PPE Bruxelles, dreapta europeana d-le!), si o sa bage iar cu voturile din diaspora, revolutia tinerilor feisbucisti hipsteri de Centru Vechi cu multa matreata in barba, cu sustinatorii anti-sistem (anti-frectii) ai ventrilocului Nicu Dan Stan Bran, cu Colectiv – Coruptia Ucide!, cu ne-am luat tara inapoi, vrem o tara altfel, Romania lucrului bine facut, Ghinion si restul de vrajeli ale tuturor basistilor dezorientati ramasi fara directie pentru ca idolului lor Sticle i-au expirat mandatele si s-a dus in mortii lui direct la groapa de gunoi a istoriei, acolo unde ii era si locul! Basisti opariti, paaaaa!

 2. am citit stirea chiar pe site. am recitit si aici stirea. am o singura nelamurire: unde e cutremurul in psd? parca si la partidul basisto-penelist au cazut capete dupa alegeri pentri acelasi motiv dar nu incepea stirea cu “teribilul” cutremur in partidul basisto-penelist! iar ceea ce a spus dragnea este mai mult decat logic. orice despre psd trebuie sa fie ceva gen cutremur, bomba etc? despre dezastrul adevarat al partidului basisto-penelist la alegerile locale nu am vazut titluri de genul cutremur, bomba, dezastru etc. sa ai peste 30% din voturi, sa ai aproape acelasi procentaj cu partidul castigator psd, dar sa nu obtii mare lucru in consiliile judetene si locale asta e dezastru! atunci cum poti tu mare lider al partidului basisto-penelist ( ne facem ca uitam incuscrirea dintre penele si pedele?) fie ca te cheama buldogul vames al banilor corupti fie alinutza kilowatt prea protejata dna-ului, sa afirmi ca este cel mai bun scor din istoria partidului? asta inseamna sa fi rupt de realitate si sa crezi ca o sa castigi cu sprijinul institutiilor de forta si al serviciilor dar si prin mismasurile presedintelui.

 3. Ce titlu pompos la aia de pe surse. Zici ca cine stie ce mare schimbare ls psrtid, au demisionat cu totii.

 4. Off-topic:

  ATENTIE! URGENT!

  Toti basistii opariti ultras spalati pe creier afara de pe blog! Aceasta este o zona libera de basism! Mars afara toti inversorii, parsivii si golanii ordinari basisti ramasi fara cauza, duceti-va pe blogurile voastre de basisti nenorociti ce ati fost si ati ramas! Dispareti in ceata!

 5. Ce mai vrea si securistul ala din SIE de Ciolos, nene? Pai el este politician, e in campanie? Cui face reclama, la vreo firma de salubrizare prietena sau ce mai cauta si militianul asta la impins de tomberoane?

 6. Nu se poate !Monicuta cat N… 10 !infractori …scuzati..cat 10 candidati ? A pierdut procesul cu AEP si e buna de plata ?

Leave a Reply