Comisia de unificare a PNL s-a reunit, luni, pentru a discuta situaţia din Bucureşti, urmând ca liberalii să decidă renunţarea la conducerea bicefală a organizaţiilor de sector în favoarea preşedinţiilor unice, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PNL.

Potrivit unor surse din rândul liberalilor preşedinţia Sectorului 1 ar urma să fie prelută de deputatul PNL Mihai Voicu (care a renunţat săptămâna trecută la şefia organizaţiei Dolj), în timp la conducerea Organizaţiei Bucureşti Sector 2, senatorul PNL Anca Boagiu ar urma să fie numită preşedinte unic.

Deputatul PNL Florin Alexe va fi propus la şefia PNL Sector 3, iar fostul deputat PDL Marius Rogin la conducere organizaţie PNL Sector 4.

Organizaţia PNL Sectorul 5 ar urma să fie preluată de Cristian Olteanu.

În cadrul PNL sunt vechiculate mai multe nume pentru conducerea Organizaţiei Sector 6, urmând ca în cadrul comisiei de unificare să se ia o decizie.

La 11 decembrie anul trecut, PNL a renunţat la conducerea bicefală a organizaţiei Bucureşti, a cărei coordonare era asigurată de Anca Boagiu şi Teodor Atanasiu. Cătălin Predoiu a devenit atunci preşedinte interimar al PNL Bucureşti, precizeaza Mediafax.

2 COMMENTS

 1. Să vezi ce ţeapă-şi iau românii, la fel şi pnl-ul!
  Cum văd eu toată ‘hora’ renunţarea bicefalistă:
  – pdl-iştii îi vor folosi la vedere pe liberali pentru vot prin multe promisiuni(minciuni şi hoţii) ca să-i atragă pe cetăţeni să-i voteze că-s liberali pe liste(nu se cunoaşte numele şi fizionomia feţei mai ales că merg la estetician pt. înfrumuseţare la poze sau cînd apar pe micile ecrane)
  – vor fi votaţi dreptacii de cei care nu ştiu despre ce este vorba în ţară sau nu-i cunosc ca moacă şi nume(cum arată)
  – după alegeri pnl-iştii vor rămîne la poatră gemînd de durere şi trădare.
  – iohanică mai are puţin pînă-şi termină cei ”2 ani de mandat”
  – o să curgă sînge în funcţii precum urletul rataţilor după alegeri
  Ce va urma?
  🙂 hora românească în frunte cu statul de drept al marilor puteri spate-n spate şi ferească sfîntul de iuda(un pupic amar între ruşi şi marii capi cu flotant în românica împingînd negura vestică definitiv spre soarele estic)
  Ce-am fost? Patrie şi ţara mea!
  Ce-am ajuns?
  Meleagul meu distrus şi patria-mi vîndută!

 2. ce bine suna: senatoarea PNL Anca Boagiu… presedintele PNL Bucuresti, Catalin Predoiu… toti liberali din tata-n fiu, unul si unul.
  hai si cu Basescu candidat unic (face Blaga o alianta cu PMP, se pricepe) si ati rezolvat fuziunea, tocmai ati fuzionat cu neantul.

Leave a Reply