Unul din cele mai tragi-comice comunicate de presa din ultima vreme vine de la PNL :

PNL cere premierului Victor Ponta să “lăurmească”, public, situația curselor TAROM prin care zeci de senatori și deputați au fost impiedicați să ajungă la Parlament unde trebuie să se discute modificarea Statutului parlamentarilor.
PNL suspecteză că PSD și Victor Ponta se folosesc de instituțiile statului pentru a împiedica “Opozția” să fie prezentă la o dezbatere capitală pentru Statutul senatorilor și deputaților.
PNL solicită ca astăzi, în cel mai scurt timp, Statutul să fie supus modificării în Plenul Parlamentului, astfel încât senatorii și deputații Opoziției să poată contracara eventualele derapaje ale PSD.

 

29 COMMENTS

 1. Oare cît de prost sau limitat în justificare sau logică! Oare aceştia nu se văd în oglindă cît de mincinoşi şi tembeli sunt? citez”Zeci de parlamentari PNL au stat ore întregi în aeroporturile din Timişoara şi Iaşi, din cauza unor defecţiuni la aeronavele Tarom. PNL susţine, într-un comunicat oficial, că situaţia a fost creată intenţionat de PSD şi Victor Ponta, care se folosesc de instituţiile statului pentru a sabota Opoziţia. “PNL cere premierului Victor Ponta să lăurmească, public, situația curselor TAROM prin care zeci de senatori și deputați au fost impiedicați să ajungă la Parlament unde trebuie să se discute modificare Statutului parlamentarilor.”
  Bă fraerilor să nu spun adevărul:proştilor, v-a căcat mamurile voastre în avioane? v-a trimis ponta sau psd-ul la avioane să zburaţi? cumva ponta sau psd-ul e avionul cu care zburaţi voi? cumva pilotul era ponta sau psd-ul? Bă proştilor! Am văzut, am întîlnit proşti care mai aveau logică în gîndire! VOI NUUU! BĂ “AIURAŢILOR” DE-ATÎTA MINCIUNI PERMANENT, PUTEAŢI SĂ VĂ DUCEŢI ÎNTRO RÎPĂ CLĂMPĂILOR MILOGI PROŞTI! INCREDIBIL CE METODĂ DE MANIPULARE/DE PROSTIRE A POPORULUI! BĂ MICOZELOR CANCERIGENE, STRÎMBA-V-AR DUMNEZEU GURILE DUPĂ CÎT ADEVĂR GRĂIŢI!!! GURIŞTILOR!

  • NU se poate imagina asa ceva!!!!Se intorc Bratienii in mormant si daca nu ies de INVIERE neavenitii duc PNL la groapa!!!

   • Pedelistul Valcov e cu cimitirele. Adevarat e ca penelisti mai gasesti in zilele noastre doar in cimitire. Ca ,,noul” pnl e pdl-ul vechi improspatat cu faţa lui gorghiu.
    Noroc ca nu a picat vreun avion ca era sabotaj in ,,lupta noului pnl” pentru ,,infaptuirea justitiei”

 2. Nici in cel mai urat cosmar nu puteam visa ca dupa 25 ani de asa zisa democratie partidul meu de suflet sa fie condus de un lider asa ciudat ca d-na Gorghiu si sa aiba membri numai de decor sau acoperiti.Asta e viata din pacate.

 3. eu ii lasam sa zboare cu o drona fara pilot – ce inaltime au Carpatii nostri despaduriti ? cu ce viteza intra drona in versantul unui munte ?

 4. Iulia Mathe 7 Aprilie 15:33

  Astia au luat-o razna rau de tot! Nu se mai fac bine niciodata! Maine -poimaine o sa auzim ca-i cere socoteala ca a nins in ziua in care a fost dezbatut Codul fiscal! Fapt ce i-a facut depresivi si nu s-au putut concentra pe texul de lege! Astia doi clauni, doi mascarici – Pat si Patachon- se merita unul pe altul !Si asemenea ilustrilor lor predecesori din filmele mute, cei doi dau viața comediei umane,behaind prin Parlament despre cat de frumos creste iarba in cimitire! Pe banii nostri!!!!!!

 5. Eu cred ca acestia din PNL-PDL au luato razna de tot.Ei acum se lupta pentru Putere dar nu se intrevede nimic pina in 2016 la Alegerile Locale si Parlamentare unde vor iesi sifonati rau de tot.

 6. Ce tupeu pe astia!! Ce treaba are premierul cu avionul
  ..vostru?? Vedeti ca la Tarom trebuie sa intrebati!
  De parca daca mie imi intarzie avionul la Munchen, dau telefon la Merkel!!
  Liberalii astia se duc la vale..

 7. Doamne fereste de asa nebuni ,sunt dusi cu pluta rau de tot .Iohanis ar trebui sa le faca rost de niste locuri la balamuc ca altfel se duce dracu partidul lui peste prajit .Iar sefa este ceva de rasul lumi ,dupa ce a iesit la iveala ca si ea a luat bani de la stat prin firma ei de avocatura acum isi varsa naduful pe premnier .Sa aiba grija ca mai sunt locuri langa udrea .Eu ii doresc sa stea si ea acolo sa se mai linisteasca un pic.

 8. In 1933 liberalii si taranistii ucideau muncitorii de la Grivita care isi cereau drepturile. Asa da liberalism, copiat de comunism.

 9. Doamne fereste !!! Asta este scenarista sau prostie ! Cum spune Mircea Badea : ambulanta si perfuzii in cap !!!

 10. Cu Ghorghiu si Blaga aka “odrasla de baiat destept din energie si un mafiot putred portocaliu” in frunte s-au depasit pe ei insisi …in penibil.

 11. Si daca au dreptate? S-a intrebat cineva macar o clipa inainte de a sari de sapte poste in sus? (ha, ha, Hollywoodul ar scoate de aici un film de top)

 12. N-are cum! CEI DE LA PDL ERAU ADEPȚII LUI ALIODOR MANOLEA, nu Ponta! Așa că, madam Burghiu, uită-te strâmb la Blaga, nu la Ponta! 😉

Leave a Reply