Fostul presedinte Traian Basescu afirma marti, intr-o postare pe Facebook, ca “acum se face justitie si la televizor pentru ca unor lideri ai justitiei le convine politic acest lucru”. “Aveti insa grija ca distanta de la televizor pina in strada poate fi uneori foarte mica”, a scris suspectul Basescu.
Aceasta amenintare facuta de Basescu pune in pericol stabilitatea Romaniei intr-un context regional de securitate foarte complicat.
Singura tara ce are interes ca Romania sa fie instabila si oamenii sa iasa in strada este Rusia. Si incearca asta prin oamenii ei.

16 COMMENTS

 1. M10 cu wc-iştii ies în stradă alături de macovei în faţă labăunu? ies spontan? neplătiţi? netransportaţi? parcă luna trecută fusese un mic miting în faţă labăunu împotriva ceva în legătură cu pdl-pnl şi rareş bogdan a spus că-s susţinătorii lui/pro rareş/pro labăunu, cînd ce să auzi, au reuşit să-i scuipe cu adevărul pe cei de labăunu în frunte cu rares bogdan. Ştie mă, e complice, altfel nu ar spune că se va face!
  Nu cred că are nicio legătură rusi privind instabilitatea poporului sau a ţării, putin şi ai lui ştiu că fostul cocalar/clămpău e destul de instabil şi pute de minciuni ca un sconcs. Putin are planul lui pe care-l poate îmbunătăţi cu ceea ce crede el că este necesar, în niciun caz cu clămpăul româniei/fostul nr1 persoană fizică! A pierdut startul pentru pactul în 2 cu putin şi rep. moldova şi i s-a ruinat drumul.

 2. Da,nu-i rea ideea.Sa iasa o mare de oameni care sa-l ceara judecat si condamnat.

 3. Vor veni sa-l sprijine in strada si Barosso, Sarkozy, Merkel, madam’ Hillary Clinton, Philip Gordon, Victoria Nuland, nea Caisa ala, Daul, de la PPE si ceilalti “politicieni”?
  Iar in caz ca Basescu va ajunge la un moment dat in fata justitiei si va fi condamnat definitiv, nu ar insemna ca respectivii au protejat si incurajat un infractor? Macar niste despagubiri tot ar trebui sa ne plateasca…

 4. Sper ca dupa ce va trece toata nebunia asta sa mai ramana oameni in tara asta care sa fi reusit sa-si pastreze mintea limpede si sa reusim sa reconstruim din acest haos generat cu buna stiinta ticaloasa intru interese straine de binele Romaniei si din pacate propagat mai departe, in diverse forme, din prostie pura. Vad ca mai nou, in isteria generalizata, sunt unii care acuza ca pana si avioanele zboara dupa cum le canta mai marii zilei (alinuta fato, voi sunteti bine?).
  Eu personal am incercat un sentiment de ireal vazandu-l pe base seara trecuta. Nu sunt ceea ce se chiama un om evlavios insa imaginea unui diavol imbracat in straie de calugar rostind de la altar adevarul invierii, cu trupul rastignit al lui Iisus sangerand pe fundal, cred ca mi-ar crea o senzatie similara de absurd absolut.

 5. Mie chiar mi-ar place un pelerinaj la Scrovistea, un meci de oina in zona, orice motiv sa ne putem apropia cu ciomege 🙂

 6. Înrebarea este ..Îl ține? Are curajul să iasă în stradă în mijlocul poporului ?Fără spp-ițti ți 8 gărzi de corp?

 7. Da, iesim in strada, ca sa te fugarim pe tine! Cu Rusia ar trebui sa ne explici tu vs ALRO, cu ligheanul rusesc, s.a., hai ca-ti place cu ei, ce mai!

 8. Oameni buni sa nu ne bagam cu prostu si cu nebunu ca astia nu stiu ce fac si ne trezim intr-o noapte cu peste noi . Asa ca eu propun arestarea lui Base nebunu rapid Acest individ e un pericol national

 9. Sigur ca da, macacul de la 2%, ameninta cu strada. Asta e ca spargatorul de apartamente, prins la furat devine agresiv si violent. Ideea e ca astuia trebuie sa i se dea peste bot 24/7/365 din mai multe directii, Guantanamo style.

Leave a Reply