Catalin Predoiu, prim vicepresedinte PNL, a declarat la Constanta ca “Guvernul Ciolos este ca bicicleta fara lant, pedaleaza pe loc”.

Cabinetul Ciolos a fost investit si rezista la putere prin votul PSD si PNL in Parlament.

Ce-l impiedica pe Catalin Predoiu sa ceara motiune de cenzura impotriva guvernului, daca tot pedaleaza in gol?

3 COMMENTS

  1. Ca un bun cunoscator al bicicletei cand pedalezi pe o bicicleta fara lant nu se intampla sa stai pe loc ci pur si simplu cazi. Foarte interesant, dar nu vad la clasa politica sa ceara vreunii ca acest guvern sa plece din cauza unei incompetente crase. Parca toti astia veneau de la Bruxelles. Oare toti sunt asa de “ageri” pe acolo pe cat sunt si acasa ? Daca toti sunt asa de competenti acolo, ca acasa, vai de mama noastra de europeni.

  2. Lanţul e la pnl-pdl-pmp pentru a se spînzura chiar dacă a ruginit de mult timp. Ce tot faceţi atîta balamuc aruncînd cu noroi în premier? Nu voi l-aţi plantat în funcţie?
    Ce vă împiedică să eliminaţi tot guvernul? Cumva ţidula semnată pe ascuns=coabitate de care spusese şi o arătase Băsescu?
    Pe cine mai minţiţi sau manipulaţi?
    Ghinion, vă luaţi tot voi ţeapă !

  3. Penelistii lui Blaga,vazand ca guvernul taticului lor Iohannis este tot mai nedorit de populatie, s-au gandit sa se arate si ei ca opozanti,sperand sa nu-si piarda chiar toti fraierii de alegatori care sa-i voteze la alegeri.Insa bicicleta are lantz,lantzul este PPE-ist,iar peneleaua este o parte a acestui lantz.

Leave a Reply