Fostul premier și lider al PSD, Victor Ponta, a acordat un interviu pentru STIRIPESURSE.RO în care a vorbit inclusiv despre scandalul ”cucuveaua mov”, cel în care Laura Codruța Kovesi este acuzată că a plagiat, dar a fost spălată de Comisia Tehnică. Ponta susține că nu vrea să facă dezvăluiri despre informațiile primite cât a fost premier, pentru că și-ar decredibiliza mandatul, însă lasă de înțeles că respectiva Comisie a albit-o pe Kovesi, ba mai mult, susține că procurorul-șef al DNA joacă 100% politic în acest caz.

R. Domnule Ponta, aveți cucuvele pe acasă?

V. P. Am mai primit, de-a lungul vieții, da, am mai primit cucuvele, dar nu de la Ghiță, asta pot să vă spun.

R. Înțeleg că este o altă doamnă care trimite cucuvele.

V.P. Da, este o pasiune înțeleg publică, deși cred că adjunctul doamnei Kovesi este mai cunoscut în rândul nostru, domnul Iacob.

R. În ultimii patru ani, ați primit cucuvele acasă?

V.P. Nu-mi amintesc.

 

9 COMMENTS

 1. Ce şi cine acea publicaţie Bulmbre?
  Când era vorba de politicieni urlau că se apără între ei subminând legile statului!
  Acum nu cumva e aceeaşi problemă zdruncinătoare? Nu cumva e o şaradă politicianistă ?
  Acei intervievaţi pentru sondaje nu pot fi reprezentanţii marii părţi a poporului român ci doar se reprezintă doar pe ei cu modul lor personal de gândire!
  Întrebări:
  1. Cum să aibă mai mult de jumătate din populaţia ţării(9.5-12 mil.români) în DNA dacă sondajul a fost realizat pe un mic procent de intervievaţi în care doar ei au încredere sau nu?
  2. Acei intervievaţi au fost de faţă la predarea cucuveaua mov sau în tarlaua cu viţă de vie şi au fost deacord cu comportamentul?
  3. Credeţi că toate sondajele reflectă realitatea pentru orice gândire?
  4. Dacă toţi se folosesc de sondaje ”mincinoase” sau care reprezintă între 1-3% din opţiunea poporului, de ce se folosesc pentru manipulare permanent? Pentru a întinde coarda privind menţinerea pe scaunul cald şi bănos cu bonusuri grase plus cerşetorii de la schelălăiţii înternaţionali privind menţinerea pe funcţii şi protecţie?
  – V-aţi pus visca între scaun şi pantalon/fustă sau coate?
  🙂 🙂 Ţinuta e de pomană nu mai tărăgănaţi!

  • Stim Ponta, toti basistii schimbau bufnite intre ei, le dadea senzatie de inteligenta sau intelepciune…Cand te-ai dus la Barroso sa iei lista nu i-ai dus si lui o bufnita, sau avea deja una de la Basescu?

 2. din bătrâni se zice că atunci când șefii se înțeleg, poporul sufere, iar când șefii se ceartă poporul o duce bine !
  Așa că ” ÎNTĂRÂTĂ-I DRACE ” poate, poate or crăpa o dată și odată !

 3. 🙂 🙂 Aţi importat-o din occident ca fiind declarată mascota România după 1990?
  Din cei 26 ani de democraţie doar schelălăitul cucuvelelor se aude pas cu pas şi cam pe orice acoperiş!
  Poate că doreşte revendicarea unei funcţii şi scaun propriu în guvernul acestei ţări ca fiind numită! Are gheare dar nu poate semna sau vorbi precum bipezii mergători!

 4. Mie imi plac uneori pozele alese la articol. Sunt, cum sa zic …… foarte expresive lol . Cum Dzeu reusiti ma intreb? 🙂 hahaaaa. Desigur subiectul central ca de obicei fiind : cucuveaua la romani, sau intelepciunea in politica vine de la….. cucuvele, sau cucuveaua da ora exacta numai la DNA…..
  Inteleg ca Ponta a primit cucuvele precum altii – adica cadouri …. cum ar fi : ” ti-am luat o cucuvea sa nu uiti dragostea mea, Truli, Truli…draga” … semn bun, o sa ni se duca buhuhu in lume cati intelepti pe mp avem in Romania.
  Totusi poza e interpretabila ……
  Vanghelie : “Ioan Rus, a intermediat relația dintre Victor Ponta și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi ”
  Inseamna ca Ioan Rus, in poza asta ii spune lui V. Ponta la ureche ceva TARE!….. , dupa cum arata expresia faciala a lui Ponta ha!. Cred ca ii spune tara e plina de bufnite : Keep Calm and Love the Owls! 🙂

  https://youtu.be/LK9KfeleYkA 🙂

 5. Nu-si aminteste ?! Pe bune ?

  Nu l-a intrebat doamna Grecu daca a primit bufnite de la Kovesi si a spus ca “Nu poate sa raspunda” ? Ori nu-si aminteste ori nu poate sa raspunda ?

 6. Domnu’ profesor universitar doctor instalator social Dâncu, când vă va cânta cucuveaua la fereastra politică şi profesională?
  Vă dorim succes când vă veți reîntoarce învățător la Runcu Salvei!
  Aceea este reala competență a dvs, învățător la comună!

Leave a Reply