Site-ul stiripesurse.ro publica documentul prin care Victor Ponta il anunta pe presedintele Klaus Iohannis ca revine la Palatul Victoria si reia activitatea de sef al Guvernului.

 

11 COMMENTS

 1. Si noi am luat nota ca atat Ponta cat si Johannis ne trateaza pe noi romanii ca pe niste ….oameni de nimic( ei vad/constata ca NOI ROMANII nu suntem in stare sa iesim in strada sa ..le tragem un picior in spate …sa obligam parlamentul sa dea legi corecte/utile printre care INTERZICEREA DEFRISARILOR PADURILOR).Vedem ca atat Ponta cat si Iohannis au promis REZOLVAREA PROBLEMEI/INTERZICERII TAIERILOR si …. astazi constatam ca defrisarile continua nestingherite spre bucura prietenilor si SUSTINATORILOR/AFACERISTILOR lui …PONTA si IOHANNIS).Tara lui ….PAPURA VODA !!!.Poate ca daca cei doi ar emigra ..unul la ERDOGAN ,celalalt la MERKEL …multe probleme s-ar rezolva.

  • Ce ați făcut ca sa stopati tot ce sa făcut negativ în țară ? Ai ești în stradă când Anastase a numărat greșit legea pensiilor? Când a tăiat salariile BOC ??Și întrebări mai sunt căutați răspuns.

  • Bai nea ,chiar nu ai vazut cum i s-a aruncat in spate lui Ponta un dosar imediat dupa contrarea intre Ponta si Iohannis pe adoptarea Codului Silvic si blocarea adoptarii lui de catre 6 kasse,PRIETENUL DRUJBELOR ? Chiar nu vedeti in Iohannis cu ce mafiot international v-ati gandit sa votati.

 2. Sunt departe rau una de cealalta, palatele astea de unde se da ora exacta in Romania ?
  Intreb si eu. Dl. Ponta are circumstante atenuante in aceasta problema.

 3. Abia grecii ne-au luminat cât sa cerem de la PNL pt bugetari, pensionati si asistati: http://www.romaniatv.net/hancescu-declaratie-surprinzatoare-privind-cresterea-salariilor-pentru-profesori-nu-vrem-sa-dam-il_217065.html#ixzz3ZikBAZiy
  Vulpoiul a frunzarit la turci din taristul Cantemir Religia Mahomedana, lasând sa se coaca perceptia ca unicul articol de program liberal e guvern Gorghiu-Blaga-Predoiu! Si pot genera in 2016 scurgeri de voturi spre PSD niste asteptari-subintelesuri acumulate in postromânism: 1. Ca modelul de progres cu Sibiul Cultural va fi impus si Bucurestiului, care dincolo de Centru are o densitate a Infrastructurii Intelectuale compatibila cu a Baraganului. Adica: reconstituire cum a fost TVR Cultural. Biblioteca Nationala finantata cât a Frantei. Muzeu de Istorie functional. Un TVR Didactic in slujba Diasporei. 2. Ca buna cunoastere a mizeriei preuniversitare va dezbate in CSAT subsalarizarea dusa la absurd, remediind-o marind de 2-3 ori salariul profilor.

 4. daca tara a mers bine si fara el atunci ponta poate sta deoparte ca oricum nu ajuta cu nimic, de abia nu mai face tara asta de ras si de rusine

  • Cel mai bine ar merge tara fara COMPLOTISTI corupti si hoti precum Basescu sau Iohannis,iar de ras este facuta tara asta de mangafalele basisto-iohanniste.

 5. Cu ceva timp în urmă se auzise că pnl-pdl-pmp să nu plece în concedii în perioada verii că vor intra la guvernare şi enorm de mulţi erau fericiţi şi în priză(semnături împotriva lui Ponta). Dar ieri cînd l-au văzut au fost şocaţi şi li s-a spulberat speranţa de a intra la ciolan. Totuşi să nu uităm că ei fac tot posibilul chiar prin dosar ”fabricat” pe baza bîrfelor, fie chiar prin amînarea preluării funcţiei şi a orice să dispară ca să poată intra la sacul cu bani că nu mai au cu ce să se descurce. Nimeni(oamenii de rînd) nu mai acceptă nimic fără plată şi sunt disperaţi plîngăcioşii. Indiferent de politician sau partid, fiecare îşi joacă cartea cum şi unde îi convine, niciunul dintre ei nu mai ţin cont de partid sau funcţia actuală.

Leave a Reply