Home Articole Ponta : “Creditul pentru caldura din case nu este un cadou și...

Ponta : “Creditul pentru caldura din case nu este un cadou și nici pomană!

3726
21

Victor Ponta pe Facebook :

“În legătură cu sezonul rece – vom avea o modificare legislativă astfel încât toate orașele care au nevoie de sprijin pentru încălzire vor putea să se împrumute în mod transparent de la ‪#‎Trezorerie‬ pentru a trece peste iarnă.

Cred că acesta este și un stimulent pentru realizarea de investiții în sistemul termic. Desigur, autoritățile locale vor da înapoi creditul, pentru că nu este un cadou și nici pomană!”

 

21 COMMENTS

 1. Acum chiar că dai dovada”unui butoi dat de-a dura” mai bine nu scriai nimic şi luai o măsură pentru ajutorarea celor cu venituri pe membru al familiei minim pe economie mai ales că cei care depăşesc 615 lei nu beneficiază de niciun ajutor, pe cînd ţiganii care au maşini şi afaceri ascunse sau pleacă din cînd în cînd la cîntat sau furat în străinătate primesc permanent(ajutor european de 2-3 ori pe an:făină, zahăr, ulei…, scutire de la plată pt. consum gaze iarna sau bani de lemne, din cînd în cînd ajutor financiar, ca să aibă oameni la vot)! Voi dacă staţi în baraca numit parlament şi în coliba numită partid, nu aveţi nicio informaţie despre ceea ce este în teritoriu şi în plus: nu aveţi niciun interes să ştiţi!

  • Aici e tot ce înseamnă ajutoare de încălzire conform legii neschimbat de ani de zile:””Ca şi în anii trecuţi, ajutoarele de încălzire se vor acorda în intervalul 1 noiembrie 2015 – 31 martie 2016, iar pragul maxim de venit până la care vor fi acceptate dosarele a rămas acelaşi, 615 lei pe membru de familie.””
   Pentru 5 lei în plus la salariu sau la pensie trebuie să plăteşti 100% consumul deşi am specificat mai sus ”denigrarea prin diferenţa de aplicare a legii”. Cum să poată supraveţui o iarnă întreagă un om sau o familie care are venitul pe membru cu 620 lei sau 800 lei pe lună, dacă iarna la sfîrşitul fiecărei luni de zile plata consumului de gaz e între 250-300 lei, dar mai trebuie hrana zilnică, tratament şi necesităţi zilnice???

 2. Ponta, PREMIERA ABSOLUTA: primul guvern dupa 89 care demoleaza o autostrada pentru ca tot ei au furat banii de constructie

 3. cu dedicatie pentru bucuresti. care investitii ? deci practic toti banii cu care s-ar imprumuta primariile se trec la investitii. asta inseamna dezvoltare sanatoasa.
  nu e pomana inainte de alegeri ? e gandita dupa modelul psd-ist. cu banii de la buget se sustine gaurile companiilor de stat si campaniia electorala din bucuresti si din tara.
  dna-ul ala ce naiba face ?

 4. astia nu sunt bani de investitii in pragul iernii. astia sunt bani de spaga, de subventii pentru primariile psd-iste.
  hai odata dna-ul , sua, oricine si luati-l pe asta odata la puscarie.

  • Din prea mult avint de ura nu ai cum sa vezi! Spaga de care vorbesti “se da inapoi”! creditorului.
   Spaga este imprumutata! Renunta la incruntare!

 5. Cel mai prost si tampit premier din istoria tarii..El si gasca lui care au pus pe butuci Romania in 14 ani dupa 89.Au ras ca lacustele torul.1300 intreprinderi,sistem financiar,banci,petrol,gaze,paduri,retrocedari…..Mi nou plateste sconcsul asta cu gasca lui 110 lei pe invadator si chiria celor care nu au cazare.Alti asistati sociali.Sper sa le impoziteze venituriile celo care iau peste 3000 lei cu 70 la suta.Sa-l mai pupe apoi si sa-i faca campanie.

 6. Să ne explice Viorel de ce a adoptat LEGE prin care maghiarii au propria zi națională pe ăst teritoriu?N-ajunge că l-au spânzurat moral pe Avram Iancu sau că țin ziuă de Doliu Național când ne e ziua națională?De ce domnule Ponta?

 7. Radu Tudor,aveți o enciclopedie clară despre când și cum au apărut OT I.S.I.S ?Doresc să am un punct de pornire istoric ca să mă documentez mai bine cu privire la acest domeniu ca să contribui și eu la soluționarea acestei situații groaznice

 8. In orasul Slatina, ca probabil in multe alte orase din tara, incalzirea centralizata s-a desfiintat de aproape 20 de ani. Oamenii se incalzesc si isi platesc confortul in functie de buzunar, neputand sa apeleze la mila primariei sa le subventioneze agentul termic. Aici avem de a face cu plata integrala a confortului. Nu vad de ce bugetele primariilor din orasele mari care inca au inacalzire centralizata nu sunt directionate spre nevoile de educatie / sanatate / cultura etc., o mare parte subventionand caldura chiar si pentru cei cu salarii peste media pe economie !

 9. Stanga asta nenorocita care vrea caldura in casa omului !
  Un partid adevarat taie salarii, taie pensii, inchide spitale si pe urma adevaratii votanti care il iubesc sincer pana la moarte tot o sa-l voteze !
  Asta e iubirea si reforma de dreapta cea mai pura si sincera !

 10. Citeam un material online şi îmi apăru în memorie alături de un zîmbet larg zicala:””doar DNA mai poate face un recesămînt real””: al infractorilor perindaţi la guvern sau al numiţilor în funcţii!:))))

 11. N-ar face legislativul si executivul sa faca bine sa faca si sa aplice legi care nu pun pe bat pielea cetateanului si sa nu mai pronunte cuvintele “cadou” sau “pomana” ?
  Nu din cadouri , pomeni si furaciuni traiesc toti acesti trantori ?

 12. Scrisoare deschisă tuturor organelor de justiție din ROMÂNIA:
  Mă semnez,un cetățean îngrijorat, REVOLTAT și SĂTUL PÂNĂ PESTE CAP de evenimente care au fost permise să evolueze de-alungul anilor.
  S-ar putea argumenta că audierea la DNA a adjunctului de la Arestul Poliției Capitalei,e o intoleranță fermă față de corupții din interiorul cercului justiției.
  Ni se cere,nouă,cetățenilor să apelăm cu încredere la organele competente și să avem încredere în justiție dacă raportăm o problemă.Din moment ce în interiorul cercului justiției nu aveți oameni incoruptibili,de ce am avea încredere în Justiție?Până ajungem la voi,până ajungeți să-i pedepsiți pe corupți,vom trece pe al polițistul care ne bate,procurorul care ne bagă la pușcărie preventiv și administrația care ia șpagă,șeful poliției care cercetează în libertate oameni pentru acuzația de viol deși există certificat medico-legal din partea victimei dar sunt cercetați în libertate pentru că șeful poliției e rudă cu cei acuzați,judecătoarea care profesează cu media 3 la examen,iar și dacă reușiți să-i pedepsiți pentru exces de zel tot nu ne garantează nouă nevinovăția.
  Am rugămintea de la voi,în calitate de cetățean,să accelerați procesul de identificare și pedepsire a corupților în interiorul cercului justiției pentru că este nevoie aici,mai mult decât altundeva,să aveți imaginea de oameni demni de a servi actul justiției și că nu veți tolera corupți în subordinea voastră

 13. Observ ca inca gradul de cretinitate a romanilor este in crestere,dupa ce 6 milioane de cretini au ales un bufon presedinte,apropo stiti la ce hotel a stat bufonul in New York,numai 4000 usd pe zi,asa ca dobitocilor lasati l pe Ponta cu pacatele lui

 14. Prea multi postaci anti-Ponta sau anti-PSD! Nu stiu ce sa cred! Platiti sau bieti nevinovati pierduti in lumea bolnava de lipsa mintii!

Leave a Reply