Home Articole Ponta despre dosarul sau : “Obsesia unui procuror total neprofesionist”

Ponta despre dosarul sau : “Obsesia unui procuror total neprofesionist”

4891
37

Reactia lui Victor Ponta la trimiterea sa in judecata :

“În trei ani România va depăși economic mai multe țări europene – spune FMI!
Cred cu tărie că acest lucru este realizabil, prin munca românilor și printr-o guvernare eficientă (și atunci, în 2018, ne vom gândi că nu au fost rele timpurile în care economia crește, salariile și pensiile la fel, absorbim fonduri europene și ajutăm Republica Moldova, iar singura problemă a țării este obsesia unui procuror total neprofesionist în a se afirma în carieră inventând și imaginând fapte și situații neadevărate din urmă cu 10 ani)”

 

 

37 COMMENTS

 1. Cam asta declarau si violatorii de la Vaslui despre procurorii din cazul lor! Mama ei de prezumtie de nevinovatie!

 2. Curat obsesie, dar umflati-l! Oricat ar vrea imagologii de serviciu sa ne convinga de faptul ca Johannis ar duce “altfel de politica”, cu un sas nu se face primavara, nici funie de matase din par de buldog nu iese.

 3. ce legatura are economia cu problema lui ? din nou tehnici de manipulare psd-iste – bolsevic – comuniste. procurorul e dusmanul poporului, pentru ca fara el nu va exista crestere economica. multa scarba.
  are sansa sa se apere. speram ca in scurt timp sa aiba mancare si cazare gratis si sa dea in judecata statul pentru conditiile proaste din puscarie.

  • procurorul e dusmanul poporului atunci cand vine cu facaturi, nelutule. Vezi cazul Rarinca, Maria Cociorvan, telepatia, dosarul lui Ponta (acum dupa 8 ani) etc. Cat va da pe postare ?

     • sigur la proces o sa il ajute pe ponta cand le povesteste de cresterea economica. in tarile normale asta te-ar scapa de puscarie din prima zi. astept sa dispareti fizic. sunteti un balast.

     • Voi basistii asta va doriti, cei care nu sunt de acord cu voi, sa dispara fizic. Mentalitate tipic stalinista.

     • vreau sa dispari fizic , nu neaparat pentru ca ai o parere diferita, ci pentru reperele umane pe care le aveti si in ce credeti. sunteti ca un mar putred. copiii vostri , nepoti si oamenii din jurul vostru nu invata nimic bun de la voi.
      desi oprescu e unu din cele mai urate exemple umane pe care le avem , tot ar castiga primaria.
      ponta mi se pare raul suprem, dar voi il iubiti. eu nu va consider oameni. intre gandacii mei de bucatarie si voi , o sa aleg gandacii.

     • Tu ce repere umane ai, stalinistule ? Pe aia care au distrus Romania ? Gasca basista care vrea acum din nou la ciolan ? Nenorocitule ! Vezi ca boc zice ca va candida din partea pnl-ului. Ramai cu gandacii tai basisti.

    • DAR CE, TE SIMTEAI BINE DE UNUL SINGUR SI TIE FRICA DE ALTUL CA ITI MANANCA PAINEA DE TOLOMAC? STAI LINISTIT PENTRU CA SE VEDE CLAR CA ESTI UNIC SI FARA CONCURENTA.POATE @CARMEN, @OVIDIU SAU OLIVIU,@MITZA SAU ALTI BASISTI SA TE SURCLASEZE IN VIITOR P’AICI.

     • sa te fac groaznic de retart si sa postez mesaje in care sa-l scuip pe ponta o fac din placere. ai cratima la tastatura boule ?

 4. Sînt prea mulţi naivi care ştiu ce înseamnă adevaratul sens al: adevărului şi a legii corect aplicate. Nu ştiu de ce mulţi nu-şi amintesc că toate legile s-au făcut în forţă înlocuindu-le pe cele cu care se lucrase mulţi ani şi acum după ce au modificat totul, se ia la puricat după nopile legi! Vă dau un caz concret: moştenitorii au drept de împărţire egală dacă părintele nu are un sufleţel ascuns, asta era legea veche. După modificarea legii unul din copii pot face acte cu specificaţie oneroasă şi nu sînt anunţaţi ceilalţi embrii ai familiei(copii sau fraţi)i. După deces(ani la rînd)te trazeşti că ai avut grijă de părinte şi eşti dezmoştenit pentru că nu ai fost anunţat despre facerea actelor. Bine, bine, la proces te trezeşti cu diferite acte înscrisuri de mort(forţat) că ai fi făcut nu ştiu ce şi judecătorul are dovezi scrise deşi ale tale sînt reale. Ce faci? După care legi ai drepturi? Mai ai?
  Şi nu e singurul caz auzit sau acţiune distrugătoare intenţionat direcţionată spre om şi dreptate-drepturi, sînt cu afaceri, case, sînt cu maşini aduse şi înscrise de rămaşii în ţară pe numele lor şi cumpărătorul nu ştie şi cînd descoperă e şocat!!!
  Care lege este dreaptă? Cum să mai crezi în ceva care nu-ţi dă dreptate cu bunurile şi actele tale??? E mai bine să gîndim puţin şi să aşteptăm pînă la final apoi să cerem!

 5. Ce intelegi prin procuror profesionist ? Prefer un procuror amator care nu tine cont de functia si pozitia in stat a celui pe care-l ancheteaza.

 6. Hai domnule Ponta că m-ați enervat rău!Cine a propus-o,ce-i drept cu forța pe Koveși la șefia DNA,după ce la Parchet a anchetat bătrâni pe ulițe?Cine s-a dus la CSM cu propunerea asta?
  Știu EU:PONTA VIOREL VICTOR!
  Victor Ponta a repus pe drumul cel bun economia românească dar Viorel a lui Băsescu a propus-o pe Koveși la DNA!PA!

  • Esti atat de naiv sa crezi ca toate ticalosiile pornesc numai din initiativa lui kovesi si le face de capul ei impreuna cu niste slugi mai mici?.Ea este foarte probabil si mult prea evident o sluga si complice intr-o gasca de interese politice si nu numai politice.Poate vom afla intr-o zi cine scrie de fapt “scenariile”.

 7. Draga domnule Tudor, activati, va rog, filtrul pentru hate mail! Am obosit sa tot aud ca Ponta e bolsevic, PSD ciuma rosie, si dvs insiva, prin extensie, o goarna a propagandei basisto-comuniste, etc.

  • Cu filtrul respectiv ar fi monoton, plictisitor şi fără democraţie originală! Manipularea are regulile ei!

 8. Domnule Radu Tudor, intrebati-l pa musiu Busoi ce se mai aude cu dosarul lui Adrian Duicu in care a cazut pe interceptari si dumnealui. Alea chestii de coruptie.
  A propos, doamna Gorghiu nu era parte in dosarul Turceni- Rovinari, si dom’ Tase?

 9. Am vazut cateva documentare de prin tarile arabe.
  Asa a inceput si acolo sfarsitul. Diferenta a constat in brutalitate, in schimb cetatenii au fost mult mai destepti decat noi si au inteles ce se intampla.
  La noi… de cand a ajuns bas la conducere, a inceput dictatura porcu.rorilor.

 10. Ma distreaza domnul Alistar, cand vorbeste despre tehnica in justitie, de parca justitia noastra are vreo legatura cu asta.
  Doamne fereste!

 11. Şi acum să discutăm serios. Ponta s-a dus la procuror cu Decizie CEJ din 3 septembrie pentru a-l determina să nu trimită dosarul în judecată bazându-se pe faptul că Decizia respectivă, are valoare de lege interpretativă, deci o excepţie de la pricipiul neretroactivităţii legii. “Legile interpretative sunt acele legi care explică, detaliază reglementările anterioare fără să le modifice. Aceste legi nu cuprind dispoziţii noi, ci doar explică şi analizează legile vechi în scopul de a-i lămuri înţelesul. Deoarece, normele juridice interpretative fac corp comun cu normele juridice interpretate, se aplică din momentul intrării în vigoare a legii interpretate; cu alte cuvinte, se aplică retroactiv şi constituie o excepţie de la regula după care o lege nu mai activează”(http://studentladrept.blogspot.ro/2009/01/lucreia-dogaru-teoria-general-dreptului_2143.html). Aplicând această excepţie la speţa în cauză aflăm că “…Prin intermediul jurisprudentei sale, Curtea Europeana de Justitie a stabilit obligatia autoritatilor administrative nationale de a asigura aplicarea deplina a dreptului comunitar in cadrul domeniilor lor de competenta. De asemenea autoritatile sunt obligate sa protejeze drepturile conferite de aceste hotarari cetatenilor, inlaturand aplicarea oricarei dispozitii contrare din dreptul intern, indiferent daca este anterioara sau ulterioara normei comunitare”(http://www.taxpedia.ro/tva/cum-pot-influenta-deciziile-curtii-europene-de-justitie-aplicarea-regulilor-fiscale.html). Numai că procurorul a executat ordinul primit,acela de a trimite dosarul in instanţă. Nu poate fi acuzat şi nu răspunde în nici un fel pentru asta. Urmează ca Decizia invocată să fie aplicată de către instanţă. Asta referitor la chestia cu TVA-ul aferent contractului dintre cele două cabinete de avocatură. Nu ştiu ce mă face să cred că acest dosar va fi un mare fâs la instanţă.

 12. Basescu este “liber de contract” sa-l judece pe el nu pe Ponta care are atatea treburi cu Tara asta..Oare nu e o razbunare a lui …….Claus….,sulfuroasa manevra ,vorba lui Radu T

 13. Dar Ponta în ce e profesionist? Doctoratul și l-a plagiat (asta spun specialiștii de la facultatea de drept unibuc), PIBul a aflat ce înseamnă abia acum 3 ani de când e prim ministru, MTO de la faza cu Basescu, activitatea ca avocat e pusă la îndoială, ca procuror a fost mediocru nu are în spate vreun nume răsunător care sa îl fi anchetat, ca ministru nici nu își aduce aminte lumea ce a făcut, etc deci în ce e profesionist (în afară ca minte în stiluri profesioniste)? :))). Nu vreau sa vina predoiu premier, dar mi se ridică parul pe ceafa de câte ori îl aud mințind.

 14. Cum guvernati eficient cand si acum se fura si se numeste politic? circul cu dna ul il cred doar fraierii.

 15. A VENIT JENICA DE LA CRAIOVA CA SE AFIRME LA BUCHAREST ROMANIA SUPERB NU,DAR CRED CA NU STIE SA CITEASCA(A LIPSIT DE LA ORA DE CITIRE DIN CLASA PREGATITOARE)DECI NU A INTELES CE DECIZIE A EMIS CURTEA DE JUSTITIE EUROPENA DE LA LUXEMBURG???09/03/2015
  OARE JENICA DE LA CAIOVA? A AUZIT DE EXISTENTA CURTII EUROPEANA DE JUSTITIE CU SEDIUL LA LUXEMBURG PROBABIL CA NU CUNOASTE CARE ESTE DISTANTA DINTRE ORASUL CRAIOVA SI ORASUL LUXEMBURG IN CONCLUZIE JENICA NU CUNOASTE NICI REGULILE DUPA CARE FUNCTIONEAZA ACEASTA BIATA CURTEA EUROPEANA DE JUSTITIE CU SEDIUL IN ORASUL LUXEMBURG?CE PACAT?? POATE??? MA AJUTA DOMNUL MIRCEA BADEA CARE IL ARE VECIN DE BLOC CU JENICA DE LA CRAIOVA MA OFER VOLUNTAR SA IL INVAT EU SA CITEASCA PE ACEST ONORABIL DOMN CARE ESTE CULMEA ”PROCUROR” LA CELEBRA INSTITUTIE ”DNA”MANDRIA TARI NOASTRE ?????????
  MA INTREB OARE ”’ZANA DREPTATII ”K/KOVESI NU L-A TESTAT PE PROCURORUL JENICA DE LA CRAIOVA??? DACA STIE SA CITEASCA?DACA A FOST REPETENT ? SI UNDE SI-A DESAVARSIT PRETIOSASELE STUDIILE???MAI EXACT LA CE FACULTATE DE DREPT A FOST EDUCAT IN SPITITUL DREPTATII ABSOUTE???
  TRAIM INTR-O TARA MINUNATA CARE DIN PACATE ESTE POPULATA DE CATIVA IMBECILI CARE DESCALIFICA DEFINITIV ”STATUL DE DREPT” SI ”JUSTITIA INDEPENDENTA” LAUDATA ADULATA DE KW JOHANNIS SI PUPILA PREFERATA CUCUVEA SI COLIVAREASA SEFA 1/2 ADICALEA COOOPRESEDINTA GOR-GHIU SI TOATA MAFIA AFERENTA CARE CANTA INTR-UN COR DE CIOCLI DE 3 ORI PE ZI ==DEMISIA LUI PONTA== NU AU NICI O APASARE NICI MACAR PENTRU ”O SECUNDA?” NU II INTERESEAZA CA TOATA EUROPA TRAIESTE CEA MAI GRAVA CRIZA DUPA AL 2 LEA RAZBOI MONDIAL VOR SA ARUNCE EXACT ACUM ROMANIA IN AER VISEAZA ALEGERI ANTICIPATE DESTITUIRI DEMISII ARESTARI CA DOAR SUNT EUROPENI DE DREAPTA DIN ”PPE”
  NOUL” pnl” DORESTE CU ORICE PRET SA AJUNGA LA PUTERE SA II TAIE CAPUL LUI PONTA PENTRU CA ASA AU PRIMIT ORDIN DE LA KW JOHANNIS SLUGA CREDICIOASA A PPE SI ”HERR” MERKEL DE CE SA SE DEZVOLTE ROMANIA ? IN VIZIUNEA ACESTOR HAIMANALE POLITICE ROMANIA TREBUIE SA RAMANA O COLONIE IAR EI SA FURE ACESTA ESTE UNICUL LOR OBIECTIV DE CE SA FIE BINE CAND POATE SA FIE RAU NU LOR CI NOUA ROMANILOR

 16. Când spui ca un om minte(indiferent cine este el),trebuie sa arati si dovada …asa ca spune unul si altul ,nu este corect. Iar unii ziaristi ,arunca in presa stiri neverificate sau si mai rau ,intentionat denigratoare … asta pentru ca nimeni nu plateste pentru raul facut !!!

 17. Ce va mai place sa aruncati pe pereți cu rahat. Ok, Ponta la pușcărie. Dar cine o sa fie Prim-Ministru? Ce independenta poate avea când știe ca cineva scotoceste trecutul sau? Uite așa se conduce din umbră. Am mai avut unul numit Boc ce făcea pe el când era chemat la Cotroceni. Sa nu credeți ca în viitor nu se fura! Dar banii o sa vina pentru alții ce acum zac în opoziție și au ceva foame !

Leave a Reply