Fostul premier Victor Ponta scrie pe Facebook :

Antena 3 trebuie executată silit imediat. Alții NU!
Ei v-au spus că își iau țara înapoi, poate nu ați înțeles voi clar de la început!

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20798489-rise-project-…

18 COMMENTS

 1. Domnule Președinte Klaus Iohannis istoric vorbind : Care a fost urmarea Incendiului Colectiv din octombrie 2015 ? A Fost Revoluție sau Lovitură de stat?

 2. nu pot să-i zic decât hai siktir! nu a fost la guvernare,când putea să se dea un răspuns la sesizările trimise? ipocritia laşităţii e mare!

 3. :))) da!
  :))) cadru didactic în ce?
  :)) care-i profesia reală?
  :)) din cîte s-a demonstrat e altă profesie ce nu are nicio legătură cu demnitatea unui cadru didactic!
  :))) scuze, un turist care-şi impune soţia lui ca primă doamnă a ţării, e profesionist real!
  :))) oare cît mai merge turismul pe funcţie stabilă în România pe banii bugetului de stat?
  :))) Mai muncim ceva, măcar din gînd în gînd!

  • Băi nene, băi părere… cu 3(trei) puncte, tu nu-ți citești scrierile? Nu ca_conținut, asupra căruia nu mă pronunț că ar trebui să iasă cu scântei, da uită-te mă nene cum , j’de mii de ori, obositor, de enervant , de ne citit (cu toate eforturile tale), ne(și mă) toci cu semne diavolicești (se pare) sau care or fi teste de enervare de pe la vreun cabinet de psihiatrie. Tu dacă ai greșit , omenește, după ce-ți vezi opera și constați ce vezi, nu poți să-ți prezinți scuze ?
   Ce-s prostiile astea ?
   :)))
   :)))
   :)))
   :)))
   :)))
   :)))
   E vreun cod al vostru , al părerologilor cu trei puncte? Spune și te las…domnului.
   Dacă-i luat de pe Y !Messenger (și asta-i, se pare) realizează și tu că aici NU MERGE, și că nu-i atât de greu de înțeles, și că dacă numai tu îți vezi emoticonul n-are niciun rost, n-are niciun haz să te tăvălești de râs, singur, în fața propriilor tale păreri.

 4. Iohanis = basescu si inca ceva in plus loviturile pe ascuns , cu mainele zis curate .El poate ataca o hotarare definitiva alti nu . Habar nu are de poporul roman are asigurata o viata de lux pentru viitor si ca toti veiletari isi traieste viata de nabab ., Si-a pus in frunte la institutile de baza ale statului (VEZI sri SI sie )guvernul meu si alti acoliti si comanda. TACE SI LOVESTE. Cine sufera cine plateste ? POPORUL.

 5. Reflecții mai ample,după niște ”telegrame” mult prea…scurte 😀
  (Sfârșitul acestor reflexii , vorba d-lui Mihai Gâdea, este…colosal)
  Am ceva mai multe de spus față de ceea ce am spus anterior, anume că abuzul ăsta, de neimaginat, să fie clar pentru toată lumea, inclusiv pentru acei tineri, frumoși și liberi, care voiau și-n 2014 și-n 2015 ..Jos Ponta! și ..Jos PSD-ul!, el nu vine din EST și de la ”ciuma roșie”, ci vine , cu totă dragostea, taman din Vest. Din acel Vest către care ne-am dorit a fi cu el dar și din Vestul Sălbatic, care ni l-au impus încă din 2004 și pe băsescu, și acea reformare a statului , a instituțiile statului pe stilul dictatorial băsist devenite în zece ani niște instituții O-RI-BI-LE. Cu oameni cu tot , cu luxul în care lucrează (vezi-i pe cel de la CCR) și până la …mătură.
  Și să nu uităm (dar noi uităm repede și găsim alți vinovați) de intervenția brutală a acelorași ”javre ordinare” privind declarare acelui Referendumul de Suspendare a Încrucișătorului in 2012 ca Lovitură de Stat, acțiune antidemocratică data de Parlament, Guvern și Votanți care ar fi putut avea urmări catastrofale și pentru Țară și pentru Ponta &co, în caz de neconformare. Asta, cu Ponta vinovat de eșuare a Demiterii prin Referendum a zbanghiului este, repet pentru a ”n”-a oară, de mintea bebelușilor. Forţa LOR, pe care o simt acum cei de la Antena 3 dar și cea mai mare parte a populației , a simțit-o și Năstase, a simțit-o și Voiculescu, a simţit-o și Ponta, a simțit-o şi Dragnea, a simțit-o, chiar și nesănătosul(până la urmă) la cap, antonescu, care numai de DE FRICA LOR:
  – a promulgat Legea cu 50%+1,(putea să n-o facă dacă voia să fie EROU)
  – care a făcut corectări la textul Pactului și a participat și la semnarea Pactului băsescu- Ponta,(putea să nu participe și era un EROU https://www.youtube.com/watch?v=g0_FQynyjpk)
  – care a spus ”de bună voie și nesilit de nimeni” (lucruri pe care putea să nu le spună și pentru care ”memorabile cuvinte” ultrașii lui și-au făcut , puțin, hara-kiri, după care au dat vina tot pe…Ponta) :
  “Eu nu am iniţiat, nu am solicitat, nu iniţiez şi nu solicit declanşarea unei proceduri de suspendare (a lui băsescu n.s), asta ca să fie foarte limpede pentru că din nou văd cum lucrurile se duc către o imagine deformată (…) Nu s-a declanşat nicio procedură de suspendare, eu personal nu solicit sau PNL nu declanşează sau nu cere declanşarea unei asemenea proceduri”, a mai declarat liderul PNL.
  (Crin Antonescu-24martie 2013)- mai mult despre această TRADARE venite decât din FRICA DE EI ce se mai poate spune?
  – ”a luat mâna de pe justiție”, acasă la Ponta(dl. Radu Tudor știe acest lucru tot de aici https://www.youtube.com/watch?v=g0_FQynyjpk dar îl uită mereu) lăsându-l pe Ponta să hotărască ceva ce nu se putea negocia altfel scăpând măcar de o altă pacoste, de Daniel Morar(referitor la numirea lui Kiovesi , Bica, Nitu& co)…și să primească toate înjurăturile și NU DE LA BĂSIȘTI ci de la anteniști.
  – în final, când a pus PNL-ul la picioarele lui băsescu după ce făcuse drumuri multe, multe, pe la ăsta(doar două recunoscute dar cu o iritare și un tupeu maxim ale aceluia prins la furat), de la înmuiat ăsta, în timp ce nevastă-sa și cu Frunzverde erau în stadiu avansat de negocieri cu popularii lui Daul, de trecerea la populari fuzionând cu PDL-ul. La care CONGRESE ale popularilor se ducea băsescu(el ne având voi să facă politică ca presedinte), la care se ducea, mai ieri-alaltăieri , joshannis eveniment (cu participare iegală a Șefului Satului cum I se spune acum de Antena 3)și la care Antena 3…Mukles! Că_când a fost băsescu la ședintă de partid al popularilor a fost mare tărăboi. Și pe drept.

  S-a văzut și se vede și acum acțiunea Marea Hăituială a tuturor celor care s-au opus și se mai opun băsismului-joshanist. V-o spunea Răzvan Savaliuc și nu vă prea venea s-o credeți, asta că singurii antibăsiști, buni, răi, baroni, conți , ciumați…în roșu, sunt, vrem nu vrem, tot PSD-ul , tot Ponta.
  Eu am o vorbă. Atunci când e vorba de unul care o dă înspre băsism sau joshannism …mai nou, după ce vorbim de una-alta și-l întreb: Băi, tu ai fost la Referendum? Dacă, NU sau a votat NU îi spun.. MARȘ! Dacă-i cu mine în mașină opresc mașina și..Jos băsismul…dacă mai spui o vorbă! De ce nu faceți și dvs un filtru cu această întrebare pusă în culise, la machiaj, și zice ăla NU, Marș afară (fardat 50%+1 ! Demonstraţi astfel că Antena 3 este liberă de băsisti. A , uitasem, e vorba de deontologie și de foști pnl-iști dragi (încă) nouă. Am înțeles.
  Vin și mai spun că vi se trage și ni se trage, clar, ca lumina zilei, de la băsescu, dar vi se mai trage, iarăși clar, de la dreapta românescă care l-a adus și menținut pe băsescu dar și cea care l-a adus, îl menține, dar și-l pupa-n cur pe acest joshannis slugă a vestului , slugă a americanilor (nota bene: nu a rușilor) care, așa cum se vede, este un continuator al regimului băsescu. Iar Ciolos ce este altceva decât o unealtă, precum Boc, al celui care Tace și Face. O excepție a acesei drepte, se cuvine a o spune, este Călin Popescu Tăriceanu care nu a făcut niciun compromis, ba, a semnalat ca nimeni altul derapajele de la democrație ale instituțiilor dar și celor care le conduc discretionar.
  Dreapta, cu excepția menționată mai sus, ne-a potcovit rău, dar rău de tot, și cu băsescu dar și cu joshannis. Faptul că ăștia care-și spun acum PNL au fost slugi, dintotdeauna, a lui băsescu (cu toate declarțiile sforăitoare ale lui antonescu care s-au sfârșit cu ”Love BUBA”… deci băsescu),rezultă din cele ce urmează(deci Atenție!):
  1. Este adevărat că PSD-ul a fost , dintotdeauna , la Alegeri împotriva lui băsescu ? Numai un idiot ar putea răspunde -NU!
  2. Este adevărat că PNL-ul a fost DINTOTDEAUNA cu băsescu?
  Răspuns 2.1: În anul de grație 2005 …Daaaa..!(cine poate nega iarăși este un dobitoc)
  Răspuns 2.2: În anul de grație 2009…iarăși-Daaaa…! –explicația logică fiind următoarea :
  Dacă în 2004 candidatul PSD, Năstase , rivalul lui băsescu primea 4.881.520 de voturi, candidatul din 2009 din partea PSD , Mircea Geoană primea 5.206.74 de voturi(deci pe-aproape de Năstase) cu TOT cu sprijinul PNL(deci după 5 ani de băseală și după un Referendum esuat din cauza acelorași PNL-iști). Acest ajutor din turul doi al PNL, a fost foarte apropiat de…. O(zero) fiind constatată o cresterea destul de accentuate a antibăsismului venită și din alte zone, partide sau neafiliați care s-au alăturat celor aproape 4,9 milioane de voturi ale PSD) Deci la 5,2 milioane de voturi pentru Geoană câte ,din ele 300.000 de voturi, au vent de la PNL??.
  Acum e-acum: vine Referendumul de Suspendare a lui băsescu din 2012 și la urne se prezintă 7.403.836 de oameni care votează pentru Suspendare . Bun. Doi ani mai târziu vin alegerile din 2014 și vin și … 11.553.142 de votanți. Dacă ăștia erau (declarat) antibăsiști de ce n-au venit ei și în 2012, la suspendarea lui băsescu care devenise odios? Este logic de afirmat faptul că diferenta de 4.149.306 de voturi(din cele 6.288.759 milioane de voturi) au venit pentru joshannis de la… băsiști? Dacă nu , de la băsiști sigur, sigur de la cei care nu l-au vrut suspendat pe băsescu. Deci tot băsiști.
  Mai mult decât logic raționamentul, nu? (Ei, știu…știu o să-mi spuneți de tinerii feisbucciști cei tineri și liberii care nu-s toți …băsiști) Întrebarea este unde-au dispărut cei 5,126,894 care l-au vrut pe băsescu in 2004, unde sunt cei 5.277.068 de votanți băsiști din 2009 . Astea sunt întrebări care nu se pun nici de către analiști nici de către sociologi ci mi le pun eu.
  .
  Revin cu întrebarea (poate nu vă este, unora, ceva clar):
  Dacă votul antibăsiștilor din 2012 a fost(declarați) 7.403.836 de votanți, dintre cei 11.553.142 de votanți din 2014, câte voturi au venit de la băsiști?
  Răspuns (1): 4.149.306 de voturi băsiste: restul de 2.139.453 sunt cele din primul tur obținut de
  joshannis,
  Răspuns (2): toate aceste voturi au venit, majoritar, de la băsiști.
  Răspuns (3)suplimentar: 1.000.000 de voturi pierdute de băsescu în cei 10 ani.
  .
  PS. Mai revedeți o data, mai revedeți a doua oară acest interviu al d-lui Radu Tudor la Punctul de Întâlnire. https://www.youtube.com/watch?v=g0_FQynyjpk Punct cu punct. Așa-i că și, punctual, ăsta a fost Radu Tudor cel apreciat de PSD? Ce a mai rămas din această apreciere puteți…aprecia acum. Îl invit cu acest prilej pe dl. Radu Tudor ca încă o data să revadă cele 51:32 minute . Este un interviu formidabil și este mai mult decât edificator pentru domnia sa și cine a fost .I este Victor Ponta și cine a fost antonescu și PNL-ul său (fost USL-ist actual PDL-ist)

 6. Domnule Ponta atunci cand ati fost ales Premier printr-o larga majoritate populara trebuia sa fiti mult mai transant si sa faceti o “curatenie” exemplara in toate institutiile si sa fi “coabitat” cu fosta dictatura cat mai putin posibil. “Sistemul ticalosit” va sacrificat atunci cand Romania avea mai multa nevoie de Dvs.. Raman la parerea ca fratii Sam si UE fac un joc nu tocmai democratic in Romania iar, cozile de topor romanesti sunt uneltele acestora.

 7. Cu cât ma gândesc mai mult la executarea silită de către ANAF a Antenelor, cu atât mi se arată mai multe detalii de la prima încercare de evacuare a sediilor acestora, detalii care întăresc senzația de bizarerie a evenimentului sus amintit. Unul din aceste amănunte datând din vara lui 2014 il constituie venirea premierului Ponta in platourile Antenei 3 la câteva zile după sentința uluitoare din procesul Telepatia si declarația lui, enigmatica, sunând cam in felul următor: cât sunt eu prim ministru nu veti avea de ce sa va îngrijorați (de consecințele confiscării imobilului, cred). Nu mai țin minte cui se adresa premierul, nici la ce emisiune se petrecea dialogul (unul din realizatori ii pusese o întrebare concretă însă erau mai mulți dintre membrii echipei Editoriale in platou si fiecare il întrebase ceva anume legat de situație). Nu mi-as fi amintit fraza dacă Dana Grecu n-ar fi subliniat, astăzi, intr-o situație mult mai îngrijorătoare decât cea din trecut, “nesimtirea” guvernului Ponta care printre mulți alți factori a determinat, la rândul ei, catastrofala decizie a ANAF-ului aflat astăzi in subordinea premierului Ciolos. Si m-am gândit iarăși la enigma personajului Ponta, la acțiunile, aparent dezlânate, care l-au caracterizat pe fostul premier; desigur, amânarea sine die a executării sentinței din 2014, care a permis nefericita execuție silită din Februarie 2016, poate fi atribuita indolentei/nesimțirii/superficialității fostului premier. Sau arogantei, dacă preferam, care-l făcea sa creadă in succesul lui politic de “nestrămutat”; tind însă sa cred ca declarația lui cu privire la sprijinul efectiv acordat Antenei 3 era exact ceea ce părea sa fie: o promisiune, o angajare serioasă fatza de echipa si-un semn de loialitate acordată tacit interlocutorilor. Din câte am văzut eu, de la depărtare, ce-i drept, Ponta nu mi-a părut a fi un om complicat, o fire întortocheata, sau deosebit de secretoasa, care sa dea de furca celor care se străduiesc sa o descifreze; si, in ciuda meseriei sale de procuror care i-a distorsionat, cu siguranța, comportamentul, omul si-a dovedit loialitatea, zic eu, cel puțin fatza de colaboratorii direcți si de prietenii intimi, ‘slăbiciuni” de care Adevărații șacali ai breslei procurorilor profita acum din plin. Tind sa cred ca odată ce-a promis ca va sprijini Antena 3 si-a îndeplinit promisiunea cum a putut, atât cat a putut si dacă a eșuat, si-a asumat si eșecul tot așa cum își asumase si promisiunea, ca pe-un lucru inevitabil in condițiile in care nu mai avea armele necesare pentru a contracara abuzul. Si cineva care, in vâltoarea luptei pentru putere, își tine promisiunile, nu-i chiar un nesimțit patentat, oricât de ineficient se va fi dovedit la îndeplinirea acestor promisiuni; dacă ma-nsel, îmi cer scuze.

  • @ Cristina Gorgos,

   Nu vă înșelați, după părerea mea.
   .
   ”Ponta nu mi-a părut a fi un om complicat, o fire întortocheata, sau deosebit de secretoasa, care sa dea de furca celor care se străduiesc sa o descifreze; si, in ciuda meseriei sale de procuror care i-a distorsionat, cu siguranța, comportamentul, omul si-a dovedit loialitatea, zic eu, cel puțin fatza de colaboratorii direcți si de prietenii intimi, ‘slăbiciuni” de care Adevărații șacali ai breslei procurorilor profita acum din plin. Tind sa cred ca odată ce-a promis ca va sprijini Antena 3 si-a îndeplinit promisiunea cum a putut, atât cat a putut si dacă a eșuat, si-a asumat si eșecul tot așa cum își asumase si promisiunea, ca pe-un lucru inevitabil in condițiile in care nu mai avea armele necesare pentru a contracara abuzul. Si cineva care, in vâltoarea luptei pentru putere, își tine promisiunile, nu-i chiar un nesimțit patentat, oricât de ineficient se va fi dovedit la îndeplinirea acestor promisiuni; dacă ma-nsel, îmi cer scuze”.
   D-na Gorgos, pentru a-l cunoaște mai mult pe Ponta, recitiți, en bref ceea ce am cerut(rugat) mai sus http://radu-tudor.ro/ponta-despre-executia-guvernamentala-mizerabila-a-postului-antena-3/#li-comment-469191
   PS aș vrea să vă rog, sunt chiar curios, să-mi spuneți cui aparține această expresie ”nesimțit patentat” referitor la Ponta pentru a-l putea înjura vârtos de-acum încolo 😀

 8. pai ia sa vedem ce a aparut pana acum in spatiul public referitor la aceasta problema,. pesedeii astia nenorociti au luat apararea antenei 3 incepand cu dragnea si ponta , codrin stefanescu ba mai mult au adus aceasta problema si in atentia comisiei europene si a parlamentului european. ce sa mai spun de alde si tariceanu sau daniel barbu. pana si udmr-ul prin hunor au luat pozitie in apararea antenei 3.surpriza apare din partea partidului basisto-penelist mult apreciat si simpatizat de cei de la antena 3. ce sa vezi apare ialomiteanu, culmea un basist autentic! pai mult mediatizatul busoi unde e ca nu deschideai bine televizorul si-l vedeai de dimineata la razvan si dani pana seara la gadea. asa e cand promovati toate non-valorile. cred ca cei de la antene nu prea au inteles ca nu prea au prieteni printre cei pe care ii promoveaza asiduu. oare ce spune dana grecu dupa ce ani de zile tot il spurca pe ponta prin emisiuni iar aia pe care ii aprecia tac ca niste….la greu se vede cine intradevar va apreciaza si cine doar profita dupa munca voastra. si e pacat ca nu intelegeti nici macar acum.

Leave a Reply