Victor Ponta : “Am propus dialog cu Opozitia pe 5 teme politice esentiale pt toti romanii. Raspunsul Dnei Gorghiu: insulte, scandal si in rest NIMIC! Pacat”.

victor_ponta_psd_sigla  alina-gorghiu

Mesajul a fost postat pe Twitter dupa ce PNL a respins propunerea premierului privind consultari politice putere-opozitie pe teme esentiale.

 

16 COMMENTS

  • Ce te poti astepta de la Ponta decat continuarea retetei de succes copy/paste?
   A chemat Iohannis partidele la Cotroceni pentru a cadea de acord asupra bugetarii apararii, hop si nea premierul cu idei de dialog, pacturi samd .. Pai din mai 2012 si pana acum ce a pazit? A realizat ca stilul “Iohannis” de a face politica prinde mai bine la un anumit electorat? De aceea postreaza toate declaratiile pe Twiter si Facebook ?
   Bai oamenilor treziti-va! “Valoarea” lui Ponta s-a vazut deja. In octombrie 2013, intr-o conferinta de presa alaturi de Sova, spunea ca in ferbruarie 2014 se va urca pe buldozerul ce va deschide lucrarile la autostrada Comarnic-Brasov … ati uitat? “Valoarea” lui Ponta s-a vazut atunci cand intrebat de unde va asigura fondurile pentru MTO a raspuns ca vitelul “Poftiti?”
   Alegeti-o pe Olguta Vasilescu sefa galeriei si strigati in cor sub ferestrele guvernului ca Ponta este cel mai competent premier din ’89 si pana in prezent !

  • Si care sunt prioritatile Romaniei? Infrastuctra este ? Te-ai agitat pana acum ca scumpul tau premier nu a reusit contractare niciunui Km de autostrada din mai 2012 si pana azi? De cate ori nu ai auzit de Comarnic-brasov, de RmValcea-Sibiu, de Pitesti-Craiova-Timisoara?
   Mai tii minte ce a raspuns celor de la Dacia Pitesti? Ca nu avem bani pentru a construi autostrada spre Sibiu. Mintea sau nu. Si da si nu. Nu pentru ca intradevar nu avem bani sa o facem singuri. Da pentru ca repectiva portiune ar beneficia de 85% cofinantare europeana. Are dl. Ponta acesti bani? Eu cred ca da din moment ce anul trecut a dat 410 milioane de Euro la consiliile judetene.
   Dar voi sa il credeti pentru ca este de la PSD si combate bine! El nu ne vinde tara!
   Va subtiati baieti. In mod natural. Suneti din ce in ce mai putini la fiecare ciclu electoral.

   • Toata lumea a uitat ca aceasta individa a vrut sa-l desparta pe Bogan Olteanu de familie? Este urmasa lui Udrea in noul partid?

 1. femeia asta e OTRAVA, e mai pedelista decat toate SINISTRELE din PDL! VREA PUTEREA atat, ce tara? ce romani? ce binele natiei?, ce conlucrare ?, Aiurea…..

  • o vuitonista atat de acritura incat muraturile sunt miere iar vinul se oteteste numai cand ea il priveste; e tocmai pe calapodul pedelacelor din selectul club al lihnitelor venite de la tara cu wc-ul in curtea vecinului aciuiate prin capitala pe langa burtosi influentabili care le-au propulsat drept “mari doamne ale politicii”; sa se ia de mana, eventual cu catuse, cu udrula, turcanu, paullvass, anastase, boagioaica, sulfinabarba.

 2. victor ponta ar trebui sa fie mai combativ, mai agresiv in relatia cu toti ceilalti, de aceea a si pierdut . daca vezi un meci cu doi sportivi, din care unul prefera non combatul, v-a fi huiduit si daca arbritri ii dau meciul.

  • din pacate asta a facut cu Iohannis la dezbaterea de la b1.. si toti tinerii frumosi au spus ca ponta e horror, arogant, ataca, etc desi replicile erau perfect legitime pt neamtul care se uita pe pereti… nicicum o dai nu-i bine, adevarul este ca nu ai cu cine si ca era de asteptat, pnl pdl nu vor fi parteneri adevarati tot timpu vor gasi ceva la care sa faca mofturi, sa nu fie de acord si sa acuze

 3. ,,rămîn avocatul tău în Parlament”:Alina Gorghiu deputat, aşa scrie pe siglă, nu? Avocat înseamnă apărare nu ceartă sau bălăcăreală, dar cînd se înţeleg pe ascuns avocaţii, cum e ??? cumva trişarea clientului, aşa se numeşte? în acest caz, cel privind colaborarea politică a voastră ca politicieni români întrun proiect pentru români, cum vrei să te catalogheze poporul??? de 25 de ani de zile sunteţi poiticienii COPY-PASTE a proiectelor străine pe care le băgaţi pe gîtul românilor. Nu sunteţi în stare să vă adunaţi ca politicieni serioşi, să faceţi un proiect românesc pentru români!!! execrabil!!! ,,,tu sau udrea totuna…

 4. Ca să parafrazez o celebră în viață, o s-o regretați pe Elena Udrea. Atât am avut de spus.

 5. victor viorel e disperat sa faca autostrada brasov- comarnic,din bani publici,numai buni de furat…ue doreste inchiderea coridorului 4 paneuropean prin autostrada sibiu- c de arges-pitesti,finantata 85% din fonduri europene,deci mai greu de furat”deci e clar

 6. asta e “marele” partid liberal. au o istorie plina de tradari si mereu au i ncap binele poporului…liberal si ala restrans numai la varfuri. si-au dat legi in 96 de a ajuns chiliman &co alaturi de taranisti printre cei mai bogati oameni din tara asta dar nu vulgul ii injura pe “comunistii” din psd! si o intrebare: de ce la site-ul dc news se face la comentarii o referire la voicu si dra “cur de fier” cu referire la celebra alinuta, parca ii rupea casnicia lui bogdan oltean pe vremuri.

 7. Vad ca dna Gorghiu a inceput sa fie la fel de ipocrita ca majoritatea politicienilor. Nu are nici macar bune intentii in ultimul timp. Ar face orice impotriva lui Ponta. Dar aici nu trebuie sa fie vorba doar de ei 2 ca lideri politici si de interesele PNL de a ajunge la putere. Dialogul trebuie sa existe intre toti liderii politici.

Leave a Reply