Home Articole S-a rupt lantul de iubire Udrea-Basescu

S-a rupt lantul de iubire Udrea-Basescu

4145
17

Facatura politica PMP se indreapta spre locul ei natural : fundatura. Elena Udrea a declarat azi ca nu se va mai inscrie in PMP, asa cum a promis cand era presedinte. Faptul ca Basescu a mintit si minte nu e nici o noutate. Insa dupa 10 ani de harjoneala protejata (“de ce am tinut-o 10 ani s-o protejez?”), stirea e ca s-a rupt lantul de iubire intre Udrea si Basescu.

basescu-udrea-mediafax

Se va intoarce blonda la PNL unde o protejasera un pic Stolojan si Orban?

Sau la PSD, unde-l intreba in fiecare dimineata pe Cozmin Gusa : “Doriti o cafea, dle secretar general?”.

cozmin-gusa-cu-secretara-sa-elena-udrea

Udrea e trista si foarte bogata dupa un deceniu de baseala.

S-o compatimim?

 

17 COMMENTS

 1. S-a rupt pe pește, s-a trecut doar la alt plan! Dacă PMP n-a dovedit nimic în alegeri, sunt mari șanse să revină toată gașca la… neo-PNL, acum, dacă tot s-a… neo-băsit…!

 2. Pozele se potrivesc perfect cu subiectul anterior.
  Eu, daca asavea puterea, i-as muta pe toti hotii astia in cocioba asemanatoare cu cea din poza subiectului anterior si i-as lasa un an, sa vad cum se descurca ei cu veniturile acelea.
  Nu cred ca exista o “pedeapsa preliminara” mai buna.

  • Chiar aşa! Parcă sunt în continuare:))) Ce mai poţi spune, când te cuprinde o greaţă absolută! Oricum, legat de articolul anterior,cifra statistică prezentată (pragul sărărciei relative) este stabilită la nivelul anului 2011 şi nu este deloc concludentă pentru a prezenta o imagine clară a nivelului de traia actual din România. Mă aşteptam ca madam Plumb să prezinte cifra(că este treaba Ministerului Muncii), de ordinul milioanelor, a celor care trăiesc cu mult sub acel prag şi să prezite eventual cifrele “pragul sărăciei absolute(288,4 Ron/lună/adult/echivalent), pragul sărăciei severe (199,2 -“-)şi pragul sărăciei alimentare- (164,3 -“-)”. Atunci s-ar fi înţeles mai bine. Sunt convins că pentru zeci de mii de familii, pragul sărăciei relative de 530 Ron pe cap de membru de familie reprezintă o adevărată utopie.
   Pt. conf:http://www.mmuncii.ro/j33/images/Documente/Familie/2013-Analiza_ind_incluz_2011.pdf

 3. …vorbele zboară, faptele rămîn! are locul asigurat, nicio problemă,,,,multe panarame de pe video-chat sunt prin şi pe lîngă guvern””” scuze Rau, e realitate, dacă nu pot face nimic, măcar să ,,saliveze” lîngă şi cu ele…

 4. D-le Tudor, cred ca ati vrut sa spuneti de basan ca nu mai intra in pmp, nu de jivina blondina. Doamne fereste sa fi fost asta presedintele tarii…
  in alta ordine de idei, peneleaua o sa devina un fsn al dreptei, o megabaseala pedelizata portocalizata unde se vor scurge toate partiduletele si fractiunile aflate sub franciza basista.

 5. Radu, acum fie vorba-ntre noi, de 25 de ani de zile nu am auzit de o lege corect făcută şi implementată, nu am auzit de nicio reformă pornită de la politicienii noştrii, nu am auzit decît ; de impuneri din străinătate, de acoperirea furăciunilor de anteriorii, de ordonanţe pentru corectarea legilor, de aducerea legislaţiei din nu ştiu ce ţară…, nimic progresiv, pro ţară, făcut concret de politicienii români de 25 de ani de zile!!! …cît despre distrugere, dezonoare, vînzare, excrocherii, ,curvăsăreală”, nedemnitate, balamuc, scandal, bălăcăreală non-stop şi video-chat live(mulţi nici nu ştiu să vorbească, să lege o frază în limba română), nu lipseşte de pe micile ecrane. Oricare aţi fi ca politician, dacă nu sunteţi în stare, plecaţi ,,naibii”, că nu avem nevoie de ,,marionete” pe scaune în funcţii, doar ca să încaseze veniturile şi bonusurile lunare!!! Scuze pentru duritate Radu!
  Acum o avertizare, pentru că săptămîna trecută m-au zăpăcit cu telefoanele privind împrumuturi sau card de cumpărături-bonusuri, NU am şi NU accept şi nimeni să nu accepte, vedeţi capcanele în care suntem atraşi: francul creşte, nu are nimeni dreptul să facă politica băncii elveţiei sau oricare ar fi banca sau valuta împrumutului în timpul jocului, dolarul: mai e puţin şi va fi chinuit bine(china la bursă şi arabii că nu o pot lăsa pe rusia în chinuri), despre euro: îi vine şi lui rîndul în scurt timp…

 6. adica dupa ce si-a indemnat admiratorii sa nu-l oteze pe ponta se intoarce in psd? asta e poanta presupun. locul ei e acolo unde a fost intotdeauna, la dreapta in “marele” partid liberal alaturi de colegii boc, blaga, anastase, orban etc cei fascinati de la fel de ” marea:” ei frumusete, nu=i asa?

 7. Ce înseamnă asta? nu lucrezi pentru românica şi pentru popor??? nu eşti plătită din acelaşi buget din care sunteţi plătiţi toţi??? dacă nu îţi convine ceva, poţi să foloseşti altă metodă, nu bălăcăreala, fuga de răspundere, erijarea întrun om care îşi caută scorbura, ,,,,execrabil”” la această întîlnire nu se votează o lege, ci se discută, se analizează şi se dă o formă unui proiect al românilor pentru români!!!
  http://www.antena3.ro/politica/pnl-refuza-sa-mearga-la-consultarile-lui-ponta-domnul-ponta-nu-este-presedintele-romaniei-pentru-a-280311.html

 8. Da, eu o compătimesc pentru că e tristă, si sigur i se trage de la bogăție, să lase sacul cu bogăție jos si se va înveseli.
  Eu zic că escrocul Guăe o va proteja, la atâta bănet!

 9. Poza ne arata doua jigodii tinandu-se de mana.Poate fac impreuna o vizita la Jilava,nu de alta dar se pare ca sunt in calduri.

  • “udrea si basau trebuie sa raspunda pentru toate faptele penale comise. <strongkovesi, se aude ?”

   Kovesi nu poate să-ți răspundă. Independenta de ea este încă la telefon cu Băsescu, Iohannis și “Peee Neee Leee Nooou” (Videanu, Duță, Blejnar, Anastase, Blaga, Berceanu, Boc, Predoiu, Unguent, Boagiu, Toader, Oltean, Pogea, Vass, Ialomițeanu, Botiș, Igaș, Trăilă, Boghicevici, Drăgoi, etc).

   Încearcă mâine!

 10. Glumesti!!! Pai asta e avere? Averea adevarata este prin conturi INCA necunoscute dar ii vine randul si ei si lui Base!

 11. Haha, what a breaking news k Udrea nu vrea sa mai faca parte din PMP,dar mai tare e faptul k Basescu i-a tras clapa si a lasat-o cu ochii-n soare.O tzeapa de zile mari a luat-o ea de la fostul presedinte,mai ales cu faza aia cu red carpet in fata PMP-ului,cand il astepta extaziata ca o amorezata.

Leave a Reply