Fostul premier Victor Ponta pe Facebook :

<<Deci toate măsurile economice și sociale luate în 2012-2015 produc roade. Trebuie doar să nu se schimbe (sau strice) nimic.

http://www.mediafax.ro/…/banca-mondiala-a-imbunatatit-progn… (Banca Mondială a îmbunătăţit prognoza privind creşterea economică a României, la 3,9% în 2016 şi 4,1% pentru 2017)

PS – sper că am uitat cu toții “strigătele de alarmă” ale politicienilor “de Florida”, ale “insolvenților” din presă (și, sigur, “specialiștii de la Consiliul Fiscal” ) care ne tot spuneau în 2014 și în 2015 că ne prăbușim economic. Oricum nu cred că se pricep și nici nu îi interesează economia sau viața oamenilor. 😀😀😀>>

 

19 COMMENTS

 1. draga ponta te iubim ca ca tine nu gasim! nu stiti cand o sa sa fie iar mare adunatura pe Arena Nationala? vreau sa imi aduc intreaga recunostinta fostului conducator iubit ca a adus tara pe noi culmi de dezvoltare economica si sociala, sa-i multumim si sotiei daciana care fara ea ponta ar fofost pierdut si tata socru care a ajuns la curtea de conturi pe baza de concurs iesind primul cu nota 10.

  • merita multumiri si pt cei minus 25 km de autostrada din mandatul sau..cred ca e de cartea recordurilor

  • Esti jalnic, Ovidiu! Daca in fata evidentelor furnizate de factori externi, care numai fani Ponta nu sint, tu tot mai gasesti un pahar de fiere sa versi pe acest blog, e limpede ca gindesti cu intestinul gros. E drept, nu cred ca daca, printr-o minune, ai incerca sa gindesti cu caputul, rezultatul ar fi altul. Mi-e mila de tine, cred ca ai avut o copilarie nefericita, care a lasat urme psihice greu de sters.

 2. Chiar m-am enervat la culme! Bă bezmeticilor şi nesimţiţilor, v-aţi asigurat veniturile şi pensiile nesimţite de mii de euro, şi, nu vă interesează nimic de ceea ce se întîmplă în jurul vostru?
  – Cum mama naibii să construieşti catedrală cu milioane de euro?
  http://www.dcnews.ro/catedrala-mantuirii-neamului-cum-va-arata-in-interior-cand-va-fi-gata_494173.html
  – Bă nesimţiţilor, dar pentru această instituţie de cultură, de ce nu alocaţi niciun euro?
  – Nu mai trebuie cultură în această ţară pentru acest popor?
  – Vreţi ca acest popor să rămînă la limita voastră de intelectual ratat acoperit de diplome fabricate, numit întro funcţie sau milog pe lista la alegeri?
  http://www.dcnews.ro/teatrul-nottara-o-noua-lovitura-au-pus-i-aici-bulina-ro-ie_494148.html

 3. Acum pona se da la americani ca i au dat flit de la presedentie si guvern. Asta e,daca s a facut pres in fata lor bine i fac.

 4. O intrebare??? Johannis mai vine in Romania?? Nu ca i-ar duce cineva lipsa, dar cica e presedintele Romaniei.. Nu vreau sa-i supar pe postaci, dar Ponta, asa cume el, i1a creionat perfect si pe Werner si pe “specialistii lui peste”. Cum o da, cumn-o da iaca ii iese.

 5. Dar cand vom da inapoi banii luati de la UE pe motiv ca nu s-au executat proiectele la termen cine va deconta? Caci cu cele aproape 5 milioane ce urmeaza a fi returnati catre UE se impauna cineva, un politician de Caraibe, Istanbul si Dubai, ca are rata de absorbtie mare si cresteree conomica ca pe mana. Se vor recalcula exercitiile bugetare din anii trecuti fara acei bani luati la momentele respective si returnati in 2016 sau se va da vina iar pe acest guvern ca cei dinainte au papat banii si nu au executat proiectele pe fonduri europene? Nu m-ar mira sa fie asa cand vad pana unde s-a ajuns cu ipocrizia si manipularea ordinara.

 6. Dacă sînt interese politice şi propagandă susţinută tacit sau cu bătaie lungă pentru îmbogăţire prin orice metodă şi pentru că nu-i mai satură dracu de furat, minţit, legi împotriva propriului popor strict pentru îmbogăţire, peste cîţiva ani vom ajunge la nivelul Siriei actuală! Deja nivelul de trai e sub orice critică şi dacă dezbraci omul obişnuit de hainele groase, mulţi sînt slabi doar din cauza hranei care provoacă boli distrugătoare! De ce se impun atîtea mizerii unor oameni cărora li s-a limitat nivelul de trai la cea mai joasă clasă posibilă şi minimizarea anilor de viaţă? De ce se menţine omul la o farfurie de mîncare gratuită, sub demnitatea intenţionat impusă de ”cocalarii politici perindaţi la guvern şi funcţii” cînd au chef sau la mila oricui, ori la sărbători religioase sau pomeni politice, cînd omul încă mai vrea să-şi trăiască zilele şi lun oc de muncă pentru a avea din ce trăi ? Ca să aibă hoţii şi mincinoşii manipulatori averi cu japca?
  Poza din video este perspectiva României şi a românilor în viitorul apropiat!
  Garantat 200% în cîţiva ani dar nu prea mulţi!
  http://www.aljazeera.com/news/2016/01/syrian-government-aid-enter-starving-town-160107145500227.html
  Traduceţi, citiţi şi analizaţi prin viitorul copiilor şi nepoţilor noştrii dacă va mai exista!
  Ca de obicei: comentariu foarte dur dar real.
  Radu: nu mă pot abţine cînd citesc enorm de multe anomalii intenţionat făcute. Am avut şi eu un membru din familie care a lucrat ceva timp în TV şi cînd am simţit bariera inacceptabilă 20% şi 80% (40% tv şi 40%politicieni)plus capcanele în care va fi atras: adio! Pentru ce nu ar fi un om normal, să meargă pe stradă liniştit fără să fie înjurat că a atras oamenii în capcane politice şi presa politicianistă hărţuitoare, dacă nu faci ce vrea cutare sau cutare?
  Mai bine NU! Şi e bine mersi acum.

 7. Politicienii de Florida nu se compara cu politicienii de Miami & Dubai. Astia ultimii is de lux frate! Lux lux! Tara merge si cu investitii 0! Autostrada? Da’ unde va credeti? In Germania? Vreti autostrazi? Emigrati fratilor…

 8. Sarcasmele dlui Ponta nu-s intotdeauna de cea mai buna calitate dar faptul ca au reaparut in discursul d-sale dovedeste ca personajul s-a “reinsufletit”si a inceput sa atace. Si pe buna dreptate, daca roadele guvernarii sale incep sa fie mentionate in rapoartele monitorilor europeni si nu numai. Revenind la discursul fostului premier si la atacurile sale retorice: intamplator, sarcasmul la adresa presedintelui actual e unul din cele mai elaborate pe care le-a produs pana acum. Florida, un fief republican cu eterne probleme la alegerile prezidentiale (acolo se numara voturile aiurea, sau se suspecteaza fraude) e in acelasi timp un paradis al trantorilor dar si al “seniorilor”-oameni retrasi din afaceri sau din viata publica care vin sa-si petreaca batranetile (la propriu) la umbra palmierilor, cu cocktail-uri colorate in mana si viziuni feminine de “vis” fulgerand prin ochelarii de soare care le mascheaza (seniorilor) identitatea. Un cliseu care, aplicat presedintelui Johannis, il dezbraca de aura de mister “elegant”cu care se inconjoara (pleaca? vine? unde? cu cine?) si-l trimite in galeria “pensionarilor”, oameni iesiti din uz, inutili si usor caraghiosi, in ciuda resurselor financiare importante cheltuite prin paradisurile turistice ale acestei lumi. Si asta, lasand laoparte sarcasmul si calitatile lui poetice (sau lipsa de) e o lovitura din seria celor cu “va voi povesti odata si-odata de ce am demisionat”. Poate chiar prologul seriei, fiindca ofera definitia exacta a d-lui Johannis: un personaj de unica folosinta, scos la “pensie” imediat ce apare competitorul real si da ghes intrebarilor de tipul “cine naiba l-a adus pe asta in functie?” “cine l-a silit pe Ponta sa plece in favoarea impaiatului cu ochelari Ray Ban?”. Cred ca putem sa ne luam popcorn de ajuns pentru o serie Netflix!

 9. “Micul Titulescu” nu doarme.
  Cel mai bine ar face atat timp cat sunt in functii sa mai stea si pe acasa.
  sunt destule vile de protocol si statiuni si locuri superbe unde s-ar putea ascunde in timpul sarbatorilor si concediilor.
  In general consoartele strica mersul firesc al lucrurilor.
  Presedintele ar trebui sa ia exemplu de la predecesorii sai sau deplasarea in Florida a avut un scop ?

Leave a Reply