Premierul Victor Ponta, invitat luni la emisiunea “Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu”, a declarat că felicită Antena 3 pentru campania împotriva abuzurilor şi a menţionat că justiţia trebuie şi e foarte bine să fie independentă, însă independenţa nu este egală cu lipsa de responsabilitate.

Prim-ministrul Victor Ponta susţine că, în primul rând, pericol pentru ordinea publică sunt criminalii şi violatorii.

“Cazul de la Vaslui nu e un caz izolat(…). Justiţia să fie independentă şi responsabilă şi să trateze cazurile din punct de vedere al importanţei sociale”, a spus Ponta.

http://www.antena3.ro/tag/nu-abuzurilor-215201.html

“Cred că orice om normal a fost indignat când a văzut ceea ce se întâmplă”, a spus premierul Victor Ponta, luni, referitor la cazul fetei violate de şapte tineri din Vaslui.

Premierul a declarat, la “Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu”, că a fost supărat din cauza neputinţei în acest caz.

Totodată, Ponta a susţinut că ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, trebuie să aibă o poziţie fermă cu privire la cazul de viol din Vaslui.

“Am aşteptat şi aştept de la ministrul Justiţiei să aibă nişte poziţii publice cu autoritatea pe care o are”, a spus Ponta.

7 COMMENTS

  1. Ce resorturi va imping sa-l mai chemati in emisiuni nu stiu.E o epava politica,un ratat,un al doilea Crin Antonescu.Credeti ca daca-l veti mai chema veti reusi sa resuscitati un cadavru politic ? Cate minciuni sa mnai spuna ca sa va lamuriti si voi antenistii ca ati pariat pe un cal mort ?

    • Ce a facut Antonescu comparabil cu Ponta ? Cel mai probabil ai sa spui prostia cu a rupt USL-ul sau ca a trecut PNL-ul la PPE, decizii care nu le-a luat de unul singur si deloc din proprie initiativa, ci fortat de imprejurarile politice.

      Antonescu a cazut in capcana PSD, a fost atacat atat de Antena 3 si RTV cat si de televiziunile fidele lui Basescu, a fost apoi atacat si de ai lui din PNL, mai ales latura PDL cand au vazut ca e pe trend descendent. Cel putin Antonescu a avut decenta si intelepciunea sa se retraga, spre diferenta de Ponta care pe langa faptul ca minte de ori cate ori are ocazia, in continuare se tine de scaun.

    • Corect,chemati-o pe Gorghiu ca este o iapa vie si pe unii ii distreaza cu tampeniile si basurile pe care le trage in public fara jena si la foc automat.

  2. Cum ramane cu ordonanta de marirea salarlior demnitarilor ?Se pare ca ponta a bugetat bani la rectificare.Parca ponta ,plumb,dragnea,si tot psd se batea cu pumnul in piept ca ordonanta nu va intra in vigoare de la 1 august si salarile demnitarilor vor creste odata cu toti bugetari ca asa e bine oportun si principial si ca oprea a fost cumva pacalit de omul rau johannis ca sa isi creasca johannis salariu .

  3. Cei de la A3 trag semnale de alarmă pentru tot ce înseamnă abuzuri, problema e că nu se stopează abuzurile pornite de sus!

Leave a Reply