Fostul premier Victor Ponta ironizeaza pe Facebook guvernul Ciolos pentru ca se lauda cu realizarile economice datorate, evident, fostului cabinet PSD care a condus Romania pina in Noiembrie 2015 :

Ponta : “Da! Asa e! Bravo! Felicitari Guvernului actual 😀😀😀! ”

http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-20737171-anca-dragu-finante-economia-romaniei-arata-bine-multi-ministri-finante-invidiaza.htm

 

 

17 COMMENTS

  • nu este adevarat. Situatia economica a Romaniei era foarte proasta cand a plecat dl Boc. Nici nu se poate compara cu ce a lasat dl Ponta in urma lui.

 1. Domnul Ponta face haz de necaz si este ironic. Rezultatele unui guvern nu se pot cuantifica in cateva luni. Este drept ca pe vreamea cand domnia sa era la carma guvernului in cativa ani s-au facut cate ceva si cetatenii au simtit o imbunatatire a viatii de zi cu zi.

  • d-nule Mozzie, eu inteleg ca sunteti pnl-ist( pd-list), dar in eul d-vs trebuie sa recunoasteti ca romania a avut crestere economica cum nu a mai avut in ultimii 10 ani in timpul guvernarii ponta, iar romanii au dus-o putin mai bine, poate dvs ati pirdut ceva privilegii, dar eu ma refer la romania in ansamblu

 2. Mistocareala de autobaza. Macar Adrian Nastase parea un pic mai rafinat. O sa ii impresioneze pe toti colegii de celula cu glumele lui

 3. Câtă ipocrizie! Ar trebui să existe “drepturi de autor ” şi în politică.Să fi obligat să-l citezi pe cel căruia îi aparţine proiectul. Să te lauzi cu munca altuia, să-ţi asumi nişte merite care nu-ţi aparţin fără ca măcar să amintesti de cei care au contribuit la acest rezultat , denotă lipsa de caracter a reprezentantilor acestui guvern.Pe de altă PSD-ul îşi merită soarta.Dacă n-ai reuşit să te menţii la guvernare cu asemenea rezultate, şi ai dat bir cu fugiţii la prima ieşire mai serioasă a străzii , asta e. Dar, domnul Dragnea nu zice nimic ? Am uitat, e guvernul votat de dânsul , deci e bun.Mare om,mare caracter ,Dragnea ăsta !

  • Asa e cata dreptate ai!Asemenea rezultate sunt greu de egalat in plus de ce sa fugi cand protesteaza tara?!Lasa-i sa urle eventual sa faca foamea si decedeaza toti asa nu mai simti presiunea strazii sau mai bine iesi la un balcon si le spui “nu mor caii cad vor cainii” sau “cainii latra ursul trece”…si pe ponta il lasa rece .Ca bine spui!Numai ca iti spun eu ca politician nu trebuie sa faci greseli…poti sa faci tot binele din lume dar daca strada o cere zbori,asa era cel putin prin democratiile alea mai vechi.E greu sa fi politician si o mare responsabilitate numai la noi e usor de asta toti hotii si analfabetii ce taiau frunze la caini au ajuns unde au ajuns su fac ceea ce fac.

   • “Aşa e câtă dreptate ai!”Taie-le salariile cu 25%, ia-le din pensii , şi lasă-i să moară de foame, închidele-le spitalele să dea ochii peste cap în faţa porţilor închise, Şi a cerut strada şi nu a plecat.La unu s-au dus 7,4 milioane de oameni şi n-a plecat. Vine cineva şi repară multe din aceste nedreptăți ,nu toate, dar importante.Şi “zboară”. Primul s-s uitat la stradă şi a zis “câinii latră, ursul trece”.Al doilea s-a uitat la stradă si “nu l-a lăsat rece”.Îţi spun eu ,ca român ar trebui să ai onestitatea să recunoşti atunci cănd un guvern face ceva bun pentru tine, indiferent de culoarea politică.a respectivului executiv.Mă gândesc că proverbele tale se refereau la guvernul Boc ,dar ai uitat să-l menţionezi .Se mai întâmplă.Vorba aia: “uiţi de la mână până la gură”.

    • Probabil ai inteles gresit,ma doare in cot de numele ce il poarta politicianul.Sincer nu am gasit pana acum un politician care sa imi starneasca macar respectul nu mai spun de admiratie.vivat nelson mandela!In plus de ce sa ii multumesc lui ponta?!A facut ceva bun?!nu draga a adus o stare a lucrurilor insuportabila la ceva mai acceptabil.Dar parca asta era jobul lui.Daca deschidea toate spitalele inchise de boc si mai facea unul nou poate poate imi curgea o lacrima.Cat despte aia 25% iar nu prea ma intereseaza ca am lucrat la privat toata viata ceea ce ar trebui sa incerce toti bugetarii aia din aparatul administrativ poate asa invata ce ii performanta.

 4. nu inteleg unele postari. arata fie prostie, fie ura fie indoctrinare de partid. oare nu e normal ca ponta sa se laude cu realizarile lui? e normal ca un alt guvern sa faca acest lucru la doar o luna si ceva dupa ce a ajuns in mod fraudulos la putere? cu ce s-a remarcat guvernul ciolos in afara scandalurilor de presa? ce masuri a luat “guvernul meu” pentru bunul mers al economiei? din ce in ce mai multi postaci pe internet incep sa realzeze ce tampenie au facut in noiembrie si la alegerile prezidentiale din 2014.poate ca ar fi bine ca cei redusi care au facut comentariile alea de caco referitoare la guvernarea ponta sa mai analizeze sau sa inceapa sa mai citeasca si alte bloguri nu numai pe cele de partid.

 5. Parcă urlau din toţi rărunchii: guvernul Ponta a lăsat găuri uriaşe în bugetul statului? Acum goarna s-a reinventat în sens pozitiv că doar ei au rezultate? Ce mincinoşi!

 6. Privatizarea CFR, haha ! Oltchim, hahaha ! Autostrada demolata, hahahaha ! Redeventele pe resurse, hahahaha ! Coabitarea cu Basescu, hahahahahaha ! Si exemple mai sunt.

  Economia nu a mers bine datorita doamnei Paliu dar nici datorita lui Ponta, ci a oamenilor de sub ei si a faptului ca a plouat si-a mers agricultura si-a consumului si a banilor trimisi de romani din strainatate si a exporturilor Dacia si ai altor n factori ce nu tin de guvernarea Ponta!

  • Sa-ntelegem ca, timp de opt ani (2004-2012), oamenii de sub Boc n-au lucrat, pe camp n-a plouat, diaspora n-a trimis bani in tara, iar Dacia n-a exportat nimic ? Ca d’ aia a mers economia de-a-mboulea atata vreme ? D’ aia au taiat salariile bugetarilor, indemnizatiile mamicilor, etc si s-au imprumutat de 20 miliarde euro de la FMI ?

Leave a Reply