O spune chiar Ponta, într-o declarație acordată antena3.ro. “Nu știu pentru că depind de decizia doctorilor! Îmi doresc să ajung sâmbătă la Nădlac, dar încă nu știu”, a spus Ponta pentru antena3.ro.

Declarația șefului Guvernului apare în aceeași zi în care socrul acestuia, Ilie Sîrbu, a anunțat că Ponta se va întoarce acasă în cursul acestei săptămâni.

Premierul Victor Ponta ar urma să fie prezent sâmbătă la inaugurarea lotului II al Autostrăzii Nădlac-Arad, acolo unde ar urma să se afle și premierul Ungariei, Orban Viktor.

 

13 COMMENTS

 1. …poate nu se va bate palma şi pt. vămuirea autocarelor sau microbuzelor cu turişti(ungurii fac masla)

 2. DNA INCEPE SA AIBE PROBLEME !!!Pentru toate abuzurile si exces de zel este TOTAL DECREDIBILIZAT ,nu mai vorbesc de modalitatea absolut selectiv -politica pe care o adopta …Se vor produce cateva seisme ,iar pseudo opozitia ,simte frisoane ,pentru ca se apropie scadenta !!!

 3. Radu Tudor,ar trebui ca Antena 3 să facă un Poll:
  Dacă Duminica vitoare ar avea loc un referendum,Sunteți de acord ca Președintele României Klaus Iohannis Werner să fie DEMIS?

 4. Radu Tudor,ar trebui ca Antena 3 să facă un Poll:
  Dacă Duminica vitoare ar avea loc un referendum,Sunteți de acord ca Premierul Romaniei Victor Viorel Ponta să fie DEMIS?

 5. Ce legatura are premieru ungariei la omologarea autostrazii la ROMANIEA eu consider ca el vrea mai mult ROMANIEA decat UNGSRIEA ?

 6. Domne’ astia sunt normali ? Autostrada Nadlac-Arad ? Marea autostrada, de nu stiu, 20 de km ca n-are mai mult. E un inceput, poate in secolul asta vom avea si noi autostrazi cap coada.
  Acum in zilele astea “incinse” ne uitam in gradina grecului si ce vedem acolo ? O gramada de sute de km de autostrazi. Mai bine stam si ne judecam pe noi.

 7. Dar stie cineva unde se afla cetateanul Ponta in momentul de fata? Cu siguranta nu mai este in spital. A fost externat dupa 3 zile de la operatie. Ar fi interesant sa stim unde a locuit sau unde a fost el cazat toata aceasta perioada dar si pe unde s-a plimbat el. Cat despre bucatica aia de autostrada inceputa de altii si taiat panglica acum scuze, anuleaza ordinal ala de numire a generalului Oprea in functia de premier? Daca nu, merge acolo cu acelasi statut pe care l-as avea eu daca ajung. Ca simplu cetatean de rand! Nici lider de partid ca e madam Plumb nici premier ca e generalul Oprea.

  • Pai mergi si tu pe acolo,nu te da nimeni afara de pe camp.Daca vrei sa tai si tu ceva, gasesti pe santuri cata iarba vrei.

   • Nu pot ca ma doare genunchiul! Poate doar sa imi recomande Ponta unde sa il tratez mai bine. In Istanbul sau in Antalia? Sau poate in ambele!

Leave a Reply