‘Prima dată în viața mea când m-am întâlnit cu doamna Kovesi într-un mod informal, nu vorbesc de evenimente, a fost la domnul Ghiță, nu acasă, (…) nu știu dacă mai are, avea o podgorie între Ploiești și Mizil. Acolo m-am întâlnit prima dată cu doamna Kovesi, în 2011, în mod informal. Sunt lucruri pe care le-am trăit, dar care nu cred, după ce ai avut o funcție importantă, să le mai spui, pentru că sunt lucruri personale. Categoric confirm. Cred că, în 2011, domnul Ghiță era mai prieten cu doamna Kovesi decât era cu mine, fiind acolo, la podgorie’, a spus Victor Ponta la Antena 3, într-o emisiune difuzată sâmbătă seara.

Laura Codruța Kovesi a declarat, vineri, într-o emisiune la Europa FM, că ‘nu am fost, nu sunt și nu voi fi prietenă cu inculpatul Sebastian Ghiță’.

Reacția procurorului șef al DNA a venit după ce deputatul Sebastian Ghiță a depus un autodenunț la Parchetul General în care susține că a participat la falsificarea unui raport prin care se arăta că teza de doctorat a Laurei Codruța Kovesi nu este un plagiat. Sebastian Ghiță a susținut că avea o relație foarte apropiată cu Kovesi, ‘fiind practic prieteni’, scrie Agerpres.

http://www.antena3.ro/actualitate/ponta-dezvaluiri-despre-prietenia-sefei-dna-codruta-kovesi-cu-sebastian-ghita-i-am-gasit-pe-cei-doi-379312.html

 

17 COMMENTS

 1. Radu Tudor , am încredere în tine și în experiența ta. Spune-mi : Iohannis = Băsescu că folosește lupta anti-corupție contra rivalilor săi ? Ierispre seară la Alexandra Stoicescu l-am auzit pe nefericit
  Dacă așa e cum zice Ponta , să dai un argument.

 2. Cu siguranţă, nu se trezeşte acest individ să arunce asemenea ”mizerii” făcute în trecuţii ani de aceşti ocupanţi de funcţii şi scaune doar prin numire! Nu cred că este chiar prost individul ! Nu cred că au fost doar ăştia 3-4 pe acel domeniu la…bătut palma !
  Vedeţi că deja monstrul îi dă sugestii să dezmintă facerile? Să dezmintă cât mai urgent apoi să scoată înregistrările de pe camere web şi să vedem atunci pe unde scot vorbele şi dacă vor mai apărea la livecam cu interviuri!
  Din cauza acestor nemernicii România şi românii au ajuns cârpele mizerabililor de oriunde începând cu românica!
  Analizaţi care vreţi şi care puteţi actualitatea în care trăim, amintiţi-vă cât se urlă după spălarea imaginii confundate cu instituţia unde lucrează, priviţi-i din memorie şi actualitatea live cât de modaţi sunt cu vestimentaţia(un petic(cârpă) frumos ascunde o mizerie de individ), priviţi-i când vorbesc şi analizaţi-i în profunzime şi veţi constata că viaţa noastră e programată şi coordonată prin haos la distrugere! Vedeţi că în aproape orice oraş unde este un azil(acum este vorba de Tg.Jiu) cum sunt alungaţi bătrânii singuri pe lume, la moarte! Cum să trăiască un pensionar cu toate datoriile achitate plus hrana şi tratamentul zilnic o lună de zile din 600-800 lei??? În loc să aplice legea privind coeficientul de mărire cu inflaţia sau cum se numeşte, preferă să-i ţină pe bătrâni în stadiul mizeriei spre moarte lentă în chinuri! Nesimţirea a ajuns la cote alarmante!
  Madam ”ciocănitoarea wody” nu este interesată decât de voturi, scaun şi ciolan, n-am auzit-o să spună ceva de cazul Rarinca sau şi de bătrânii care vor ajunge în stradă în cel mai scurt timp!

 3. Tot ne bagati pe gat toate elugubratiile unor posibili infractori a unor urmariti penali si nu promovati discursul doamnei Kovesi care emana bun simt si profesionalism.

 4. “Ponta, Kovesi, Ghita si crama Tohani”. Nu stiu ce sa spun, ca e o fratie intre ei, nu ma deranjeaza insa ma deranjeaza faptul ca aceasta fratie si alte nenumate fratii, ar trebui sa faca cel putin 10-40% si pentru tara cate ceva. Un eminent profesor mi-a dat intr-un moment al vietii mele un citat “ProPatria est, dum ludere videmur” (Pentru Patrie este, desi se pare ca ne jucam), pe moment nu l-am inteles, astazi il inteleg perfect. Acest citat latin ar trebui sa le lumineze calea acestor netrebnici care-si bat joc de cetateni si tara pe care o “patroneaza”. Acolo, prin indelednicirile (functiile) pe care le avem (ocupam), sa aducem o contributie cat de mica si pentru tara. N-ai sa vezi asa ceva astazi, daca incerci devii “dusman”.
  Toti cei de zi, potentatii zilelor noastre si nu numai, aduceti-va aminte (daca cunoasteti), ultimele cele trei dorinte ale lui Alexandru cel Mare. Am sa evoc cea de-a treia dorinta:
  “Vreau ca mâinile mele să atârne în aer, goale, pentru a le permite oamenilor să vadă că vom pleca cu mâinile goale, așa cum am venit, atunci când se termină tezaurul cel mai de preț – Timpul.”

 5. Wow! Şi-a amintit ”licheaua beţivană” de întâlnirea despre care mai spun unii şi alţii !!! La ce mai dai pe gură ca capra dacă ”eşti” complice la măgăriile deja întâmplate???
  http://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-noi-dezvaluiri-despre-oamenii-cu-greutate-din-dna-si-sri-asteptau-la-un-whisky_1155153.html
  Citez materialul nu ca ar fi vorbitorul..important:
  **Traian Băsescu revine cu dezvăluiri din ziua în care şi-a asigurat cel de-al doilea mandat de preşedinte al României. Actualul şef al PMP l-a bătut în 2009 pe Mircea Geoană, dar altceva a ieşit acum la iveală. În casa lui Gabriel Oprea, 4 mari din servicii şi din politică ar fi aşteptat cu îngrijorare rezultatul alegerilor. Băsescu s-a decis acum să spună totul.
  “Ştiu de acea întâlnire din noaptea alegerilor. Aşteptau la un whisky rezultatul alegerilor. Aşteptau să vadă rezultatul, să vadă pe cine felicită sau să se reorienteze. Ei sunt bugetari. Coloana vertebrală a patriei. Erau Laura Codruţa Kovesi, Gabriel Oprea, Florian Coldea şi George Maior.”, a dezvăluit Băsescu la RTV.**
  🙂 🙂 Asta pentru că…simte nevoia să fie băgat în…seamă(a se citi dubă)!
  Apropo , este un jurnalist, care, parcă, a câştigat un sector în Bucureşti ca primar(unul micuţ de statură care venea des la voi) are o documentare sau un link care duce la înţelegerea privind împărţirea acestei ţări din timpul lui ceaşcă(totul fiind făcut/semnat de secu-comunistoidă şi care încă sunt în funcţii), cică americanii nu s-au împotrivit şi nici nu se vor opune acestei acţiuni(cam are legătură cu ceea ce scriam privind perioada Năstase şi reuniunea multor reprezentanţi ai ţărilor invitate 1999-2000. Ar fi bună o analiză pentru distrugerea acelor acţiuni.Dacă reuşiţi să descoperiţi perioada respectivă sunteţi AŞI ! Abia atunci vă veţi da seama despre scrierile mele în legătură cu perioada respectivă, unde majoritatea invitaţilor au fost şocaţi de nemernicia conducătorilor ai unui popor care se va dovedi menţinut în inaniţie, în sclavie şi fără ţară! L-am auzit în pauza voastră de publicitate din întâmplare 1-2 min. la alt tv .

 6. dupa comentariul de la antena 3 titlul corect era: ghita, kovesi, ponta si crama de la tohani din moment ce ponta a ajuns acolo dupa ceilalti doi. suna mai bine cu ponta in prim plan? de fapt idee e ca “inculpatul Sebastian Ghiță” tragea la masea alaturi de procurorul general . mai tarziu s-a alaturat si un deputat din opozitie! daca coroboram cu declaratia lui baseala privind “mica” intrunire a sefului sri, prim adjunctului, procurorului general si a lulutzei din seara alegerilor vedem ca ceea ce unii spun de mult timp, de existenta binomului, se confirma. dar cu plagiatul lulutzei cum ramane ca textul lucrarii de doctorat se gasesete pe internet oricat au incercat oamenii lulutzei sa faca praf sie ul lui ciuvica.

 7. Yep. Exact ce spuneam intr-o postare anterioară, se repeta afacerea cu “pozele de la Paris” care-au demolat-o pe BICA (mai sigur decat pe Udrea, s-o recunoaștem) doar ca acum “victima” neagă prietenia cu partenerul de “bacanale”, in loc s-o susțină, ceea ce face jocul mult mai picant. Basca imaginea de bețiva sub “acoperire” care ii sperie pe susținătorii americani ai Incoruptibilei mai rău decat orice acuzație de malpraxis in materie de drept, bazată pe documente, care i s-a adus vreodată! Pariez ca Hansel-de-la-ambasada asuda mai rău pentru gafa de a fi susținut o “bețiva” la cârma anti-corupției decat pentru cea de a se fi ținut, el însuși, de coada steagului secuiesc; puritanii de la Washington pot trece cu vederea o “naivitate” politica dar sustinerea unei persoane lovită de păcatul “alcoolismului” e, in sine, un păcat capital in ochii lor, si sprijinul acordat “păcătoasei” nu poate rămâne fara efect. Doi dintr-o lovitura, cum s-ar zice, si-atâta si merita personajele, s-o pățească nu pentru ce-au făptuit cu adevărat (Hansel n-a gafat cu secuii, doar s-a pripit cu dezvăluirea unor planuri de viitor ale Washingtonului, iar Codruta n-a plagiat la teza de doctorat, doar a dat-o unor “negri” sa i-o scrie si aia i-au facut pocinogul) ci exact pentru ce n-au facut. Singura soluție ar fi sa-i scoată din circuit pe-amândoi/ Hansel sa fie lasat la vatra cu pensia întreaga si Codruta sa sfârșească “detașată” in Moldova, ca nu se oprește scandalul cu simple negații si avertismente in presa si-odata sar clăbucii până la Johannis de nu-l mai spală nici valurile Dunării (interpretate de fanfara pușcăriei unde va zăcea Oprea). Curat D-ale carnavalului!

 8. Chiar m-au enervat ”cretinii’ invitaţi în platou în seara asta şi mă refer la liberalu şi la madam psd-ista! Ce paştele măsii au făcut în anii în care au fost permanent în politică ? Au ştiut doar să mintă şi să manipuleze! La ce au venit în platoul emisiunii? Să facă constatări verbale ca să se afle în treabă??? Cum rămâne cu amendaţii şi bătuţii din cauză că au făcut plângere la instituţiile respective??? Sikkktir bă nemernicilor! De cât timp s-a dat înregistrările din străinătate de jurnalişti, ce dracu au făcut?? Nimic concret! Toţi ar trebui să intraţi la bulău mincinoşilor şi hoţilor! Nu am degete la o mână pentru numărul real de scăunari curaţi!
  Scuze Radu dar m-au enervat de mi-am pierdut controlul!

  • Ăştia sunt plătiţi ca agenţi constatatori sau sunt politicieni care fac legi pentru ţara asta?
   Dacă sunt agenţi constatatori, să plece dracu din politică şi să nu -i mai găsim pe liste! Nu avem nevoie de agenţi care constată în funcţii foarte bine plătite şi cu bonusuri nemeritate!

 9. Doamne, ce lingau e busoi la adresa “eroinei anticoruptie” kovesi. Ca nu a plagiat, ca de ce se ia lumea de ea, etc. Mai zice ca basistul falca e foarte bun. Noaptea mintii. Iar nicusor dan iar a dat-o de gard cu “blocarea” justitiei de catre Parlament in cazul Oprea. Fereasca Dumnezeu sa castige basisto-penelistii impreuna cu usr.

 10. mihai voicu de la pnl iar bate campii cu gratie. Cica joshannis nu poate desemna un premier condamnat, facand referire la Dragnea. Adica acea facatura de dosar a lui Dragnea e considerat foarte bun de catre voicu. Doamne fereste cu basisto-penelistii astia.

Leave a Reply