30-ianuarie-719x1024

Ion Barbu, caricaturist genial.          www.thebarbu.ro

67 COMMENTS

 1. Gen.Opris a sabotat in mod special localizare accidenatatilor la ordinul lui Basinescu tocmai pentru a pune in dificultate guvernul astef incat procurorii sa poata sa mai deschida cateva dosare penale impotriva adversarilor matrafoxatului si de asemenea pentru a abate atentia mass-mediei de la implicarea lui belzebut in afacerea Cazprom si mita mascata primita de acesta prin notarita Ioana Basescu sub forma de pamant agricol in comuna Nana.

  • D-le Radu Tudor e pacat ca Antena3 face din nebagare de seama propaganda mincinoasa in favoare lui belzebut deoarece nu-i contrazice pe asa zisii politicieni fie chiar ei si din USL care declara, la emisiunile la care sut invitati de Antena3, din prostie sau pentru a-l apara pe Basinesu cum ca acesta are imunitate vis-a-vis de faptele penale. Puneti-i va rog la punct pe acesti mincinosi si reamintiti-le acestor papa lapte cum ca conform Constitutiei Romaniei, presedintele se bucura de iunitate fata doar de declaratiile politice si felul cum voteaza.
   “Incompatibilităţi şi imunităţi ARTICOLUL 84
   (1) În timpul mandatului, Preşedintele României nu poate fi membru al unui partid şi nu poate îndeplini nici o altă funcţie publică sau privată.
   (2) Preşedintele României se bucură de imunitate. Prevederile articolului 72 alineatul (1) se aplică în mod corespunzător” “Imunitatea parlamentară ARTICOLUL 72
   (1) Deputaţii şi senatorii nu pot fi traşi la răspundere juridică pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului.
   (2) Deputaţii şi senatorii pot fi urmăriţi şi trimişi în judecată penală pentru fapte care nu au legătură cu voturile sau cu opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului, dar nu pot fi percheziţionaţi, reţinuţi sau arestaţi fără încuviinţarea Camerei din care fac parte, după ascultarea lor. Urmărirea şi trimiterea în judecată penală se pot face numai de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Competenţa de judecată aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

   (3) În caz de infracţiune flagrantă, deputaţii sau senatorii pot fi reţinuţi şi supuşi percheziţiei. Ministrul justiţiei îl va informa neîntârziat pe preşedintele Camerei asupra reţinerii şi a percheziţiei. În cazul în care Camera sesizată constată că nu există temei pentru reţinere, va dispune imediat revocarea acestei măsuri.”

   • Corect !!! Admitand ca exista un singur roman care nu se supune Constitutiei , conform lui Morar si Lulutei , Ponta , Procurorul General si CSM se fac vinovati de complicitate la protejarea infractorului , fiindca nu iau masuri !

 2. Pronuntarea numelor gen. Predoiu de la SIE si Codlea de la SRI de catre Basinescu in conferinta de presa in care aceasta javra ordinara a fost purtatorul de cuvant al STS la Cotroceni inseamna in fapt activarea codurilor de urgenta in cazul celor doua servicii de securitate aflate la dispozitia matrozului pentru ca acestea sa treaca la strangerea de probe trucate impotriva ministrilor si PM. In zilele ce vor urma veti vedea aparitia in presa a unor asa zise stenograme care se vor lasa cu plimbarea la DNA a multor adversari politici din USL.

 3. Daca STS ar binevoi sa puna la dispozitia publicului larg inregistrarile convorbirilor purtate cu dl. Zamfir s-ar face lumina in cazul asta. Dar mai trebuie sa treaca ceva timp pana apuca sa le trucheze. STS poate multe dar face prea putin pentru noi, cei care ii platim. In fapt slujeste mana care semneaza ordine de avansare si nimic mai mult. Mi-e sila.

 4. Tehnologia face tot posibilul ca localizarea sa nu mai poata fi evitata, nicidecum sa nu fie posibila. Noile telefoane dispun de Non-removable battery !!! Sic !!!

 5. Coordonatele lui Ponta in seara accidentului??….
  Pai un ceas la Tv si apoi la craciuma…unde la tv isi si dau cu parerea “i-au gasit pe toti”…si era cale lunga pana sa-i fi fost gasit…
  Cum se chema asta in codul penal??? asta de moda noua….
  El ca doctor in drept cred ca stie….

 6. D-le Tudor la intrebarea Marinarului: Antena 3 este aici? generalul Opris trebuia sa raspunda: Da, se afla la interferenta punctului longitudinal al dezvaluirii coruptiei si al furtului electoral cu axa latitudinala a cultivarii sentimentului patriotic si social. Dar bineinteles totul este clasificat in domeniul de activitate STS sau mai bine zis “D-l general Opris” nu cunoaste aceste coordonate fie ele chiar morale si civice.

 7. Merită un premiu Nobel sau ceva…Absolut genială că nici n ai ce comenta,asta te lasă vără grai şi fără plămâni şi cu crampe la stomac de atâta râs

 8. off topic, aici http://moshemordechai.ro/presedintele-meu/ cineva rezoneaza ca si multi altii, in urma emisunii in care a fost prezent domnul profesor Alexandru Athanasiu.
  il doreste candidat la prezidentiale.
  si cred ca multi dintre noi i-am acorda onorati votul.
  il putem persuada sa accepte candidatura?
  am putea sa ne organizam cit sa incepem sa stringem semnaturi si sa-i sustinem campania?
  eu cred ca da.
  domnule radu tudor, v-ati alatura unui astfel de demers?

  • O! Ar fi perfect. Să se organizeze ceva pt. ca dl. Atanasiu să fie propus și motivat să -și dea acceptul pt. postul de președinte.
   Dacă mai mulți oameni ar susține acest lucru (pe care eu l-am propus în ziua cînd a revenit la dl. Radu) pe acest blog , poate prinde ideea și MIRACOLUL se întîmplă.

 9. Ai observat,domnule Radu Tudor că ori de câte ori vine premierul la Antena 3 şi se aşteaptă să i se pună întrebări sau să i se spună adevăruri care deranjează sau dor,premierul imediat bagă nişte ochi de pisic,yicând staţi să vedeţi ce bine am făcut pentru economie,când defapt pentru altceva fusese chemat.Oricum mă bucură faptul că premierului îi este frică de noi,cetăţenii.Ieri Ponta a spus cam aşa la Subiectiv…Români,aveţi dreptate,dar nu putem câştiga toate bătăliile cu Băsescu.Tot ce am obţinut pentru voi am obţinut prin lupte aprige şi luptăm împotriva regimului Traian Băsescu.Poate pe el încearcă să se convingă,pe noi,nu prea…Mi e milă de el şi de ce şi a făcut cu mâna lui

 10. Deci trebuie sa recunoastem ca cele 7 servicii isi fac “datoria” si localizeaza la …fix(cu grade,minute,secunde latitudine si longitudine) pe ..oricine.
  Aici trebuie sa revenim cu o precizare si anume ca ..CHIAR DACA TOTUL A FOST DISTRUS … in Romania:industrie,invatamant,economie,finante,justitie,morala,cinste, adevar,demnitate,patriotism…sunt si sectoare care au prosperat in aceasta perioada(serviciile; propaganda sistemului; CCR… unde an de an s-au bagat/bugetat milioane de EURO).
  Trebuie sa constatam ca aceste domenii superbugetate/super finantate au cautat sa-si faca”datoria”si sa-i sprijine pe binefacatorii/finantatorii lor,astfel:
  AU incercat sa-i sprijine pe politicienii agreiati de ei( pe cei care i-au finantat..fara numar,fara numar) sa se mentina sau sa acceada la …putere/avere/bani/vaca kobe si mosii.La acest capitol au reusit 100%.
  Au actionat/n-au actionat in toata acesta perioada ca:
  Sa fie salvati toti cei care suna la 112 .Au reusit cu exceptia avionului cu medici cazut in munti(poate medicii au fost perceputi ca dusmani ai regimului?).
  Ca sa aducem in tara datoriile unor tari (IRAN :un miliard EURO ;Germania:probabil peste 18 miliarde EURO si altele).N-au reusit.
  Ca toti dusmanii regimului sa fie ascultati/interceptati si apoi sa fie trimisi la …brutarie.Au reusit aproape 100%
  Ca ROMANIA sa-si pastreze mostenirea GOJDU.N-au reusit.
  Ca ROMANIA sa-si recapete TEZAURUL din Rusia.N-au reusit.
  Ca basescu sa castige alegerile din 2009 si sa scape de demisie la REFERENDUM 2012.Au reusit 100%.
  Ca sa invrajbeasca roman cu roman,sa fure pe romani si ROMANIA,sa provoace HAOS in toate domeniile vietii sociale si economice,haos din care nu vom mai iesi nici in 20 ani.
  Ca sa ne apere de toti dusmanii externi/interni, de multimea de teroristi care ameninta ROMANIA.Au reusit 100%(l-au prins pe Haissam ;pe acela cu butelia care vroia sa arunce ROMANIA in ..aer si chiar pe coruptul acela care a fost identificat dupa telefon de catre SRI si politia l-a retinut in trafic undeva pe la ..GALATI?.
  Ca sa protejeze resursele naturale/padurile tarii.N-au reusit. Si putem continua…pana maine.
  Incat mi se pare normal ca basescu sa-i protejeze si sa aiba “la cingatoare/brau” aceste chei( ale serviciilor), pe langa cele 4 chei pe care le are din justitie(CCR,DNA,CSM…) si sa tina langa el sutele de indivizi cu “nasul in suflet ” imprastiati peste tot (institutii,notariate,UE,organisme electorale si … poate pe unde … nici nu putem gandi!).Iar USL-isti (in special parlamentul) n-au facut mai nimic si in plus …manipulati de prorii membrii “cu nasul in suflet” s-au mai si CERTAT in timp ce CUCUL si regimul lui …a sburdat in toata aceasta perioada.

  • D-le Gheorghe sint multe lucruri care nu merg bine in Romania .Totusi nu sint de acord cu”TOTUL A FOST DISTRUS” si iata de ce :
   – schimbarea in totalitate a legislatiei proprii unei ec. de comanda cu una modelata pe ec. de piata.
   – trecerea de la “averea intregului popor la economie privata cu tot ce inseamna asta si inseamna mult(lg. economica ,deschiderea economiei,schimbari structurale majore ,schimbarea majora a comertului exterior,mentalitatea liberei initiative ,…si multe altele)
   – constitutie care sa dea drepturile unei societati libere
   – libera circulatie
   – moneda libera capabila sa faca fata unei piete globalizate ,concurentiale
   – intrare in NATO si aici restructurarea armatei si a ind. de aparare .
   -aderare la UE si multele transformari necesar a fi facute ptr. adaptare la cerinte -efort exceptional dar care a lasat liber la multe concesii
   – politica externa centrata pe vest dupa ce 50 de ani ai fost tinut in lesa comunismului din pct. de vedere politic ,economic,mental.
   -invatamintul este subfinantat dar cind iti pleaca 3/4000 de medici anual in vest ,ingineri ,meseriasi ,inseamna ca nu avem un invatamint chiar atit de distrus.
   – industria sigur ca nu este ceea ce am dori dar nici mastodontii creati de ceausescu nu ar fi putut fi sustinuti(mat. prime import ,tehnologii depasite ,nevoia de capital pe care nu-l aveam,energofage ,etc)
   -finantele unei tari care are crestere de 2,8 si un export de 50 mld. euro,si e in stare sa plateasca un imprumut mastodont de 20 mld.euro nu pot fi distruse cum sustineti.
   – institutiile statului nu au ajuns la nivelul dorit dar nici eforturile si chiar succesele obtinute nu pot fi negate iar neimplinirile absolutizate (sint schimbari majore in politie ,pompieri,SMURD,ISU,armata chiar subfinantata face eforturi si are o activitate onorabila ,jandarmeria,etc).Sigur ca ele TREBUIE sa se dezvolte si sa devina cu adevarat performante si 100% independente de factorul politic.
   – justitia si-a creat organismele necesare functionarii dar este incapabila sa se tina departe de influentele politice si economice(coruptia proprie) .
   Cit priveste morala ,cinste ,adevar,demnitate ,patriotism astea nu au disparut si sint proprii poporului asta chiar daca politicienii le-au uitat.Nu acuz poporul ca ar fi necinstit ,las ,imoral,mincinos ptr. ca unii politicieni sint ticalosi .poporul asta nu a disparut dupa 50 de ani de comunism si cred ca nu va disparea in capitalism sau isi va pierde calitatile care l-au tinut unit ,capabil sa depaseasca momente grele .Sintem totusi o democratie tinara si avem multe de facut noi astia care nu sintem nici imorali nici mincinosi nici lasi si care ne iubim tara.

 11. Vazand hartile prezentate de STS in CSAT pentru descrierea evenimentului din Apuseni am remarcat ca localizarea facuta in reteaua Vodafone se suprapune peste localizarea facuta de Orange, acest aspect ma face sa concluzionez ca masuratorile efectuate de aceste retelele mobile sunt corecte (chiar daca suprafata de acoperire este diferita). Eroarea de apreciere cred ca a aparut in momentul in care STS a aplicat pe harta virtuala din softul programului coordonatele comunicate de retelele de telefonie mobila. Pot suspiciona faptul ca coordonatele hartii de la STS nu sunt sincronizate cu coordonatele hartilor pe care lucreaza retelele de telefonie mobila. Intr-o explicatie mai prozaica apreciez ca harta STS este,,miscata” fata de coordonatele reale.

 12. Opris neaga vehement, el ii spune marinarului cat e ora 23, 22 minute si 31 secunde prostilor. Eu sunt generalul care a smenuit cu “sefu’ ” chelios banii pentru instalatiile moderne de localizare !!!!, Dar daca vreti sa va gasesc injurati la 112 si in maximum 15 minute vine un politist sa va amendeze oriunde va gasiti, fie pe Vf. Moldoveanu, fie sub munti in cele mai adanci pesteri !!!!!

 13. Daca il iubeste t.b. pe dl.cu mustati de la setes, de ce nu l-a luat si pe el in Israel, si a luat doar jumătate din serei. De cine ii era frica lui te be in Israel, ca avea vreo 12 bucati de paznici in jurul lui, mai multi decat Kerry?

  • Din caricatura se intelege ca t.b. l-ar cauta pe dl. Ponta in pahar. Poate dl.te_be are nevoie de opri_sttt, de col_dai si de celalalt ca sa-i gaseasca urmatoarea sticla de beutura. Adica drumul cel mai scurt catre …

 14. aduceti-va aminte ca am spus ca ,,mortul este de vina ”.pe oricine tragi la raspundere dar un om mort nu raspunde decat in fata lui D-zeu .domnule Tudor acuma sincer chiar credeati ca Basescu se spala pe maini de Opris cand asta i-a acoperit pe tot mandatul lui toate minciunile?toata lumea care mai are ceva in cap intelege ca nu avea cum sa-l dea pe Opris de izbeliste si toata lumea este deranjata de turnura lucrurilor intamplate in Apuseni.cat despre interceptarile cand incepe urmarirea penala om trai si om vedea.

 15. Dupa aparitia stirii ca Parchetul militar a preluat cercetarile in cazul tragicului accident din Apuseni si a declaratiei ca exista suspiciuni de conduita culpabila a unor ministri postacii basisti au inceput sa scrie ca trebuie arestat Primul ministru.
  Banuiesc ca este ordin de la cotroceni,, pentru ca ministrii care trebuie sa fie gasiti vinovati au fost nominalizati de basescu in direct duminica.

 16. Ce puteti sa ne spuneti despre soarta celor doua petitii .
  Ori petitiile au fost ingropate tot asa cum s-au ingropat proiectele cu CHINA imediat ce acestia au plecat.
  SAU stadiul proiectelor este …secret de stat/STS/SRI…

 17. Cititi Legea 92/1996, art 1 si anexa 1, si vedeti cat de echidistant va fi Departamentul de Tc Speciale, din MAI, MAI subordonat guvernului.

 18. A intrebat cineva institutiile din anexa 1 daca doresc sa le fie asigurate comunicatiile secretizate si cele de prin retelele securizate de transmisii de date de catre MAI?

 19. I-auzi, zice doamna ministru de la transporturi ca STS-ul nu a dat coordonate eronate.

  Ups!

  Pana una alta Ponta foloseste accidentul aviatic ca sa-si puna agenda politica in aplicare. Frumos, nu?

 20. Scuze ca am lasatimpresia ca intrebarea de la ora 3.11 a fost stupida, dar facusem anterior 2 postari si nu au aparut pe acest blog. Am avut asa… o suspiciune. Daca se pot posta comentarii si intrebari pertinente e OK.

 21. De dragul Eroilor, Antena 3 a nascut unu. Vinde bine.Acest erou a si decapitat un nenorocit de-i calcase casa(cu o pusca calibrul 12). Aia a fost executie in toata regula dar , a scapat. Sa zicem ca-s de acord cu asta. Dar acum ??? Acum era sa-i omoare pe toti! Da , pilotul Iovan. Daca aveti alta parere sigur nu stiti cu ce se mananca aviatia si cum se lucreaza acolo.

  Din incompetenta sau din ordin ca altfel nu se explica, nimeni nu reuseste sa puna cap la cap povestea asta. Cred ca Antena3 il sustine pe Ponta care vrea sa scape de STS pentru ca ii e frica la alegeri de STS….. De parca numai STS-ul poate transmite informatii acuma in timp util si nu exista E-mail unde poti transfera datele despre sute de mii de oameni sau milioane de oameni in minute…… numai prostii imi este total scarba.

  Intradevar,seful STS trebuie schimbat, da nu din cauza accidentului, are multe explicatii de dat.

  Domnule Radu cand v-am explicat ca telefonul fix e verificat de 112 cum este ? Acum si ei spun acelasi lucru si da, este adevarat.

 22. Întrebarea retorică, binențeles, ar fi: O fi fost oare Victor Ponta la Petrila(45ͦ 26ʹ 31ʺN :23 ͦ 22ʹ 31ʺ E)? Nu se știe precis insa unde ”egzact”. Sunt unele indicii, ceva in legatura fie cu socru-său Ilie Sărbu?! sau o fi vorba doar de strada…. Ion Sârbu?! 😀
  .
  PS. Ce ne-a facut pe unii, odată cu acest accident din Apuseni, să căutăm imediat localizarea ”a tot ce mișcă” când e vorba de niște coordonate date???!!!!

 23. Ultimul proiect de lege.
  Se prevede obligativitatea ca toate tf mobile sa aiba GPS, cu posibilitatea ca la accident sau in situatie de urgenta sa fie activat automat si sa transmita coordonatele la 112.
  Ce ziceti, e mult mai bine?

  • Super tare, problema e ca trebuie aceeasi lege sa-i forteze si pe aia de la 112, STS, turnu de control… etc… etc… etc… sa stie cum dracu sa interpreteze alea…. ca poti sa ai tu mama gpsu-lui cu tata lui cu satelitu tau personal de la nasa ca tot degeaba. Daca prostu e prost si nu stie ce dracu ii transmiti tu acolo tot la dracu in praznic se duc echipele de salvare… Aia is asa de bata ca ar trimite pe aia prin nu stiu ce desert prin Africa sa caute un copac cu zapada si doi ursi polari daca interpretarea lor a coordonatelor ar arataca acolo esti…

 24. Buna caricatura,dar totusi nu pot sa rad gandindu-ma la o alta umilinta marca basescu,atatia euro pompati in fundul acestui om,generalul lu’peste oceanic,care nu este in stare cu toata tehnologia pe care pana si un novice poate localiza o potaie catarata in varf de munte si cauta s-o abureasca,cu coordonatele,ca nu le-au fost date,bla,bla!Ce prosti suntem noi si ce dastept e asta!Ce mai vroia sa-i dea,numarul de la pantofi,cat de cretin sa fii si sa nu localizezi un mobil in functiune si timp de 71 min.de convorbiri!Serviciile astea secrete si speciale sunt bune doar de sters fundul lui Basescu si acoperit mizeriile cu flota,nana si alte magarii?Cu generali facuti la un spritz cum naiba sa ajungi la destinatie,sa mai si vezi coordonate pe ceata!

 25. …Intre Petrosani si Petrila pe str. Ion Desideriu Sarbu pe la nr. 20 (nu-mi dau seama cum e numerotarea pe strada aia…) – poate cel ce a facut caricatura stie ce-i acolo…eu nu vad legatura…haha

 26. “Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, despre tragedia din Apuseni: “Ce să-mi reproşez? Să-mi spună cineva să-mi dau demisia şi vorbim””
  Uite mai tanti, iti reprosez eu ca n-ai nici o legatura cu transporturile, e bine? Cind vorbim?

 27. De ce dom’le nu demonstrati cu ajutorul unui compas cum la intersectiile celor doua cercuri cu centrele in cele doua relee se obtin doar 2 puncte posibile… Pentru ca in acest caz in care avem 2 relee, LOCALIZAREA TREBUIA FACUT CU PRECIZIE!!!!

  Cu alte cuvinte 112 nu a reusit sa puna o intrebare vitala:
  – Ce telefoane functionale mai sunt in alte retele? Descoperirea celui de-al doilea releu la cateva minute de la accident ar fi dus la cele doua puncte posibile si prin deductie logica s-a fi redus la un singur punct – LOCUL EXACT!

  STS este pe deplin vinovat deoarece a indicat doua triunghiuri cind, avand doua relee trebuiau sa indice in cel mai rau caz doua puncte (daca nu erau in stare sa indice logic punctul corect!)

  Pentru cei care inca nu vad care este vina STS-ului am o intrebare: DE CE A INDICAT STS-ul CELE DOUA TRIUNGHIURI CIND AVEAU CELE DOUA RELEE SI PUTEAU SA INDICE 2 PUNCTE (INSTERSECTIILE CELOR DOUA CERCURI)?

  P.S. Daca aveau 3 relee ne indicau 3 triunghiuri in loc de pozitia exacta in urma intersectiei celor 3 cercuri?

 28. Pentru Dragos.
  Nu e nevoie sa/i invete nimeni, aparatura face totul automat, ei (de fapt ele operatoarele) doar apasa un buton si datele se transfera automat la agentiile de interventie. Am mai spus, cunosc o operatoare 112, e profesoara de Lb engleza si are a doua facultate pe stiintele comunicarii. Acolo la 112 a gasit sa se angajeze si pe un salariu mai bun. Nu cred ca operatoarele au vreo vina, ele transmit automat ce prelucreaza sistenul, nu au voie sa faca nici un fel de modificare a datelor, de fapt nici nu pot.Cred ca cei care primesc datele fac interpretarile.

 29. Buna ziua

  dragi parteneri astazi se amana prezentarea de la ora 18

  PAMFLET INEDIT
  DEMISIA!

  AUTOR ANONIM FOLCLOR

  Nu învăţăm nimic, din nici o dramă
  Ne indignăm, aprindem lumînări
  Facem orice să fim băgaţi în seamă
  Toţi acuzăm şi punem întrebări.

  Epidemie grea, de neamuri proaste
  Ca drojdia pe fundul de pahar
  Ne bucurăm în taină de năpaste
  Ca la cutremur Domnii din Fanar.

  A mai căzut un avion? Ce bine!
  Prilej de certuri la televizor
  Iar defilează clovni şi paţachine
  Ţin predici, vai, unui întreg popor!

  Ni se deşartă tone de palavre
  În casele cu frigider pustiu
  Ne zgîrie pe creier nişte javre
  Chiar morţii îşi fac cruce în sicriu.

  Dar ce e oare ţara noastră dragă
  Decît un avion, căzut în munţi?
  Nu îi mai căutaţi cutia neagră –
  Au luat-o hoţii şi o vînd la nunţi.

  Nu e de vină, nimeni, niciodată
  Arareori, cîte-un Acar Păun.
  Batista pe ţambal s-a pus îndată
  Şi plîngem cu baloane de săpun.

  Avem un nou Drapel: e Muşamaua
  Ce-nlocuieşte steagul Tricolor.
  Ni s-a schimbat şi Imnul: e Maneaua
  Şi uite-aşa dispare un popor…

  Această ţară zilnic pică Bac-ul
  Harababură! Haos! Aaoleu!
  De-un sfert de veac dăm îndărăt ca racul
  Şi nu ne mai suportă Dumnezeu.

  Pe cei plătiţi să-şi facă datoria
  Îi doare-n cot, sînt nesimţiţi şi proşti
  Nu-i poţi schimba – îi apără Mafia
  După maşini şi vile-i recunoşti.

  Încrengături de rude şi amante
  Sufocă-ntregul Aparat de Stat
  Blindaţi cu grade şi hîrtii savante
  Toţi impostorii au un doctorat.

  La prima criză, au căzut grămadă
  Ca şobolanii fug, sînt panicaţi
  O fată degerată în zăpadă
  I-a ruşinat pe cei mai mari bărbaţi

  Azi, Dumnezeu le-a pus oglinda-n faţă
  Ei nu sînt nimeni, doar nişte yes-meni
  Acum se rupe pojghiţa de ghiaţă
  Ei au murit, de fapt, în Apuseni!

  ROMATSA, SMURDUL, STS şi ISU
  Ventuze de bani publici, scoşi din bir
  Ce faliment! Le-a înghiţit abisu’!
  S-au dus, în marş forţat, la cimitir!

  A trebuit să cadă o rugină
  În locul unde Horea a fost prins
  Şi-n putregaiul ăsta, o lumină
  Fulgerător, în ţară s-a aprins.

  Aceste 7 ore blestemate
  I-au deşteptat, în fine, pe români
  În gardă, toţi! Aşa nu se mai poate!
  La puşcărie cu aceşti păgîni!

  Demisia! Căraţi-vă, cu toţii!
  Demisia! Cît mai puteţi s-o daţi!
  Un simplu pădurar a dat cu hoţii
  De toţi pereţii Munţilor Carpaţi.

  Nişte netrebnici, puşi pe jaf şi chefuri
  Minţind că-s „frecventabili”, „democraţi”
  Ne-au amputat din pensii şi din lefuri
  Dar ei trăiau ca nişte îmbuibaţi.

  Teroarea nepăsării şi-a prostiei
  A luat sfîrşit, nu mai putem răbda.
  Începe primăvara României
  Şi-a răsărit, pe locul tragediei
  Un ghiocel, sub mantia de nea.

  Cu stima,
  Mariana Gheorghe

  Am primit acest pamflet de la un prieten și trebuia neapărat să vi-l împărtășesc.

 30. OFF TOPIC
  .
  Băi cârcotașilor, (care sunteți voi)!
  .
  Nu mai bagati batu’ prin gard, că nu e bine deloc, băi! Abia s-au linistit apele in USL reconfirmându-se angajamentul comun al liderilor USL de a-l susține pe Crin Antonescu la Presedenție și voi nu vă astâmpărați deloc.
  Dați acum, văd, cu ochii de dl. Atanasiu, o personalitate, de altfel, de anvergura a PSD-ului… și nu numai, și vă și apucați acum cu lozinci de felul…Jos Antonescu! și…. Sus Atanasiu! Mâine, poimâine, la Punctul de Întilnire o să vină ,poate!?, dl. Klaus Iohanis de la PNL, și domnia-sa un om remarcabil . Veți fi aceeași care o să ne spuneți(ca și când nu s-ar ști acest lucru)că ce bun e omu’, că ce bine le zice acesta(scuzâ-mi, lili, dubla cacofonie) și ce bine i-ar sta și ăstuia ca Președinte.Și iar veți striga, de data asta, Sus Iohanis ! și…Jos Antonescu!.Nu sunt astea toate manifestări și strâmbe de sorginte basistă, diversionistă menite să destructureze USL-ul și base să fie pe cai mari? Și voi o veți tot ține ”de-a gaia mațu” că sunteți anti-băsiști. Și veți fi, vezi-doamne!, ofuscați că sunteți etichetați ca băsiști.
  Ăcest mod de manifestare a opiniei, la unii, dacă nu este labilitate psihică, este sigur diversiune. Una din două. Daca prima soluție cu Atanasiu Președinte, era propusă de vreun psd-ist important să vezi scandal pe aici! , toti PSD-iștii erau niște nenorociți care nu se țin de cuvânt, niște trădători, dacă, invers, propunea vreun pnl-ist ,la fel de important, că foarte bun pentru Președinte ar fi Klaus Iohanis, toți PNL-iștii, la grămadă, ar fi fost niște niște nemernici.
  Numai atunci când o spun chibiții postaci mai mult sau mai puțin bine intenționați, E DE BINE. Eu va spun că nu-i deloc bine. Părerea mea. Și mai încetați, cum spuneam la început , să mai băgați bățu’ prin gard pentru a distruge USL-ul atâta timp cât basescu mai este pe aici!

 31. doua zile am ras cu lacrimi de caricatura …

  si totusi, trist dar adevarat 🙁 ingerii “trebuiau” sa “moara” 🙁

Leave a Reply