Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, luni seara, la B1TV, ca este posibil ca fostul premier Victor Ponta sa preia postul de ministru al Justitiei. “Ponta este un membru al PSD-ului. Si nu orice membru, ci unul important. Este posibil ca Ponta sa intre in Guvernul Grindeanu. La Justitie, dar nu pot sa spun ce au vorbit. Nu mai spuneti ca sunt certuri in interiorul partidului, Liviu Dragnea si Victor Ponta se inteleg bine”, a declarat ministrul Muncii, luni seara, la B1 TV, potrivit News.ro.

11 COMMENTS

 1. Infractorii trebuie sa conduca …sunt obligati. De abia astept sa schimbe astia constitutia: in posturi de conducere este o OBLIGATIE sa fi furat ceva in viata, condamnarile reprezinta gradul cel mai mare pentru ocuparea posturilor ministeriale, la concursuri conteaza cine a furat mai mult! Deja imi provoaca voma acest partid infect!

  • care infractori? ciolanis hotul de case din sibiu? falsificatorul de acte de la sibiu? primarul din sibiu care a semnat retrocedarea unei averi imobiliare de vreo 18 miliarde de euro uneo organizatii moasa zis mostenitoare a fostilor fascisiti din al 2 razboi mondial incalcand cu ajutorul unei judecatoare penale o gramada de acte oficiale interne si externe privitoare la fascisti? te referi cumva la plicusor ban si partidul lui de trogloditi cercetati pentru manariile cu fonduri din alegerile de anul trecut? te referi cumva la acelasi plicusor ban omul care a “uitat” ce a facut cu 100 000 de euro si terenul din predeal? te referi cumva la alinutza kilowatt, avocata care a uiatat cate cointracte a avut cu statul cand era consiliera lui tase “te rezolv” si care si-a numit tatal sef la electrica?mai continuam bai nesimtirea-i e prostie?

 2. Un nou motiv de intarire a randurilor din piata, ca tot ei l-au demis si prima data, nu? Mi-e ca-i loveste nostalgia grav si iar o dau in cantece si dans, de o sa ne invidieze tot Bollywood-ul!

 3. Fereasca-ne Dumnezeu!
  Se pune de-un pact de coabitare? In 12 puncte?
  Fereasca-ne Dumnezeu!

  Grupul de la Cluj nu poate sta pe margine. Vive la Ponta!!!

 4. Asta inseamna ca domnul acela din Teleorman nu mai are nici o putere de decizie,l-au incoltit.I se pregateste scaulul lui Firea,pentru ea se fac jocurile.

 5. In nici doua saptamani de guvernare acest grup infractional organizat pesede-alde au demonstrat cu varf si indesat ce vor ! Trebuie dizolvat acest parlament URGENT! Pana nu e prea tarziu!

 6. asta cred ca e o gluma. numai faptul ca o eventuala propunere trebuie sa fie aprobata si de hotul de case din sibiu si arata cat de nereala este stirea.

 7. Vă rog citiți, cei interesați, aceste rânduri cu intonația cu care Mircea Badea citește orice avertisment pe care acesta încearcă să-l transmită în caz de PERICOL:
  ”Victor Ponta nu are ce căuta în nici un post care presupune administrarea justiției, recte Ministru al Justiției sau Procuror General, câtă vreme domnia-sa va crede și va milita în continuare pe ideea că procurorul este MAGISTRAT”
  I-o spune un simpatizant (înrăit) al domniei-sale și dacă citește acest blog așa cum a mai făcut-o aici http://radu-tudor.ro/gruparea-anti-dna-loveste-napraznic/#comment-710909 atunci, dar nu numai atunci, eu apărându-l.
  Îl rog, cu toată deferența, să intervină aici pe blog și să precizeze dacă, între timp, are o altă poziție. Cu mulțumiri anticipate! 😀

 8. uite asta mi se pare o stire credibila! de ce? pai pt ca de fiecare data cand Codruta a fost la ananghie, nu stiu cum dreaq dar fix Ponta a ajutat-o. Si banuiesc ca asta o sa faca si in continuare. Santajat sau nu, nici nu mai conteaza cand omul e cel potrivit la momentul potrivit

Leave a Reply