Victor Ponta şi Liviu Dragnea s-au împăcat după o perioadă mai tensionată, însă fostul premier are în continuare o nemulţumire cu privire la oamenii din jurul preşedintelui PSD. Într-un interviu pentru stiripesurse.ro, Ponta vorbeşte despre “pigmeii” din PSD, în contextul discuţiei despre PRU, care se foloseşte de imaginea fostului premier în campania electorală.

Fragment din interviu:

Reporter: – PRU vă foloseşte imaginea cu permisiunea dumneavostră?

Victor Ponta: – Nu, n-au vorbit cu mine.

Reporter: – Dar le-ați cerut să nu mai folosească imaginea dumneavostră? Știu că ați avut o discuție cu Liviu Dragnea…

Victor Ponta: – Am avut o discuție cu Liviu și l-am întrebat: ‘Ce e bine să facem?‘ Ce să fac, să-i dau în judecată?

Reporter: – Domnul Dragnea părea destul de deranjat săptămâna trecută, într-o emisiune la Antena 3.

Victor Ponta: – Pentru că are câţiva prin jurul lui, nişte oameni, nu vă spun numele că nu ştiţi cine sunt, cică-s lideri PSD, care cu asta se ocupă: mă toarnă acolo, mă rod… Dar Liviu a trecut prin astea de-a lungul vieţii. L-au săpat şi pe el tot felul de pigmei, şi a înţeles foarte bine. Mi-a zis: ‘Avem prezentarea programului.‘ Am fost împreună la prezentarea programului, suntem împreună în campanie. Eu nu cred că cineva care ar vota PSD pentru Ponta se duce şi votează PRU. Va vota PSD, că Ponta e la PSD

6 COMMENTS

  1. Nu il intrebati de ce face campanie si pentru PRU? Daca nu face, atunci sa-i dea in judecata…dar mitomania lui nu are limite! Este in pesede dar este mai mare decat afisul pe toate reclamele PRU…pur si simplu omul asta nu merita atentie

  2. Mai, ovi baseala,
    Ponta are treaba serioasa de facut, programe economice, sociale, etc, nu are timp de certuri si vrajba, cum fac basistii tai.

  3. radu tudor, ati coirmit cu totul barca, frate. pe mine m/ati pierdut de musteriu. doar badea sa mai fie vazut, altceva…pacat de lupta dusa pina acum!!

Leave a Reply