Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de joi a emisiunii ”Sinteza zilei”, o legătură interesantă între procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi şi unul dintre membrii „Grupului de la Cluj”. O legătură pe linia bufniţelor.

Într-un interviu acordat în 2010, pentru Ziua de Cluj, actualul vicepremier Vasile Dîncu mărturisea că este „vinovat” indirect pentru colecţia de bufniţe a lui Kovesi, pe atunci procuror general al României.

„Doamna Codruţa Kovesi ştia că sunt pasionat şi că am o colecţie de bufniţe şi se pregătise să-mi facă un cadou. Avea o bufniţă care mă aştepta la dânsa în birou de mai multă vreme şi unii colegi, prieteni de-ai ei, s-au gândit că ea colecţionează bufniţe şi aşa i s-au tot acumulat bufniţe. Acum rămâne să fac o persuasiune eficientă în următorii ani, ca să-mi revendic unele bufniţe din colecţia dânsei, că dânsa nu colecţionează bufniţe”, declara atunci Dîncu.

Actualul vicepremier mai preciza că are o colecţie de zeci de bufniţe în biblioteca proprie. Dîncu a explicat şi de ce colecţionează aceste păsări. „Bufniţa Minervei este, într-un fel, simbolul filozofiei, al înţelepciunii, al căutării esenţei din spatele aparenţei.

http://www.antena3.ro/actualitate/vicepremirul-dincu-si-kovesi-legatura-pe-linia-bufnitelor-381139.html

 

9 COMMENTS

 1. Astăzi va fi o zi foarte tristă pentru noi , ca națiune , și o zi de glorie pentru mizerabila clasă politică.Azi e Sfânta Parascheva , o sărbătoare religioasă care se va încheia ca de obicei , după zile de curățenie sufletească , și de ce nu , chiar trupească , se vor călca și azi și anul ăsta în picioare ,puținii pensionari rămași , cu pensii de sub 1000 de ron , se vor călca în picioare pentru trei foi subțiri de sarmale micuțe , o felie de pâine anaforă , 2 felii de cozonac , un pahar de plastic de vin , și apă sfințită în mai toate locașele de cult.
  PSD-ul promite pâine , medicamente și pensii mărite.PNL-ul promite justiție , arestarea celor corupți ca să-și pună ei corupții
  Clasa politică Românească , a reușit cu Libertatea câștigată , ca aproape 30 de ani mai târziu , să aducă națiunea română cu tinerii cu salar echivalent cu o pensie de nimic , și pensionari flămânzi care mănâncă medicamente , anaforă și sarmale ! Pe lângă bețivii bătrâni azi avem și bețivi tineri și mulți și conduc !
  TOATĂ Clasa Politică din România de atunci și până acum e responsabilă pentru situațiile actuale !
  Sper doar să vă ia Dracu (politicieni) înainte de 1 decmbrie când se vor împărții faolea electorală cu discursurile de kkt ale politicienilor despre cât de frumoasă e Europa

  • Noroc pentru noi ca PSD-ul NU ARE CORUPTI ! Unii dintre ei incepand cu FRUNTEA condmnati definitiv chiar.
   Dar depinde cine si din ce unghi sunt priviti !
   – DARNICI RAU PSD-ISTI ASTIA !
   – MA INTREB, EI DE UNDE MAI FURA ?????????????

  • Dancu, pun pariu ca si Rus si tot grupul ala de psd-isti basisti de la Cluj e mare iubitor de bufnite.
   Dar PSD ii tine pe toti astia in partid desi nu aduc voturi ci numai dezgust, basism, securism.

 2. D’aia este atat de filozoafa kovesika daca se raporteaza la numarul bufnitelor pe care le detine,atunci pentru ce si-a mai plagiat teza de doctorat, trebuia sa lase bufnitele sa-i faca lucrarea nu copy-paste de la altii!Vitrina cu bufnite degaja o extorsiune ridicata a desteptaciunii la nivel mental!Buhuhu si eu,ca formula de salut!!O fi vreo secta?

 3. Domnule Radu Tudor,

  Cu respect, reamintiți-i domnului Mugur Ciuvică, că avea la GIP, nu de mult, o investigație sănătoasă şi ŕeală , despre marele sociolog clujean Vasile Dîncu, acest Minerva masculin al Năsăudului.
  Să ne ferească Bunul Dumnezeu ca acest Troțki bistrițean să ajungă prim ministru al României!
  Țara ar arăta atunci exact cât competența domniei sale în sociologia cantitativă.

 4. Pe tarâmul grăniceresc rural, unde a văzut lumina zilei domnul sociolog marxist Vasile, oamenii locului colecționează porci şi oi. Probabil că, odată cu reuşita la facultatea de filozofie marxistă, după 5 ( cinci) încercări nereuşite, (cică din cauza simpatiilor proamericane) domnului profesor universitar doctor Vasile Dâncu i-a crescut IQ-ul brusc, s-a uitat în oglindă şi a avut o revelație dialectică hegeliană: ” Amu decât porci şi oi, mai bine bufnițe”

 5. Cand te gandesti ca aceste pasari sunt asociate cu aceste ….personaje, pacat ….de bufnite.
  Si sigur Bufnitele vor creste PIB-ul in urmatorii ani, salariile, pensiile romanilor, vor construi autostrazi, spitale….etc….etc..
  Suntem impresionati pana la lacrimi cum fac ei parte din grupul Bufnita sau Cucuveaua zglobie. Sunt legati prin Cucuvele intr-o prietenie sincera, chiar UMANA. Bohemian Gove de Romania.
  S-a rasturnat caruta cu intelepti in Romania, pffff! sa vezi si sa nu crezi minunea!
  Penibilul nu are limite in Romania.
  Ultima data Dancu parca zicea “Pensiile speciale pentru aleşii locali nu sunt un lux . Eu cred că în momentul în care acestea (pensiile speciale pentru aleşii locali-n.r.) sunt prevăzute în buget, nu reprezintă din punctul meu de vedere un lux, …”
  Desigur pensia de 600 lei a amaratilor care au muncit 35-40 ani este UN LUX de asemenea, chiar o binefacere, Draga Dancu care visezi sa fi Prim Ministru!
  In schimb alesii locali merita pensii speciale, s-a vazut de ce, pentru felul cum gestioneaza inundatiile si sinistratii si orice situatii de criza, acei alesi care nu au asfaltat o ulita in 10 ani, batranii trebuie sa stie sa inoate in mocirla pana la gat, aia care si-au ridicat VILOAIE nesimtite facand chermeze peste chermeze si tot neamul lor pana la a 10-a generatie.
  Pana si pe bufnite le-ati speriati! Penibililor!

Leave a Reply