frunda-basescu-vrea-sa-i-intinda-o-capcana-lui-ponta-la-transporturi-99216-1

Premierul Victor Ponta face o prima concesie presedintelui Traian Basescu, pe tema bugetului Romaniei pe 2014.

Noua acciza de 30 de bani ar putea fi aminata pentru motorina, nu si pentru benzina. Aminarea ar putea fi de 3 luni.

Traian Basescu a cerut aminarea accizei pentru toti carburantii pina la vara.

Ponta a declarat ca l-a informat pe Basescu in legatura cu aceasta propunere a sa.

154 COMMENTS

  • Bai @Citizen: Pai nu ziceai tu ca te lasi?! Acum ce faci? Credeam ca esti parol. N-ai caracter. Jenant.

   fostul germil uselistul says:

   December 5, 2013 at 4:58 pm

   “Din acest moment încetez orice polemică cu ORICINE, întrucât produc noi și noi REPLICI de-ale MONSTRULUI IMPOSTOR-PLAGIATOR-COMPILATOR cu texte proprii ale mele PLAGIATE sau nume apropiate mie anagramate care conțin ori gemil ori germil care au legatură cu textele mele.”

   “De vină sunt aia că te mai dezleagă la mâini și te lasă ,când îți revii, să mai butonezi. Cred că rudele tale le mai dă șpagă să te mai lase…”. Pai “rudele tale le mai dă șpagă” ba, sau “rudele le mai dau spaga” ba vakkare? Rudele “da” sau “dau” ba, ca este peste 50? Cum este?!

   gemil says:

   October 5, 2012 at 1:42 pm

   – “chiar daca a-ti avea o pozitie critica dar constructiva fata de…”;
   – “daca crede ca acel care-a scris cele de mai jos este “o persoana frecventabila” prin modul in care gandeste si scrie ? , a-ti constata ca nu-s nici 5%”.

   Pai ba vakkare, e “a-ti”, sau “ati”?

   “Ati” se scrie fara cratima (liniuta), atunci cand ajuta la formarea timpului perfect compus (timp trecut) la persoana a II-a plural. Exemple: ati facut, ati spart, ati desfigurat, ati aburit, ati dat-o in busculada, ati spart maimuta in …, ati rupt pisica in ….

   “A-ti” il folosesti cand vine de la (pentru), a-ti face tu tie o frectie, o malaxare, o entorsa, o vrajeala, ceva.

   Vakkare, tu esti analfabet? Tu cate clase ai?

   P.S.: Te cauti tu in urma, ca am vazut ca te pricepi. Ai fost mascat.

   Tu cate clase ai ba vakkare? Sincer. Ai fost mascat. Mascare la mascare. Mascarare.

    • @Citizen: Vakkare, esti deranjat la stomac? Ai diaree estivala? Ia niste saprosan.

    • E incredibil ce se intampla in tara asta! Sa trimiti tu jandarmi sa bata taranii care isi apara apa si solul e culmea ticalosiei!Strigator la cer. Dupa care institui starea de teroare in sat!!! ca sa ce? sa asiguram “independenta energetica” a Romaniei cu ciomagul pe spinarea unor tarani dintr-un sat din Vaslui…. Voi auziti ce se intampla in tara asta? Fratilor treziti-va!!! E incredibila lipsa de reactie a romanilor! trebuiau 100 000 in strada scurt. Unde sunt intelectualii romani? unde sunt formatorii de opinie? unde sunt ziaristii adevarati? Unde sunteti????In afara de Mircea Dinescu n-am vazut pe nimeni zicand ceva.Poetul, taranii si preotii Vasluiului. Atat. Bucurestiul doarme.
     Voi va dati seama ca in conditiile astea, orice sughit al Europei, orice miniconflict ne desfiinteaza?? nu vom mai exista ca tara. Nu vom mai exista ca neam. Europa se extinde spre est. Si ungurii ce crezi ca vor face? Transilvania la schimb cu Basarabia. Credeti ca are cineva interes ca Romania sa devina o tara mai mare? Nu. Se vor da la schimb provincii. Si noi stam. Ne uitam cum jandarmii romani cotonogesc taranii romani. Nu e nimeni in strada. Credeti ca va fi cu alte ocazii? ma indoiesc. Nu exista reactie, nu mai exista exercitiu al reactiei. E incredibil!

     • Asta este intr-adevar dealul-cosmar: Basarabia contra HarCov intr-o prima faza. De unde atata iubire la Merkel pentru alti romani, pentru cei din Basarabia? Pentru ce UE ar mai adopta si alti romani (chiar mai saraci) cand nu vor sa ne adopte pe noi (No Schengen for Romania!).
      Iar poporul sta si doarme cu doar cateva sute de oameni reactivi. O sa avem ceea ce meritam: disolutia finala a tarii dupa ce o avem deja pe cea a institutiilor.

   • @Citizen

    .
    Îți mulțumesc pentru ajutor! (așa că…vezi că te-a LOVIT NEBUNU’ pentru asta)
    .
    Chiar mă gândeam cum mama naibii nu-l deranjează nimeni pe aici pe IMPOSTORUl PERVERS (era pentru el ”mană cerească” sa scriu… ”nul”, căci el atacă forma nu și fondul atunci când n-are argumente și-o dă pe câte clase are unu sau altul ). El este un ratat care crede că dacă are ACTIVITATE , aici pe blog, asta contează la CV. Și să plece in Australia la Peth… sau Pârț (cam așa ceva) Cât despre PLAGIATELE(fără numar-făra numar l) la care s-a dedat Șomerul –Titrat- Kârnat el de asta-l apăra pe Ponta de acuza de PLAGIAT, pentru că ”corb la corb nu-și scoate ochii” nu că intradevăr este de partea lui Ponta. Să fim serioși. Sunt SUTE DE PLAGIATE și alte sute de COMPILĂRI DE TEXTE ale altora . Nimic personal, nimic din propria glăvățână . Un zero Titrat tot 1(zero) râmâne. Și-a tras și un nume special @1 dar tot aproape de ZERO TITRAT. Și să mai mire pe cineva cum își iau unii doctoratele. Și chiar așa fiind ,”unde-i minte multă-i și prostie multă”. Că nu degeaba spunea cineva(nume important!) de schizofrenici și paranoici că ”ăștia provin de cei , in general, din mintoși. După diagnostic, gata, s-a rupt filmul. Nu știu dacă nu i s-a cerut și fișă medicală pentru emigrare? Sau , cum zicea, poate pleacă însoțit și-atunci NU MAI ESTE NEVOIE.
    .
    Eu i-am mai spus-o ,ca un frate mai mare ” Brânză bună în burduf de câine”. Acesta-i individul. Eu sunt convins că , totuși, scrie mai prost decât pupinbăsiștii Pleșu, Liiceanu, Cărtărascu sau Papahagi așa că la ce bun să scrii gramatical , tot ca ei, dacă ai și caracterul ălora. Ba mai ești și un bețiv notoriu mai ceva decât basescu (din propriile mărturisiri) . Ei, bețivii, o-ntorc jmecherește, ca mai toți bețivii, astfel încât să-ți taie elanul de a-i ataca.” ”Betivul se mai trezește din beție , prostul…BA”, sau ”bei , ce , beau din banii tăii. El nu realizează că și spitalele de dezintoxicare(și unele și… altele) ca și cele pentru ”cei veseli” sun platite tot din taxe puse pe ”obiditul popor”
    .
    Revin la ce spunea omu’:
    .

    “Povestea(minciunile pe care le spune el păcălind lumea ca-s pamflete n.s) e o fictiune, personaju’ nu exista, eu le scriu in general la alcool, de meserie sunt dr.ing.(toți se dau așa pe acolo, așa se tratează unul pe celălalt cu …ce faci, dottore? te salut, professore! Salut maestre! Vă salut . Să trăiți! Sal! Pa!) intr-o stiinta, sunt specialist intr-un domeniu cu 18 ani de vechime, aici sunt un RATAT TOTAL pentru ca guvernul Ponta ! ” STOP MAȘINA.
    Aici se rupe filmul . Cum , tu l-ai așteptat pe Ponta și l-ai votat să-ți găsească el loc de muncă și asta se cheamă pentru tine , să înțeleg, TRADARE?
    .
    Fraze precum
    1. ” Ba nebun mai esti si tu, sa muoare mama, toata familia si genealogia mea! Vreau sa te intreb ceva, tu te-ai lovit cumva la cap in copilarie, cand erai mic si te jucai in parc?
    2. :”Bai frate, e prohibitie, nu mai are omu’ voie sa bea, sa delireze c-apare comunistii care sunt ei f seriosi si muncitori, asa ca tine? Daca am scris si eu niste delirari la un alcol, voi ati sarit pa mine ca v-am dezamagit total ca n-am fost boschetar? Da-o dreac incolo, sincer, chiar m-ati dezamagit total (in permanenta adica)
    ….îi aparțin

    I-a cazut” pata” că mai discutam cu @nimabe și-a facut-o de nerecunoscut îmbârligându-i mintea(să-mi ierte nicoleta această expresie …cam dură) .
    Asta și pentru că, la rându-i, și@ nimabe incearcă să-l deruteze pe Stan Petru Paul cum și cine este @gemil.( De parcă este și greu de ghicit!?)
    .
    Binențeles că la cei 42 de ani ai săi și TITRAT, și ȘOMER, și RATAT TOTAL este, pe deasupra,și INFANTIL, câtă vreme lovește (cu un nume) și… fuge . Își ia un alt nume și iar…. te lovește. După care își ia un nume SERIOS gen @ Irina Mihalache sau @Horia și mai scrie câte ceva din propriile experiențe , din propriile frustrari, din propria înțelegere a anumitor realități care îl …amețesc. M-am lăsat de scris vreme de trei zile. Infantilul nu și nu. Cu aceleași compilări de texte de-ale mele și de-ale unora de pe aici.(Ca și cel de deasupra scris de același kârnat uman. Deocamdată mă bucură faptul că alături de Stan Petru Paul și tu nu neapărat ideologic ci ca principiu ești alături de mine și AI ÎNȚELES SITUAȚIA . Respectiv, situația de aici a dânsului adică…”Poziția nebunului”
    .
    PS. Ți-am spus că atacă precum vipera când o calci pe coadă. Crezînd că-i un …vreasc.

    • @Citizen
     .
     vezi că am scris o replică dedicată ție și nu…ăstuia(asta produce acest cârnat uman, doar confuzie)
     .
     O să înțelegi tu care-i chestia. Cred că ai mai înțeles că ăsta-și permite ORICE. Ți-a furat nickname-ul ca și lui @gigi, ca și lui @dan ca și lui @nimabe (când aceasta lipsea ”de-acasă” și nu se mai uita in urmă să vadă că INFANTILUL, in lipsă îmi dădea replici cu ”copita” lucru de neînțeles pentru mine.
     Să traiești!

     • @Citizen
      .
      Oricum, ne va fi greu să mai deosebim om de..neom, cu bolnavul ăsta pe cap. El asta vrea. Să nu ne mai preocupe decât problema lui astfel încât sa le arate el rubedeniilor ălea din Perth ce TARE este el in Țară și îndeosebi pe acest BLOG. Am mai spus-o și-o să i-o repet mereu și anume faptul că el cred că are nevoie la CV pentru a emigra in Australia și i se cere UNDE și CE a SCRIS la viața lui de scritor …sau scriitor, sau tastator sau pamfletar-flecar sau ceva in DOMENIU(”intr-un anumit… DOMENIU” cum , în mod secretos, spunea odată)

     • Pai nu ziceai tu ca te lasi?! Acum ce faci? Credeam ca esti parol. N-ai caracter. Jenant.

      fostul germil uselistul says:

      December 5, 2013 at 4:58 pm

      “Din acest moment încetez orice polemică cu ORICINE, întrucât produc noi și noi REPLICI de-ale MONSTRULUI IMPOSTOR-PLAGIATOR-COMPILATOR cu texte proprii ale mele PLAGIATE sau nume apropiate mie anagramate care conțin ori gemil ori germil care au legatură cu textele mele.”

      “De vină sunt aia că te mai dezleagă la mâini și te lasă ,când îți revii, să mai butonezi. Cred că rudele tale le mai dă șpagă să te mai lase…”. Pai “rudele tale le mai dă șpagă” ba, sau “rudele le mai dau spaga” ba vakkare? Rudele “da” sau “dau” ba, ca este peste 50? Cum este?!

      gemil says:

      October 5, 2012 at 1:42 pm

      – “chiar daca a-ti avea o pozitie critica dar constructiva fata de…”;
      – “daca crede ca acel care-a scris cele de mai jos este “o persoana frecventabila” prin modul in care gandeste si scrie ? , a-ti constata ca nu-s nici 5%”.

      Pai ba vakkare, e “a-ti”, sau “ati”?

      “Ati” se scrie fara cratima (liniuta), atunci cand ajuta la formarea timpului perfect compus (timp trecut) la persoana a II-a plural. Exemple: ati facut, ati spart, ati desfigurat, ati aburit, ati dat-o in busculada, ati spart maimuta in …, ati rupt pisica in ….

      “A-ti” il folosesti cand vine de la (pentru), a-ti face tu tie o frectie, o malaxare, o entorsa, o vrajeala, ceva.

      Vakkare, tu esti analfabet? Tu cate clase ai?

      P.S.: Te cauti tu in urma, ca am vazut ca te pricepi. Ai fost mascat.

     • Vere, intr-un final au ajuns sa discute @Geo cu @Citizen. Asta e maxim, sa mor electrocutat pe gardu’ de la penitenciar. E caz real, s-a intamplat in Romania. Discutie intre doi analfabeti in spatiul virtual. E max.

     • @ fostul uselist germil, actualmente PPDD-ist și ”actualimente” și dintotdeauna o pushjkerie de kârnat uman
      .
      În fața RĂULUI CEL MARE , lumea se unește indiferent de convingeri. Este de preferat GRIPA , CANCERULUI. Așa s-a întâmplat cu formarea USL-ului care nu l-a lăsat pe basescu să facă el CHIAR ce vrea cu Țara asta, fiind de NEIMAGINAT , fără această Alianță , CÂT DE GRAV ar fi fost AFECTATĂ DEMOCRAȚIA IN ȚARA ASTA CU PDL-ul și BASESCU la BUTOANELE și ale GUVERNARII, și ale ALEGERILOR LOCALE, și ale celor GENERALE DE ANUL TRECUT ca și de cele de ANUL VIITOR. Mintea ta nu poate cuprinde CE S_AR FI ÎNTÂMPLAT fară ĂȘTIA și cu ĂIA PÂNÂ LA CAPĂT.
      Da, RATATULE TOTAL, așa-i și aici! Democratic este să EXIȘTI, acolo în nemernicia ta, dar să știe lumea cine-mi ești cu TARELE și HANDICAPURILE , CALITĂȚILE si NON-CALITĂȚILE care te-au adus în halul ASTA de manifestare PUBLICĂ pe un blog , Și toate acestea cu GRAMATICA ta CU TOT. Vrei sa-ți aduc aici articole- pamflet MAGNIFICE anti Ponta venite dinsore Cotroceni. Ce tot o dai tu cu scrisu corect gramatical și anost mintal. Asta propovăduiești tu pe aici, văd. ” Înșirând cuvinte goale ce din coadă au să sune”.La urechile unor anoști care-ți subscriu. Ori vroiai să cădem toți pe spate, prosternați, la cititul elucubrațiilor tale privitor la cât de răi sunt strainii cu poporul obidit? Cunosc banda. Și banditul.
      .
      Așa că nu te mai mira ca proasta-n târg, PLAGIATORULE , COMPILATORULE și IMPOSTORULE !

     • Wow !
      Mai speri la ceva? Nu ai NICIO șansă în demersul tău. ”Alea iacta est”. Decât dacă …basculezi. Adică să scrii ceva de genul :
      ”Două nimicuri, cel din parlament şi cel de pe stradă, s-au reunit ieri într-o imagine emblematică pentru golul istoric în care trăim. L-am văzut pe copilul bătrân Ponta, acest produs nesărat al nomenclaturismului la a treia generaţie, acest nepot al lui Iliescu şi fiu al lui Năstase, conducând mulţimile ca un Coriolan Drăgănescu în cea mai tâmpită montare după Caragiale făcută vreodată. Ponta înconjurat de huliganii Stelei – iată noua imagine a noii revoluţiuni. Ponta cu tricolorul la gât, mânjind şi acest ultim simbol al mândriei noastre de sine, aruncându-l şi pe el în batjocură şi derizoriu. Ponta, cel mai prost demagog al PSD-ului, cel mai cusut cu aţă albă. (…)
      Este de neînţeles cum PSD-ul însuşi îl rabdă pe Ponta în fruntea lui, afară numai dacă nu-l cred un inofensiv om de paie al puternicilor din umbră. După ce epocile Iliescu şi Năstase s-au dus, acest partid, altădată măcar odios, periculos, redutabil în felul său, a ajuns pe mâinile unor marionete de care te-apucă râsu’-plânsu’ ”(MC) 😀 😀 😀
      Asta-i jocul ce le place. Daca ai scrie asa ceva sa vezi subscrieri… gârlă. Extremele (in sfarsit) s-au atins. Asta a vrut, nu, si băsescu? Nu în acest mod și cu deosebit sârg se scrie si aici pe blog?
      Cu toate aparentele unei atitudini echilibrate in interviuri si emisiuni in direct, vis-a vis de interlocutorii PSD, în lipsa lor sau la anumite emisiuni gen”Dana”, cu predilectie e…jale. Rabdarea , deci gandirea rationala nu –si mai gaseste matca. Plus VENDETA (de care vorbeam in cateva randuri). Si-or mai fi si alte ”ascunzisuri” pe care noi”amărăștenii” nu le stim, doar le intuim. Dupa câte se poate vedea de mai bine de un an pe blog, acestia sunt facuti harcea-parcea spre deliciul unui anumit public (90% pe aici) ce se vrea răzbunat(fiecare insă cu ”bisericuta” lui si cu liderul lui in suflet). Si cine le pune intrebari ”manusa” care sa le ostoiasca unora care ”sufera cu nervii” gen Mircea Badea (care-i varful de lance anti Ponta si anti PSD), el neavand însă blog?. Nu vezi cum fiecare isi da sieși dreptate de mai bine de un an cum ca stia el, sigur-sigur, ca Ponta-i tradator? Nu vezi cum toti se dau… tradati cand ei(culmea!) sustineau de ani buni ca Ponta-i tradator?
      Înjuraturile de pe blog la adresa lui Ponta si ale PSD-ului (indiferent de la cine vin-pdl-isti, prm-isti, ppdd-isti, ultrasi pnl-isti si nu, in niciun caz de la usl-isti) sunt utile pentru a se evalua faptul ca temele care sunt lansate, subiectele puse in discutie, au o rezonata publica(chit ca de o anumita structura acest public), in acest mod evaluandu-se(fals, cred) convingerea că în ceea ce se spune și se face NU SE GRESESTE, acest mod facil de abordare a unor teme dragi unor ultrasi fideli(asta doar până la prima…greseala), deci, garantandu-se (certificandu-se prin puterea injuraturii), prin unii lătrai faptul ca este pe drumul cel bun. Asta pentru ca am citit niste… ”mostre” de mizerii transmise de către niste monștri grobieni de neacceptat, după parerea mea, de către dl Radu Tudor. Tu, nimabe, nu ai scris mizerii, eu nu am scris mizerii la adresa niciunui USL-ist . Asta o fi(poate) vina a ceea ce invoci tu!
      ”Rationalitatii” de care faci vorbire i se da mai mereu, de ceva timp, peste gioale cu intoarcerea armelor la 180 de grade atunci cand PSD-ului si lui Ponta li se vrea aplicata corectia de ….nesupunere la ce vrea presa. Singurul care a avut taria sa spuna ca si presa NU-I DUMNEZEU PE PAMANT a fost (si este) MUGUR CIUVICA. Ia sa zici tu, eu sau altii de ATACURI MURDARE de PRESA , de CAMPANII de PRESA ar fi ca si cum ai nega HOLOCAUSTUL. Si cum in orice aspecte…” Presa are intodeauna dreptate” cum sa ai pretentia ca tu sa crezi altceva.
      Ce clarificari ar mai fi necesare? Am scris mai sus : ”Alea iacta est”. Asa ca PSD-ul si Ponta, eu sau tu, gigi, sau dorel, sau laura sau cei care au crezut si mai cred in USL, nu mai pot face …NIMIC. Cuvintele dure ale d-lui Radu Tudor, adresate pe aici (doar) PSD-ului si lui Ponta, in special, nu mai pot fi retrase.
      ”Din 2005, PSD a intrat sub zodia nefasta a lui Basescu si insista sa ramina acolo”
      ”Un spectacol grotesc : Ponta si-a tradat fidelii. Exact ca Basescu”
      ”E un spectacol mizerabil, al unor oameni care au tradat in trecut, o fac in prezent si o vor face si in viitor.”
      ”A ramas o singura nadejde in viata noastra plina de uriase dezamagiri : prin noi insine.” (PNL-ul, adică)
      ”Lipsa de bun simt a PSD fata de partenerii din USL devine manifesta(niste nesimtiti! …la gramadă)”
      ”Ponta nu fraternizeaza nici cu Voiculescu (deci cu ANTENELE) nici(…)”
      ”Consider, din multe ratiuni interne si externe, ca discutia deschisa cu UDMR anuntata de co-presedintele USL Victor Ponta e importanta si necesara”. Dar….
      ”Liberalii salveaza USL : UDMR nu este dorit la guvernare”
      ”Ponta presedinte – Basescu prim ministru?”
      ”Aseara, a doua intalnire Ponta-Antonescu-Basescu”
      ”Guvernul Ponta mareste bugetul Curtii Constitutionale si al Presedintiei”
      .
      Ar mai fi o speranta…totusi.
      Presupunand ca ar avea dreptate cei 90% de pe aici, date fiind atatea ”prostii” facute de Ponta si (numai) de PSD eu tot intreb , ca prostu’ : De ce nu se spune lucrurilor pe nume si anume ce se vrea: Jos Ponta-koabitantul! Jos Ponta-tradatorul! Jos USL-ul! Sus PNL-ul! Sus Antonescu! Si alte …măsuri considerate a fi necesare?

    • Geo sa nu te gandesti vreodata ca un baiat cu ochi albastri ara caracter.

     In rest crocodilul nu-i nici nebun, nici prost, e la scarbici aici pe forum.

     • “Securitatea exceleaza mai degraba in grad de brutalitate in general, decat in grad inalt sau coeficient de dificultate sau inteligenta. ”

      Parca asa scria dansul in trecut.

    • De acord, ura nu face bine. Cand cineva nu-ti place il ignori si e mai sanatos. Propun sa nu mai vorbim de Basescu in veci, indiferent de ce o fi.

   • Gemil stiu ce ma asteapta, spectacolul a inceput. In schimb e o diferenta intre noi, crocodilul e la treaba aici, asta e meseria lui. Eu sunt asa, sa mai vad ce zice lumea. Ma cam enerveaza postacii de partid, de peste tot. Deabia astept sa treaca alegerile de la anul sa se mai linisteasca blogul asta.

    si inca ceva, vezi ca in general baietii cu ochi albastri sunt asi la gramatica.

    • “De-abia sau de abia”. Mai bine pana la alegerile de la anul, treci pe la scoala generala clasele I-IV, ca ai nevoie. Max.

    • @Citizen
     .
     @Citizen
     Referitor la… ce te așteaptă:
     .
     Te înșeli privitor la căputzu lui, iartă-mă! Omu’ nu-i zdravăn deloc, chiar dacă știe ceva gramatică în plus și să mai tasteze pe Laptop multe , foarte multe texte furate de la alții. Ș-apoi diferența intre noi și el, pushjkeria de kârnat uman” este ca intre… Gâdea și MRU (cu toată gramatica lui ”securistico-salutară” de șef de promoție și fost pupin-ceaușist). Ce are ”sula cu prefectura”?. Aici vorbim de lipsa de bun simț a ăstuia…. ”carevasăzică_că nu le are”
     .
     Nemernicul ăsta de ”pushjkerie de kârnat uman” mi-a PLAGIAT(cum vezi mai sus textul care începe cu …”Wow ! Mai speri la ceva?”) un text dedicat unei foste prietene @nimabe(o știi!) debusolată și revoltată la acea vreme când îi scriam acest text (de mai sus scris de acest ALT Citizen) pe drept de către cineva(persoană importantă), actuală prietenă a acestui ȘOMER-TITRAT-KÂRNAT-TOTAL –RATAT (toate ipostazele sunt cele declarate de el) și pe care ea îl alintă …Pastramă (asta , probabil, ca taxa de protecție pentru a-i asigura… imunitatea necesară pe aici). Auzi la el… cumul de funcții:, dr.ing. și șomer și bețiv și cu pretenții că vrea slujbă musai la stat …. de la Ponta. Ce să mai vorbesc de meteahna lui de mare IMPOSTOR in ceea ce privește PLAGIATUL și COMPILATUL textelor altora având , crecă, nevoie la CV-ul lui că-i cam subțirel și postarlle astea , fie ele și plagiate, contează( așa zice el de pe un Laptop, și asta o face dintr-un pavilion de dincolo de gardul unui spital). Și să-i platesc eu, contribuabilul, și ajutor de șomaj și spitalizarea unui kârnat titrat care, atunci când își revine după sevraj, se ia vârtos de toți pe aici fără pic de jenă! Pushjkeria, oricum, domină pe aici . Doar nătângii îi mai cad în plasă subscriindu-i textele ne fiind ale lui ci copiate. Clar și dovedit(nu o mai iau de la capăt eu facând acest lucru de cel puțin o lună). Văd , acum, că și de @14you s-a legat ,( acesta care chiar nu merita nici pe departe așa ceva) și nu știu ce-a greșit in fața nebunului că i-a cazut pata ăstuia pe domnia sa și întrevăd….. că nu o să-l mai văd. Sau va face (el negând că ar fi și pervers), cum a și făcut-o , dealtfel, cu @14you preluîndu-i nickname-ul . Cum ți-a facut-o și ție de nu mai știu să deosebesc omul de neom , și cum a facut-o multora de pe aici spre satisfacția infantilului mediocru. Degeaba atâta învățarea de carte pușă în slujba răului și a răutăților. Vorba lui A. Paunescu (adaptată la personaj) ”Genii mari CU minți tembele”. Sau, cum îi mai ziceam eu ”Brânză bună in burduf de câine”.
     .
     Oricum , voi reînoi lista de clone a acestui sinistru personaj , PLAGIATOR și COMPILATOR de texte furate de la alții, spre știință tuturor ”nefericiților” care vor intra in contact cu…ea, respectiv ”pushjkeria de kârnat uman” neștiind cu cine au de-a face.
     Să fii sănătos!

  • Recenta unda verde data de guvernul Romaniei corporatiei Chevron (fosta Standard Oil California) pentru explorarea gazelor de sist, aduce locuitorii zonelor aferente viitoarelor santiere, fata in fata cu moartea! Rezerve de gaze de sist se gasesc langa Barlad, dar cele mai multe in Dobrogea. Chevron este o corporatie cu antecendente foarte grave in ceea ce priveste efectele extrem de daunatoare provocate mediului. Chevron este cunoscuta pentru distrugere padurilor virgine si a mediului natural in Ecuador, Bangladesh, SUA, Niger, Angola si Brazilia! De aceea, locuitorii din Constanta, Mangalia, Costinesti,Vama Veche, Adamclisi s.a. ar trebui sa stie care sunt pericolele exploatarilor si explorarilor Chevron care vor avea loc in vecinatatea lor:
   -poluarea aerului ca urmare a eliberarii unor concentratii mari de metan, dioxid de sulf si oxid de azot in atmosfera;
   -riscul contaminarii apei potabile din regiunea explorata din cauza riscului ca materialele pompate pentru eliberarea gazelor de sist sa se infiltreze in panza freatica;
   -riscul eliberarii in atmosfera a unor materiale radioactive folosite in procesul de fracturare, precum a THORIUL si a URANIULUI, fapt ce va duce la o crestere semnificativa a sanselor imbolnavirii de cancer a populatiei;
   -riscul producerii de cutremure care, chiar daca minore, pot provoca accidente chimice si de alta natura;
   A raspuns vreunul care a facut smecherii cu banii care nu sunt? Astia de acum sunt in cardasie cu fostii , fac audit asa ca sa zicem c-au facut ceva si uita de el.
   http://www.vice.com/ro/read/bulgarii-protesteaza-impotriva-gazelor-de-sist
   Ia citit aici sa vedeti cine face treaba in locul nostru.
   http://www.antena3.ro/romania/secretul-pe-care-il-ascunde-compania-care-incepe-explorarea-gazelor-de-sist-din-romania-214164.html
   Ia citit aici, noi cu poluarea si smecherii iau gazele.

  • Basescu e roman? Pai cand a vandut flota si el si altii in cardasie au fost romani? Ca n-o sa spun c-a vandut-o singur sau ca el a vandut singur tot ce era de vandut in tara asta. Toti securistii care au vandut tara nu-s romani. Din cauza saraciei unii romani s-au sinucis, multi au ramas fara serviciu si vreti sa ne pese de ei?

  • Nu a facut nicio concesie d.le Radu Tudor. Camioanele consuma motorina nu benzina, iar azi avem in strada transportatorii. Lor le-a facut concesie Cel sensibil la imaginea publica! Sunt curios daca maine vor iesi in strada taximetristii! Va urma a doua concesie facuta lui Basescu?!?!
   Ma dezamagiti d.le Radu Tudor daca nu puteti face legatura dintre greva de azi a transportatorilor si maleabilitatea premierului! Sau stiti si o dati asa la … caterinca, doar, doar s-o prinde!

    • In loc sa va suparati , ati putea spune direct “Eu Radu Tudor nu fac caterinca, ci cred sincer ca dispozitia premierului pentru amanarea accizarii motorinei nu are legatura cu greva transportatorilor ci este o concesie facuta lui Traian Basescu”.
     Va tine? Daca nu, atunci lasati jignirile.

     • 🙂 se pare ca nickname-le meu va distrage atentia rau de tot. Nu stiu ce ati inteles din cele doua postari anterioare. Ideea este ca si eu, si multi din cei ce va citesc blogul, au facut alta conexiune decat dumneavoastra in privinta maleabilitatii bruste a premierului. Majoritatea am pus-o pe teama premierului de efectele grevei transportatorilor de azi. Dumneavoastra ati pus-o (titlul articolului o sugereaza) pe seama unei concesii facute presedintelui. Eu doar m-am ingtrebat daca chiar credeti ce afirmati in titlu sau o faceti la caterinca. Iar pentru asta nu cred ca trebuia sa ma jigniti.

     • si eu v-am raspuns cu aceeasi moneda. sa inteleg ca numai dvs aveti dreptul sa faceti presupuneri rautacioase?

     • Băsescu: “Mă bucură decizia premierului. Arată că putem avea un dialog.”
      Imi cer scuze. Se pare ca intradevar a inceput sezonul concesiilor (ma astept ca si presedintele sa-i intoarca “favoarea”) si al reluarii coabitarii.
      Cine a pierdut si cine a castigat din razboiul fals dintre palate? Ma refer la oameni politici, partide, poate chiar televiziuni..

     • Băi ,@Orange!
      .
      Marele ”grămătic ” al blogului (aici@Orange ,ieri @horia, alaltăieri @carmen popa…samd…. ) dă cu oiștea-n gard lovindu-se serios la glăvățână ceea ce duce la concluzia, în ceea ce-l privește, că ”prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul”. După atâta tapaj făcut de ”kârnatul uman” și clonele lui (fără-număr, fără număr) cu ”analfabeții” de pe aici, pe chestiuni de gramatică, auzi la ea , ”pushjkeria ( ieri, @orange)” ?!:
      .
      ”Imi cer scuze”. Băi anal-fabetule, se spune: vă prezint scuze (și cu semnul exclamării băi neexclamatule! ”Scuzele, dupa cum poate afla ORICINE(chiar și tu n.s) doar consultand un dictionar(aici, nu și un doctor n.s), sunt niste explicatii, niste justificari pentru o eroare pe care o savarseste cineva. Mai precis: eu gresesc fata de tine, realizez ce am facut si vin cu explicatii. Carevasazica, scuzele nu se cer, ci se prezinta”
      .
      Ar exista totuși 2(două) scuze și asta valabile doar la tine: Ai spus-o la kiki, să vezi cum se aruncă la cârlige guvizii sau, aflându-te in pavilion, in baia comună cu-n prosop primprejur (unii spunându-i cămașa de forță) , uitându-te in oglindă ți-ai cerut tu insuți iertare pentru a nu știu câta oară pentru catirincă (sau cum s-o zice pe la voi boschetarii) ceea ce ar însemna o exprimare corectă. Vezi că ți-am întins o mână de ajutor suge-rându-ți o ieșire onorabilă din această situație jenantă.
      .
      Emoționat de faptul(cum se va vedea mai jos) că ți s-a dat atenție și ți s-a facut ”onoarea” de a se discuta cu tine, o dai în bară, o dată pe fond , cu ”caterinca ” (stilul care te caracterizează) și, în al doilea rînd, ce să vezi?!, cu exprimarea corectă. Așa că. ”ce ție nu-ți place altuia nu-i face”. Și fii mai indulgent că nu toți suntem doctori. Ti-am mai spus :Faptul că scrii corect gramatical nu îți dă și certificat că ai fi și zdravăn cu căpuțu.
      Și mai scrii Basescu cu ”B”(din respect) cum doar basiștii o mai fac pe aici.
      .
      BIBLIOGRAFIE
      .
      kârnat stan says: October 9, 2013 at 9:36 am.(adresându-te mie)
      Daca te-am suparat in trecut(asta-mi scriai tu mie , băi! ns), daca am comentat ceva intr-un mod care nu trebuia, IMI CER SCUZE. Nici eu nu sunt perfect si mai reactionez, uman sau subuman. Sincer. Sper sa ne mai auzim.(se vede! Ns) Toate cele bune. Sal
      .
      Orange says: December 9, 2013 at 6:34 pm (adresându-te d-lui Radu Tudor)
      Băsescu: “Mă bucură decizia premierului. Arată că putem avea un dialog.”
      ÎMI CER SCUZE. Se pare ca intradevar a inceput sezonul concesiilor (ma astept ca si presedintele sa-i intoarca “favoarea”) si al reluarii coabitarii.
      Cine a pierdut si cine a castigat din razboiul fals dintre palate? Ma refer la oameni politici, partide, poate chiar televiziuni.
      .
      PS. Sper să le lași domnule(na , că era să vorbesc urât…. doamne-iartă-mă!) aceste copilării , astea cu PLAGIATELE și COMPILARILE de texte ale altora (fără numar-fără numar) ca și de nickname-urile furate de la alții perturbând serios discuțiile pe acest blog ca și confuzia pe care o creezi privind identitatea reală a celor ce postează aici și să scriem odată pentru totdeauna cu mâna și cu capul nostru.

   • Normal ca a cedat din cauza grevei. Ca doar nu voia Tonta sa petreaca revelionul la Victoria.

    E penibil sa crezi ca a cedat in fata chiorului.

   • se pare ca transportatorii sunt foarte multumiti de drumurile pe care le circula mijloacele de transport si banii dati pe reparatiile cauzate de hartoape si timpul pierdut in blocajele de pe soselele patriei le produc mai putina paguba decai acciza de 7 eurocenti.Deci la dracu` cu autostrazile.

   • va rog sa cititi si aceste randuri Am vazut emisiunile de ieri si pur si simplu ma bucur ca ati intrat in acest furnicar oribil Am fost si eu pensionata de boala dar Institutul de Expertizare a Capacitatii de Munca a hotarit ca pot muncii E o poveste lunga si urata Daca vreti sa vedeti culmea NSIMTIRII mergeti la acest Institut in care bolnavii sunt tratati ca niste hoti IN MOMENTUL IN CARE ESTI BOLNAV NU MAI ESTI OM O aroganta si impertinenta greu de suportat si inteles domneste acolo Daca aveti curiozitatea mergeti in strada Panduri 22 si spuneti ca ati fost convocat la comisie De le primul cabinet EKG si apoi pe toate usile cabinetelor sta un articol de lege privind orce injurie adusa cadrelor este pedepsita cu inchisoare etc Deci ei te avertizeaza sa ti tii gura ca orcum nu ai dreptate si legea e de partea lor Comisia la care ajungi dupa ce esti internat si supus unor exmene care au sau nu de a face cu afectiunile pe care le ai este de o aroganta greu de desscris in cuvinte mai cu seama dna NEAMTU nu o numesc doctor pentru ca nu are nimic in comun cu asta sau poatew doctorii de medicina muncii sunt doctori antiumani doar ai muncii Am zeci de exemple de cazuri in care replicile date ca si concluzii bolnavilor sunt de groaza Unei doamne cu secele dupa poliomielita ce nu avea degete de la 11 ani si era pensionata de 22 ani au intrebat o daca are copii si ea a zis ca are o fata pe care i a crescut o mama ei Comisia i a replicat cum a facut copii cu mainile alea Ce ziceti de asta o doamna operata de splina si afectiuni hematologice iau spus ca datorita operatiei s a vindecat si 10 ani a luat pensie degeaba Prin felul in care se trag concluziile e musai sa te simti un hot un nimic o lkepra ce pagubeste statul etc daca vreti mai multe va pot vorbi ore in sir O alta poblema pe care ati pus o e SPAGA DA SPAGA EXISTA SI DIN TERITORIU URCA LA VARF Pentru ca alfel cum s ar explica faptul ca in teritoriu spaga la revizuirea anuala e o pensie E si o zicala 11 pensii ale tale si a 12 a comisiei Ce ziceti Unde se duc acesti multi bani Pentru desciderea dosarului adica la prima intrevedere cu dosarul de acte medicale spaga e de minim 40 mil vechi Unde se duc banii astia daca nu si sus sus de tot O fabrica foarte profitabila in care sunt angrenati multi dr si spitale de stat mai ales de psihiatrie Veti spune ca sifonez de ciuda In tarte e adevarat pentru ca stiu f multe cazuri si eu abia ma misc datorita unui accident la coloana din 2011 Va trimit toate actele medicale Onor acea comisie nu s a uitat pe ele nici pe investigatiile facute la privat RMN sau investigatii la san facute tot la privat Cind le am spus ca in urma accidentului am o afectiune la san ce va fii operata dupa 6 luni de tratament au zis ca asta e alceva probabil ca nu era in dosarul de pensionare M au luat cu vrajala ca am pregatire profesionala si experienta de parca sa te tii pe picioare iti trebuie ceva facultati sau esti de neilocuit si se duce naibii socitatea si siasa ai stat cam mult pe banii statului fa te sanatos odata ce naiba esti tinaraProbabil ca au crezut ca am bani sa traiesc de vreme ce am facut analize si tot la privat
    Va rog din suflet faceti o ancheta la acest INEMRCM Bucuresti Macar asa sa i intrebati de sanatate Sau mai bine zis de tupeu Jegos de data asta Va multumesc ca m ati ascultat am f multe de zis dar vreau sa cred ca ma si asculta cineva Si mai ales vrea sa faca ceva I nchei cu un proverb chinez Omul are 2 urechi si doar o singura gura Dece oare As pune asta motto la acest INEMRCM Va multumesc din suflet Macar de asta mai am bun VOI AVETI CU SIGURANTA

    • Nickname-furat
     .
     Textul de mai sus este PLAGIAT de către aceaeași ”pushjkerie de kârnat uman” astăzi cu acest nume furat.
     după ema breaza ph says: May 15, 2013 at 7:30 am
     Rușine să-ți fie IMPOSTORULE și PERVERSULE!
     .
     PS O sa reiau LISTA completa a nickname-urile sub care ai plagiat dottore ingegnere alias kârnat uman

 1. Pana nu clarifica Ponta unde se duc banii din noua acciza, mentinerea ei in bugetul pe 2014 ramane dubioasa. Ceea ce face el cu amanarea doar pe 3 luni si doar pentru motorina este apa de ploaie.

  • Nu poate “inchide” bugetul fara acciza de 7 centi, dar isi permite sa nu mai impoziteze castigurile din jocurile de noroc!

  • Am 41 de ani si sufar din nastere hemipareza stanga spastica pe partea stanga a corpului,nu-mi pot folosi mana stanga,muschii fiind atrofiati,piciorul stang este fara muschi,stramb,si cu 4 cm.mai scurt decat dreptul.De 7 ani ma duc an de an la aceasta comisie din Voluntari Ilfov,eu avand domiciliul in Peris ,Ilfov.Precizez ca sunt nascuta asa,pe referate,internari scrie mai multe dar nu mai spun tot diagnosticul.
   Pe referatele medicale in dreptul rubricii:Prognostic recuperator,scrie clar:NU SE POATE RECUPERA.In fiecare an,alerg de la o institutie la alta pentru acte,eu deplasandu-ma destul de greu,iar cand am intrebat pe doamna de acolo cand as putea sa ies si eu permanent cu certificat de handicap mi s-a raspuns ca la varsta normala de pensionare de 65 de ani.Deci eu inseamna ca trebuie sa merg timp de 24 de ani an de an la comisie?!?!Eu abia pot sa mai merg de acum,dar cred ca asta isi doresc,ca cei care nu mai pot merge sa renunte la acei banuti.
   Va multumesc si va doresc sanatate!

 2. Ponta nu a facutconcesie numai pentru basescu ci mai mult pentru TRANSPORTATORI care daca “se supara”(asa cum nu s-au suparat pe boc care a marit preturile carburantilor cat n-au facut-o celelalte guvernari la un loc) pot bloca ROMANIA.

  • Nu vi se pare ca se atribuie prea multe competente consiliilor judetene, care instantaneu au devenit cunoscatori ai strategiei din sistemul sanitar?
   Asa a aparut sloganul “decizia sa fie mai aproape de cetatean”-CUM ????
   De cand unitatile sanitare cu paturi, in mare parte, au trecut in subordinea autoritatilor locale, indiferent ce intrebare ii este adresata d-lui ministru, repede spune ca nu este de competenta ministerului sanatatii, ci al autoritatii locale. Intrebarea noastra este -al cui ministru este, nu al sanatatii?Spitalele au devenit, fara a lua in considerare latura financiara, de sine statatoare. Cetatenii cui sa se adreseze nemultumiti de acordarea asistentei medicale? Dl. ministru a declarat ca se vor adresa consiliului de administratie al acestora.Consiliile de administratie sunt formate din mai multi reprezentanti ai unor institutii care se intalnesc lunar.
   *Mai nou, tot dl. ministru doreste subordonarea directiilor de sanatate publica consiliilor judetene, sau a unor entitati din aceste institutii. Cum se va interveni, urgent, in caz de alerte, epidemii, focare de infectii,calamitati naturale ? Se vor intocmi tot felul de adrese intre institutii si apoi, desigur, o comisie comuna.Unde este urgenta????
   Comisiile care stabilesc incadrarea intr-un grad de handicap sunt formate din medici cu diferite specialitati, iar consiliile judetene ii “coordoneaza”…..
   Nu ar fi normal, sa existe, in continuare o autoritate la nivel de judet, cu personalitate juridica, chiar prin comasarea tuturor structurilor responsabile cu competentele mentionate anterior?
   In cadrul acestor autoritati sa existe specialisti care sa coordoneze calificat acordarea asistentei medicale, a sanatatii publice si a asistentei sociale, astfel incat, aceasta institutie sa fie mai aproape de cetatean; sa stie cetateanul cui sa se adreseze…..sau mai important este sa decapitam asistenta de sanatate publica, mascata “sub palaria” descentralizarii la nivelul consiliilor judetene si sa infiintam tot felul de agentii la nivel central?
   Oare nu se doreste ca cetateanul sa fie ascultat si ajutat ?

   Va multumesc!

 3. Basescu mai demonstreaza inca o data ca el conduce Romania, iar Ponta mai demonstreaza o data ca e un papagal. Abia astept sa si-o ia de la Chior.

  • Pisicul Ponta a facut aceasta concesie atat chiorului, cat si transportatorilor. Numai la medici si la cadrele didactice n-a facut si nu va face concesii plagiatorul. Dar cate concesii nu va mai face Ponta co(i)abitantului, incepand cu comisia Nana si continuand cu tot ce vrea ilegitimul presedinte. Intr-un fel, Basalaul ne razbuna pe cei care din naivitate/prostie am votat Da la referendum si USL la alegeri si pe care Pontacul cu ciuda lui de papagali impotenti ne-a tradat oribil.Pacat insa ca din co(i)abitarea celor doi tradatori sufera poulatia.

  • Va fi probabil 14-17 centi la benzina. Ca eu am intekes ca fara acciza nu se inchide bugetul.

   Daca la motorina se amana (ceea ce nu se va intampla), atunci bugetul trebuie inchis numai pe aciza la benzina, care va fi intre 14 si 17 centi pe litru.

 4. PACAT CA NU AVEM NICI UN POLITICIAN CARE SA AIBA CURAJUL SA IA ATITUDINE SI SA-L BAGE PE NEBUNUL ASTA IN PUSCARIE ! CE SA INTELEGEM NOI POPORUL PLATITOR DE TAXE NOI CARE I-AM IMBUIBAT PE TOTI ? CA SUNT TOTI CORUPTI ? CA-I ARE BASE CU CEVA LA MINA DE SE TEM ? SAU CA SUNTEM IN CONTINUARE OSUL LOR DE ROS ? EI SE FAC CA SE CEARTA , ISI IMPART BANUTII INTRE EI , SE ROTESC LA PUTERE CU AJUTORUL PROSTIMII , IAR NOI SUFERIM SI PLATIM . DACA VA ADUCETI AMINTE CIND A ESIT PRIMAR BASE A SPUS CA MAI STA INCA UN MANDAT LA PRIMARIE DUPA CARE O SA FIE 2 MANDATE PRESEDINTE . OARE L-O FI LUAT GURA PE DINAINTE ? DV, CE CREDETI ?

  • Având in vedere ca nicio instituție a statului nu ia atitudine împotriva corupției generalizate, se pare că întreaga clasă politică, fără excepție, este amestecată in activitățile infracționale de distrugere economică a României, devenind urgentă înlăturarea actualei clase politico-economice trădătoare de neam și țară și aducerea la putere a unui grup de oameni patrioți, incoruptibili, competenți, dinamici și curajoși…

   România / Dacia liberă
   Motto:
   Cei mai periculoși teroriști sunt politicienii corupți.

   Continuarea așa-ziselor proiecte economice și administrative decise de grupurile infracționale transfrontaliere care conduc România, într-un sistem economic bazat pe corupție, iresponsabilitate, cinism și lăcomie, reprezintă calea sigură spre distrugerea totală a României și a națiunii române prin fărâmițarea țării, înstrăinarea terenurilor, exploatarea rapidă a tuturor resurselor, distrugerea ecosistemului natural și a patrimoniului național, plasarea regiunilor sub controlul grupurilor de interese anti-românești și forțarea întregii populații să plece in exil.

   1.
   Protestatarii cer instituțiilor statului să respecte statul de drept, să reintre imediat în legalitate și să apere doar interesele României și ale poporului român, nu interesul UE sau al oricărei uniuni politice străine, nu interesul SUA, al Rusiei sau al oricărei entități statale străine, nu interesul FMI sau al oricărei entități financiare străine sau autohtone, nu interesul vreunei entități private multinaționale, străine sau autohtone, nu interesul unor persoane fizice străine sau autohtone.

   2.
   Demisia/ demiterea imediată a tuturor persoanelor care exercită demnități sau funcții publice și servesc intereselor străine (dovadă clară că acești cetățeni au încălcat în mod direct legislația în vigoare, au trădat țara și nu mai reprezintă România și poporul român).
   Demisia/ demiterea imediată a premierului Victor Ponta, a miniștrilor Dan Șova, Daniel Barbu, Rovana Plumb, precum și a directorului ANRM Gheorghe Duțu pentru promovarea cu agresivitate a intereselor străine în exploatarea resurselor naționale.

   3.
   Începerea imediată a urmăririi penale împotriva tuturor infractorilor politico-economici care au contribuit direct sau indirect la distrugerea României în ultimii 24 DE ANI.
   Înființarea unui tribunal independent politic, care să judece în regim de maximă urgență și cu proceduri simplificate pe toți acei infractori și complici ai lor care prin trădare de țară și/sau subminare a economiei naționale (Art. 135, Art. 136 din Constituția României, Art. 155, Art. 165 din Codul Penal) au contribuit la distrugerea României în ultimii 24 DE ANI, și condamnarea tuturor celor vinovați la pedeapsa maximă prevăzută de lege (detenție pe viață).
   Recuperarea prejudiciului adus proprietății publice și bugetului național prin confiscarea INTEGRALĂ a averilor tuturor celor vinovați, atât cele din România cât și din afara țării.

   • @In principiu, de acord. Dar cand imi aduc aminte cu ce voturi s-a “impus” basescu in fata lui M.Geoana si cum se mai pupa pe gingii cu scarba de comunist, parca ma unge la suflet ca-l face ala betiv, ca doar se pizduiesc securistii si comunistii intre ei, n’asa? Si in plus, faptul ca tine legatura cu liderii moldoveni este de laudat, daca insa ii suna matol asta mi se pare doar natural, in stilul care l-a consacrat. Ce ne facem daca vine si Voronin cu niste “inregistrari audio” care sa-i confirme cele afirmate, ca doar se poarta “stenogramele” 🙂 🙂 🙂 ????
    sa fiti iubit
    marcus

    Al Dreacu, Voronin, Asta !

    Vladimir Voronin, declaraţie ŞOCANTĂ: Băsescu îi sună pe oficialii de la Chişinău fiind în stare de ebrietate!
    Jurnalul National
    “Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a declarat aseară, în cadrul unei emisiuni la TV7, că şeful statului român îi sună în fiecare seară pe liderii de la Chişinău aflându-se în stare de ebrietate.

    “Voronin a precizat că Traian Băsescu ar face presiuni asupra politicienilor de la Chişinău. “Eu ştiu de apelurile telefonice ale lui Băsescu. Sună seara aflându-se în stare de ebrietate”, a declarat Voronin, potrivit inprofunzime.md.”

    Ca „semn al relansării relaţiilor dintre cele două ţări”, pe 7 februarie 2005, dimineaţa, mai multe camioane cu sticle vin din Republica Moldova se opreau la intrarea în Palatul Cotroceni. Erau cadoul preşedintelui Vladimir Voronin pentru omologului său, Traian Băsescu după vizita acestuia din ianuarie la Chişinău.

    Deşi în declaraţii s-a vorbit de 11.000 de sticle cu vin şi vin spumant, documentele oficiale ale Administratiei Prezidentiale arată că în Cramele Cotrocenilor au ajuns 8.271 de sticle. Vinul de la Voronin, provenit din podgoriile Mileştii Mici şi Cricova, este încă folosit la recepţiile Administraţiei Prezidenţiale.

  • ce naiba te mai miri atata, au blat toti politicienii cu baietii cu ochi albastri. Vezi tu pe vreunul sa lupte pentru independenta justiei?

   Antonescu adormi si uita de constitutie, Base si Ponta doar ce-o numira pe Kovesi sefa la smenuit dosare.

   crezi ca beietii aia pun la justitie pe cineva sa-si faca treaba corect?

   • Recenta unda verde data de guvernul Romaniei corporatiei Chevron (fosta Standard Oil California) pentru explorarea gazelor de sist, aduce locuitorii zonelor aferente viitoarelor santiere, fata in fata cu moartea! Rezerve de gaze de sist se gasesc langa Barlad, dar cele mai multe in Dobrogea. Chevron este o corporatie cu antecendente foarte grave in ceea ce priveste efectele extrem de daunatoare provocate mediului. Chevron este cunoscuta pentru distrugere padurilor virgine si a mediului natural in Ecuador, Bangladesh, SUA, Niger, Angola si Brazilia! De aceea, locuitorii din Constanta, Mangalia, Costinesti,Vama Veche, Adamclisi s.a. ar trebui sa stie care sunt pericolele exploatarilor si explorarilor Chevron care vor avea loc in vecinatatea lor:
    -poluarea aerului ca urmare a eliberarii unor concentratii mari de metan, dioxid de sulf si oxid de azot in atmosfera;
    -riscul contaminarii apei potabile din regiunea explorata din cauza riscului ca materialele pompate pentru eliberarea gazelor de sist sa se infiltreze in panza freatica;
    -riscul eliberarii in atmosfera a unor materiale radioactive folosite in procesul de fracturare, precum a THORIUL si a URANIULUI, fapt ce va duce la o crestere semnificativa a sanselor imbolnavirii de cancer a populatiei;
    -riscul producerii de cutremure care, chiar daca minore, pot provoca accidente chimice si de alta natura;
    A raspuns vreunul care a facut smecherii cu banii care nu sunt? Astia de acum sunt in cardasie cu fostii , fac audit asa ca sa zicem c-au facut ceva si uita de el.
    http://www.vice.com/ro/read/bulgarii-protesteaza-impotriva-gazelor-de-sist
    Ia citit aici sa vedeti cine face treaba in locul nostru.
    http://www.antena3.ro/romania/secretul-pe-care-il-ascunde-compania-care-incepe-explorarea-gazelor-de-sist-din-romania-214164.html
    Ia citit aici, noi cu poluarea si smecherii iau gazele.

  • Off mai Mariana .. pai hai sa vedem. Cine castiga si cine pierde din “razboiul” Ponta vs. Basescu? Castiga cei doi. Ponta pentru ca se detaseaza ca lider de necontestat al USL, ba mai mult ii si fura sloganul electoral lui Antonescu, adica lupta antiBasista! Basescu ca se autointituleaza singurul opozant al USL. Pierde Antonescu pentru ca de doua saptamani nu am mai auzit nimic de el, ba mai m ult a ramas fara vorbe’n cantec de cand Ponta s-a transformat in antibasist!
   Ai vazut ultimele doua sondaje? Unul publicat de IRES-ul lui Dancu si unul publicat de CSCI-ul lui Palada. Ambele ii indicau pe Basescu si Antonescu la brat, adica in jur de 25%, iar pe Ponta il acreditau cu peste 40%. Avand in vedre aceste lucruri, crezi ca mai are vreo sansa candidatul Antonescu in fata condidatului Ponta?

 5. OFF TOPIC Petre Roman este pentru PNL, geamanul lui Geoana/GEONICA de la PSD.Cei doi scot pe gura numai lucruri ideale(de parca ar vorbii din biblie) insa in practica ori nu le-a iesit nimic ,ori au avut” mana proasta/moarta” incat tot ce a fost atins de acesti doi”politicieni” s=a “uscat/sfrijit/a disparut” asa ca nu mai pot inspira incredere nici de doi …bani.

  • Percep un mare risc pentru siguranța majorității parlamentare.
   Ieri,Ministrul Muncii,pe mine ca cetățean nu a reușit să mă mulțumească ci să mă irite mai rău(dar asta-i doar vina mea pentru că am avut din nou așteptări și am crezut).PDL și PP-DD(non existent) ard de nerăbdare să le iasă fie și o moțiune simplă.Deocamdată,UDMR-ul pare să fie neutru și ocazional,rațional.Dacă se bagă câțiva din PSD și votează o posibilă moțiune de cenzură și pică guvernul?În acest moment,din partea mea,guvernul nu mai are susținere totală.Păcat!
   Acest guvern m-a dezamăgit datorită neputinței de a stopa câteva din genociduri comise de cei care acum sunt susținuți de aparate care îndrăznesc să mai spună că mai au vreun drept/pretnție de la România și români.Din moment ce guvernul își pierde încrederea mea,al cetățeanului,e de rău pentru toți

 6. Cred mai mult ca niciodata ca base’ il are la mana pe Ponta.Asta e, pacat de energia consumata, de timpul pierdut cu atatea comentarii si presupuneri, pacat de sperantele noastre. Din clipa asta chiar nu ma mai intereseaza nimic si sunt multumita cel putin pentru moment ca nu sunt in Romania.

 7. daca vedeti prin prisma asa zisei confruntari Ponta-Basescu asa se pare.Oricum confruntarea asta a fost pierduta cu voia lui Ponta de la semnarea pactului de coabitare.Din pacate confruntarea Ponta-Popor are in prima runda un cistigator detasat,Ponta.In ce priveste acciza problema este pusa gresit de Ponta si de analisti.Aceste accize nu sunt destinate constructiei de autostrazi ci investitiilor pentru baronii locali.Daca Ponta continua politica asta,(si o continua,vezi noua lege a mineritului)o sa piarda confruntarea cu poprul,la fel cum a pierdut MRU si PDL-ul.

 8. Pana nu ne trezim sa ne autoeducam singuri o sa ne conduca smecherii gen Ponta, Basescu si Antonescu. Conducatorii ne vor prosti ca natie si ghiolbani, e voie la scuipat pe strada, la aruncat gunoaie pe strazi , la fumat in locuri in care e interzis etcetera, etcetera. Credeti ca unul care scuipa pe strada vrea un conducator de calitate? Alege un ghiolban ca si el.

  • Recenta unda verde data de guvernul Romaniei corporatiei Chevron (fosta Standard Oil California) pentru explorarea gazelor de sist, aduce locuitorii zonelor aferente viitoarelor santiere, fata in fata cu moartea! Rezerve de gaze de sist se gasesc langa Barlad, dar cele mai multe in Dobrogea. Chevron este o corporatie cu antecendente foarte grave in ceea ce priveste efectele extrem de daunatoare provocate mediului. Chevron este cunoscuta pentru distrugere padurilor virgine si a mediului natural in Ecuador, Bangladesh, SUA, Niger, Angola si Brazilia! De aceea, locuitorii din Constanta, Mangalia, Costinesti,Vama Veche, Adamclisi s.a. ar trebui sa stie care sunt pericolele exploatarilor si explorarilor Chevron care vor avea loc in vecinatatea lor:
   -poluarea aerului ca urmare a eliberarii unor concentratii mari de metan, dioxid de sulf si oxid de azot in atmosfera;
   -riscul contaminarii apei potabile din regiunea explorata din cauza riscului ca materialele pompate pentru eliberarea gazelor de sist sa se infiltreze in panza freatica;
   -riscul eliberarii in atmosfera a unor materiale radioactive folosite in procesul de fracturare, precum a THORIUL si a URANIULUI, fapt ce va duce la o crestere semnificativa a sanselor imbolnavirii de cancer a populatiei;
   -riscul producerii de cutremure care, chiar daca minore, pot provoca accidente chimice si de alta natura;
   A raspuns vreunul care a facut smecherii cu banii care nu sunt? Astia de acum sunt in cardasie cu fostii , fac audit asa ca sa zicem c-au facut ceva si uita de el.
   http://www.vice.com/ro/read/bulgarii-protesteaza-impotriva-gazelor-de-sist
   Ia citit aici sa vedeti cine face treaba in locul nostru.
   http://www.antena3.ro/romania/secretul-pe-care-il-ascunde-compania-care-incepe-explorarea-gazelor-de-sist-din-romania-214164.html
   Ia citit aici, noi cu poluarea si smecherii iau gazele.

  • V-am tot citit in ultimul timp postarile si cu greu m-am abtinut de la comentarii.
   Parerea mea este ca ati ramas ”blocat in proiect”.
   Nu va suparati pe mine dar subiectul ”jos Basescu” nu mai este de actualitate…adica pe nimeni nu mai intereseaza.
   Dimpotriva,dupa cum spun sondajele,romanii care anul trecut erau suparati pe,Presedinte,au revenit la sentimente mai bune.
   Mi se pare de asemenea gresit ai invoca pe cei 7,4 milioane votanti din vara trecuta.A trecut un an de atunci iar in ceea ce priveste optiunile romanilor in legatura cu orice,un an inseamna un secol. 🙂
   Uitati-va la televizor sau in jurul dumneavoastra: pare a mai fi interesat cineva de subiectul ”jos Basescu”? Ma tem ca nu.
   De suspendat sau demis nici nu mai poate fi vorba si atunci,merita deranjul?
   Sper sa nu va suparati pe mine sau sa ma catalogati ca fiind basist…sunt doar realist si atat.
   Numai bine!

 9. Nu facem macroeconomie pe blog, dar PM Ponta lasa impresia unui diletantism, parca ar vrea sa-i ridice permanent mingea la fileu lui Basescu,care traieste cu impresia ca mai castiga capital electoral! Cei care am voatat l-a referendum suspendarea, l-am terminat, cei care l-au reanimat sunt culmea USL!Nu va iesi nici o treaba buna din ghiveciul acesta politic!

  • @Hook: Te mai uiti la emisiuni cu Craciunescu?! Procesul etapei, ceva…

  • @Hook: Daca te uiti la Procesul Etapei, cu Craciunescu si dupa aceea scrii pe-aici, se leaga! In Romania, toti se pricep la fotbal si politica! Bafta. Hai sa traiesti!

  • Pana la urma Basescu are un rol in haosul ce se manifesta in politica R.Moldovei de astazi.El si cu partidul sau l-au sustinut cu tarie pe Vlad Filat in fata reprezentantilor UE,garantand pt integritatea si competenta sa.Ori s-a dovedit ca Filat era plin de bube in materie de coruptie iar criza actuala se datoreaza dorintei sale de a pune mana pe institutia ce se ocupa cu combaterea coruptiei in R.Moldova,Centrul National Anticoruptie (CNA).Apoi o alta dorinta de-a lui Filat a fost de a pune mana pe toata puterea din stat iar in acest scop s-a pus sa-si saboteze partenerii de guvernare (sa nu uitam ca recenta scindare a PL se datoreaza masinatiunilor facute de Filat si oamenii sai).In asemenea conditii era imposibil ca aceasta alianta sa se mai mentina.Filat la el acasa avea aceleasi metehne pe care le-a avut si Basescu (dorinta de a se imbogati ilegal,de a controla justitia si de a-si transforma,prin orice mijloace,propria formatiune politica in partid-stat).Datorita acestei atitudini alianta pro-occidentala de acolo a sarit in aer.

  • Cu exceptia momentelor NATO si aderarii la UE, Romania nu a punctat mai nimic! Daca Romania (zic Decidentii Politici) ar fi fost puternica astazi, daca si-ar fi respectat avantajele de orice fel, daca si-ar fi respectat propriu popor, probail si in Moldova lucrurile s-ar fi transat altfel!

   Avem inca un “exponat” incalificabil la Cotroceni, o clasa politica imprevizibila, lacoma si avida pentru propriile interese, oricand gata sa basculeze stanga/dreapta, oricand dispusa sa raman la putere prin cedari de suveranitate! De fapt un joc periculos, pe minima rezistenta!

   In relatia Rusia, amintesc doar marea eroare a politicului roman:
   “Astfel, conform termenilor protocolului semnat de cele doua tari, la 14 decembrie 1916 si 27 iulie 1917, o colosala avere a natiunii, insumand global circa 9,5 miliarde lei aur (la valorea din 1938) pleca “ambalata” in 3.549 de lazi catre Rusia.
   Pe langa cele 93 tone de aur (lingouri, monede) pe opisul de custodie se mai aflau: Arhivele Nationale ale Romaniei, Arhivele Istorice de la Brasov, bunuri apartinand “Muntelui de Pietate”, tablouri din Galeria Nationala, colectii de manuscrise si carti rare, colectia numismatica a Academiei Romane, colectii de obiecte rare din aur, argint si pietre pretioase ale Muzeului National de Antichitati.”

   OARE CATE GENERATII VOR MAI TREBUI SA SE NASCA IN ACEST COLT DE LUME, PENTRU A INTELEGE CE INSEAMNA O NATIUNE PUTERNICA!

 10. Nu este constitutional sa mareasca acciza doar la benzina. Potrivit Constitutiei Romaniei, toti cetatenii sunt egali in fata legilor si a autoritatilor. Daca mareste doar la motorina atunci ce egalitate este intre cetatenii care detin autovehicule pe benzina si cei cu autov. pe motorina? Contributia la constructia de autostrazi va fi mai mare perntru cetatenii cu autov. pe benzina si nu este corect. Asta in situatia in care banii din acciza vor fi dirijati spre acel loc.
  Ponta este o mare deceptie. Inca odata.

  • mai sinteti mai ,vad ca si grecu se simte discriminata .pai cind s-a redus tva la piine nu au fost discriminati cei care maninca carene -mare e prostia basista.(culmea ca pina si cosea poate sustine asemenea prostii)

 11. Off-topic:

  Metode de integrare a romilor!

  Asa cum americanii l-au votat pe Barak Obama, primul presedinte negru din istoria SUA, la fel ar trebui sa il votam si noi pe primul presedinte de culoare al tarii, viitorul presedinte al Romaniei dl. Dan Diaconescu!

  Tiganii n-aveau cum sa ne distruga pe noi intr-un fatalmente mod. Asa dupa cum cred ca se cunoaste din istorie, tiganii au aparut pe la noi in ultimii ani ai veacului al XIV-lea. Ei erau defavorizati, lipsiti de pamant, proprietate ori de case, dar si de libertatea de miscare, intr-un cuvant erau robi, tiganii. Exodul lor a inceput din nordul Indiei, de unde un trib intreg a fugit pentru ca nu a mai putut indura regimul la care erau supusi acolo de clasele sociale superioare. Faceau parte din casta paria, de membrii careia cei din clasele superioaree nici nu aveau voie sa se atinga. Primele documente ii atesta la noi cu denumirea de atigani, probabil derivat din grecescul athinganein, a nu te atinge. Au strabatut tot Orientul Mijlociu, respinsi din loc in loc, razboindu-se cat au putut cu persanii si cu turcii, pana cand alungati din Asia Mica de turcii otomani, au ajuns in Europa, in Imperiul Bizantin (insemnand in veacul al XIV-lea Grecia continental si o fasie de pamant corespunzand Turciei europene de azi si sudului Bulgariei, regiune careia i se zicea Romania, bizantinii perpetuand 1000 de ani pretentia ca reprezentau Imperiul Roman, isi ziceau romei.

  Din sederea lor in Romania si-au tras tiganii numele de romi, la care tin si astazi. La noi au ajuns refugiindu-se palcuri-palcuri. Pe masura ce treceau Dunarea, domnia si boierii, care duceau lipsa de brate de munca, i-au facut robi, adica muncitori lipsiti de orice drepturi. Au fost impartiti pe la mosiile boieresti pentru tot felul de meserii si munci casnice si de asemenea, pe la manastiri, o mica parte, cei mai norocosi, au fost pastrati ca robi domnesti de exemplu insarcinati cu cautarea aurului prin albiile raurilor. Acestia erau numiti “aurari”. Dintre robii boieresti, unii erau lasati sa isi exercite meseriile cutreierand tara cu satra lor, fiind foarte indemanatici ca fierari, tinichigii, potcovari, spoitori. O data pe an aveau datoria sa se intoarca la stapan, pentru numaratoare (taxa, bir) si pentru casatorii. Tiganii care au trait in mici grupuri de nesupusi ascunsi prin codri desi, se numeau “netoti”, erau intr-o stare de saracie si salbaticie extrema. In Moldova, pe langa salasele tiganesti si uneori amestecate cu ele, s-au strans sate de robi tatari, care cu timpul nu s-au mai deosebit de tigani decat prin tipul fizic.

  • Pisicul preferat a celui fără casă,musafir nepoftit la Cotroceni,sugerează pensionarilor să-și pună pensiile pe card.Ceea ce înseamnă că statul se spală pe mâini de cea mai sacră obligație civică,de ați respecta ,cum spune și în Biblie,pe mama și pe tătăl tău,dar mai înseamnă și că n-ai rezolvat problema poștașilor,cauzată de Videanu Adrian,că nu poți și renunțăm va să zică!
   Mor de frică să mă gândesc,că nu vreau să mă gândesc dar îmi mai vine să mă gândesc,dacă guvernul USL Victor Ponta și majoritatea parlamentară nu poate remedia câteva din rănile adânc infectate cauzate datorită acelor demenți care să mănâncă între ei ca ciorile,dacă USL n-ar fi deranjat guvernarea păguboasă a Unguentului,nu mâncam ceva mai ieftin acum,pe vremea asta?Iar s-au scumpit toate!

 12. inca o data se adevereste ce am zis,la conducerea tarii este si va fi aceeasi marie cu alta palarie si o mana se spala pe alta,pacat ca cei care pierd tot timpul suntem noi platitorii de taxe si impozite care ii tinem la conducerea tarii pe acesti paraziti care sunt mai rai decat regimul trecut,atunci s-a facut ceva in tara asta,acum au distrus aproape totul si mai au putin si o sa ne vanda si pe noi precum se vindeau sclavii prin anii 1800,asa daca am pus prin votul nostru la conducere niste oameni fara inima si minte,acum am ajuns sa ne cautam aproape toti de munca in afara tarii,RUSINE!

  • 25 000 de metri patrati de pamant sunt deja vanduti strainilor in Botosani si vor fi din ce in ce mai multi, iar pamantul nostru nu va mai fi al nostru. Si atunci sa vedem cum sa regrete toti comunismul. China este cea mai dezvoltata tara din LUME. La noi magazinele sunt pline de mase plastice dupa ’89. Cand o sa faca ceva aceste Guverne de pisici, atunci o sa nu mai regret anumite aspecte ale comunismului. Niciun regim nu e perfect, dar sa criticam un regim doar ca are un anume nume si sa-l laudam pe asta doar pupa ceva strain, nu mi se pare un lucru corect. Romanii au construit tara asta si pe timpul comunismului. Tara n-a stagnat. Acum totul se distruge. Si ce sa fac ? Sa laud dezastrul asta ? In niciun caz. Asta este. Nu vedeti ca totul este praf si pulbere ? Cativa ciocoi bogati, plini de bani din impozitele noastre si in rest, varza. A ajuns branza, carnea, mezelurile si altele, la acelasi pret. Indiferent ce cumperi, dai la fel. Asta se cheama nesimtire si jigodism. Comunismul a fost bland pe langa ce e acum. Oricum, stiu ca nu sunteti de acord cu ceea ce am scris, dar asta este parerea mea. Gresita sau buna, judec dupa ce am vazut si vad, nu dupa propaganda PDL-aca sau USL-ista.

 13. DOI CIRCARI CU MANA IN BUZUNARUL VOSTRU DRAGI TOVARASI SI PRETINI. SECURISTII PATRIOTI VA SALUTA DRAGI ROMANI HAHAHAHA

  • Bai @BLAT: Tu esti ala, @dan de fapt?! Nassolule. Lasa-ne in beleaua noastra, ca ai intepat basica. In Romania, toti se pricep la fotbal si politica. Hai sa traiesti!

  • Mai fratilor,de ce va contraziceti unii cu altii,cand aici nu cred ca este vorba nici de institutia prezidentiala,(Voronin nu a zis nimic despre asta)aici cred ca este vorba despre DOI COLEGI DE BREASLA. Se gratuleaza cu complimente,fiecare cand are ocazia si pe unde poate.
   Ce vreti de la ei?,amandoi au lucrat in structuri asemanatoare,daca nu identice,iar ca obiceiuri,…ce sa mai vorbim? Astea nu sunt decat complimente de complezenta pentru si intre ei doi.

 14. Stop! Atentie! Tema de discutie generala! Dezbatere.

  Pe bloguri, in general, exista cercuri de comentatori care isi fac veacul in aceste spatii virtuale. Ca profil psihologic, ei sunt indivizi care nu prea sunt ascultati in general in viata de zi cu zi, oameni care dpdv. social sau profesional au frustrari, in consecinta ei fiind complexati si avand atributele unor personalitati dizarmonice. Ca si comportament, sunt pusi mereu pe harta, au inclinatii inspre contradictie, contestare, atacuri etc. De aceea, spatiul virtual de dialog este in general foarte toxic, pentru ca el prin natura lui, reprezinta un filtru de selectie al acestor specimene. Puteti spune ca nu e asa?

 15. Întrun fel e bine, de ce ?
  1.A VENIT IARNA ŞI APAR TROIENELE, TOATE UTILAJELE FOLOSESC MOTORINĂ, MÎNĂ DE LUCRU GĂSEŞTE LA ARMATĂ, CA DE OBICEI.
  2. A SOLUŢIONAT PE TERMEN SCURT FOARTE BINE, GREVA CAMIONAGIILOR, EI FOLOSIND COMBUSTIBIL TOT MOTORINA,CA ŞI MICROBUZELE.
  4. PENTRU DEPLASĂRI DE PERSOANE(poliţie, jandarmi şi tot ce este pentru oprirea în forţă cu sau în orice scop, fie şi la mitinguri, ori, depozitarea motorinei pentru utilizatori la timpul potrivit)ÎN ŢARĂ, SE FOLOSESC MAŞINI MARI.
  5. NU AŞ AFIRMA CĂ ESTE ÎN FAVOAREA TOTALĂ A LUI BĂSE, GINDIŢI-VĂ CA ESTE PE TERMEN SCURT 3 LUNI DE ZILE,PENTRU EL, AR FI MAI AVANTAJOS SĂ NU SE MĂREASCĂ PREŢUL, ÎN CAZUL ÎN CARE FACE AGRICULTURĂ(asta, doar dacă sunt deacord cei de la porţile mari- vesticii).
  IESE CUCUVEAUA IAR, ODATĂ PE SĂPTĂMÎNĂ, LUNI, SĂ NE STRICE SĂPTĂMÎNA(are nevoie de aura pozitivă, dacă nu iese să vorbească,să fluiere, sa croncăne, nu poate rezista…asta e reacţia vecinului meu, parcă sunt gemeni ca nume şi compoetament)
  ÎN LEGĂTURĂ CU COMISIA,….VARZĂĂĂĂĂĂ!!!, DE OCHII LUMII !!! SĂ DEA BINE CA IMAGINE ÎN FAŢA POPORULUI, CĂ …URMEAZĂ ALEGERILE…ptr.PDL, PML…

  • TEHNIC:
   JANDARMII SUNT ANGAJAŢII MAI, LI SE ACORDĂ SALARIUL ŞI FACILITĂŢILE ANGAJATULUI DE LA MAI, A DEPUS UN JURĂMÎNT PE BIBLIE REAL, PE CARE ESTE OBLIGAT SĂ ÎL RESPECTE ,,AD LITERAM”, ARE CONSTITUŢIA ŢĂRII PE CARE TREBUIE SĂ O RESPECTE ,,AD LITERAM” NU CA POLITICIENII, NU AU VOIE SĂ FIE ÎN PARTIDE POLITICE, DAR NICI ÎN SLUJBA LOR(CONSTITUŢIA), SĂ AIBĂ MĂCAR BACALAUREATUL ABSOLVIT(nu cum se practică, toţi analfabeţii au diplome de bacalaureat, dar nu ştiu să scrie, să citească, să lege o frază, sigur sunt cel puţin 60% care deţin aceste ingrediente).
   LA FEL ŞI POLIŢIŞTII(numai că aici e mai grav, anchetele se fac…deloc, NUP pe bandă rulantă). pe maşinile poliţiei scrie clar: SIGURANŢĂ ŞI ORDINE, DAR NU SCRIE: NUP, FORŢĂ, BRUSCARE, INTIMIDARE, VIOLENŢĂ.
   AMBELE TABERE: JANDARMERIA ŞI POLIŢIA, SUNT ANGAJATE PENTRU SIGURANŢA CETĂŢEANULUI, ORDINEA PUBLICĂ(în cazul în care se deplasează), NICIDECUM, SĂ PĂZEASCĂ PROPRIETĂŢILE PARTICULARE, PLĂTIŢI DIN BUGETUL STATULUI. PARTICULARII SĂ ANGAJEZE PAZNICI, PLĂTIŢI DE SOCIETATEA RESPECTIVĂ, DACĂ NU, SĂ ÎŞI IA VITEZĂ DIN ŢARĂ, PUNCT.
   LOGIC ŞI OBIECTIV :
   DACĂ AR AVEA UN CHEVRON ÎN SATUL, ORAŞUL, ZONA LOR ŞI RUDELE LOR AR FI LA MITING, CUM AR REACŢIONA ? LA FEL CA LA PUNGEŞTI?, NU SE GÎNDESC CĂ COPII LOR NU MAI AU VIAŢĂ DIN CAUZA ACESTOR AFACERI,,MIRACULOASE” ALE GUVERNELOR ???
   DAR, SĂ NU UITĂM, CĂ, FIECARE ŞI-A ALES LOCUL DE MUNCĂ, NU A FOST OBLIGAT NICIUNUL SĂ SE ANGAJEZE IN POLIŢIE SAU JANDARMERIE, AU DORIT, AU VRUT SĂ FIE INDEPENDENŢI, PUTERNICI, DA?, DAR NU PE SPATELE ALTORA, SAU, SĂ OLOGEASCĂ POPORUL CARE NU E DEACORD CU POLITICA BUNĂ SAU REA A GUVERNELOR TRECĂTOARE , NIMENI NU ESTE ETERN ÎN FUNCŢIE SAU ÎNTRUN LOC DE MUNCĂ.
   ,,Jandarmii reprezinta principala forta de ordine publica a Romaniei. Sunt 60.000 la numar, intr-un minister care numara peste 150.000 de angajati (MAI).” DAR NU ŞI DE SIGURANŢĂ A POPULAŢIEI ŢĂRII !!!

 16. Este ceva nou ca toti politicienii isi bat joc de noi?
  Daca ar mari pe jumatate veniturile romanilor pe cat maresc taxele ar fi fost mai bine.
  Suntem o tara care ne meritam soarta si ar trebui sa ii ”multumim” lui ”michimaus” ca se plimba prin Africa pe banii nostri. Anul financiar 2013 se termina si avem un ”exces” de banuti.

 17. O(prima) concesie poate pe luna decembrie, ca tot vine luna cadourilor,desi la cate concesii i-a facut Ponta,cred ca pentru Bsescu in fiecare luna a fost luna cadourilor.

 18. Tind să cred că această comisie nu e tocmai ce am vrut noi să fie.Deja din prima zi s-au făcut legături,legături care în străinătate ar băga pe acuzați la pușcărie,fie și preventive.Totul decurge prea rapid iar dacă liderii USL nu folosesc informațiile obținute pentru a încheia mai repede,mandatul lui Băsescu,înseamnă că totul e o risipă de bani publici,din moment ce noi,cetățenii știm cu cine avem de aface!

  • @fostul uselist germil, actualmente PPDD-ist says:
   December 8, 2013 at 12:32 pm
   Va scrie fostul @germil ..fara “r”. Sub acesl nume … “consacrat”, pana astazi, cel care a semnat pana mai ieri @germil… ESTE…@germil… . si daca aveti ceva de reprosat lui … spuneti-o cu ce-am gresi fata de dvs. si fata de Nicoleta (care n-am gresi … si GAFELE “unora” care m-au scos din echilibrul firesc … sunt dezechilibrat psihic, fireste) … Nicoleeeeetaaaaaaaaaaaaaa … nU_sE_mAi_PoAtE _iNtRa _Pe_bLoGUL_d-LUI rAdu TuDor.!!!

   • CORECT DOMN’ TUDOR. ATI PUS PUNCTUL PE J. CE MAI CONTEAZA UN FURT DE 20 DE LEI LA UN PLIN. UN MIZILIC. SA ZICA ROMANII ASTIA NEPATRIOTI SI SARUMANA CONASU CA NU SUNT FURATI CU MAI MULT. BRAVO DOMN’ TUDOR SUNTETI DE-AL NOSTRU

     • Sa ma iertati domnu’ Tudor, dar daca Basescu a furat si dvs il criticati, asta nu inseamna ca Ponta are dreptul sa fure. Si dvs sa inchideti ochii. Sau sa-l aplaudati.

     • ion conversatie70, cind o sa vad ca fura ponta, o sa-l critic. nu inchid ochii, nu aplaud. asertiunile dvs sunt penibile

     • Asta nu vezi, sau nu VREI sa vezi. Sau nu intelegi.

      Romanii au avut speranta in USL, de aia nu au sarit la greve si mitinguri in 2010-2012, ca nimeni nu vrea sa blocheze anul scolar, sau spitalele, sau aprovizionarea.

      Acum, dupa ce s-a demonstrat ca Tonta si Chiorul sunt blat, pe romani NU II MAI INTERESEAZA cine e la givernare sau la Cotroceni. Romanii vor SA SE OPREASCA jaful.

      Cei care au vrut puterea o au de 18 luni. Hai 12 cu majoritate de 80% (minoritati, independent, UDMR). Ce au facut ? Nimic. Iar romanii NU MAI AU CU CINE VOTA, sa ii mai “salveze” inca o data.

      Cand ai sa intelegi ca NU MAI EXISTA SPERANTA, ai sa intelegi de ce romanii ies in strada si fac greve ACUM.

     • asta cu n-au facut nimic e un slogan basist penibil. USL are multe bube in guvernare, dar cine spune ca n-a facut nimic….. USL sa dea socoteala si pt bune si pt rele

    • Întrebare: Și dacă îmi permiteți o clarificare referitoare la procurorul general Niţu, spuneaţi că i-aţi dat termen, până anul viitor, să vă dea răspunsurile cu privire la Revoluţie. Aţi stabilit şi o dată anume? Şi ce se întâmplă în cazul în care…?

     base: Nu am stabilit o dată, pentru că domnul Niţu nu a fost implicat până acum în acest dosar, şi nici nu îl va lucra dânsul, cu certitudine; ci i-am cerut să desemneze procurori de la Secţia Militară, care să răspundă măcar la aceste două întrebări fundamentale, pentru că îmi este greu să îmi imaginez cum nişte oameni politici responsabili, atunci când apare o MISCARE POPULARA, scot armata, cu muniţie de război.

 19. “Coabitare cu nabadai”:)……
  Codrin Stefanescu i-a trimis doamnei Grecu mail-ul cu “marile realizari”ale USL?

 20. IN PROBLEMA EXPLORARILOR SI A EXPLOATARII PETROL SI GAZ,

  Exista o bipolaritate sau chiar mai multe directii de dezbatere ale tematici.

  Populatia planetei a atins cifra de 7.113.300.000 (7.1 mld.), la 09 decembrie 2013, si continua sa creasca exponential.

  Toate prospectiile si extractiile de resurse naturale de petrol si gaz ale planetei, se fac doar pentru ca unii vor sa castige bani, sau pentru ca populatia planetei e in continua expansiune si are nevoie de resurse, deci exista cerere peste cat poate produce piata? De ce oare exista prospectiuni in oceane, in Groenlanda, la cei doi poli, in Australia, Noua Zeelanda etc.? De ce toti cauta aceasta marfa si mai ales de ce se vinde ea si de ce ii creste pretul pe piata? Poate pentru ca cererea este mai mare decat oferta? Poate pentru ca resursele naturale sunt sub posibilitatile pe care le ofera planeta? Cererea e mult mai mare decat oferta? Si de ce este cererea atat de mare? Sa fie vreo legatura intre asta si fluxul demografic planetar, pentru ca ne-am inmultit si ne inmultim in continuare pe sistem Moldova sau poporul migrator de sub coviltirul de la o caruta (cate 10-12 copii, desi noi murim de saraci)?

  Curentul electric se produce cu arzatoare cu gaz sau pacura, cazan si o turbina cu generator, iar noi vrem toti curent, retele de calculatoare, televizoare, frigidere, masini de spalat si reclame luminoase pe toti peretii.

  Demografia planetara o controleaza cineva? Exact asta si vor sa faca globalistii, acesta e sensul globalizarii, un proiect atat de mult hulit de mase largi de protestatari din intreaga lume, anume vor sa controleze masa demografica planetara si sa o puna in acord cu resursele disponibile ale planetei, sa ii controleze cumva pe oameni pentru a ii pune in echilibru cu natura. Singura problema este ca, exista protestatari, moldoveni, cimpanzei, garoi, de toate ambitiile si dorintele. Ei vor doar dupa mintea lor, cea foarte celebra, bineinteles.

  Problema e, protestatarii, ei protesteaza, dar de dat din fund nu pregeta niciunul sa se balanseze!! Am ajuns deja la 7.1 mld. si creste exponential! Manifestantii, protestatarii, toti inversorii si nihilistii, pana la urma, ei au cumva vreodata-n viata lor nevoie de gaz, curent, carburant la masina (au toti meltenii cate 2-3 masini astazi), sticle de PET din care sa nea Coca-Cola toti meltenii si restul de produse pe baza de nenorociri extrase din titei?!

  Finalmente, toate resursele naturale extrase, ele in ce se regasesc? Doar in banii celor care au efectuat extractia, sau si in tot ce regasim la cimpanzei? Pixuri, haine, carcasele pc-urilor etc. Cimpanzei, succes!

  • Basescu A Inviat! La Dezalcoolizare, Betivane, Nu La Carma Tarii (vezi link) !

   Nimeni nu-si poate explica altfel decat prin Minune Dumnezeiasca Invierea Domnului nostru Iisus la evrei, motiv pentru care ea a fost luata ca atare, nemaiincercandu-se speculatii pe aceasta tema.
   Ei, bine, daca aceasta Minune s-ar fi petrecut la romani, altfel ar fi stat treaba si asta deoarece explicatiile nu tin cat de cat de Mana sau Vrerea Domnului, ci romanii au gasit o metoda mult mai simpla si pragmatica de a invia mortu’ de la groapa.
   Prezentam in cele ce urmeaza aceasta metoda, punct cu punct, cu precizarea ca ea reprezinta rezultatul muncii unui colectiv de savanti din cadrul Serviciilor de Informatii din Romania.
   Metoda este relativ simpla, iar algoritmul si etapele sale de desfasurare sunt urmatoarele:
   1. Se ia una bucata candidat nominalizat de noua majoritate zdrobitoare aleasa la functia de Prim Ministru, i se tabacesc bine obrajorii pana ajung la consistenta soriciului de porc, pentru a li se reduce in acest fel sensibilitatea la anumite reprosuri venite de la alegatori, este uns cu mir de Briusel si pus sa semneze un pact de coabitare cu mortu’ pe care dorim sa-l inviem.
   2. Astfel tabacita una bucata prim ministru este pusa sa iasa in media cu declaratii care mai de care mai triumfaliste, emise intru indobitocirea electoratului, in sensul ca acesta trebuie facut sa creada ca, daca au inceput sa se intrevada oarece firicele de imbunatatire a vietii sociale din Romania, acest lucru se datoreaza coabitarii dintre prim ministru si mortu’ supus procesului de inviere, cei doi nemaicertandu-se pe avionul cu care sa mearga la Sultan sa dea raportul.
   3. Se ia mortu’ si, in prima faza, se aseaza intr-o limuzina si se trimite la o manastire spre sfintire si iertare de pacate. Se are in vedere ca la manastire audienta sa fie in mare majoritate formata din babute cu frica lui Dumnezeu, nepuse pe galceava politica, fluieraturi sau huiduieli, ci pe iertare si indurare crestineasca.
   4. Pe drumul spre manastire este scos la inaintare un ofiter SRI sub acoperire, mai durduliu dar cu voce puternica si adanca, chipurile om din popor napastuit de ticalositi, care trage de limuzina mortului si tipa cat il tin bojocii ca doar mortu’ poate lupta cu coruptia din tara asta, coruptie care i-a mancat sufletul. In ciuda protestelor sepepistilor care-l tin vanjos pe colega in brate, mortu’ deschide geamul limuzinei si da asigurari boboreanului alegator ca-i va rezolva jalba.
   5. Se ia mortu’ si se itinereaza, chipurile pe blat, fara stirea media, prin tara ba pe meleaguri dobrogene unde un primar autofinantat si pretendent la o functie de conducere in noul partid infiintat de mort aranjeaza o bauta intre mort si cativa batranei din comuna respectiva, bauta la care mortu datorita starii foarte avansate de alcoolism cronic aproape ca scapa paharul cu bere din mana. Se fac poze si se dau autografe ca pe vremuri (dar nu de catre media) si se pun pe feis bucu’ mortului de unde sunt preluate intr-o veselie de o media furibunda, in cautare de subiecte tari.
   6. I se pune mortului un clop maramuresean in cap, un fost coleg de partid ii face cadou o traita pe care o si-o pune pe umar si este trimis la o granita interjudeteana, la sarbatoare mocaneasca, cu paticipanti selectionati pe spranceana, unde mortu’ redevine maimuta de altadata, face poze de grup si de familie cu oarece ciobani si consoartele lor, da autografe si o arde intr-o veselie cu palinca sa nu carecumva sa uite romanul cu cine are de-a face.
   7. Chit ca media n-a fost instiintata de toate aceste manevre de resuscitare, o zi intreaga dupa acestea, ecranele televizoarelor se inrosesc de prezenta mortului, prezenta comentata in fel si chip de fel si fel de analisti politici si jurnalisti de renume care au un singur lucru comun. Tipa cat ii tin bojocii:
   Basescu A Inviat!
   Si asta cand? La nici o saptamana dupa ce crestinii ortodocsi din toata lumea s-au bucurat de o alta Inviere.
   Sa ne traiesti, Basescule, in veac de veac nemuritor!

   http://www.dcnews.ro/2013/05/basescu-era-sa-scape-paharul-video/

 21. D-le Radu eu imi aduc aminte ca un presedinte fara aprobarea parlamentului sau consultarea poporului a anulat datoriile de 3 miliarde dolari a IRAKULUI??????????????.

 22. Cand a mintit Ponta?
  Cand a spus ca noua acciza nu va duce la o crestere a preturilor sau azi cand a spus ca motivul amanarii cu 3 luni a accizei pe motorina este amanarea efectului accizei asupra preturilor la bunurile de consum?
  Cine minte:
  Basescu care spune ca Romania a indeplinit deja cererile UE cu privire la accizele pe combustibil sau Ponta care spune ca l-a trimis pe Voinea la Bruxelles ca sa discute cu UE amanarea cresterii accizei?(hai ca inteleg sa discute cu FMI, dar ce mai are de discutat cu UE pe tema asta?)
  Cand vom avea in Romania politicieni care sa aiba curajul sa-si asume deciziile chiar daca sunt nepopulare fara sa se ascunda in spatele unor minciuni?
  Sunt singurul care se simte manipulat?

  • Premierul își uită bunul simț acasă văd că!Jignește cetățenii din Bihor Oradea!Mă opun total și explorării gazelor de șist datorită stațiunilor Felix,Băile 1 Mai.Fie vor trebui prin explorarea lor să oprească sursa de apă,fie și asta promit că apa și elementele ei,se vor evapora.Nu va mai fi apă,ci va fi umezeală fără nimic!Pământul se va usca,vor opri apa termală.Am semnat petiții fizice,nu online,dar și online dar 95% din Sârmartin,Băile Felix,1 Maiau spus NU,printr-un referendum,ei au spus NU,explorării și exploatării gazelor de șist!Dar hai fie și că apa n-ar avea de suferit,ei trebuie să instaleze echipamente care necesită defrișare a spațiului verde,nu neapărat păduri,dar și dacă am putea trece cu vederea chestia asta,nu putem trece cu vederea alunecări de teren șichiar cutremure!Avem acolo plin de stânci,cad stâncile pe muncitori Doamne Dumnezeul Meu și la accident de muncă nu-ți ajunge salarul compensator și nici familia nu-ți ajută!
   Dar să nu ne facă premierul proștii proștilor,că nu știe cu cine se pune!
   Și să nu se scuze că e doar explorare!Știm noi,localnicii ce resurse se pot lua și ce nu,pentru că suntem oameni educați,de bunicii noștrii care poate n-or avea ei falcultatea lu pește dar au avut experiența necesară să ne explice și să ne învețe ce plante sunt acolo,ce minereuri se găsesc acolo și care-s riscurile.n-o să accept lecții de la un birocrat nesincer cu propria persoană(mâine fac război,poimâine coabitez)
   Guvernul României niciodată nu s-a îngrijit de Bihor.Primarul a făcut cum a putut pe propriile ssale brânci și sudoarea noastră!Să nu ne mai mintă cu locurile de muncă,ele nu sunt problema,defapt sunt prea multe,aș îndrăzni,e vorba de salarul angajatului și nici asta,datorită scumpirii alimentelor lună de lună și scadența valorii produsului alimentar.Noi nu mâncăm pâine,pâine!Ba chiar câteodată,luni,se face pâinea la brutărie din ce-a mai rămas din aluatul de cozonac,iar astfel,pâinea iese dulce fără valori nutritive.Să vină premierul la Oradea ca în vară,cu 4 zile înainte de referendumul pentru dEMITEREA lui Băsescu,să vinăp din nou,dacă are curajul!Să se ducă al băile Felix și 1 MAi și să pomenescă de gaze de șist și cum va fi poftit de noi!

 23. o imensa greseala.poate mai mare ca cea cu coabitarea si numirea procurorilor. cum dreak Doamne iarta-ma sa cedezi in fata psihopatului???
  demisia carlane, atat!!!!!!!

 24. Dl. Radu Tudor, rog raspundeti-mi urgent!

  Scaunul domnesc al Romaniei, se cumpara in continuare de la Inalta Poarta? Si Inalta Poarta este cumva la Bruxelles? Si dupa ce se cumpara acest scaun domnesc, banii se scot din biruri, taxele si impozitele puse pe spinarea taranimii, adica a populatiei?

  A ramas in continuare ca in istoria sfintei noastre patrii, in care tot timpul noi am fost supusii marilor imperii?!

  Sa traiti!

  • Odată am fost la doctor pentr niște analize cu aparatură modernă.Și trebuia să beau o porcărie la care eu eram alergic.Asistenta drăguță și doctorița mi-au spus că trebuie să mă examineze și că încearcă să-mi dese pe gât altceva,experimental,să vedem dacă sunt sau nu alergic.Concluzia?
   NU A EXISTAT NICI O DATĂ,PRIN LĂCOMIA OMULUI,DOVEDIT ȘI ISTORIC”SĂ VEDEM DACĂ ESTE ȘI CARE SUNT RISCURILE”
   La noi e o vorbă înțeleaptă…PORCUL TOT PORC RĂMÂNE(se folosește de obicei pentru a exclama o stare de frustrare când soțul unei femei casnice este prins într-o stare avansată de ebrietate)
   Omul nu se învață!Dacă vede banul în față nu se poate potpoli,și este dispus să se ardă cu supă și să-i ardă și pe ceilalți care nu-s de acord cu el.
   Ultima dată când s-a dus cineva în numele poporului(fără acordul poporului),în interes de gaze,s-a dus după gaz,a fost decimat o întreagă minoritate pentru zvonul unor laboratoare cu arme de distrugere în masă!

 25. Concesie ….nu ,COMPROMIS …da.Koabitarea s-a reluat din plin.Prostii mai spera,in zadar, la adevar si dreptate pana la capat.Poate la toate intrarile in Romania ar trebui scris in loc de “BINE ATI VENIT” formula”Lasati orice speranta toti care intrati aici”.Concesia este ceva normal, dar compromisul este ceva anormal/urat si o insulta pentru toti romanii .Asa ca aceste comisii vor constata ca totul a fost/este…OK.

 26. Dl. Radu Tudor,

  Va rog sa imi spuneti daca dvs. credeti ca Presedintele Basescu este SEFU’ STATULUI. Sa traiti!

 27. – INCREDIBIL ! ACEST CINTEZĂ!!! DE ASTA S-AU ÎMPRUMUTAT BANI DE LA FMI SAU CE, SĂ ÎŞI ACOPERE GOLURILE(FIRĂCIUNILE), CĂ NU MAI AU CLIENŢII DE ALTĂ DATĂ SĂ ÎI PROSTEASCĂ, S-AU DEŞTEPTAT ROMÂNII. NU VEDEŢI CĂ BANCILE SI FARMACIILE S-AU ÎNMULŢIT CA CIUPERCILE, CA POLITICIENII! ÎN PLUS, CRED CĂ MAJORITATEA BĂNCILOR SUNT PE MINUS LA CREDITE RETURNATE DE CLIENŢI, MULŢI CLIENŢI AU DAT ŢEAPĂ BĂNCILOR/ NU CRED CĂ EXISTĂ BANCĂ FĂRĂ SĂ FI LUAT MĂCAR O ŢEAPĂ.(politica pute îngrozitor de la cea mai mare distanţă).FRAŢILOR, NU NUMAI LA CLUJ /PDL S-A DAT, ŞI PSD A LUAT ENORM DE MULŢI BANI ,,PENTRU” DRUMURI(făcute doar şoseaua principală), CINEMATOGRAFE(să vedem pînă la urmă la cine ajunge), ÎN LOCUL BĂII CENTRALE, UN SPA(cine va beneficia de acest spa, la preţurile care vor fi stabilite), CEVA, PUŢIN LA GRĂDINIŢE(care erau pe lîngă psd) şi nu mai ştiu ce…
  – ,,COMISIA PENTRU ÎMPRUMUT: CEC(carnea) şi COMISIA(varză)= VARZĂ CU CARNE FĂRĂ SARE(sarea = băse sau credibilitatea comisiei),, pune băse cît trebuie şi dacă trebuie”, totul e un fîsssss !!!
  – APROPO, TOŢI STRĂINII VIN ŞI CULEG TINERII DIN ŢARĂ PRIN ORICE FORMĂ DE ÎNVĂŢĂMÎNT, ASTA DIN CAUZĂ CĂ ÎN LUME NU MAI SUNT ELEVI PENTRU SCOLI ŞI RĂMÎN CADRELE DIDACTICE FĂRĂ SALARII SAU, SE ÎNCHID ŞCOLILE LOR. LA NOI, MAI MULT LE CONVINE SĂ SE INCHIDĂ SCOLILE, SĂ PLECE TINERETUL DIN ŢARĂ, DECÎT SĂ FIE SPECIALIZAT PROFESIONAL PE DIFERITE MESERII, ŞI, SĂ INFIINŢEZE LOCURI DE MUNCĂ ÎN ŢARA NOASTRĂ.

  • Deplasarea de duminică a lui Traian Băsescu la Satu Mare, ca să participe la sărbătoarea de la Sîmbra Oilor, a fost doar o acoperire şmecherească pentru ca acesta să se vadă, în secret, cu premierul Ungariei, Viktor Orban, şi cu George Sörös. La rîndul său, şi Viktor Orban a folosit, ca şi Traian Băsescu, un pretext penibil, pentru a-şi justifica prezenţa în judeţul Satu Mare: acela că a dorit să se reculeagă (?!) la mormîntul românului ucis în bătaie în arestul Poliţiei din Izsak, de doi miliţieni unguri. De fapt, surse din Serviciile Secrete ne-au spus că adevărata miză a deplasării celor doi la Satu Mare a fost alta. Duminică, în jurul orelor 17,30, ei s-au întîlnit într-o vilă de protocol a SRI, situată lîngă Carei, cu George Sörös, pentru a pune la cale deblocarea pe plan european a proiectului Roşia Montană. Dialogul celor trei răufăcători a durat circa o oră şi jumătate, iar chestiunile discutate au fost strict cu privire la poziţia pe care o va adopta Ungaria în legătură cu Roşia Montană

 28. Dl. Radu Tudor,

  Adresez un mesaj tuturor comentatorilor blogului. In acelasi timp, poate fi considerata si o imensa provocare.

  Dar iata despre ce e vorba! Daca vreunul dintre cei care comenteaza pe aici s-ar trage din domnitori sau voievozi, el ar putea recupera terenurile stramosesti pe care le mosteneste, daca descopera documente din izvuoarele istorice care sa ii ateste filiatia. V-ati gandit la asta? N-ar merita ca sa investigheze fiecare? Poate, cine stie…

  Sa traiti!

  • Vere, intr-un final au ajuns sa discute @Geo cu @Citizen si @Citizen cu @Citizen si @Citizen cu @fostul uselist germil, actualmente PPDD-ist . Asta e maxim, sa mor electrocutat pe gardu’ de la penitenciar.

   E caz real, s-a intamplat in Romania. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Discutie intre doi analfabeti in spatiul virtual. E max.!!!!!!!!!!!!!!

 29. @IOLANESTI .Nu numai dvs.Toti am fost manipulati,mintiti,furati,batjocoriti de 23 ani(cu precadere in ultimii 4 ani).Necazul este ca “noii” se pare ca se inspira,cooabiteaza,colaboreaza cu “vechii” asa incat SISTEMUL va fi predat de “vechi”/va fi preluat de “cei noi” asa cum este statuat de 23 ani dupa “zisa” din constructii/imobiliare adica”preluare la cheie”.Suntem inca in interiorul acestei perioade adica nu s-a “predat “inca totul si deci inca nu s-a “preluat” totul si tot asa pana in …DECEMBRIE 2014.

  • George Sörös a evitat în acest ultim voiaj în România să se mai tocmească, pentru că în 2009, pentru aceeaşi operaţiune, a băgat în campania electorală a lui Traian Băsescu 150 de milioane de euro, dar, aşa cum se ştie, Chiorul nu a reuşit să urnească proiectul. Dincolo de asta, cu siguranţă, sumele pe care le va promite Sörös celor responsabili vor fi unele cu mult mai consistente decît banii promişi lui Viktor Orban. Deşi nu există la ora actuală decît o singură evaluare clară şi precisă a zăcămintelor de la Roşia Montană, şi aceea îi aparţine Gold Corporaţion, care o ţine la mare secret, totuşi specialiştii apreciază că la Roşia Montană s-ar afla circa 800 de tone de aur, circa 2.000 de tone de argint, vreo 300 de tone de uraniu, alături de multe alte zăcăminte de o valoare inestimabilă, ca wolframul, precum şi alte minerale, cu utilizări în industria militară, sau în electronica de vîrf. Oricum, avînd în vedere sumele vehiculate în această afacere numai ca şpagă, precum şi îndîrjirea şi tenacitatea cu care, din 2005, Gold Corporation încearcă să exploateze zona este clar pentru toată lumea că afacerea Roşia Montană este una strategică, România fiind pe cale de a fi jefuită de mari bogăţii, cu concursul celor aflaţi acum la Putere.

 30. RUSINEEEEEEEEE d-le tudor pt lipsa de respect fata de cei ce incearca sa munceasca in tara asta

  Fara stima,
  un camionagiu cu 2 camioane neabonat la contracte cu statul,care se lupta sa-si salveze investitia si pentru care 30 bani(in realiate o sa fie mai multi) inseamna inca un cost pe care nu-l mai poate duce, pe langa multeeeeeeeee altele.

  • ionela, esti camionagiu?! asa cum esti, daca ai fi auzit ce-am spus, nu mai spuneai aiureli. m-am referit la patronii care au zeci de camioane si contracte babane. sunt convins ca ai auzit despre ei

   • Cati in Romania isi pot cumpara cinstit 2 camioane? ionela opris cati bani ai platit la stat de cand ”detii” acele camioane?

 31. da dle, sunt camionagiu, am o firma cu toate actele si darile la zi, pe care ma incapatanez impreuna cu sotul meu sa o mentinem pe linia de plutire, sa muncim nu sa asteptam ajutoare sociale din bugetul ala mult marit.
  apropo, sa stiti ca cei pe care i-ati vazut astazi la tv ca au iestit in strada sunt multi altii ca mine, nu cei cu contracte babane. Alora le merge bine oricum si nu simt nevoia sa iasa in strada. Si inca ceva legat de cei 30bani, sa siti ca si 10euro fac diferenta la un transport in fata celorlati transportatori europeni, parte din ei carora li se returneaza si o parte din acciza.

 32. Cita superficialitate ,toata lumea il condamna pe Ponta reclamind ca i-a dat satisfactie basescului.Poate ca i-a dat ,poate ca este mai important in opinia premierului sa avem buget calcindu-si pe mindrie ,dar noi romanii sintem inclinati sa vedem totul prin prisma celui care “i-a tras-o”,tot asa a ajuns si basescu presedinte ptr. ca era din popor injura ,manipula si ptr. romanasi astea erau calitati de politician.Nu este apreciat dialogul ,concesia ci injuratul virtos si murdar.De aia nu avem autostrazi,spitale,investitii ptr. ca in dezbateri ne-a interesat mai mult cine injura mai tare .asta e d-na grecu iti place mai mult injuraturile basescului.

 33. WAUUUUU !!! MI-AM AMINTIT CEVA: ACUM 4 ANI, ÎN LUNA AUGUST, AM FOST CU CINEVA LA UN CONGRES AL MEDICILOR ÎN BIHOR-ORADEA, LA BĂILE FELIX. ŞOCANT, CE AM PUTUT SĂ VĂD ACOLO – LUX: CAZARE HOTEL CU PISCINĂ, MASAJ, SALA DE MESE FESTIVĂ URIAŞĂ, MESELE ERAU PLINE CU TOT FELUL DE MENIURI EN GROS, SE JIGNEAU ÎNTRE EI MAI RĂU CA LA GHETOU, CEI DIN HOTEL SE COMPLETAU CU BUNURILE TURIŞTILOR, PÎNĂ CÎND AM INTERVENIT EU ŞI LE-AM STRICAT FURĂCIUNILE. DUPĂ 3 ZILE DE CONGRES, TOŢI AU FOST TRANSPORTAŢI CU AUTOCARELE(erau din toată ţara)LA O PENSIUNE UNDE S-AU DEZLĂNŢUIT PÎNĂ DIMINEAŢA(băutură, muzică, dans, şi multe altele).DUPĂ CHERMEZĂ, AUTOCARELE I-AU CĂRAT LA PEŞTERA URSULUI, GRATUIT, APOI SPRE LOCAŢIA FIECĂRUIA(nimeni nu a ştiut cine sunt, toţi se întrebau cine sunt, unde lucrez, mă comportam ca un om cu funcţie sus pusă dar fără fiţe, nici acum nu stie nimeni cine eram de fapt), SE PRACTICĂ ORICE PE BANII CNAS, PE BANII SĂNTĂŢII, NIMENI NU E TRAS LA RĂSPUNDERE ŞI DE ACEEA ÎŞI FAC DE CAP TOŢI.
  http://www.antena3.ro/romania/unopa-declaratia-ministrului-barbu-o-jignire-adusa-pacientilor-cu-hiv-am-sesizat-cncd-237341.html

 34. Chestia asta arată foarte rău. O mulțime de oameni superiori dpdv al intelectului, lui Băsescu, stau și iau de la Băsescu. Despre asta-i vorba.

  Să ia în continuare de la golan, dacă atâta pot. Fiecare face ce poate.
  😡

 35. D-le Tudor,

  Indiferent care ar fi motivele pentru care cedeaza Ponta, indraznesc sa afirm ca pentru economia reala, si implicit pentru populatie, nu mai are nici un folos.
  Majoritatea companiilor au probleme financiare, iar lipsa cererii le ofera un viitor sumbru.
  Asta este starea in care ne-au adus politicienii ultimilor 23 ani.
  Anul 2014, va fi anul in care va incepe criza-varianta 2. Aia cu foame, frig, tensiuni sociale.
  Sper sa ma insel, si masurile luate de guvernul Ponta, adica nenumaratele mariri de taxe,impozite si accize, sa dea roade, si sa ne creasca uimitor nivelul de trai.
  Caci altfel, sa ne fereasca D-zeu pentru ceea ce urmeaza. Numai un naiv, nu vede si nu simte starea actuala a populatiei.

 36. Ultima fază: Traian Băsescu pe cont propriu

  “Pragmatismul politic al marilor puteri (SUA, Germania) a fost cel care l-a menţinut anul trecut pe Traian Băsescu la Cotroceni. S-a văzut clar că aceste democraţii, servite ca pildă, au închis ochii fără jenă la abuzurile unui autocrat cu reflexe securistoide, dintr-o ţară pe care o tratau ca pe un obiect de inventar; şi tot ele au sfidat – cu cinismul propriu pahidermelor ce nu au a da socoteală speciilor mici când vine vorba de interesul propriu – voinţa a 7,5 milioane de amărâţi idealişti porniţi în căutarea unei rătăcite demnităţi naţionale.

  Noi ne dădeam de ceasul morţii că aceşti dulăi făloşi, farurile călăuzitoare ale lumii civilizate spre râvnita emancipare, sunt atât de imbecili încât se lasă prostiţi pe faţă de o mâţă răpciugoasă – Monica Macovei – şi de un cotoi zburlit de sminteală – Traian Băsescu, şi cad în capcana pentru tiriplici fără minte a loviturii de stat. Când de fapt ei singuri, marii jucători strategici, îşi aleseseră rolul de imbecili de conjunctură pentru a-şi camufla adevăratul chip de robocopi, de cyborgi guvernaţi de programe reci şi nu de înfocate principii morale.

  În 2012 l-au susţinut pe Traian Băsescu pentru că acesta era util americanilor în derularea unor manevre oculte clasificate la “strict secret” şi era util liderilor UE ca să asigure suportul României pentru politicile PPE, partidul care i-a propulsat acolo pe Barosso, Van Rompuy, Redding. În plus, toată succesiunea de evenimente cu suspendarea si demiterea prin referendum a lui Băsescu se derulase atât de rapid încât aceste super-puteri, de regulă pregătite cu planuri de rezervă pentru situaţii neprevăzute, s-au trezit brusc descoperite. Aveau nevoie de un răgaz pentru a se replia, pentru a închide cercuri şi a şterge urme, şi atunci l-au luat in braţe pe Băsescu chiar cu riscul de a visa, o vreme, încolăciri de boa constrictor pe conştiinţă.

  Acum, gata. Acelaşi pragmatism politic, care cu un an în urmă îl lipise ca un magnet pe Băsescu de catodul jilţului de la Cotroceni, şi-a schimbat, după mersul istoriei, polaritatea. Şi ascultătoarea Americă dar şi ascultata Europă au purces la actualizarea setărilor, se recablează la România anilor ce vin. În faţa lui Ponta se deschid tot mai multe dintre uşile planetei, râvnite şi inaccesibile până mai ieri, iar măsurile de securizare a potlogăriilor făcute de granzii lumii în complicitate cu Băsescu îşi consumă fazele finale. Proceduri specifice pentru epoca post Băsescu au fost deja iniţiate, instrucţiunile lor de aplicare fiind transmise către executanţi sârguincioşi pe canale mai mult sau mai puţin diplomatice. România devine ameţitor de iute scena unor repoziţionări, ca în vârtejul căderii lui Ceauşescu, iar în noul relief politic arsura deşertică a regimului Băsescu se transformă tot mai mult, cu fiecare lună ce ne apropie de decembrie 2014, din rană purulentă în cicatrice pilduitoare pentru urmaşi.

  Rămas pe zi ce trece mai singur, Traian Băsescu trăieşte drama marilor dictatori ai ultimelor decenii. Poporul îl urăşte cu o înflăcărare oxigenată de fiecare săptămână ce-l apropie de izbăvitoarele alegeri prezidenţiale. Străinătatea îl decuplează tot mai brutal de la sistemele ei de interes şi protecţie. Instituţiile interne pe care încă le mai controlează primesc, prin antene oficiale şi oficioase, pulsul evenimentelor şi coordonatele prăpastiei, tot mai apropiată, spre care gâfâie marfarul lor sinucigaş. Bagajele sunt făcute, trebuie ales doar momentul oportun al saltului din mers în garnitura care circulă în sensul normalităţii, aproape uitată.

  Ce să facă? La primul semn de slăbiciune ar fi sfâşiat instantaneu. De aceea încearcă, încă, păstrarea unor aparenţe de forţă. Este singura soluţie de a amâna câteva zile, poate câteva săptămâni, fatidicele dezertări.

  Că Europa şi-a întors faţa de la el a recunoscut-o singur, indirect, în două rânduri. Atunci când s-a stropşit la ea, aliatul cel mai răsfăţat şi săritor până deunăzi, în legătură cu respingerea proiectului Nabuco şi atunci când a refuzat să-i primească, într-un protocol ce ţinea de zestrea celor 7 ani de-acasă, pe prim-miniştrii ţărilor din zona Centrală şi de Est, prezenţi la Bucureşti pentru summitul cu China.

  Nici în SUA nu mai poate pune bază domnul Băsescu. Primirea lui Ponta la Casa Albă a consfinţit practic, în limbaj licuricesc, renunţarea ţanţoşului unchi Tom la băloasa felaţie cotrocenistă. Aşa se întâmplă cu curvele bătrâne: la sfârşit de carieră sunt sortite surghiunului în cea mai umilitoare dintre castităţi: aceea impusă împotriva propriei voinţe, aceea cauzată de repulsia celor râvniţi. Doar că pe americani Traian Băsescu nu-şi permite să-i flituiască direct, ca pe europeni. Şi atunci îi ciupeşte prin lenjeria FMI, la fereală, ca un anofel traficând ceva ce speră să fie malarie.

  Preşedintele nostru ar fi putut să renunţe. Încă ar mai putea. Ar mai putea dar nu poate. Se vede cu ochiul liber, cu fiecare ieşire publică. El, stăpânitorul celorlalţi, nu se poate stăpâni tocmai pe sine. Şi de aceea perseverează în trufia propriei revărsări. Propriei deşănţări. Din viitură în viitură. Din derapaj în derapaj. Modelul Ceauşescu, modelul Saddam, modelul Gadhafi, nu-l ajută să desluşească rezultatul predestinat pe care toţi îl văd în afara lui. Cât mai avea aliaţi cu trecere, se străduia să păstreze măcar aparenţele. Acum, rămas pe cont propriu, s-a predat total freneziei distrugerii.

  Blochează bugetul, blochează memorandumul cu FMI, dă pilde caragialeşti de legalitate, moralitate şi coerenţă oratorică, în hohotele de consternare ale unei comunităţi internaţionale care, copleşită de amestecul insolit de corupţie şi abuzuri numite ba Nana, ba CEC, ba Papici, ba Hăineală, nu mai înţelege dacă priveşte ceva real sau un Satyricon în montare suprarealistă.

  Evoluţia e galopantă. Acum câteva zile “matrafoxare” mi s-a părut un cuvând prea dur. Azi mi se pare prea moale. Dicţionarele psihiatrice ne-ar putea ajuta cu încadrări potrivite?

  Sursa: Contele de Saint Germain:http://www.conteledesaintgermain.ro/ultima-faza-traian-basescu-pe-cont-propriu/03-12-2013

 37. D-le Tudor,in emisiunea La ordinea zilei,l-am auzit pe Codrin Stefanescu spunind ca cel mai inteligent cedeaza.Va spun ca mi s-a facut scirba cind l-am auzit.Si atunci cind l-a salvat prin pactul de coabitare tot dovada de inteligenta a dat. Oare de asta au fost votati ca sa faca pe inteligentii si sa se faca pres in fata lui basescu?Este inca o dovada ca basescu isi bate joc de ei, pentru ca poate,pentru ca are in fata niste maimutoi.Partea proasta e ca-si bate joc de noi toti.Eu nu cred ca Pontaa cedat datorita transportatorilor.E clar ca ii mai face o concesie lui basescu ca sa iasa si sa ne hahaie in nas.

 38. Concesia facuta este o prostie, dar a contat si mitingul transportatorilor.
  Ideea mitingului a fost a lui Hagiu si nu are legatura cu cei 0,07 euro. Si eu sint intr-un fel transportator. Si sint de acord sa platesc chiar si o acciza dubla, dar sa avem autostrazi. Pe DN1 Comarnic – Brasov, cind nu e aglomerat, un TIR consuma motorina care daca am avea autostrazi ar acoperi distanta Comarnic – Sibiu. In plus, pentru noi timpul chiar inseamna bani!
  Corect era ca transportatorii sa ceara o monitorizare stricta a sumelor adunate din aceasta acciza si banii sa fie destinati NUMAI pentru construirea de autostrazi. Nu DN-uri si nici macar nu menteantei la autostrazi.

 39. TACI!TACI!TACI!TACI DRAQ!Dacă mai scoți un cuvânt simt că-mi explodează capu!Ești senator,dai speranțe pe la televizor când defapt tu vrei doar să furi în viitor!TE ACUZ!TE ABUZ,E CLAR!În comparatie cu tine ar trebui eliberați toți cei din penitenciar!
  Un parlamentar PSD,cere ca șpaga pe care o dai medicului să fie legalizată!Adică plătești direct la caseria spitalului și 20% ajung la stat,80% la medic!
  BĂĂĂĂĂĂ!!!!!!!Niște tanti și niște neni te-au ales pă tine ca să descurajezi șpaga nu să o legalizezi,bă trogoditule!Vi la mine cu așa ceva?DEMISIAAAAA!!!!!!

 40. Ieri,bebicul Ponta s-a declarant șocat că țăranii de la Pungești și-au câștigat DEMNITATEA ȘI LIBERTATEA,rupâng gardurile investitorilor,că nu și-a închipuit asta niciodată
  1.Nici noi nu ne-am închipuit că Băsescu rămâne la Cotroceni după ce 7,4 milioane de oameni demn I-am semnat DEMITEREA
  2.Nu ne-am închiupuit că veți coabita cu Băsescu și nu ne-am închipuit vreodată cădoamna Koveși va fi numită la DNA,Morar la CCR și un senator PSD propune legalizarea șpăgii în spitale
  Ați fost avertizat că la momentul potrivit vom arăta semen de DEMNITATE!Nu contează ce spune legea!Când 500 de oameni rup gardurile investitorilor,se anulează orice fel de lege,că legea de om e făcută,legea în documente.mama natură a dat legi exacte și clare și mama natură a spus,cum spunem și noi NU EXPLOATĂRI MINIERE ȘI DE GAZE!

 41. Conducerea usl este dupa sondaje,au vazut ca oamenii incep sa marie au dat inapoi ,nu are treaba cu ce zice “superbase”,dar aceasta politica dupa cum bate vintul,fara curaj de asi asuma masuri mai nepopulare se va intoarce asupra lor,nu poti minti la nesfarsit,nu a-ti vazut aseara comentariile usl, nu stiau pe unde sa mai scoata camasa.

 42. Crin trebuie sa fie consecvent.A zis ca nu se modifica nici o virgula la buget ,asa sa fie.Eu nu-l inteleg pe Ponta,cum isi permite sa faca cetateni de rangul 1 si cetateni de rangul 2 in functie de automobil,e pe benzina ori motorina.Doar CEAUSESCU si-a mai permis asta introducand circulatia automobilelor duminica in functie de numerele de inmatriculare cu SOT ori fara SOT.Prin masura luata ieri Ponta a demonstrat ca e doar un Pacalici de premier,nu un premier de elita.Un pas inainte si doi inapoi,cam asta face Ponta ca premier.Penibil rau,cu o asa sustinere mare!
  Abia acum dupa gafa lui Ponta ,Basescu are motiv sa conteste la CCR ,bugetul.

  Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/traian-basescu-declaratii-de-presa-la-ora-18-30_1335801.html#ixzz2n3O6Sk6d
  Follow us: @realitatea on Twitter

 43. Domnule, daca punem 30 bani/litru si presupunem ca fiecare masina din Romania (6 000 000 de masini) face de 2 ori plinul pe luna ( sa zicem 50 litri/rezervor) inseamna 480 000 000 euro/an! (am luat euro = 4.5 lei)

 44. Are dreptate Ionela, in emisiune nu a-ti zis asa,din exprimarea d-vs s-a inteles ca TOTI transportatorii o duc cel mai bine din Romania,aveti idee cate taxe se platesc de catre o firma de transport?ce amenzi aberante sunt?un exemplu daca un sofer nu are legitimatia la el,desi e angajat cu acte in regula (se verifica f usor pe siteul ARR) ,firma ia amenda 8000 lei.
  Transportatorii nu protesteaza numai contra accizei la motorina ,de celelelalte revendicari nu pomeneste nimeni de la tv de ce nu invitati si dvs reprezentantii acestora?.Sa va spun o ultima masura impusa de MT ,toate tirurile trebuiesc trecute prin RAR(pana la 1 ian 2013) masurate si aplicate noi placute cu dimensiunile acestora desi pe ele sunt montate plcute de catre fabricant,cost aprox 500lei/tir beneficiar RAR si un srl care produce placutele( srl care are ca profil de activitate …amenajari interioare).De cand este ministru d-na Manescu s-a intalnit numai cu reprezentantii unei asociatii COTAR (scoli de soferi si microbuze),iar la invitatia transportatorilor de marfa de a avea un dialog nu a raspuns niciodata.

 45. mda, urmeaza acciza pt numerele pare..cA tre bani de undeva nu?din economie nu,ca nu existya economie,din imprumuturi greu e un dezastru,jale,basanau ne a rupt cu jaful si datoriile,de unde bani pt marile proiecte si autostrazi si alte aberatii ce nu se vor materializa in veci la coruptia asta
  kkmas in autostrazile lor macar de ar face dar sunt sigur ca vor fura orice ban ce intra la buget din jupuirea a inca 7piei de pe ruman.

  totusi ii tine o vana pe uslasii mei care se indreapta vertiginos spre colaps si disolutia tarii, nu s ca bashitii ce furau in turbare,

  astia se gandesc ca e nasoala treaba si deaia cred ca nu i o concesie facuta lui basau mandela mmba luptatoru poporului,

  ci prudenta,sa zic asa caci guvernarea buna a boilor astia e o porcaried,uslasii lasii au
  teama , justa,fapt real dealtfel

  ca acciza tembela va prabusi complet nivelul de trai al romanlor aruncand in saracie de africa neagra 90%din populatie.

  vorba vine,suntem deja in saracie extrema dar e loc de mai rau si romanlor probabil vor ajunge la limita de jos si mahaliga va face poc,sau fasss,deasta se gandesc alde ponta cand face *concesii*.

  in rest ramane cum am stabilit,
  faliment pe linie si disperare la unii rashini la alti guvernanti in functie de cat creier au
  ,lipsa de bani,de ecomomie si afundare continua in datorii,incompetenta,prostie, fudulie USELEASCA,COADA PE SUS EXACT CA BASAIII,baroni invatati cu traiul bun si rupti de realitate,guvernarea cwrului,zici ca tot flinticu bok e si basanau vuvuzeste cu urdula/..dezastru nene!

  in timp ce basanau hahaie fericit ca i merge totu; ca pe roate, pozeaza in aparatorul poporului si sparcaie cat poate

 46. Toata stima pentru Presedintele Romaniei,Traian Basescu.
  Victoria domniei sale impotriva pontacului este de fapt victoria noastra a tuturor.Scumpirea carburantului angreneaza multe alte scumpiri.Sper ca Traian Basescu sa nu cedeze nici in privinta accizei la benzina.

  • nelson,
   in primul rand bacecu nu mai e presedintele Romaniei, ci un impostor nenorocit. In al doilea rand, ce ai de zis de faptul ca in perioada 2008-2012, cand bacecu a fost si prim ministru, combustibilii s-au scumpit cu 50 % ? Hai, curaj, expune-ne pledoaria ta. Si in al treilea rand, stai linistit, nu e nici o victorie a dementului ci doar incercarea de a-l izola in paranoia lui.

   Vad ca dementul de pe acest blog isi face in continuare de cap. Dupa apucaturi seamana leit cu dementul de la Cotroceni.

  • Ce rahat sa ,,cedeze,, el ?! E parlament ?! Nu poate face decat sa trimita bugetul la parlament si ,eventual , la CCR , daca are motive de neconstitutionalitate , nu doar sa traga de timp si sa impiedice bunul mers al tarii . Ponta arata europenilor , prin amanarea aplicarii accizei si la motorina , ca incearca tot ce-i posibil pentru a duce tara inainte , evitand piedicile puse de Basescu . Ii convinge pe aia ca Satana face rau tarii cu intentie , astfel incat sa nu se mai opuna vreunul cand va veni vremea sa-l doboare !

 47. Concesie..sau mergem pe coabitare in continuare…Ponta ar trebui sa stie ca concesiile astea le face pe nervii nostri, si pe banii nostri. Ar trebui vazut printre altele de ce nu poate merge CFR-ul marfa si in schimb facem concesii pentru Basescu?

 48. Acest lucru cu amnistierea hotilor de bani/avere (si mai ales a gulerelor albe,baietilor destepti,baronilor…)arata intentia PSD(peste capul liberalilor) de a se pune din nou pe furt din buget/resurse(naravul din nascare n-are lecuire).Ceace imi reaminteste ca PSD+PDL=FSN si deasemeni putem spune PSD=PDL aceiasi origine politica sau… ce naste din pisica,soareci mananca.Numai cei saraci cu …capul/duhul pot crede ca de 23 ani, INDIVIZII care s-au bagat in politica si a ajuns la putere au facut acest lucru DEZINTERESAT si numai de dragul nostru, al romanilor.Este drept ca avem si o exceptie dnul Basescu care a facut in toata activitatea sa politica totul,numai si numai de dragul/din iubirea mare a romanilor si a ramas tot asa de sarac/bogat ca pe vremea cand era comandant de nava si era primul bisnitar al tarii si romanii”destepti/ageri la minte” plus majoritatea absoluta a romilor au constatat/remarcat acest lucru si i-a dat drept recompensa(pentru toate faptele”bune” ale domniei sale si pentru sinceritatea sa proverbiala fiind omul care n-a spus niciodata vreo minciuna) al doilea mandat si chiar ASTAZI toti acei romani”destepti” plus majoritatea romilor/manelistilor/schengenistilor constata cat de bun a fost PDL/basescu/boc/udrea si cat de” rau” este USL/Ponta si deplang faptul ca presedintele LOR(stiti acea zicere: noi cu noi ,ei cu ei sau noi cu ai nostrii,voi cu ai vostrii) NU mai poate avea inca un nou mandat.Cine stie? poate intre timp coabitantii schimba constitutia si ii mai acorda un mandat spre cinste/onoarea si prosperitatea romanilor.

 49. Astea sunt harjoneli politice inainte de un shpritz bun. Daca medicina are formule tehnice sa repare o usuratica, pentru politica nu avea rezolvare.Acum politica poate deveni fata mare prin legile votate pentru hoti. Se vede clar,clar ca statul postdecembrist este mai preocupat de protectzia hotzilor decat de cetatzeanul cinstit ajuns amaratul zilei. De maine ne apucam totzi de furat ca asta este normalitatea vazuta de politica romaneasca. Sa se desfiintzeze justitia si alte institutzii conexe pentru ca nu isi mai au rostul. Hotzia generalizata este formula magica gasita de politicieni pentu rezolvarea problemei romanesti Vlad Tepes o legenda greu de atins, se rasuceste in mormant. Parca vad maine poimaine afise cu Nastase candidat la presedentie si Becali la UE(asta mi-a venit acum in minte)Pentru inedit am sa-i votez daca candideaza. Sunt singurii care reusesc sa sfideze la un asemenea nivel Romania si sa convinga o asa mare gasca politica sa distruga ultimile urme de justitie din Romania.

 50. stramba e lumea asta.
  la funerariile lui mandela toti dictatorii,coruptii,tot putregaiul lumii opusul a ce a reprezentat n.mandela se gramadesc sa si prezinte rashinile.
  basau aparatorul romanlor lipseste deacolo,e marele absent din panoplia de monstri sudamericani sovietici sau deaiurea.iar ponta musai trebuia sa se duca,tara e bine,sunt bani de aruncat pe rashini..ce sa mai..fix p.

  ah,parerea mea e ca saracu mandela s a chinuit degeaba , negrii aia tot maimute au ramas cu sau fara asuprirea burilor,un esece precum democratia rumunilor,,,incununat de funerariile sale la care vin toti criminalii sa se prefaca piosi si iubitori de oameni

 51. Premierul Ponta ori nu are coloana vertebrala si cam fac toti ce vor cu el(sa nu uitam cat de in serios ia toate ordinele de la Inalta Comunitate), ori vrea sa se puna bine cu demisul, poate primeste si el cativa procurori si niste ofiteri sub acoperire.

Leave a Reply