Victor Ponta pe Facebook :

Ca să răspund tuturor celor care ma întreabă: cred că Liviu Dragnea NU trebuie sa își dea demisia din funcția de Președinte al PSD! Trebuie să țină Partidul unit, să câștige alegerile locale și parlamentare și să ferească PSD de toți “ofițerii” acoperiți sau descoperiți care vor să îl preia! Clar?

13 COMMENTS

 1. Se cam cunosc şi recunosc acoperiţii şi descoperiţii după moaca afişată la vedere. Toţi cei care au făcut studii la SRI sau pe lîngă, de scurtă durată cu diplomă la secundă sau minut, pot fi loiali turnătorilor de orice fel, numiţi cărători de vorbe.

 2. Domnule Tudor, aveti cea mai mica umbra de indoiala ca in politica COLCAIE de acoperiti?
  As fi foarte curios sa va aud raspunzind la aceasta intrebare, ca de la Helvig, cel pe care-l citati de parca ati cita din Biblie, vom continua sa auzim doar interviuri prefabricate, din ciclul “sa-i prostim pe prosti”!
  Nu ca am avea acoperiti DOAR in politica: ei MISUNA peste tot.
  Bineinteles, scopul lor suprem e sa ne apere de teroristi, ca sa fie bine! Si, eventual, daca s-ar gasi unii nemultumiti de statutul de colonie cu care ne-am “pricopsit”, sa fie depistati la timp, …felicitati si RECOMPENSATI!

  • Colcaie de acuzatii, unele fondate, alte nu. Sunt convins ca exista, dar nu la nivelul paroxistic la care se vorbeste. Cat despre Hellvig si Biblie, afirmatia dvs e complet lipsita de bun simt. Nu e prima oara cand aveti aceasta caracteristica

   • Domnule Radu Tudor,
    .
    Cum le spuneam unora o vorbă pe aici (evident de-a mea) : ”securiștii noștri sunt mai buni decât securiștii lor” ca și varianta ”turnătorii noștri mai frecventabili decât turnătorii lor”. Mai sunt și alte variante, binențeles. Ceea ce spun, se înțelege, nu are legătură cu cazul în speță ci aici este vorba doar de dubla măsură.
    Așa că dvs., personal, ați cam speriat lumea până a veni joshannis la Putere(si sunt prea mulți ”speriați de bombe” precum ”comuniști” și ”securiști”) cu, o să spuneți, ipoteze ale altora (dar, totuși, vehiculate cu insistență de dvs.și eu așa am perceput), că dacă vine Ponta Președinte ăsta-l va numi ca prim-ministru pe Maior, Maior fiind, déjà, proiectat în mentalul colectiv, al ultrașilor care bântuie blogul dar și a ”speriaților de bombe” de care spuneam mai sus, ca o persoană rău famată, cum s-ar înțelege. Veți spune că am înțeles eu prost(și în trecut și, se-nțelege, și în prezent). Probabil. Dar de ce, și Antena 3, și dvs. v-ați inflamat și ați inflamat și privitorii antenei 3 atunci când Ponta (era în 2012) a dat asigurări (probabil fiind întrebat de vreo fătucă ziaristă, dacă ”da ori ba”- și nu cred că s-a trezit el vorbind aiurea) respectiv dacă USL-ul, odată ce va veni la Putere, nu-i va schimba pe șefii de servicii. A fost (rețineți bine, nu ?!), cataclism galactic la noi, la Antena 3 și mania proletară a postului a atins cote de neimaginat. De aici rezultă… ce rezultă(și nu-s un prost venit cu pluta chiar dacă mai dau palme gramaticii, de inginer ce sunt, așa cum spunea răposatul @Marcus) :Maior și Melescanu au fost niște nenorociți, în timp ce, în timp, cuplul actual Helvig –MRU este, nu dumnezeu pe pământ (eu n-am să exagerez așa cum face Mugur Ciuvică cu mult, prea mult curaj ) ci,urmare constatării că NU SPUNEȚI(mai ) NIMIC, acest lucru echivalează cu faptul că totul e OK. Ca să nu mai spun că nu v-ați luat, deloc, nici de cine i-a numit.(oricum pentru MRU, Oprea a fost vinovatul nu PNL nu joshannis)
    Dacă scârțâie raționamentul meu spuneți-mi unde, pentru că presupănând a fi expediat de dvs. cu déjà cunoscutul …”bine!” n-am să înțeleg unde greșesc și nu vreau să mor prost. Vorba lui cuscră-mea (fără nicio legătură cu subiectul, dar mi-a plăcut) care, una două, când e întrebată de ce nu se duce să stea la copii ea(ce-mi) zice: ”Cât sântem amândoi (adică ea și cuscrul) mai stau la țară. După ce-o muri unul din noi eu mă duc la copii”.

   • Domnilor, nu va mai certati! Eu vreau sa fie pace si liniste in lume si sa zboare fluturi, pasarile sa ciripeasca si toate florile sa infloreasca! Cu optimism, gandire pozitiva si cu credinta in bunul Dumnezeu le rezolvam pe toate! Daca le respectam pe astea, in rest nu trebuie sa mai depunem mari eforturi, caci ne vor pica direct din cer toate, probabil! P.S. E bine totusi sa ne luam umbrela cand iesim din casa, ca sa fim siguri ca daca se strica vremea nu ne ploua in gat direct! Bafta. Sal

   • In schimb remarcile dumitale, de tipul “stalinist, kgb-ist, comunist, atita te duce capul” si altele de acest gen sint chintesenta elegantei si bunului simt. Ca de obicei, dubla masura …

    • Replicile sunt pe masura afirmatiilor facute de cei care posteaza. Nu e intentia mea sa va jignesc, respect opiniile dvs, chiar daca nu sunt deloc de acord cu unele

 3. Nimeni nu-l ia la intrebari pe mitomanul asta patentat sa-l intrebe “ia spune domnule care-s ofiterii aceia si ce dovezi ai ? ” Sa-l vedeti cum incepe sa ranjeasca sa spuna ca a fost o forma plastica de exprimare si alte scuze penibile de acest gen.Nu vedeti ca nu face decat sa inflameze atmosfera in partid ? Dupa el potopul atat in partid cat si la guvern cam asta se straduieste sa dea de inteles.

 4. Ce sa zic ca acesti politicieni corupti si condamnati conduc Romania. Iar poporul roman nu-i pedepseste la alegeri nevotandu-i. Pesedeul este condus de interese de grup si nu de moralitate.

  • Corupti si condamnati la PSD, in schimb la PDL-ul dvs. (azi PNL) de suflet sunt o gramada de corupti, hoti si mincinosi, in schimb diferenta e ca nu se atinge nimeni de ei ca altfel se lasa cu condamnari grele. Lasati-o ceva mai moale cu moralitatea.

 5. Vad ca toti ii dau in sus si-n jos cu ofiterii ignorand ca d-l Ponta a scris termenul intre ghilimele, ori ,,Ghilimelele se pot folosi şi în alte scopuri, de exemplu pentru a marca o denumire, un titlu, o ironie etc.”.
  Deci?

Leave a Reply