Victor Ponta pe Facebook :

<Ok, am inteles dorinta ( sau propunerea, sugestia, ideea)!

Dar am o intrebare ca simplu membru PSD ( care inteleg ca ar trebui sa votez chestia asta) – DAR DE CE? ( sau pentru ce/ pentru cine) !

Ma poate ajuta cineva care “are intrare” la Dl Dincu cu raspunsul la aceasta intrebare – ca nu pot eu sa il deranjez pe Dl Vicepremier 😂😂😂

Ps – cand am vazut stirea mi-am turnat cafeaua pe mine ☕️😱! Deci m-a “ars” si la propriu!>

 

10 COMMENTS

    • @Augustin Radescu,
      .
      Așa-i, nici eu n-am înțeles nimic. Nu cred că știi dar e posibil să fie un test, așa cum s-a întâmplat și acum vreo trei ani, când ”boy-ii” s-au aruncat la Ponta(sau la ai lui Ponta) ca rața la muci și nici vorbă despre așa ceva pentru că a doua zi a apărut ceea ce lipsea articolului. A fost mortal experimentul. Voluntar sau nu. Dacă dorești îți pot da link-ul. E de.. Stan și Bran.

  1. E vorba de coaliția PSD-PNL de după alegeri, care, in predicțiile lui Dancu, va da guvernul de uniune naționala, etc. (După DCNews) si pe care Ponta, de pe poziția de simplu membru si deputat PSD (putativ) de Gorj, nu vede de ce ar vota-o. Cred ca nu e singurul care nu vede noima unui USL încălzit la microunde-le UE si servit de proaspăt,ca antreu la a doua tura a lui Johannis la Cotroceni. Cum, insa, bătăile intre securiști nu se mai termina, ba mai si stropesc toate partidele cu noroiul de pe bocancii trupelor, absenteismul va fi atat de pregnant la alegerile din 11 Decembrie încât cârpeala anunțată de Dancu va trece ca prin ciur.

Leave a Reply