oștii premieri Victor Ponta și Dacian Cioloș vizează fotolii de eurodeputați. Potrivit surselor PSnews.ro, ambii plănuiesc să deschidă, la alegerile din 23-26 mai 2019, listele europarlamentare ale grupărilor pe care le coordonează: Pro România, respectiv Mișcarea România Împreună.

11 COMMENTS

 1. Multi independenti sau pentru europarlamentare vor candida,dar putini merita votati. Sa vedeti joaca de-a sponsorizarea ce performanta va avea!

 2. Doi ,,politicieni” autoesuati. Le trebuie un pachet de carti pacalici sa aiba cu ce pierde timpul la Bruxelles.

 3. Am vazut un titlu “fara coloane oficiale- campanie B1”! Intrebare:
  – E valabila si pentru robotul-turisul plimbaret?!
  Cum vor circula nemernicii daca “e”fara coloane oficiale,la pas si in paralel cu cetatenii de mijloc,mai curand se vor ascunde si vor trimite slujbasii sa execute!
  Alte intrebari:
  – Nu cumva se vrea ca fiecare nemernic sa aiba avion sau halicopter zburatoare?
  – A cui este afacerea cu halicoptere si avioane?
  – Din ce se platesc aceste zburatoare?
  – Mentineti actualele sau mariti(a se citi,aruncat banii aiurea pe moftul fiecarui nemernic)cheltuielile din buget fara sa va intereseze nivelul de trai si conditiile de viata ale cetatenilor traitori in romanica?
  – Cumva,sunteti unica entitate(politicienii si numitii in functii politic) care sa existe si reziste pe plan local?! Parca tin minte, exista si cetatenii carora prin constitutie,guvernantii sunt obligati la a respecta si asigura drepturile cat sunt in viata! Si sunt destui cetateni care traiesc,sunt inca vii! Pare ca cinismul,rautatea,ura si violenta de orice fel,au pus stapanire pe romanica,mai ceva ca o reforma reala! Sincer,aceasta pare a fi reforma reala pusa in practica cu reusita 100%!

 4. E normal pentru astfel de partide cu lider locomotiva. Din cate am inteles vor candida dar vor lasa locul celui de pe locul 2. Cel putin asa a spus Paslaru despre Ciolos.

  Cand o sa puna Pieleanu si “Pro Romania” in sondaje totusi?

  Nu sunt fan Ponta, dar pe pagina lui de Facebook observ ca sunt multi PSDisti care nu agreaza clanul Teleorman si se simt tradati de promisiunile de crestere a salariilor cu 25% si prosteala asta cu “statul paralel”!

  • 1. dl Ponta a spus la colega dvs (doamna Bârzilă) că nu candidează pentru un post de eurodeputat.
   2. dl Dacian Cioloș a confirmat la Realitatea TV (Rareș Bogdan) că intenționează să candideze pentru alegerile europarlamentare.
   3. Asta-i știrea?!

   • Normal, fiecare cu ordinele primite. Ponta a primit ordin sa stea cu “arma” la picior iar, ceparul a primit ordin de la mai marii lui, sa candideze pentru europarlamentare.

Leave a Reply