De ani buni, adversarii lui Dragnea se dau peste cap sa faca legatura dintre actualul sef al PSD si firma TelDrum. Pina acum, nimic concret. Vine insa Ponta si spune : eu stiu ! Sa ne asteptam la chemari…

După ce Gelu Diaconu, fostul preşedinte ANAF, a lăsat să se înţeleagă că ar avea date concrete despre legăturile lui Liviu Dragnea cu firma Tel Drum, Victor Ponta plusează şi afirmă că sunt multe persoane care pot să confirme acest lucru. Într-un interviu pentru STIRIPESURSE.RO, fostul premier spune că preşedintele PSD l-a depăşit şi pe Traian Băsescu la capacitatea de a minţi.

Fragment din interviul care va fi publicat integral în cursul zilei de marţi:

Reporter: – Ce părere aveţi despre un eventual referendum pe justiţie declanşat de preşedinte?

Victor Ponta: – E o chestie la fel de populistă. Şi eu sunt de acord să luptăm împotriva corupţiei. Nu sunt de acord să se mai facă dosare politice, dar să luptăm contra corupţiei cred că toată e de acord.

Reporter: – Se mai fac dosare politice?

Victor Ponta: – Cred că da. Eu am văzut câteva dosare politice. Unul al meu, dar nu numai al meu. Şi al lui Ruşanu, şi al lui Gelu Diaconu de la ANAF, şi dosarul lui Dragnea, cel cu referendumul, e un dosar politic.

Reporter: – Cu Tel Drum ce e? Aţi pomenit de Tel Drum. Domnul Gelu Diaconu a lăsat să se înţeleagă că are date despre legăturile lui Liviu Dragnea cu Tel Drum.

Victor Ponta: – Hai să ne lămurim. Eu nu cred că există cineva, un român din cei 20 de milioane, care să aibă cel mai mic dubiu că Tel Drum e al lui Dragnea. Toată lumea ştie. Suntem foarte mulţi care ştim în mod direct chestia asta. Faptul că Liviu se poate duce la televizor şi atât de senin să spună că din 2004 nu a mai vorbit cu ei pe mine mă sperie pentru că… când toată lumea ştie că minţi, că poţi să o faci… aici l-a depăşit şi pe Băsescu.

Reporter: – Deci dumneaavostră ştiţi cu date concrete chestia asta.

Victor Ponta: – Dar nu sunt doar eu. Staţi aşa. Toată lumea ştie. Nu e vreun secret. Dar de ce să te duci la televizor să spui că nu-i cunoşti din 2004? Aici e o chestie totuşi un pic patologică.

3 COMMENTS

  1. In aceasta lume stricata a politicii romanesti si nu numai altceva nu se poate face, doar sa se sugereze raul ? Cand din ce in ce mai multa lume va sugera si incuraja binele atunci Romania va merge spre bine.

  2. Ne spune si despre dezvaluirile lui ghita ? Despre kovesi ? Sau ala e subiect tabu pentru ponta. Zicea ca ghita a zis doar 2 % din ce stie. Nu credeam ca ponta poate sa ajunga un politruc penibil.

  3. “Doar atat va zic: e cea mai mare minciuna declarata public de un om politic!” – Gelu Stefan Diaconu, fostul sef al ANAF in guvernarea Ponta, raspuns la declaratia lui Dragnea ca nu are legatura cu TelDrum si ca nu are bani in strainatate.

    Deci sunt cel putin doi care stiu. Poate se gaseste un procuror sa ii cheme totusi pe astia doi ca martori sau ceva !

    O alta chestie care intareste ce a spus Ponta despre Dragnea si Ghita, pe langa faptul ca Dragnea era invitat permanent la Romania TV: amanta lui Dragnea (cu care se ducea inca din 2013 in excursii in Brazilia desi el a divortat abia in 2015 #familiatraditionala) a lucrat mai intai la firma lui Ghita, Asesoft International inainte sa-i fie secretara lui Dragnea la ministerul Dezvoltarii.

Leave a Reply