Stire bomba : Victor Alistar a fost votat de Senat ca membru CSM.

8 COMMENTS

 1. Daca e o stire bomba este o stire bomba. Dl. Victor Alistar este o personalitate prea putin “exploatata” in aceasta democratie damboviteana. Sper ca in acesta lume stricata din Romania, dl V. Alistar sa aduca un suflu nou si ce este cel mai important sa reziste tuturor “tentatiilor” acestei lumi stricate a Romaniei.

 2. Votat de Senat “ca reprezentant al Societatii Civile”…Cum vine asta ? Ori esti Societate Civila ori inregimentat politic adica legislativ ?!? Asta e Statul de Drept pe care ni-l ofera domnul Tariceanu ?

 3. Ce-au facut PSD+ALDE, au votat un sorosist in CSM ?

  “„Transparency International Romania”, unul dintre ONG-urile finanţate de George Soros, primind nenumărate comenzi de la „Fundaţia Soros pentru o Societate Deschisă” ”

  Parca Soros era omul rau dusmanul lui Dragnea. Exista si sorosisti buni ? Sau Dragnea nu e in Senat, nu stie ce face “prietenul” lui Tariceanu ?

 4. In sfârșit un om deștept, articulat fara pedanterie, si curajos fara tenta de fanfaronada–poate sa mai adauge la faimoasele “numere mari”, până acum, vulnerabile in fața celor “mici” dar gradate până in Dinți (citat aprox din judecătoarea Baltag). După Danileț, Alistar e chiar o “achiziție”; cat despre apartenența sa la “minionii” lui Soros, pe care nu s-a obosit niciodată s-o acopere, n-am observat sa-i fi întunecat vreodată discernământul, nici sa-i fi direcționat gândirea pe vreo “linie” unică. Ar trebui, poate, sa ne obișnuim cu ideea ca oamenii deștepți, oricare le-ar fi formația universitară sau sponsorul studiilor, reușesc, in multe cazuri, sa-si păstreze libertatea de gândire si retorica nuanțată corespunzătoare acestei libertăți.

 5. Alistar a fost votat de PSD+ALDE ca reprezentant al CORUPȚILOR.
  S-a văzut astăzi ce rahat corupt este Victor Alistar.

Leave a Reply